roll Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Θελω να κανω αντιγραφη τις επαφες απο το gmail στην σιμ και δεν υπαρχει τετοια επιλογη,εχει μονο απο το gmail στο τηλεφωνο,ξερει καποιος πως γινεται? Νομίζω μπορείς να το κάνεις! Τηλέφωνο Επαφές 3 τελίτσες Αντιγραφή και επιλέγεις αναλόγως! Ελπίζω να κατάλαβα καλά αυτό που θέλεις, αν όχι συγγνώμη για τη ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Νομίζω μπορείς να το κάνεις! Τηλέφωνο Επαφές 3 τελίτσες Αντιγραφή και επιλέγεις αναλόγως! Ελπίζω να κατάλαβα καλά αυτό που θέλεις, αν όχι συγγνώμη για τη ταλαιπωρία. οπουδηποτε εκτως της σιμ.τι πραγμα και αυτο στην 6. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) οπουδηποτε εκτως της σιμ.τι πραγμα και αυτο στην 6. Νόμιζα ότι το τηλέφωνο είναι η κάρτα sim και τη πάτησα. Φαίνεται είναι του λειτουργικού περιορισμός. Εγώ αν τα ήθελα στη κάρτα θα περνούσα από ένα κατάστημα και θα ρωτούσα πάντως μήπως... Εδώ που τα λέμε μπέρδεμα είναι αυτή ή τριάδα. Edited June 25, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεν σε αφήνει μόνο με τόσα. Στο android η ελεύθερη μνήμη είναι άχρηστη μνήμη. Linux style. Αν χρειαστεί παραπάνω ελευθερώνει μόνο του. Η fulmics έχει την ίδια διαχείριση μνήμης με τη στοκ. Προσωρινά μπορεί να βλέπεις βελτίωση με ελευθέρωση μνήμης, αλλά δεν φταίει μάλλον αυτό για τα lag σου Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι φταίει;; γιατί πριν που ήμουν με aosp ήμουν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους έχω την fulmics με όλα τα update OTA και θέλω να ρωτήσω το εξής. Είδα ότι το κινητό τις τελευταίες μέρες (την έχω δύο τρεις βδομάδες περίπου) άρχισε να κολλάει να αργεί κλπ και αποφάσισα να δω την ράμ και τι παίζει και μου λέει ότι χρησιμοποιεί τα 2.3 gb από τα 3..ξέρει κάνεις γιατί χρησιμοποιεί τόσα πολλά;;; και με αφήνει να παίξω μόνο με 600mb χοντρικά;;; με κλειστές εφαρμογές από το τετράγωνο (το κουμπί) της αρχικής οθόνης Και σε μένα έκανε το ίδιο και επίσης ένα πολύ σοβαρό ήταν ότι με here maps ανοιχτό στο παρασκήνιο,όχι πλοήγηση..απλά ανοιχτό που το χρησιμοποιώ όλη μέρα λόγω δουλειάς, τρελό drain..μία μέρα μου άδειασε την μπαταρία σε 5ώρες χωρίς να χρησιμοποιήσω το κινητό.Απλά ήταν ανοιχτή στο παρασκήνιο εφαρμογή Χτες πέρασα την τελευταία επίσημη v30J και είναι αισθητή η διαφορά ταχύτητας Είναι τελείως καθαρή ούτε root δεν έχει..Αυτό λύνεται μπαίνοντας Manual σε Recovery και φλασαροντας τα Hacer Permisivo.zip και Beta-SuperSu 2.52.zip από εδώ Θέλω να δω αν είναι θέμα της Rom η αν η μπαταρία μου αρχίζει και τα παίζει διότι πριν την fulmics είχα την stock και με here maps στο παρασκήνιο μου έτρωγε 20% στο 7-8ωρο Edited June 26, 2016 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Παιδιά δυστυχώς το g3 παρέδωσε πνεύμα.Εκεί που έκανε το ενα reboot πάνω στο άλλο αποφάσισα να πάρω μπαταρία μπας και λυθη το πρόβλημα.Τα πράγματα δεν ήρθαν καλά,δηλαδή είχα την fulmics και σταμάτησα τα reboots επαναφέροντας την v30b με flashtool,αλλά το τηλέφωνο έχει πρόβλημα με το wifi και το bluetooth (δεν ανταποκρίνονται καθολου).Εγγύηση δεν έχω και δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνωforum.xda-developers.com/lg-g3/help/wi-fi-bluetooth-fm-radio-d855-t3284582 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεν διορθωνεται με download mod? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Παιδιά δυστυχώς το g3 παρέδωσε πνεύμα.Εκεί που έκανε το ενα reboot πάνω στο άλλο αποφάσισα να πάρω μπαταρία μπας και λυθη το πρόβλημα.Τα πράγματα δεν ήρθαν καλά,δηλαδή είχα την fulmics και σταμάτησα τα reboots επαναφέροντας την v30b με flashtool,αλλά το τηλέφωνο έχει πρόβλημα με το wifi και το bluetooth (δεν ανταποκρίνονται καθολου).Εγγύηση δεν έχω και δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνωforum.xda-developers.com/lg-g3/help/wi-fi-bluetooth-fm-radio-d855-t3284582 Σαν τι να κάνεις? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, άλλαξα 2-3 ρομ, έσβησα αρχεια δεν υπήρχε λύση και δεν είχα και εγγύηση. Το πρόβλημα λύθηκε όπως αναφέρουν κάποιο μόνο με αλλαγή motherboard. Τσέκαρε το Bluetooth address και το WiFi Mac address Μήπως και το σώσεις, τι σου γράφει εκεί? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεν διορθωνεται με download mod? Μπήκα σε download mod και έβαλα την πολωνική 30b με flashtool όπως προείπα.Έκανα hard reset αλλά δυστυχώς τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν τι να κάνεις? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, άλλαξα 2-3 ρομ, έσβησα αρχεια δεν υπήρχε λύση και δεν είχα και εγγύηση. Το πρόβλημα λύθηκε όπως αναφέρουν κάποιο μόνο με αλλαγή motherboard. Τσέκαρε το Bluetooth address και το WiFi Mac address Μήπως και το σώσεις, τι σου γράφει εκεί? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Επειδή δεν το έχω μαζί μου για να ανεβάσω φώτο το mac address αρχίζει από 02 και όλα τα άλλα είναι μηδενικά,και το bluetooth γράφει unavailable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μπήκα σε download mod και έβαλα την πολωνική 30b με flashtool όπως προείπα.Έκανα hard reset αλλά δυστυχώς τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή δεν το έχω μαζί μου για να ανεβάσω φώτο το mac address αρχίζει από 02 και όλα τα άλλα είναι μηδενικά,και το bluetooth γράφει unavailable Αυτα εγραφε και σε εμένα με Marshmallow, με lollipop έγραφε και στα 2 unavailable. Ειχα αλλάξει πολλές Ρομ custom και official, νομίζω μέχρι και KitKat ειχα βάλει αλλά δεν... Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Και σε μένα έκανε το ίδιο και επίσης ένα πολύ σοβαρό ήταν ότι με here maps ανοιχτό στο παρασκήνιο,όχι πλοήγηση..απλά ανοιχτό που το χρησιμοποιώ όλη μέρα λόγω δουλειάς, τρελό drain..μία μέρα μου άδειασε την μπαταρία σε 5ώρες χωρίς να χρησιμοποιήσω το κινητό.Απλά ήταν ανοιχτή στο παρασκήνιο εφαρμογή Χτες πέρασα την τελευταία επίσημη v30J και είναι αισθητή η διαφορά ταχύτητας Είναι τελείως καθαρή ούτε root δεν έχει..Αυτό λύνεται μπαίνοντας Manual σε Recovery και φλασαροντας τα Hacer Permisivo.zip και Beta-SuperSu 2.52.zip από εδώ Θέλω να δω αν είναι θέμα της Rom η αν η μπαταρία μου αρχίζει και τα παίζει διότι πριν την fulmics είχα την stock και με here maps στο παρασκήνιο μου έτρωγε 20% στο 7-8ωρο Άρα μου προτείνεις να την πετάξω να το πω έτσι και να βάλω άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Αυτα εγραφε και σε εμένα με Marshmallow, με lollipop έγραφε και στα 2 unavailable. Ειχα αλλάξει πολλές Ρομ custom και official, νομίζω μέχρι και KitKat ειχα βάλει αλλά δεν... Sent from my Onda V975m using Tapatalk Αυτό εδώ το προσπάθησες?Δηλαδή αν παρέμβεις στην πλακέτα υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρεις?forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Υπάρχει κάποιο mod για να διορθώνει. Τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος να φαίνεται και η βροχή ή τα σύννεφα?? Γιατί μόνο τον ήλιο επάνω αριστερά μου βγάζει. Έχει 3 μέρες που έβαλα την fulcius 5.2 ..! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Την ιδια εχω αλλα αλλαζει αναλογα τις πληροφοριες καιρου που παιρνει,συννεφα ηλιο κλπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Σε εμένα δεν αλλάζει....μόνο τον ήλιο βγάζει Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εχεις ανοιξει τον συνχρονισμο φανταζομαι και δεδομενα η wifi για να ανανεωθουν οι πληροφοριες καιρου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παίδες καλησπέρα. Έχοντας ακολουθήσει αυτό το ποστ και οδηγό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6501827#post6501827 Απηύδησα μιας και πλέον κάθε 2-3 μέρες πέφτουμε σε bootloop.Τώρα μάλιστα γύρισε στο 24ωρο και όχι σε φάση "αναβάθμιση android". Υπάρχει κάποια rom που προτείνετε σταθερή και με ελάχιστα προβλήματα prerooted?Καλά το περνάω και μετά το root αλλά τεσπα αυτό το χάλι με τα bootloop να μην υπάρχει ρε φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εχεις ανοιξει τον συνχρονισμο φανταζομαι και δεδομενα η wifi για να ανανεωθουν οι πληροφοριες καιρου. Εννοείται. Ανοιχτά πάντα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εννοείται. Ανοιχτά πάντα..!! Στο fulmics tweaks στην καρτέλα lockscreen είναι όλα τα εφέ τσεκαρισμένα ; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δε γινονται αυτά. Αφού έκανα φορμάτ τα πάντα πέρασα μεσω sd την fulmicks.Και ξανά ριμπουτ. Μόνο όταν μπαίνουμε μέσα.Αλλάζω με παιδί που έχει 16ρι lg g3 μπαταρία και είναι οκ...και πάλι ριμπουτ. Full wipe η συσκευή...ρε παιδιά τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παίδες καλησπέρα. Έχοντας ακολουθήσει αυτό το ποστ και οδηγό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6501827#post6501827 Απηύδησα μιας και πλέον κάθε 2-3 μέρες πέφτουμε σε bootloop.Τώρα μάλιστα γύρισε στο 24ωρο και όχι σε φάση "αναβάθμιση android". Υπάρχει κάποια rom που προτείνετε σταθερή και με ελάχιστα προβλήματα prerooted?Καλά το περνάω και μετά το root αλλά τεσπα αυτό το χάλι με τα bootloop να μην υπάρχει ρε φίλε. Με το post αυτό του adfaster ειχα σωθει. Μπορεί να ήταν και η καλύτερη mm που έχω περάσει ως τωρα χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα. Κάτι δεν σου έκατσε μάλλον καλά. Μετα Επειδή χρειάστηκε να το στείλω ειχα βάλει την 30c και από τότε δεν βρήκα το χρόνο να την αλλάξω. Θα την δοκιμάσω πάντως κάποια στιγμή πάλι. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δε γινονται αυτά. Αφού έκανα φορμάτ τα πάντα πέρασα μεσω sd την fulmicks.Και ξανά ριμπουτ. Μόνο όταν μπαίνουμε μέσα.Αλλάζω με παιδί που έχει 16ρι lg g3 μπαταρία και είναι οκ...και πάλι ριμπουτ. Full wipe η συσκευή...ρε παιδιά τι μπορεί να συμβαίνει; ζινταν πας για πλακέτα.το κλασικό πλέον bootloop που έχουν όλα τα lg και δεν είναι μόνο στα g4.ακριβώς το ίδιο με σένα στο εντελώς στοκ κινητό φίλου μου.το έστειλε και του άλλαξαν πλακέτα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δε γινονται αυτά. Αφού έκανα φορμάτ τα πάντα πέρασα μεσω sd την fulmicks.Και ξανά ριμπουτ. Μόνο όταν μπαίνουμε μέσα.Αλλάζω με παιδί που έχει 16ρι lg g3 μπαταρία και είναι οκ...και πάλι ριμπουτ. Full wipe η συσκευή...ρε παιδιά τι μπορεί να συμβαίνει; Θα προτεινω αυτο που λενε σε ισπανικο σαιτ.κανε με twrp 3 φορες wipe και 3 φορες φορμα dada και ξανακατεβασε την ρομ και ξαναπερνατην αν παλι δεν... Τοτε σερβις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πάμε τώρα στις 8 ωρες επιτυχίας. Έκανα 3 με 4 φορές φουλ wipe. Δε ξέρω τι δεν εκατσε καλά. Έβαλα φουλμικς 5.1 και έβγαλα τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Οχι τπτ αλλο αλλα θελω να παραγγείλω 1+3 και να δώσω το g3 στη κοπέλα μου. Αντε να δουμε Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 2o post. Μα τη Παναγία με το που το εκανα το ποστ μέσω ταπατολκ παλι restart, πάλι bootloop, με το που πατησω το pin 2 με 3 sec και παλι τσακ LG βγαίνει. Μαλλον σβήνει το κινητό σιγουλια σιγουλια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts