Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

GUZGUN τι λεει η zoe?σε σχεση με την fulmics απο ταχυτητα μπαταρια και τα σχετικα?

Την fulmics 6.5 δεν την έχω βάλει ακόμα για να συγκρίνω. Η Zoe είναι μια κλασσική στον Rom χωρίς την πολύ σαβούρα της lg και με έξτρα την κάμερα του v10 που δουλεύει μια χαρά.Έχει και την scam επίσης. Μαζί με xceed kernel αυτή τη στιγμή και με καινούρια μπαταρία στην πρώτη φόρτιση της είναι ήδη στις 3 ώρες sot και έχω ακόμα 40%. Ειδομεν. Θα δοκιμάσω μάλλον κάποια στιγμή και την fulmics αν και δεν πολυτρελαίνομαι με την G5 ui roms. H UX 5.0 30n που έβαλα δεν μου έκανε και κάνα κλικ παραπάνω. Πάντως στην Zoe δουλεύουν όλα κανονικά.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

αν θελετε εχω την fulmics6.5 και εχω δοκιμαση την zoe η πρωτη ειναι ποιο ολοκληρωμενη με δικα της tweaks με ενγραφη τηλεφωνικης κλησης και ραδιοφωνου,οπως και πολλα tweaks στο xda που ειναι φτιαγμενα για την συγκεκριμενη ρομ.γενικα τρεχει απροβληματιστα.
:ninja:

αν θελετε εχω την fulmics6.5 και εχω δοκιμαση την zoe η πρωτη ειναι ποιο ολοκληρωμενη με δικα της tweaks με ενγραφη τηλεφωνικης κλησης και ραδιοφωνου,οπως και πολλα tweaks στο xda που ειναι φτιαγμενα για την συγκεκριμενη ρομ.γενικα τρεχει απροβληματιστα.

Από διαχείριση μνήμης κολλήματα και ταχύτητα πως πάει?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Από διαχείριση μνήμης κολλήματα και ταχύτητα πως πάει?

ειλικρινα λεω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο xda για το g3.προσωπικα δεν εχω κοληματα δεν ειδα ποτε την διαχειριση μνημης αλλα τωρα που ρωτας βλεπω 1,8 χρησης το τελευταιο 3ωρο και εχει ελευθερο 1 g μνημης.

Hidden Menu ?

Κάπου διάβασα ότι μέσω αυτού, βελτιώνεται η ταχύτητά του. (ίσως κ.α.)

Τι γνωρίζεται για αυτό ;

Ισχύει;

Αν Ναι ....τότε πως θα μπορούσα να το κάνω .

Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά αν όντως βελτιώνεται , τότε γιατί να μη το κάνω.

Ευχαριστώ.

Edited by arrigo

Μόλις διάβασα κάποια σχόλια σας σχετικά με αυτό και μπήκα λίγο στο νόημα . ( νομίζω )

Φτιάχνεις κάτι καλύτερο (π.χ. ταχύτητα) αλλά χάνεις σε κάτι άλλο (π.χ. οθόνη).

Το καλύτερο θα ήταν να βάλω κάτι ...rom , kernel.....:blink: κ.α. που διάβασα αλλά δεν καταλαβαίνω ....μία!

Θα το ήθελα , αλλά......:rolleyes:

Μπράβο σας που πιάνεστε και κάνετε τα τηλέφωνά σας καλύτερα και όπως τα θέλετε εσείς!!!

Hidden Menu ?

Κάπου διάβασα ότι μέσω αυτού, βελτιώνεται η ταχύτητά του. (ίσως κ.α.)

Τι γνωρίζεται για αυτό ;

Ισχύει;

Αν Ναι ....τότε πως θα μπορούσα να το κάνω .

Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά αν όντως βελτιώνεται , τότε γιατί να μη το κάνω.

Ευχαριστώ.

αφου εισαι ρουτ πηγαινε ρυθμισεις-γενικες-σχετικα με το τηλ.-λογισμικο και πατησε επανηλειμενα τον αριθμο κατασκευης για να ενεργοποιησεις τις επιλογες προγρμματιστη.κατοπιν μπαινεις στο μενου και εκτος απο το εντοπισμος σφαλματων usb που θα ενεργοποιησεις(για αλους λογους) κατεβα προς τα κατω μεχρι να βρεις 3 επιλογες για κλιμακα κινουμενης εικονας κλπ,κατεβασε την κλιμακα απο 1 σε .5.κερδιζεις ταχυτητα,χανεις σε μπαταρια μη φανταζεσαι οτι θα μεινεις απο ρευμα.επισης νομιζω δεν ειναι απαραιτητο το ρουτ.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις διάβασα κάποια σχόλια σας σχετικά με αυτό και μπήκα λίγο στο νόημα . ( νομίζω )

Φτιάχνεις κάτι καλύτερο (π.χ. ταχύτητα) αλλά χάνεις σε κάτι άλλο (π.χ. οθόνη).

Το καλύτερο θα ήταν να βάλω κάτι ...rom , kernel.....:blink: κ.α. που διάβασα αλλά δεν καταλαβαίνω ....μία!

Θα το ήθελα , αλλά......:rolleyes:

Μπράβο σας που πιάνεστε και κάνετε τα τηλέφωνά σας καλύτερα και όπως τα θέλετε εσείς!!!

πρεπει να ρουταρεις την συσκευη,να αλλαξεις ρεκοβερυ,να κατεβασεις καποια ρομ απο το xda,προτεινω σε στοκ βασισμενη την fulmics6.5, να την περασεις στην εξωτερικη μνημη και μετα μπαινεις στο ρεκοβερυ που προανεφερα κανεις full wipe,χανεις οτι δεδομενα εχεις στην εσωτερικη μνημη γιαυτο αντεγραψε πριν οτι αρχειο φωτο κλπστην εξωτερικη μνημη.διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 και εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012 επισης στο ερωτημα οτι φτιαχνεις κατι και χαλαει αλλο σε στοκ ρομς δεν συμβαινει κατι τετοιο στην πλειοψηφεια μονο σε αοσπ ρομς μπορει να εχεις καποια θεματα πχ ισως χειροτερη καμερα η ελειψη ραδιοφωνου.μην μπλεκεις ακομα με αλλαγη κερνελ γιατι ο στοκ μεχρι στιγμης ειναι και ο ποιο σταθερος.ελπιζω να βοηθησα.

Edited by stauros2653

1)αφου εισαι ρουτ πηγαινε ρυθμισεις-γενικες-σχετικα με το τηλ.-λογισμικο και πατησε επανηλειμενα τον αριθμο κατασκευης για να ενεργοποιησεις τις επιλογες προγρμματιστη.κατοπιν μπαινεις στο μενου και εκτος απο το εντοπισμος σφαλματων usb που θα ενεργοποιησεις(για αλους λογους) κατεβα προς τα κατω μεχρι να βρεις 3 επιλογες για κλιμακα κινουμενης εικονας κλπ,κατεβασε την κλιμακα απο 1 σε .5.κερδιζεις ταχυτητα,χανεις σε μπαταρια μη φανταζεσαι οτι θα μεινεις απο ρευμα.επισης νομιζω δεν ειναι απαραιτητο το ρουτ.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2)πρεπει να ρουταρεις την συσκευη,να αλλαξεις ρεκοβερυ,να κατεβασεις καποια ρομ απο το xda,προτεινω σε στοκ βασισμενη την fulmics6.5, να την περασεις στην εξωτερικη μνημη και μετα μπαινεις στο ρεκοβερυ που προανεφερα κανεις full wipe,χανεις οτι δεδομενα εχεις στην εσωτερικη μνημη γιαυτο αντεγραψε πριν οτι αρχειο φωτο κλπστην εξωτερικη μνημη.διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 και εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012επισης στο ερωτημα οτι φτιαχνεις κατι και χαλαει αλλο σε στοκ ρομς δεν συμβαινει κατι τετοιο στην πλειοψηφεια μονο σε αοσπ ρομς μπορει να εχεις καποια θεματα πχ ισως χειροτερη καμερα η ελειψη ραδιοφωνου.μην μπλεκεις ακομα με αλλαγη κερνελ γιατι ο στοκ μεχρι στιγμης ειναι και ο ποιο σταθερος.ελπιζω να βοηθησα.

Ας ξεκινήσω με το 1 πρώτα και για το 2 βλέπουμε (εφόσον διαβάσω τα link)...... είναι άλλο level(5-6) και εγώ είμαι ακόμα στο 1.

Ναι stauros2653 , με βοήθησες ήδη πάρα πολύ . Σ'ευχαριστώ πολύ!

Edited by arrigo

το widget που έχει η fulmics για τον καιρό μπορούμε να το βρούμε πουθενά?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

το widget που έχει η fulmics για τον καιρό μπορούμε να το βρούμε πουθενά?

αν εννοεις εκτος fulmick μαλλον οχι.στο xda μηπως στο φορουμ με τα θεμματα.νομιζω οτι ειναι απο το g5,μπορει να κανω και λαθος.

Edited by stauros2653

Ναι ήταν στο xwidget και το είχα ξεχάσει αυτό. είναι το widget από το g4 και το είδα στο g3 της αδερφής μου με fulmics και το έβαλα στο 1+3

Ευχαριστώ

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

GUZGUN δοκιμασα cm 14,πεταει αλλα αστην ακομα γιατι δεν δουλευει το βιντεο στην καμερα.τωρα ειμαι με exodus,απιστευτη προς το παρον.τετοιο μπουταρισμα σε ρομ δεν εχω ξαναδει.

GUZGUN δοκιμασα cm 14,πεταει αλλα αστην ακομα γιατι δεν δουλευει το βιντεο στην καμερα.τωρα ειμαι με exodus,απιστευτη προς το παρον.τετοιο μπουταρισμα σε ρομ δεν εχω ξαναδει.

Μου βαζεις ιδέες. Η κάμερα στην exodus δουλεύει ρολόι?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μου βαζεις ιδέες. Η κάμερα στην exodus δουλεύει ρολόι?

μια χαρα κανενα θεμα.αν δε θες να ξαναστηνεις ασε να τη δοκιμασω λιγο ακομα και θα σου πω.το μονο που δεν δουλευει ειναι κλασικα το screen share για την τηλεοραση.

μια χαρα κανενα θεμα.αν δε θες να ξαναστηνεις ασε να τη δοκιμασω λιγο ακομα και θα σου πω.το μονο που δεν δουλευει ειναι κλασικα το screen share για την τηλεοραση.

Δεν τρέχει και τίποτα αν δεν δουλεύει το share. Δεν το έχω δοκιμάσει και πότε. Αναμένω νεώτερα σου. Με την Zephyr OS που είχα βάλει ήμουν υπερευχαριστημένος.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

την cm14 που την βρηκες φιλε;

την cm14 που την βρηκες φιλε;

lg g3 original android development xda

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με την Zephyr OS που είχα βάλει ήμουν υπερευχαριστημένος.

την βλεπω ψιλοπαρατημενη γι αυτο δεν την εχω δοκιμασει.ο developer της αφηνει τη μια και πιανει τη αλλη και δεν ξερω αν ασχολειται και πολυ.για μενα οι ποιο δυνατες aosp base που εχω δοκιμασει xenon hd και exodus.απλα η exodus εχει και τις ψιλο μοντιες της μπαρες πανω κατω,substratum κλπ.

Edited by nikos1125

lg g3 original android development xda

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την βλεπω ψιλοπαρατημενη γι αυτο δεν την εχω δοκιμασει.ο developer της αφηνει τη μια και πιανει τη αλλη και δεν ξερω αν ασχολειται και πολυ.για μενα οι ποιο δυνατες aosp base που εχω δοκιμασει xenon hd και exodus.απλα η exodus εχει και τις ψιλο μοντιες της μπαρες πανω κατω,substratum κλπ.

.με τις περισσότερες 6αρες aosp δεν ασχολούνται πλέον. Όλοι το έχουν ρίξει στην 7. Και οι Zephyr έχει ανάλογες μοντιές.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

.με τις περισσότερες 6αρες aosp δεν ασχολούνται πλέον. Όλοι το έχουν ρίξει στην 7. Και οι Zephyr έχει ανάλογες μοντιές.

κι εγω την 7 περιμενω.κατσε να φτιαξουν το βιντεο και την περναω παλι την cm.

Παιδια ειμαι με fulmics 6.5 και εχω πρόβλημα με το gps δεν βρισκει πουθενά δορυφορο τι μπορω να κανω?

Παιδια ειμαι με fulmics 6.5 και εχω πρόβλημα με το gps δεν βρισκει πουθενά δορυφορο τι μπορω να κανω?

στην τοποθεσία έχεις βάλει υψηλή ακρίβεια?

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις