Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κάποιος πειραματιστεί με αυτό:

http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/

για να rootαρει το κινητό του;

φαίνεται εύκολος τρόπος...

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κάποιος πειραματιστεί με αυτό:

http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/

για να rootαρει το κινητό του;

φαίνεται εύκολος τρόπος...

Εγω το εκανα μ' αυτο τον τροπο http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-root-method-lg-devices-t3049772 που μαλλον ειναι ο ιδιος...

Guest YiorgosA

Guest YiorgosA
Έχεις βάλει AdAway μήπως;

Σωστος, νομιζα οτι το εγραψα, αλλα ξανακοιταζοντας το ποστ το αμελησα.. χαχαχα.

Ναι έχω AdaWay περασμενο

100% Adaway είναι. Πρέπει να τα βάλεις στην λίστα με τα επιτρεπόμενα.

Google Pixel 6 Pro

πως το κανω αυτο?

Στο whitelist πρόσθεσε *.viglink.com

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλημερα.Να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι δεν γνωριζω.Το Factory Reset ειναι ιδιο με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλημερα.Να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι δεν γνωριζω.Το Factory Reset ειναι ιδιο με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Για να καταλαβεις την κουλαμαρα της αγγλικης γλωσσας, γραφοντας εργοστασιο επαναφορα, εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. :p

Για να εγκαταστησουμε το Xcam πρεπει να ειμαστε ρουτ ή μπαινει και σε μη ρουταρισμενη συσκευη??
Poco X3 nfc 6/128

Για να εγκαταστησουμε το Xcam πρεπει να ειμαστε ρουτ ή μπαινει και σε μη ρουταρισμενη συσκευη??

Οχι, δεν χρειαζεται να εισαι root.

Καλησπέρα. Έβγαλα τον μαμα launcher και έβαλα τον nova. Αλλά τώρα δεν δουλεύει το double click για το σβήσιμο της οθόνης. Μόνο για το άνοιγμα δουλεύει. Καμία λύση;

Καλησπέρα. Έβγαλα τον μαμα launcher και έβαλα τον nova. Αλλά τώρα δεν δουλεύει το double click για το σβήσιμο της οθόνης. Μόνο για το άνοιγμα δουλεύει. Καμία λύση;

λοιπον, βαλε τον pro nova και μετα κατεβασε απο το playstore το screen off and lock

επειτα πηγαινε στον nova και επελεξε απ τα settings - gestures στο double tap την εφαρμογη screen off και ετοιμος.

αλλιως αν δεν θελεις να αγορασεις τον nova, κανε double tap στην μπαρα πανω - πανω και κλεινει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι, δεν χρειαζεται να εισαι root.

ΟΚ ευχαριστω.Το εγκατεστησα,αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα τις φωτο που εχω τραβηξει,ουτε με τον file manager!!Που τις αποθηκευει ρε παιδια??

Poco X3 nfc 6/128

πρεπει να επιλεξεις τον εσωτερικο χωρο

Το εχω κανει ηδη αλλα μολις τραβηξω φωτο μετα δεν δειχνει να την αποθηκευει ουτε στο αλμπουμ υπαρχει πουθενα..Μηπως υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση που μου διαφευγει?Εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση.Επισης στην Λολλιποπ σε ποιο μενου παμε για να επιλεξουμε την sd card σαν μεσο αποθηκευσης εφαρμογων-παιχνιδιων?Ευχαριστω κ συγνωμη αν κουρασα..

Poco X3 nfc 6/128

Guest YiorgosA

Για το 2ο που ρωτας, με καθε επιφυλαξη σου λεω πως μαλλον δεν γινεται, δεν σε αφηνει το συστημα.

για το 1ο, εγω μολις την ειχα κατεβασει ειχα αφησει να αποθηκευονται στην καρτα, και δεν κρατουσε καμια. το γυρισα στον εσωτερικο χωρο και μια χαρα. αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω.

κοιτα απο το μενου της default καμερας να το αλλαξεις κι απο εκει, μην τυχον και εχει φαει καποιο κολλημα

Με διπλό tap πάνω δεξιά στην μπαταρία σβήνει η οθόνη κανονικά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

λοιπον, βαλε τον pro nova και μετα κατεβασε απο το playstore το screen off and lock

επειτα πηγαινε στον nova και επελεξε απ τα settings - gestures στο double tap την εφαρμογη screen off και ετοιμος.

αλλιως αν δεν θελεις να αγορασεις τον nova, κανε double tap στην μπαρα πανω - πανω και κλεινει.

Ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε άψογα

Παιδιά στην cyanogenmod 12 nightly, λειτουργεί το knoc code και το παραθυράκι της Original θήκης?

Δεν νομίζω αλλά δες xda αν έχουν κάνει κάποιο port. knock code εννοείς το double tap ή αντί για pattern κλείδωμα οθόνης ας πούμε?

Google Pixel 6 Pro

Υπαρχει καμμια εφαρμογη ληψης φωτο που να εχει silent shutter (και να δουλευει στο g3),και να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες?Ειμαι ρουτ...ευχαριστω
Poco X3 nfc 6/128

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις