xsad Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Το flash tool προτεινοταν για kk και lp. Πλέον οι περισσότεροι οδηγοί αναφέρουν το LG up. Εκεί, όπως προηγουμένως και στο flash tool, υπάρχουν επιλογές είτε για upgrade είτε για refurbished που το κάνει τελείως stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkdef Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αμα κανεις αναβαθμιση με το προγραμμα της lg (λιγο πολυ ειναι σαν το flashtool) θα επαναφερει το κινητο σε πληρη εργοστασιακη μορφη , με το τελευταιο επισημο λογισμικο, δε θα εχεις κανενα προβλημα.Εγω οταν το εκανα ειχα custom λολιποπ και του περασα την στοκ 6.0 . Το μονο που θελει να κανεις πριν η μετα τη διαδικασια ειναι επαναφορα ρυθμισεων γιατι το προγραμμα της Lg (και το flashtool) δεν φορμαρουν τα user data και ενδεχομενως να υπαρχουν προβληματακια μετα. Μπορεις να δοκιμασεις και χωρις επαναφορα και αναλογως πρατεις. Διαβάζοντας δευτερη φορά την απάντηση σου απάντησα στο ερώτημα μου ! Σε ευχαριστώ. Το flash tool προτεινοταν για kk και lp. Πλέον οι περισσότεροι οδηγοί αναφέρουν το LG up. Εκεί, όπως προηγουμένως και στο flash tool, υπάρχουν επιλογές είτε για upgrade είτε για refurbished που το κάνει τελείως stock. Σε ευχαριστώ πολύ ! Θα το δοκιμάσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 τελικα απο οσες custom που δοκιμασα ποιο πρακτικη και σταθερη απο ολες ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-uniq-s-revolution-rom-1-4-t3315111 μονο που ο dev δεν την συνεχιζει γιατι αλλαξε τηλεφωνο:!: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εγώ είμαι τώρα καμία βδομάδα με XenonHd, κ;ι μπορώ να πω ότι πάει αρκετά καλά. Κατέβασα και μία open camera απ το play store και βγάζει μία χαρά φωτογραφίες. Θα δοκιμασω κ τίποτα άλλο μες τη βδομαδα, έτσι για αλλαγή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εγώ είμαι τώρα καμία βδομάδα με XenonHd, κ;ι μπορώ να πω ότι πάει αρκετά καλά. Κατέβασα και μία open camera απ το play store και βγάζει μία χαρά φωτογραφίες. Θα δοκιμασω κ τίποτα άλλο μες τη βδομαδα, έτσι για αλλαγή! σωστα αλλα δεν μου αρεσει το στυλ των aosp, προτιμω το γνησιο ui καθως επισης οι aosp εχουν καποιες ελειψεις(καμερα, ραδιο,) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) σωστα αλλα δεν μου αρεσει το στυλ των aosp, προτιμω το γνησιο ui καθως επισης οι aosp εχουν καποιες ελειψεις(καμερα, ραδιο,) ραδιο πλεον εχουν κανονικα, και νομιζω πως και η καμερα βγαζει αξιοπρεπεστατες φωτος! ακου, προσωπικα κραταω την aosp για daily use, και εχω και μι stock σε backup που κανω restore αν παω πουθενα κανα 2ημερο και θελω "φωτογραφικο κινητο"! ;) Edit: τωρα ψαχνομαι και για multirom, οποτε να μην χρειαεται καν να κανω restore, και να bootαρω απλα μια stocκ αν θελω φωτογραφιες βραδυ. Edited March 25, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 έχουν ράδιο οι αοσπ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 έχουν ράδιο οι αοσπ το μανησιο ραδιο η το σπιριτ? δεν δοκιμασα σχεδον ποτε αοσπ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το μανησιο ραδιο η το σπιριτ? δεν δοκιμασα σχεδον ποτε αοσπ τίποτα από τα 2, οι devs τo έφτιαξαν.πάντως δουλεύει αν και μου είναι αδιάφορο. καλύτερα να είμαι με αοσπ και να χάνω σε κάμερα παρά να είμαι 2-3 μήνες πίσω σε ενημερώσεις ασφαλείας. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Απο μπαταρία συγκριτικά με stock πως πάει η aosp? Πρωσωπικα βγάζω γύρω στις 3 ώρες screen on με stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 γύρω στις 5 ώρες οθόνη συνήθως. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ενας φιλος διεγραψε καταλαθος τις φωτογραφιες απο το κινητο.του ειπαν οτι υπαρχουν εφαρμογες που τις επαναφερουν και χρειαζοντε ρουτ.επειδη δεν μου εχει τυχει εχει κανενας υποψιν του καμια τετοια εφαρμογη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά είδα ότι στην mm στις επιλογές προγραμματιστή τα animation έχουν και επιλογή 0.25,τα έχει επιλέξει κανένας ή είναι αρκετά ριψοκίνδυνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ενας φιλος διεγραψε καταλαθος τις φωτογραφιες απο το κινητο.του ειπαν οτι υπαρχουν εφαρμογες που τις επαναφερουν και χρειαζοντε ρουτ.επειδη δεν μου εχει τυχει εχει κανενας υποψιν του καμια τετοια εφαρμογη?? Ψάξε με τη λέξη digger στο play store. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά είδα ότι στην mm στις επιλογές προγραμματιστή τα animation έχουν και επιλογή 0.25,τα έχει επιλέξει κανένας ή είναι αρκετά ριψοκίνδυνο; δεν ειναι ριψοκινδυνο αλιως δεν θα εδιναν την δυνατοτητα να τα πειραζει ο χρηστης απλα ισως καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια λογω "εγρηγορσης" του συστηματος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Fulmics 4.2 με μια φορτιση . http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/Screenshot_2016-03-26-22-06-06_zps4py7rtjm.pnghttp://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/Screenshot_2016-03-26-22-05-49_zpsxzvdpa0p.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) έχω βγάλει και 6.30 με xenon hd μια φορά.συνήθως παίζει στις 4.30 με 5 και κάτι Edited March 27, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 έχω βγάλει και 6.30 με xenon hd μια φορά.συνήθως παίζει στις 4.30 με 5 και κάτιΜε AOSP μπορω να το καταλαβω :) ΑΛλα υπολογισε οτι σε αυτες τις εικονες ειχα για 2+ ωρες ενεργοποιημενο το GPS οπως καταλαβαινεις συν οτι επαιξα και κανα 2 παιχνιδια της supercell :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 αμα δεν είχα τις aosp θα αγόραζα νεξους χτες, από την πρώτη μέρα έλεγα πως το στοκ lg είναι για κλωτσιές.Στο μόνο που έκανε καλή δουλειά η lg είναι η εφαρμογή της κάμερας. τελικά μόνο τα nexus είναι android, όλα τα άλλα είναι μπόλικο bloatware με λίγο android. τι ημερομηνία είναι το επίπεδο ασφαλείας στην fulmics? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 αμα δεν είχα τις aosp θα αγόραζα νεξους χτες, από την πρώτη μέρα έλεγα πως το στοκ lg είναι για κλωτσιές.Στο μόνο που έκανε καλή δουλειά η lg είναι η εφαρμογή της κάμερας. τελικά μόνο τα nexus είναι android, όλα τα άλλα είναι μπόλικο bloatware με λίγο android. τι ημερομηνία είναι το επίπεδο ασφαλείας στην fulmics?Συμφωνω απολυτως σε οτι αφορα για το android σε nexus συσκευες...Εχω στο κινητο custom rom και παρολα αυτα μετα απο cache wipe πρεπει να μονταρει 160 εφαρμογες :blink: ...Ποσο χειροτερη ειναι η καμερα σε aosp ; Δηλαδη σε τι υστερει ; 01/12/2015 αν το μετατρεπω σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 την μέρα είναι το ίδιο, σε χαμηλό φωτισμό χάνει πολύ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannakas Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 πάω να κάνω update μέσω lg pc suite και μου βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχει χώρος, ενώ υπάρχουν άπλετα gb... γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 αμα δεν είχα τις aosp θα αγόραζα νεξους χτες, από την πρώτη μέρα έλεγα πως το στοκ lg είναι για κλωτσιές.Στο μόνο που έκανε καλή δουλειά η lg είναι η εφαρμογή της κάμερας. τελικά μόνο τα nexus είναι android, όλα τα άλλα είναι μπόλικο bloatware με λίγο android. τι ημερομηνία είναι το επίπεδο ασφαλείας στην fulmics? μα οταν παιρνουμε μια οποιαδηποτε συσκευη ξερουμε οτι θα εχει και καποιο bloatware,το οποιο τουλαχιστον η lg ,σου δινει δυνατοτητα ορισμενα να μην τα εγκαταστησεις ενω και το στοκ αντροιντ ειναι αχαρο οπτικα και ισως λιγο αδειο οποτε γιαυτο εχει και καλυτερες αποδοσεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 μα οταν παιρνουμε μια οποιαδηποτε συσκευη ξερουμε οτι θα εχει και καποιο bloatware,το οποιο τουλαχιστον η lg ,σου δινει δυνατοτητα ορισμενα να μην τα εγκαταστησεις ενω και το στοκ αντροιντ ειναι αχαρο οπτικα και ισως λιγο αδειο οποτε γιαυτο εχει και καλυτερες αποδοσεις. Διαφωνω στο αχαρο κλπ, βαλε αοσπ και επελεξε και καποιο θεμα αν θες να τη χρωματισεις απ το mArket. ειπα και καπο πιο πριν, δοκιμαστε την open Camera, νομιζω οτι βγαζει ακρετα καλες φωτος για βραδυ. μπαταρια με aosp, εγω ειμαι στις 4 ωρες. αλλα με την χρηση που κανω, σε στοκ ειμαι στις 2.30. τελος, εχω κρατησει ενα Backup απο flumics και αμα παω καπου εκδρομη και θελω "φωτογραφικο κινητο" κανω ενα restore (4 λεπτα υποθεση) και ειμαι ετοιμος. οταν ο dev της multiRom βγαλει release απλα θα παιζω με multirom και κομπλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Μόλις έκανα root την συσκευή μου. Ενώ το root check δείχνει ότι είμαι rooted το super su δεν μου δίνει καμία εφαρμογή και επίσης κατά την επανεκκίνηση οι εφαρμογές δεν έκαναν επανεκκίνηση όλες όπως θα έπρεπε. Τι μπορώ να κάνω η τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts