Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ μόλις την έβαλα και δείχνει πολύ καλή:o

βεβαια απο οσο καταφερα να διαβασω αρκετοι προτιμουν την 1.1 χωρις να καταλαβω γιατι... λεω μηπως περασω και την 1.1 για δοκιμη

... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ...

βεβαια απο οσο καταφερα να διαβασω αρκετοι προτιμουν την 1.1 χωρις να καταλαβω γιατι... λεω μηπως περασω και την 1.1 για δοκιμη

Λόγο μπαταρίας λένε.

Λόγο μπαταρίας λένε.

κατι τετοιο διαβαζω κ εγω...

κατι τετοιο διαβαζω κ εγω...

Ενημέρωσε με αν την βάλεις;Επίσης πες μου αν έχεις Θέμα με το 3minit battery δεν μου εμφανίζει τα θέματα εκτός απο τα default:mad:

Ενημέρωσε με αν την βάλεις;Επίσης πες μου αν έχεις Θέμα με το 3minit battery δεν μου εμφανίζει τα θέματα εκτός απο2τα default

θα τη δοκιμασω απο αυριο να δω πρωτα πως καθεται αυτη εδω

με το 3minit battery δεν εχω κανενα θεμα τα εμφανιζει ολα κανονικα

θα τη δοκιμασω απο αυριο να δω πρωτα πως καθεται αυτη εδω

με το 3minit battery δεν εχω κανενα θεμα τα εμφανιζει ολα κανονικα

Με ποια ρυθμιση την εβαλες? με ios η center clock?

Αν την εβαλες με center clock μπορεις να μου πεις αν εχεις πολλα notifications αν πανε επανω στο ρολοι?

Ωρίστε και το link για την 1.3: https://mega.co.nz/#!ocd1VKhD!yxhElf7cIlzmtjBuzzNHettdLlu0nX6_GJ-tcD8GIS4

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Με ποια ρυθμιση την εβαλες? με ios η center clock?

Αν την εβαλες με center clock μπορεις να μου πεις αν εχεις πολλα notifications αν πανε επανω στο ρολοι?

ναι με center clock την εβαλα

οταν εχεις πολλα notifications λογικο να καλυπτουν το ρολοι

ναι με center clock την εβαλα

οταν εχεις πολλα notifications λογικο να καλυπτουν το ρολοι

Απλα καποια στιγμη ειχε κανει σε παλιοτερη εκδοση να φαινεται ενα εικονιδιο το οποιο εδειχνε οτι εχεις πολλα οπως ειναι στο ios style.

Μου ειχε πει οτι θα το εφτιαχνε αλλα δεν ξερω αν το διορθωσε.

Απλα καποια στιγμη ειχε κανει σε παλιοτερη εκδοση να φαινεται ενα εικονιδιο το οποιο εδειχνε οτι εχεις πολλα οπως ειναι στο ios style.

Μου ειχε πει οτι θα το εφτιαχνε αλλα δεν ξερω αν το διορθωσε.

δεν το γνωριζω αυτο, μακαρι να ηταν ετσι...

δεν το γνωριζω αυτο, μακαρι να ηταν ετσι...

Αν διαλεξεις ios παει το wifi και το σημα αριστερα και στα πολλα notification δειχνει ενα icon για ολα.

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωρίστε και το link για την 1.3: https://mega.co.nz/#!ocd1VKhD!yxhElf7cIlzmtjBuzzNHettdLlu0nX6_GJ-tcD8GIS4

Ευχαριστουμε.

Αν διαλεξεις ios παει το wifi και το σημα αριστερα και στα πολλα notification δειχνει ενα icon για ολα.

δεν το δοκιμασα αυτο αλλα ακουγεται ενδιαφερον

δεν το δοκιμασα αυτο αλλα ακουγεται ενδιαφερον

εγω γι αυτον τον λογο εβαλα ios και ειναι αρκετα ωραιο.

Δοκιμασε το.

μπράβο φίλε ευχαριστούμε!!!!

εγω γι αυτον τον λογο εβαλα ios και ειναι αρκετα ωραιο.

Δοκιμασε το.

οντως ετσι ειναι πιο ωραιο...:)

Ενημέρωσε με αν την βάλεις;Επίσης πες μου αν έχεις Θέμα με το 3minit battery δεν μου εμφανίζει τα θέματα εκτός απο τα default:mad:

Και μενα το ιδιο.

Βρηκες τιποτα?

Thanks man..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλησπέρα.

Εγκατέστησα την cyanogenmod 12 nightly, μετά από cloudyg3,

Όλα καλά αλλά για την ώρα παρατηρώ ότι δεν μου δουλεύει η εφαρμογή quick boot για να μπω στο recovery.

Μπορώ να μπω μόνο με τον συνδυασμός των πλήκτρων.

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστω

kountouraN

Καλησπέρα.

Εγκατέστησα την cyanogenmod 12 nightly, μετά από cloudyg3,

Όλα καλά αλλά για την ώρα παρατηρώ ότι δεν μου δουλεύει η εφαρμογή quick boot για να μπω στο recovery.

Μπορώ να μπω μόνο με τον συνδυασμός των πλήκτρων.

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστω

Developer options -> root access...

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Developer options -> root access...

Ευχαριστω!

Δεν μπόρεσα να την συνηθίσω γρήγορα και επειδή δεν έχω χρόνο για ψάξιμο έκανα επαναφορά την cloudyg3 2.2.

Ένας από τους λόγους που την δοκίμασα ήταν η m9 camera.

Δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει σωστά και τα παράτησα. Και στην εφαρμογή Facebook σαν να κολλούσε αρκετά..

kountouraN

Καλημερα, χθες επαιζα λιγο με τα φοντς...κατεβαζω την εφαρμογη hifonts βαζε ενα φοντ..δε μου αρεσε..αλλαζω πισω στο μανισιο αλλα οχι μεσω της εφαρμογης αλλα μεσω settings...ολα αλλαξαν οπως επρεπε εκτος απο το smart notice widget το οποιο φαινεται καπως ετσι , εχω δοκιμασει clear cache-data-force stop app-restarts...UNINSTALL και φορτωμα παλι απο το backup...τπτ...το μονο που το διορθωνει ειναι να βαλω το καταραμενο φοντ που μου εκανε τη ζημια μεσω hifont.Καμια ιδεα τι θα μπορουσα να κανω? το com.lge.concierge ειναι το smart notice αν υπαρχει σαν apk να το εγκαταστησω θα βοηθουσε? υποθετω οτι ειναι corrupted η κατι παιζει με τα DPI.

Έχω βρει κάποιες ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα και είπα να τις μοιραστώ για όποιον ενδιαφέρεται

Η συσκευή πρέπει να είναι root,να τρέχει Official Lollipop, να έχει ενεργοποιημένο το μενού επιλογές για προγραμματιστές και να έχει απενεργοποιημένο το sharpening effect

1.Κατεβάσουμε την KCAL εφαρμογή από εδώ

Την τρέχουμε και ρυθμίζουμε:

RED 212

GREEN 213

BLUE 255

Πατάμε save και set on boot

(Οι "μανάτες" ρυθμίσεις είναι όλα στο 255)

2.Πάμε ρυθμίσεις/Γενικές/Επιλογές για προγραμματιστή και τικάρουμε την επιλογή "Θέση του δείκτη"

Επιστρέφουμε στις Γενικές και πάμε προσβασιμότητα/Ρύθμιση χρώματος και ανοίγουμε τον διακόπτη για να ρυθμίσουμε το contrast

3.Ακουμπάμε το δακτυλίδι και το σύρουμε σε αυτό το σημείο

http://s17.postimg.org/yxif406fz/Quick_Memo_2015_03_31_18_36_21.png

Όταν έχουμε πατημένο το δάκτυλο στην οθόνη πάνω αριστερά

στα νούμερα βλέπουμε τις τιμές του άξονα X και του άξονα Y

να μεταβάλλονται ανάλογα με την θέση του δείκτη

Εμείς το X δεν δεν θέλουμε να το αλλάξουμε και το θέλουμε στο κέντρο της οθόνης.Στην φωτο με το δακτυλίδι είναι το hue και το θέλουμε κέντρο στον αριθμό 718.5

4.Άρα..Ακουμπάμε το δακτυλίδι το κρατάμε πατημένο, το σύρουμε στο σημείο(περίπου) που το έχω στην φώτο και κοιτώντας πάνω αριστερά το Χ και το Υ το φέρνουμε στο:

Χ:718.5

Υ:1395 περίπου..

Και σηκώνουμε το δάκτυλο προσεκτικά να μην αλλάξει το Χ από το 718.5..Το Y δεν μας νοιάζει αν είναι 1396 ή 1394

Είναι λίγο tricky και καλύτερα να γίνει με ακουμπισμένο το κινητό σε τραπέζι

Αλλάζοντας το Υ πάνω από 1395 γίνεται το contrast πιο σκοτεινό και κάτω από 1395 πιο φωτεινό

Αφού βρούμε το contrast της αρεσκείας μας Πάμε πίσω στις Επιλογές προγραμματιστή και ξετικάρουμε την επιλογή "Θέση του δείκτη

Πατοντας τις τρεις τέλειες πάνω δεξιά μπορείτε να το φέρετε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις το δακτυλίδι ή απλώς να απενεργοποιήσετε τον διακόπτη..

Καλή Επιτυχία

το sharpening effect επηρεαζει καπου αλλου εαν απενεργοποιηθει?

Και εγώ πίσω σε cloudy 2.2 την βρίσκω πιο σταθερή από μπαταρία δεν έχω άποψη,κράτησα backup την androidnow 1.3 αν κάποιος μπορέσει να δουλέψει το 3minit battery ή έστω το stock εικονίδιο της μπαταρίας ας με ενημερώσει.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις