stauros2653 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά με ΟΤΑ σε ελληνικό έπρεπε να έχω πάρει mm ή περιμένω ακόμη; δοκιμασε με lgpcsuite με οτα μπορει να κατσει λαθος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) tot. files φλασαρουμε κανονικά με το lgup?. Θέλω να κάνω downgrade. Edit: ναι μπορουμε Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 10, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά με ΟΤΑ σε ελληνικό έπρεπε να έχω πάρει mm ή περιμένω ακόμη; Ξεκίνησε χθες το ελληνικό με ΟΤΑ αλλά καλύτερα με pcsuite όπως αναφέρανε πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έχω περάσει την fulmics 5.1 και όταν κάνω reboot το τηλέφωνο μερικές φορές δεν βλέπει την κάρτα σιμ.Κάνω restore την εργοστασιακή mm και πάλη τα ίδια.Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έχω περάσει την fulmics 5.1 και όταν κάνω reboot το τηλέφωνο μερικές φορές δεν βλέπει την κάρτα σιμ.Κάνω restore την εργοστασιακή mm και πάλη τα ίδια.Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό το πρόβλημα; δες πρωτα μηπως δεν καθεται σωστα η σιμ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Την έχω δει την σιμ μια χαρά κάθεται.Να σκέφτεσαι ρε παιδάκι μου να κάνεις reboot το τηλέφωνο.Έτυχε να κάνω περίπου 10 reboot στη σειρά μέχρι που άρχισε να καίει η συσκευή και μετά σταμάτησα.Όταν κρύωσε μετά την έβλεπε.Δεν ξέρω,σηκώνω τα χέρια ψηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πιστευω πως οσοι εχετε fulmics θα παρατηρησατε οτι βγηκε εκδοση 5.1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πιστευω πως οσοι εχετε fulmics θα παρατηρησατε οτι βγηκε εκδοση 5.1 ;) Λυθηκαν τα προβλήματα που ειχε? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Tα 2 που ειχα συναντησει εγω και αλλοι , βλεπω πως ναι . Updated and synced with latest LG G5 v10c base Additions Added Smart Settings from LG G5 Added Camera with 1080p 60fps support Fixes Fixed Bluetooth not working on D851, US/LS990 and F400 Fixed adding APN in Settings not working Fixed Camera app not showing on homescreen Fixed bootloop when turning on phone while charging Fixed phone not charging while it is turned off Fixed homescreen landscape rotation bug Fixed Clip Tray on copy/paste not working Fixed login with google on QuickMemo+ app Fixed Vietnamese keyboard language numbers bug Fixed Contacts FC due to unknown ringtone Fixed mismatched LG Health Fixed LTE connectivity not working on D851 variant Fixed various issues on VS985 variant Fixed data not working on boot for Sprint LS990 Fixed and removed LG AirDrive not working Fixed a lot of code in framework and removed debug info Various fixes and stability improvements Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 και εγω εγκρινω την fulmic,αν και δεν παρατηρησα να εχει θεμα,εκτος απο μερικες φορες οταν πατουσα ταχεια κληση ελεγε οτι δεν ειχα βαλει αριθμο πραγμα που δεν συνεβαινε και το συναντησα και σε οριτζιναλ ρομ και σε αλλες κουστομιες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Είμαι σε στοκ mm και θέλω να δοκίμασε τον καινούριο launcher που δεν έχει το κουμπί για το menu. Υπάρχει πουθενά σκέτος χωρίς να αλλάξω ρομ? LG-D855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Είμαι σε στοκ mm και θέλω να δοκίμασε τον καινούριο launcher που δεν έχει το κουμπί για το menu. Υπάρχει πουθενά σκέτος χωρίς να αλλάξω ρομ? LG-D855 εννοεις το κουμπι για τις εφαρμογες?αν ναι τοτε μονο σε custom rom οπως fulmick που βασιζεται στο g5 και εννοειτε ρουτ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Root έχουμε μόνο το ui ψάχνουμε. Δεν παίζει δλδ ε? LG-D855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Root έχουμε μόνο το ui ψάχνουμε. Δεν παίζει δλδ ε? LG-D855 ειναι χαρακτηριστικο απο την επερχομενη N και προσωπικα καλυπτομαι απολυτα απο την ρομ που προανεφερα,και μπαινω και στο κλιμα της επομενης σειρας.;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 ειναι χαρακτηριστικο απο την επερχομενη N και προσωπικα καλυπτομαι απολυτα απο την ρομ που προανεφερα,και μπαινω και στο κλιμα της επομενης σειρας.;) Έτσι δεν θα έχω τι να περιμενω! :D Ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω. LG-D855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Για σας που έχετε την fulmics ή κάποια άλλη custom σας ανεβάζει θερμοκρασια? Με την original γερμανική v30c αλλά ρουταρισμένη στα 15 λεπτά με tapatalk, sport24, emails και browsing με facebook ή θερμοκρασία της μπαταρίας απο τους 26 πάει στους 45-46 βαθμούς. Με καμιά Rom ως τώρα δεν είχα τέτοιο θεμα ποιο πριν. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Για σας που έχετε την fulmics ή κάποια άλλη custom σας ανεβάζει θερμοκρασια? Με την original γερμανική v30c αλλά ρουταρισμένη στα 15 λεπτά με tapatalk, sport24, emails και browsing με facebook ή θερμοκρασία της μπαταρίας απο τους 26 πάει στους 45-46 βαθμούς. Με καμιά Rom ως τώρα δεν είχα τέτοιο θεμα ποιο πριν. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω εχω fulmics και δεν παρατηρησα κατι τετοιο,με ραδιο,κλησεις και ιντερνετ ανοιχτο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 γαζώνει άσχημα η fulmics 5 σε εμφάνιση Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εχει κανει κανενας την αναβαθμηση στην fulmics 5.1 5.2?δεν εχω κανει ακομα γιατι δουλευει απροβληματιστα η 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εχει κανει κανενας την αναβαθμηση στην fulmics 5.1 5.2?δεν εχω κανει ακομα γιατι δουλευει απροβληματιστα η 5.0 Προχωρα στην 5.1 και μετα ΟΤΑ 5.2 εχει καποιες διορθωσεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Στην τελευταία fulmics πως μπορώ να ρυθμίσω με πόσα MP θα βγάζει φωτογραφίες και με πόση ανάλυση θα τραβά βίντεο; Βλέπω πως έχει μόνο επιλογή για την αναλογία οθόνης (4:3, 16:9 κλπ) και όχι για MP! Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Νομιζω πως δεν μπορεις παρα μονο με αλλη εφαρμογη.Ειναι μερικα απο τα εκνευριστικα ζητηματα της ΜΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Πάντως στην στοκ mm μπορούσες να επιλέξεις MP Καμία πρόταση για free πρόγραμμα που μα κάνει τι δουλειά έχει κάνεις?? Edited May 18, 2016 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Toτε κατι εχει να κανει με το προγραμμα της καμερας , ειδικα αν ειναι Port απο αλλο G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 η καμερα από fulmics δεν τραβάει βίντεο με 60fps.τόσες εκδόσεις και ακόμα να το φτιάξει.γράφει ότι το κάνει αλλά δεν το κάνει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts