Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έγινε. Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ μου..!!

Θα το βάλω να δω πως παει κ θα ξαναγραψω. Παιζει να μην έχει καθήσει καλά η Ρομ κ θέλει να την ξανα περάσω????

δεν νομιζω αλα αμα δεν βαριεσαι ξανα περασε την. με το apopps θα στρωσει αρκετα, καντο και κανα debload

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν νομιζω αλα αμα δεν βαριεσαι ξανα περασε την. με το apopps θα στρωσει αρκετα, καντο και κανα debload

λοιπον αδερφε μου τελικα δν βαρεθηκα και ξαναπερασα απο την αρχη τα παντα... ρομ κερνελ τα παντα.! τελικα επεσε to wakeloκ στα 16%... ελπιζω να στρωσει απο δω κ περα........αν οχι εδω εισαστε...χαχαα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

λοιπον αδερφε μου τελικα δν βαρεθηκα και ξαναπερασα απο την αρχη τα παντα... ρομ κερνελ τα παντα.! τελικα επεσε to wakeloκ στα 16%... ελπιζω να στρωσει απο δω κ περα........αν οχι εδω εισαστε...χαχαα

εβαλες παλι τις ιδιες εφαρμογες που ειχες και πριν;

εβαλες παλι τις ιδιες εφαρμογες που ειχες και πριν;

Ναι. Όλες ακριβως οτι είχα. Είχα πάρει backup me to lg backup.. Κ το ξαναπέρασα..!! Πλεον έχει κατέβει στο 12%.. Με τις ίδιες εφαρμογές παντα.!

Ναι. Όλες ακριβως οτι είχα. Είχα πάρει backup me to lg backup.. Κ το ξαναπέρασα..!! Πλεον έχει κατέβει στο 12%.. Με τις ίδιες εφαρμογές παντα.!

παρα πολυ ωραια, αλλα και 12% ειναι αρκετο. Αμα προσθεσεις και το appops να σταματησει τα προγραμματα που σκαναρουν ασταματητα για gps και κλησεις και τα προγραμματα που ανοιγουν μονα τους στο παρασκηνιο και μενουν ανοιχτα και ολο τρεχουν με αποτελεσμα να μην πεφτει το κινητο σε deepsleep. Εκτος sms, viber, fb, και Τηλεφωνο. Τοτε πας στο 0% και 1%

Οκ. Αγαπητέ μου. Θα σε ακούσω . θα το κάνω κ αυτό που λες τώρα αμέσως..!! Σε ευχαριστώ για ολα

Οκ. Αγαπητέ μου. Θα σε ακούσω . θα το κάνω κ αυτό που λες τώρα αμέσως..!! Σε ευχαριστώ για ολα

τιποτα φιλε μου οτι χρειαστεις η σε δυσκολεψει ενημερωσε με

τιποτα φιλε μου οτι χρειαστεις η σε δυσκολεψει ενημερωσε με

Μπορεις να μου πεις και εμενα σχετικα με αυτο το προγραμμα και πως θα δουλέψει;

Για το σπαστικό πρόβλημα με την μείωση της φωτεινότητας όταν ανεβάζει θερμοκρασίες το τηλέφωνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το adjbrightness https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deskangel.adjbrightness

Κρατάει το επίπεδο που εσείς θέλετε (εγώ πχ θέλω την φωτεινότητα πάντα στο 100%) ανεξαρτήτως θερμικής συμπεριφοράς της συσκευής.

Μόνο τιικάρετε το auto restore και lock screen brightness για να έχετε συνεχώς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δοκιμασμένο σχεδόν 1 μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα,απλά άργησα να το ποστάρω γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για να μην πάρω και κανένα στο λαιμό μου.

;)

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

100% ??? Δεν έχεις τυφλωθεί ακόμα????

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι.... ,εγώ σε σπίτι το πολύ 65%....

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει η κάμερα. Έκανα wipe cache και reboot αλλά τίποτα. Είμαι με τη καινορια prerooted του seven. Εχετε καμία άλλη λύση πριν πάω σε φλασαρισμα από την αρχή;

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει η κάμερα. Έκανα wipe cache και reboot αλλά τίποτα. Είμαι με τη καινορια prerooted του seven. Εχετε καμία άλλη λύση πριν πάω σε φλασαρισμα από την αρχή;

Οταν λες εκανα wipe cache και reboot τι ακριβως εννοεις ;;; Στην εφαρμογη Camera το εκανες αυτο η στο custom recovery ;;;

Never give up

παιδιά σκληρό δίσκο δεν διαβάζει? ntfs είναι? πρέπει να τον κάνω fat32? υπάρχει τρόπος να διαβάσει ntfs?

Οταν λες εκανα wipe cache και reboot τι ακριβως εννοεις ;;; Στην εφαρμογη Camera το εκανες αυτο η στο custom recovery ;;;

Και στην εφαρμογή και στο recovery.

Και στην εφαρμογή και στο recovery.

Χμμ τι να σου πω και εγω αυτο θα εκανα σε πρωτη φαση δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο !!!

Never give up

Μπορείς να μου στείλεις την εφαρμογή app της κάμερας, για να την ξαναπερασω .

---------

Τελικά έβαλα xcam και δουλεύει.

Edited by tsagod123

παιδιά σκληρό δίσκο δεν διαβάζει? ntfs είναι? πρέπει να τον κάνω fat32? υπάρχει τρόπος να διαβάσει ntfs?

Δοκίμασε μ' αυτόν το Explorer

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop

Αν πάλι δεν τον βλέπει, τότε θέλει custom kernel!

Το δικό LG G2 με custom rom, διαβάζει κανονικά σκληρό σε NTFS, 1TB και USB 3.0!

Μπορεις να μου πεις και εμενα σχετικα με αυτο το προγραμμα και πως θα δουλέψει;

Για να χρησιμοποιησεις το appops πρεπει να εισαι root. Για παραδειγμα πολλες εφαρμογες ζητανε να διαβαζουν τα sms σου να εχουν προσβαση στις φωτογραφιες σου να ηχογραφουν τις κλησεις σου. Μεσω του appops μπορεις να ρυθμισεις την καθε εφαρμογη αν θα διαβαζει για παραδειγμα τα sms σου της κλησεις σου και και γενικως τα παντα. Ακομα μπορεις να ρυθμισεις της εφαρμογες να μην ανοιγουν αυτοματα οταν εσυ ας πουμε εχεις κλειστο το κινητο σου και να μην μενουν ανοιχτες οταν εσυ τις εχεις κλεισει. Ετσι ωστε να μην ανοιγουν οποτε θελουν για να μην σκαναρουν ασταματητα για sms για gps για κλησης κτλ κτλ.. Με αποτελεσμα να γλιτωνεις αρκετη μπαταρια και και τα προσωπικα σου δεδομενα να μην μπορει να διαβαση η καθε εφαρμογη. Δες το 1το video. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2743816

Δεν το διαβαζει φιλε λεει οτι δεν υποστηρίζεται αρα θελει custom. Αν καποιος το εχει κανει ας μου πει τι εβαλε και πως.

Δεν το διαβαζει φιλε λεει οτι δεν υποστηρίζεται αρα θελει custom. Αν καποιος το εχει κανει ας μου πει τι εβαλε και πως.

Δεν θέλει απλά custom. Μπορεί και πάλι να μην λυθεί. Θέλει kernel με ενεργοποιημένο ntfs support αν δεν κάνω λάθος. Οπότε δεν ξέρω αν σε G3 υπάρχει αυτό το πράγμα καθώς και οι custom roms τον στοκ κερνελ χρησιμοποιούν.

Google Pixel 9 Pro XL

Stickmount του chainfire και το διαβαζει κανονικά με το es file manager.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια στην προσπαθεια μου να βαλω recovery image μεσω του flashify ελαβα αυτο το error..να συνεχισω τη διαδικασια φλασαρισματος ρου img file ή ειναι σοβαρο το συγκεκριμενο error?επισης ειδα οτι ολοι ακουλουθουν την προκαθορισμενη διαδικασια μεσω του flashify αλλα εχουν κιτκατ και οχι loli..παιζει ρολο κ αυτο ή οχι?..ακολουθει screenshot.

Stickmount του chainfire και το διαβαζει κανονικά με το es file manager.

Φιλε επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο και πως το κανω αν μπορεις διαφωτισε με λιγο παραπανω σε παρακαλω.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις