asdfaster Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Έγινε. Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ μου..!! Θα το βάλω να δω πως παει κ θα ξαναγραψω. Παιζει να μην έχει καθήσει καλά η Ρομ κ θέλει να την ξανα περάσω???? δεν νομιζω αλα αμα δεν βαριεσαι ξανα περασε την. με το apopps θα στρωσει αρκετα, καντο και κανα debload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 δεν νομιζω αλα αμα δεν βαριεσαι ξανα περασε την. με το apopps θα στρωσει αρκετα, καντο και κανα debload λοιπον αδερφε μου τελικα δν βαρεθηκα και ξαναπερασα απο την αρχη τα παντα... ρομ κερνελ τα παντα.! τελικα επεσε to wakeloκ στα 16%... ελπιζω να στρωσει απο δω κ περα........αν οχι εδω εισαστε...χαχαα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 λοιπον αδερφε μου τελικα δν βαρεθηκα και ξαναπερασα απο την αρχη τα παντα... ρομ κερνελ τα παντα.! τελικα επεσε to wakeloκ στα 16%... ελπιζω να στρωσει απο δω κ περα........αν οχι εδω εισαστε...χαχαα εβαλες παλι τις ιδιες εφαρμογες που ειχες και πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 εβαλες παλι τις ιδιες εφαρμογες που ειχες και πριν; Ναι. Όλες ακριβως οτι είχα. Είχα πάρει backup me to lg backup.. Κ το ξαναπέρασα..!! Πλεον έχει κατέβει στο 12%.. Με τις ίδιες εφαρμογές παντα.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ναι. Όλες ακριβως οτι είχα. Είχα πάρει backup me to lg backup.. Κ το ξαναπέρασα..!! Πλεον έχει κατέβει στο 12%.. Με τις ίδιες εφαρμογές παντα.! παρα πολυ ωραια, αλλα και 12% ειναι αρκετο. Αμα προσθεσεις και το appops να σταματησει τα προγραμματα που σκαναρουν ασταματητα για gps και κλησεις και τα προγραμματα που ανοιγουν μονα τους στο παρασκηνιο και μενουν ανοιχτα και ολο τρεχουν με αποτελεσμα να μην πεφτει το κινητο σε deepsleep. Εκτος sms, viber, fb, και Τηλεφωνο. Τοτε πας στο 0% και 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Οκ. Αγαπητέ μου. Θα σε ακούσω . θα το κάνω κ αυτό που λες τώρα αμέσως..!! Σε ευχαριστώ για ολα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Οκ. Αγαπητέ μου. Θα σε ακούσω . θα το κάνω κ αυτό που λες τώρα αμέσως..!! Σε ευχαριστώ για ολα τιποτα φιλε μου οτι χρειαστεις η σε δυσκολεψει ενημερωσε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 τιποτα φιλε μου οτι χρειαστεις η σε δυσκολεψει ενημερωσε με Μπορεις να μου πεις και εμενα σχετικα με αυτο το προγραμμα και πως θα δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Για το σπαστικό πρόβλημα με την μείωση της φωτεινότητας όταν ανεβάζει θερμοκρασίες το τηλέφωνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το adjbrightness https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deskangel.adjbrightness Κρατάει το επίπεδο που εσείς θέλετε (εγώ πχ θέλω την φωτεινότητα πάντα στο 100%) ανεξαρτήτως θερμικής συμπεριφοράς της συσκευής. Μόνο τιικάρετε το auto restore και lock screen brightness για να έχετε συνεχώς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δοκιμασμένο σχεδόν 1 μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα,απλά άργησα να το ποστάρω γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για να μην πάρω και κανένα στο λαιμό μου. ;) Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 100% ??? Δεν έχεις τυφλωθεί ακόμα???? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 100% ??? Δεν έχεις τυφλωθεί ακόμα???? Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι.... ,εγώ σε σπίτι το πολύ 65%.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 χαχαχαχα όχι έχω συνηθίσει :blink: Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει η κάμερα. Έκανα wipe cache και reboot αλλά τίποτα. Είμαι με τη καινορια prerooted του seven. Εχετε καμία άλλη λύση πριν πάω σε φλασαρισμα από την αρχή; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει η κάμερα. Έκανα wipe cache και reboot αλλά τίποτα. Είμαι με τη καινορια prerooted του seven. Εχετε καμία άλλη λύση πριν πάω σε φλασαρισμα από την αρχή; Οταν λες εκανα wipe cache και reboot τι ακριβως εννοεις ;;; Στην εφαρμογη Camera το εκανες αυτο η στο custom recovery ;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 παιδιά σκληρό δίσκο δεν διαβάζει? ntfs είναι? πρέπει να τον κάνω fat32? υπάρχει τρόπος να διαβάσει ntfs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Οταν λες εκανα wipe cache και reboot τι ακριβως εννοεις ;;; Στην εφαρμογη Camera το εκανες αυτο η στο custom recovery ;;; Και στην εφαρμογή και στο recovery. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Και στην εφαρμογή και στο recovery. Χμμ τι να σου πω και εγω αυτο θα εκανα σε πρωτη φαση δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο !!! Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Μπορείς να μου στείλεις την εφαρμογή app της κάμερας, για να την ξαναπερασω . --------- Τελικά έβαλα xcam και δουλεύει. Edited May 18, 2015 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 παιδιά σκληρό δίσκο δεν διαβάζει? ntfs είναι? πρέπει να τον κάνω fat32? υπάρχει τρόπος να διαβάσει ntfs? Δοκίμασε μ' αυτόν το Explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop Αν πάλι δεν τον βλέπει, τότε θέλει custom kernel! Το δικό LG G2 με custom rom, διαβάζει κανονικά σκληρό σε NTFS, 1TB και USB 3.0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μπορεις να μου πεις και εμενα σχετικα με αυτο το προγραμμα και πως θα δουλέψει; Για να χρησιμοποιησεις το appops πρεπει να εισαι root. Για παραδειγμα πολλες εφαρμογες ζητανε να διαβαζουν τα sms σου να εχουν προσβαση στις φωτογραφιες σου να ηχογραφουν τις κλησεις σου. Μεσω του appops μπορεις να ρυθμισεις την καθε εφαρμογη αν θα διαβαζει για παραδειγμα τα sms σου της κλησεις σου και και γενικως τα παντα. Ακομα μπορεις να ρυθμισεις της εφαρμογες να μην ανοιγουν αυτοματα οταν εσυ ας πουμε εχεις κλειστο το κινητο σου και να μην μενουν ανοιχτες οταν εσυ τις εχεις κλεισει. Ετσι ωστε να μην ανοιγουν οποτε θελουν για να μην σκαναρουν ασταματητα για sms για gps για κλησης κτλ κτλ.. Με αποτελεσμα να γλιτωνεις αρκετη μπαταρια και και τα προσωπικα σου δεδομενα να μην μπορει να διαβαση η καθε εφαρμογη. Δες το 1το video. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2743816 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δοκίμασε μ' αυτόν το Explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop Αν πάλι δεν τον βλέπει, τότε θέλει custom kernel! Το δικό LG G2 με custom rom, διαβάζει κανονικά σκληρό σε NTFS, 1TB και USB 3.0! Δεν το διαβαζει φιλε λεει οτι δεν υποστηρίζεται αρα θελει custom. Αν καποιος το εχει κανει ας μου πει τι εβαλε και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δοκίμασε μ' αυτόν το Explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop Αν πάλι δεν τον βλέπει, τότε θέλει custom kernel! Το δικό LG G2 με custom rom, διαβάζει κανονικά σκληρό σε NTFS, 1TB και USB 3.0! Δεν το διαβαζει φιλε λεει οτι δεν υποστηρίζεται αρα θελει custom. Αν καποιος το εχει κανει ας μου πει τι εβαλε και πως. Δεν θέλει απλά custom. Μπορεί και πάλι να μην λυθεί. Θέλει kernel με ενεργοποιημένο ntfs support αν δεν κάνω λάθος. Οπότε δεν ξέρω αν σε G3 υπάρχει αυτό το πράγμα καθώς και οι custom roms τον στοκ κερνελ χρησιμοποιούν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δεν το διαβαζει φιλε λεει οτι δεν υποστηρίζεται αρα θελει custom. Αν καποιος το εχει κανει ας μου πει τι εβαλε και πως. Stickmount του chainfire και το διαβαζει κανονικά με το es file manager. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παιδια στην προσπαθεια μου να βαλω recovery image μεσω του flashify ελαβα αυτο το error..να συνεχισω τη διαδικασια φλασαρισματος ρου img file ή ειναι σοβαρο το συγκεκριμενο error?επισης ειδα οτι ολοι ακουλουθουν την προκαθορισμενη διαδικασια μεσω του flashify αλλα εχουν κιτκατ και οχι loli..παιζει ρολο κ αυτο ή οχι?..ακολουθει screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Stickmount του chainfire και το διαβαζει κανονικά με το es file manager. Φιλε επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο και πως το κανω αν μπορεις διαφωτισε με λιγο παραπανω σε παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts