arisgrc1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) αν εννοεις τον ηχο και την ειδοποιηση στην μπαρα σε εμενα υπαρχουν κανονικα,δεν εχω xposed και αλλα.μηπως πρεπει να την ορισεις σαν προεπιλογη μεσα απο την εφαρμογη? Δεν εχει επιλογες μεσα απο την εφαρμογη πλην των χρονων αναμονης πριν μπει σε doze Stauros εχεις ενεργοποιησει το agressive doze? Αυτο που εννοω ειναι οτι δεν εχω ειδοποιηση για νεο email ουτε ηχο ουτε στην οθονη ...πρεπει να παω στο home...να το αφησω 2-3 δευτερολεπτα να κανει sync και μετα εμφανιζεται οτι μου ηρθε email Edited January 11, 2016 by arisgrc1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν εχει επιλογες μεσα απο την εφαρμογη πλην των χρονων αναμονης πριν μπει σε doze Stauros εχεις ενεργοποιησει το agressive doze? Αυτο που εννοω ειναι οτι δεν εχω ειδοποιηση για νεο email ουτε ηχο ουτε στην οθονη ...πρεπει να παω στο home...να το αφησω 2-3 δευτερολεπτα να κανει sync και μετα εμφανιζεται οτι μου ηρθε email δεν εχω πειραξει τιποτα,μολις συνδεομαι στο ιντερνετ και εχω mail αμεσως λειτουργει οπως προειπα,εχω συνχρονισμο μονιμα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν εχει επιλογες μεσα απο την εφαρμογη πλην των χρονων αναμονης πριν μπει σε doze Stauros εχεις ενεργοποιησει το agressive doze? Αυτο που εννοω ειναι οτι δεν εχω ειδοποιηση για νεο email ουτε ηχο ουτε στην οθονη ...πρεπει να παω στο home...να το αφησω 2-3 δευτερολεπτα να κανει sync και μετα εμφανιζεται οτι μου ηρθε email Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις ετικετών; Πήγαινε Gmail->Ρυθμίσεις->Πήγαινε στο λογαριασμό σου->Διαχείριση ετικετών και ρύθμισε τον συγχρονισμό και τις ειδοποιήσεις για τις ετικέτες που σε ενδιαφέρουν. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Κανε ακριβως αυτο για να μη ταλαιπωρεισε δουλευει τελεια ετσι το εχω κανει και εγω. Reboot to twrp Full wipe Flash V2 zip http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073 Flash LG-D85530B-Flashable.Boot-AutoV2 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012 Flash https://mega.nz/#!gwFhDAIb!ElPjTOntEBQfTFobc_7yT5B9IoV10nGotozKUyypoAU permissive zip (most important part don't forget to flash this) Flash beta supersu 2.52 https://mega.nz/#!M5tkgDoR!eWGHs5O29cr4f-W08_QU4HA-n-JHI7uP6fiW-8pOwbw Flash sharpening mod 3.5 and reboot system http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/fix-sharpening-mod-script-1-0-beta-t2957648 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα αξιζει και το xposed λειτουργει Δε πρέπει να χαθεί αυτό το διαμάντι ποστ.Πλζ κάποιος να το βάλει στο 1ο ποστ.Αξίζει πάρα πολύ εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.ΤΥ μπρο για τις ινφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ναι καντο απο το doze να μην κοιμαται. Τι ειναι το doze ρε παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις ετικετών; Πήγαινε Gmail->Ρυθμίσεις->Πήγαινε στο λογαριασμό σου->Διαχείριση ετικετών και ρύθμισε τον συγχρονισμό και τις ειδοποιήσεις για τις ετικέτες που σε ενδιαφέρουν. Το εχω κανει αυτο που λες με τις ετικετες, το ξανατσεκαρα για σιγουρια...μολις εκανα disable to aggressive doze ερχονταν κανονικα τα notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 καλημερες! stock MM, 30b Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τι ειναι το doze ρε παιδια ? http://www.doctorandroid.gr/2015/11/doze-naptime-doze-settings-editor.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχω βάλει στο xposed στα modules το you tube adaway και μου λέει ότι δεν διαθέτει γραφικό περιβάλλον.Το κατέβασα από τον browser γιατί στο play store δεν το βρήκα.Άλλα modules που κατέβασα φαίνονται σαν εφαρμογές αυτό γιατί δεν φαίνεται;Και ήθελα να μου πείτε ποια modules είναι χρήσιμα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) καλημερες! stock MM, 30b με το αναβαθμησμενο και μαλλον προς το χειροτερο προγραμμα, ειχα 50000 με λολιποπ και 54000 με mm Edited January 12, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχω βάλει στο xposed στα modules το you tube adaway και μου λέει ότι δεν διαθέτει γραφικό περιβάλλον.Το κατέβασα από τον browser γιατί στο play store δεν το βρήκα.Άλλα modules που κατέβασα φαίνονται σαν εφαρμογές αυτό γιατί δεν φαίνεται;Και ήθελα να μου πείτε ποια modules είναι χρήσιμα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Δεν εχει γιατι δεν χρειαζεται απλα το βαζης και κανει μονο του την δουλεια. Χρησιμα ειναι οποια θεωρεις οτι σου λειπουν. Οτι και να ειναι αυτο θα υπαρχει σιγουρα στο xposed. Για εμενα πολυ χρησιμα ειναι. Amplify για τα wakelocks. Youtube adaway για τα spams του youtube. Adaway για τα spams γενικος του κινητου αν και δεν ειναι xposed module. Tweaksbox να αλλαζεις τα παντα απο χρωματα και να εχεις παρα πολλες ρυθμισεις που λειπουν. Appsettings να αλλαζεις τις εφαρμογες και το κινητο οπως θες σε dpi σε μεγεθος και πολλα αλλα. Google theme engine να αλλαζεις τα χρωματα του playstore και να φευγει η ασπριλα που εχει. Και Αppops να κανεις τις εφαρμογες οτι θες χωρις περιορισμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δεν εχει γιατι δεν χρειαζεται απλα το βαζης και κανει μονο του την δουλεια. Χρησιμα ειναι οποια θεωρεις οτι σου λειπουν. Οτι και να ειναι αυτο θα υπαρχει σιγουρα στο xposed. Για εμενα πολυ χρησιμα ειναι. Amplify για τα wakelocks. Youtube adaway για τα spams του youtube. Adaway για τα spams γενικος του κινητου αν και δεν ειναι xposed module. Tweaksbox να αλλαζεις τα παντα απο χρωματα και να εχεις παρα πολλες ρυθμισεις που λειπουν. Appsettings να αλλαζεις τις εφαρμογες και το κινητο οπως θες σε dpi σε μεγεθος και πολλα αλλα. Google theme engine να αλλαζεις τα χρωματα του playstore και να φευγει η ασπριλα που εχει. Και Αppops να κανεις τις εφαρμογες οτι θες χωρις περιορισμους. Διάβασα μερικά ποστ ποιό πάνω ότι τα tweaksbox δεν δουλεύουν με την mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει debloat σε G3 που τρέχει MM να μας πει ποιες εφαρμογές μπορούμε να σβήσουμε χωρίς να δημιουργηθούν θέματα στη συσκεύη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία, kernel και Android έχουν από 15% κατανάλωση το κάθε ένα. Σκέφτομαι την xenon HD πάλι μαζί με nebula και χαλάλι η κάμερα. Αφήστε που λαγκαρει τρελά ώρες ώρες Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους από το πέρασμα ΜΜ ως το root; με αναλυτικές οδηγίες εννοώ. Γιατί έχω βρει αποσπασματικά για φλασαρισμα με lollipop unrooted την ΜΜ KDZ μέσω Flashtool και για ρουταρισμα μετά, αλλά λίγο το χάνω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και 2ο. Υπάρχει κάποιο fix για το GPS; από την μέρα που πήρα ΟΤΑ την lollipop, έχω αποσυνδέσεις και κακή λήψη στο GPS. Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει κάτι με την εφαρμογή του Router; σας ευχαριστώ για το χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία, kernel και Android έχουν από 15% κατανάλωση το κάθε ένα. Σκέφτομαι την xenon HD πάλι μαζί με nebula και χαλάλι η κάμερα. Αφήστε που λαγκαρει τρελά ώρες ώρες Παρα πολυ σου καιει. Ο kernel μου καιει παντα 3% με 4% και το Android 4% με 5%. Debloat εκανες? εχει παρα πολυ σαβουρα μεσα απο lg και google. 50 εφαρμογες εχω κανει debloat και ακομα εχει να βγαλω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους από το πέρασμα ΜΜ ως το root; με αναλυτικές οδηγίες εννοώ. Γιατί έχω βρει αποσπασματικά για φλασαρισμα με lollipop unrooted την ΜΜ KDZ μέσω Flashtool και για ρουταρισμα μετά, αλλά λίγο το χάνω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και 2ο. Υπάρχει κάποιο fix για το GPS; από την μέρα που πήρα ΟΤΑ την lollipop, έχω αποσυνδέσεις και κακή λήψη στο GPS. Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει κάτι με την εφαρμογή του Router; σας ευχαριστώ για το χρόνο. Μερικες σελιδες πιο πισω ειναι. Για root αν εχεις ηδη root. Και για root αν δεν εχεις ηδη και θες να κανεις. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει debloat σε G3 που τρέχει MM να μας πει ποιες εφαρμογές μπορούμε να σβήσουμε χωρίς να δημιουργηθούν θέματα στη συσκεύη; Γραψε στο google debloat lg g3 και θα βρεις πολλους οδηγους. Ειναι πολλες η εφαρμογες ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασα μερικά ποστ ποιό πάνω ότι τα tweaksbox δεν δουλεύουν με την mm οχι ακομα αλλα το δουλευει λογικα μεσα στο μηνα θα λειτουργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Βρήκα μια λίστα στο xda και έκανα το debloat με βάση αυτή αλλά κατέληξα με bootloop και τις 2 φορές που το δοκιμασα. Οπότε είπα αυτή τη φορά να είμαι λίγο πιο προσεκτικός :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Βρήκα μια λίστα στο xda και έκανα το debloat με βάση αυτή αλλά κατέληξα με bootloop και τις 2 φορές που το δοκιμασα. Οπότε είπα αυτή τη φορά να είμαι λίγο πιο προσεκτικός :-P μισο θα σου ανεβασω pics να βρω λιγο πως να τις κανω σε λιστα γιατι εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις στην Μ Λοιπον εδω ειναι. Της πιο πολλες τις εχω αλλαξει με αλλες μου χρειαζονται ερκετες. Αυτες ειναι safe. Ειναι και καμια 15αρια ακομα αλλα βαρεθηκα να τις βγαλω αυτες ειναι οι κυριοτερες. http://postimg.org/gallery/o20ufmbs/5c86d091/ Edited January 13, 2016 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 μισο θα σου ανεβασω pics να βρω λιγο πως να τις κανω σε λιστα γιατι εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις στην Μ Λοιπον εδω ειναι. Της πιο πολλες τις εχω αλλαξει με αλλες μου χρειαζονται ερκετες. Αυτες ειναι safe. Ειναι και καμια 15αρια ακομα αλλα βαρεθηκα να τις βγαλω αυτες ειναι οι κυριοτερες. http://postimg.org/gallery/o20ufmbs/5c86d091/ Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ :-D :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 μισο θα σου ανεβασω pics να βρω λιγο πως να τις κανω σε λιστα γιατι εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις στην Μ Λοιπον εδω ειναι. Της πιο πολλες τις εχω αλλαξει με αλλες μου χρειαζονται ερκετες. Αυτες ειναι safe. Ειναι και καμια 15αρια ακομα αλλα βαρεθηκα να τις βγαλω αυτες ειναι οι κυριοτερες. http://postimg.org/gallery/o20ufmbs/5c86d091/ Ερωτηση κρισεως: που εχει αυτην την επιλογη και τις βλεπεις ετσι τις εφαρμογες κατα απενεργοποιημενες? η ειναι 3rd party program? εγω εχω σβησει απο titanium ολα τα google play (music, books, etc) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 ο συγχρονισμός επαφών δεν χρειάζεται για να γίνουν sync οι επαφές στο gmail? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ερωτηση κρισεως: που εχει αυτην την επιλογη και τις βλεπεις ετσι τις εφαρμογες κατα απενεργοποιημενες? η ειναι 3rd party program? εγω εχω σβησει απο titanium ολα τα google play (music, books, etc) ρυθμισεις εφαρμογιες πατας πανω δεξια στις τελειες προβολη συστηματος και απενεργοποιημενη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο συγχρονισμός επαφών δεν χρειάζεται για να γίνουν sync οι επαφές στο gmail? Ναι αλλα σπανια συγχρονιζω κατι αμα χρειαστει απλα το ανοιγω και συγχρονιζω. To gmail αμα χρειαστει και αυτο μπαινω απο browser δεν πολυ ασχολουμε με gmail ουτε syncs τα εχω ολα στο dw contacts τα κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 ρυθμισεις εφαρμογιες πατας πανω δεξια στις τελειες προβολη συστηματος και απενεργοποιημενη δεν εχει τετοια επιλογη το δικο μου.. ειμαι με mm 30b Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 παιδιά έτυχε να πιάσω στα χερια μου ενα 32ρι g3 και παρατήρησα οτι το πάνελ του ήταν ποιο σκοτεινό και το λευκό κιτρίνιζε σε σχεση με το δικο μου g3 πως εξηγητε αυτο;; και αλλη μια φορα το ειδα σε ενα εκθεσιακό κομμάτι...ηθελα να παρω το 32 αλλα φοβαμαι μην τυχη και εχει το ιδιο θεμα η οθονη πως θα το αποφύγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 μισο θα σου ανεβασω pics να βρω λιγο πως να τις κανω σε λιστα γιατι εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις στην Μ Λοιπον εδω ειναι. Της πιο πολλες τις εχω αλλαξει με αλλες μου χρειαζονται ερκετες. Αυτες ειναι safe. Ειναι και καμια 15αρια ακομα αλλα βαρεθηκα να τις βγαλω αυτες ειναι οι κυριοτερες. http://postimg.org/gallery/o20ufmbs/5c86d091/ Μπραβο φιλε σε ευχαριστουμε.Εαν μπορεσεις καποια στιγμη αλλη, βαλε και ποιες αλλες ειναι αχρηστες. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts