Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ανοιξες η απλα περασες μονο τους οδηγους?

Kανονικα το ανοιξα απο την αρχη με το προγραμμα,αφου πρωτα βραχυκυκλωσα με ενα καλωδιακι μεσα στην πλακετα τα 2 σημεια που δειχνει η φωτο.Αλλα ωσπου να καταλαβω πως γινεται(ελειψη αγγλικων κ με μεταφραση...)δεινοπαθησα.

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσοι ειστε ειδη root καντε το παραπανω που postara για να εχετε ειδη το twrp στην M και βαλτε τα ολα στην SD και μην την κανετε wipe απλα φλασαρετε τα αρχεια οπως ειναι με την σειρα μεσω του twrp της lollipop. Οσοι περασατε original kdz της 6 version και χρειαζεται root και twrp γινετε με αλλο τροπο των εχω postari μερικες σελιδες πιο πισω το πως κανουμε root και περναμε twrp σε original version της M. Ο παραπανω ειναι για τους ηδη root με Lollipop. H 30Β version deodexed για να λειτουργει το xposed την φλασαρετε και αυτην οσοι θελετε xposed μαζι με ολα τα αλλα. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mm-xposed-support-d855-v30b-t3286231

Tην xposed την φλασαρουμε και reboot;Δε χρειαζεται κανενα wipe μετα;Φοραω τη στοκ Πολονικη με root.Ειμαι ενταξει;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

όταν θέλω να κάνω clear install μια custom room πια πεδία καθαρίζω με το team win recovery

Cache

Dalvik cache

System

User data

Και internal memory,μόνο αν έχεις sd και φλασαρεις την ρομ απο την sd.

Κάνε κι ενα back up την ρομ που φοράς για παν ενδεχόμενο.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Cache

Dalvik cache

System

User data

Και internal memory,μόνο αν έχεις sd και φλασαρεις την ρομ απο την sd.

Κάνε κι ενα back up την ρομ που φοράς για παν ενδεχόμενο.

και τ αρχεία που χρειάζομαι είναι cm 13 kai gapps

και τ αρχεία που χρειάζομαι είναι cm 13 kai gapps

Δεν έχω ασχοληθεί με cm.Αλλά συνήθως αυτά χρειάζεσαι.Αυτό που ξέρω είναι οτι πρέπει να βάλεις τα gapps για την εκάστοτε έκδοση android που θες να φλασαρεις.Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/cm13-lg-g3-test-builds-t3245744

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Δεν έχω ασχοληθεί με cm.Αλλά συνήθως αυτά χρειάζεσαι.Αυτό που ξέρω είναι οτι πρέπει να βάλεις τα gapps για την εκάστοτε έκδοση android που θες να φλασαρεις.Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/cm13-lg-g3-test-builds-t3245744

τ αγγλικά μου είναι κάτω του μετρίου....

κάνω clear

φωτο

βάζω τα δυο αρχεία cm 13 και gapps

φωτο

και το αποτέλεσμα

φωτο

Νομίζω ότι αυτή που φλασάρεις δεν είναι για το g3 ή είναι για άλλο g3.Υπάρχουν τα D855,D850,LS990 κ.α.

Κατέβασε την από εδώ https://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=42910

Μόνο κοίτα το μοντέλο.Έχει 2 αρχεία cm13,για το D855 και το D850.

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Νομίζω ότι αυτή που φλασάρεις δεν είναι για το g3 ή είναι για άλλο g3.Υπάρχουν τα D855,D850,LS990 κ.α.

Κατέβασε την από εδώ https://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=42910

Μόνο κοίτα το μοντέλο.Έχει 2 αρχεία cm13,για το D855 και το D850.

είναι το g3s κι έχω κατεβάσει τ αντίστοιχα αρχεία

είναι το g3s κι έχω κατεβάσει τ αντίστοιχα αρχεία

Γιατί δεν το λες από την αρχή να ξέρουμε τι λέμε;

Εδώ είναι το νήμα του G3.

...LG Gpad 8.3...

μόλις πέρασα την 6 με ρουτ xposed κλπ.μαντήλι πάει, λες και έβαλα αοσπ.powernap, amplify, greenify, χρειάζονται?
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Γιατί δεν το λες από την αρχή να ξέρουμε τι λέμε;

Εδώ είναι το νήμα του G3.

το ξέρω ότι είναι για το g3 άλλα γράφω στο g3s και με γράφουν lol είμαι το μικρο και δεν μου δίνουν σημασία χαχαχα

:lol:

συγνώμη αν σε ταλαιπώρησα

κατεβάζω τ αρχεία από το επίσημο του cyanogenmod για το συγκεκριμένο κινητό

μήπως πρέπει να περάσω την 12.1 πρώτα και μετά thn 13 σαν update?

:lol::lol:

Δεν με ταλαιπώρησες,απλά κάναμε κουβέντα σε λάθος βάση.

Δεν μπορώ να σου πω κάτι για μια συσκευή που δεν έχω.

Αν ξέρει κάποιος άλλος ίσως σου απαντήσει.Όπως σου είπα δεν έχω ασχοληθεί με cm.

...LG Gpad 8.3...

μόλις πέρασα την 6 με ρουτ xposed κλπ.μαντήλι πάει, λες και έβαλα αοσπ.powernap, amplify, greenify, χρειάζονται?

Δεν καταλαβαινει τιποτα ρε η Μ μεχρι και το το xposed πλεον ειναι φτερο δεν ριχνει ουτε ταχυτητα ουτε μπαταρια απιστευτο. Powernap μη βαζεις εχει το doze πολυ καλυτερο και χωρις wakelocks. greenify οχι η last version ειναι χαλι μαυρο το ρημαζει το συστημα ετσι κι αλλιως ολα κλεινουν. Μονο αυτο βαλε να κανει ακομα πιο τουμπανο το Doze και βαλτο Agressive ειδοποιησης ερχονται κανονικα σε ολα ασ ειναι Agreesive. Αν σε κατι δεν ερχεται πχ στο FB καντο να μην κοιμαται μεσω του Doze. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.doze

ωραίος ευχαριστώ.amplify χρειάζεται?

δεν μπορώ να πάρω ειδοποιήσεις στο twitter εδώ και μήνες, ότι και να έχω κάνει όσες ρομ και να άλλαξα, ακόμα και με ξεβράκωτο κινητό στοκ και μόνο τουιτερ τίποτα άλλο

το ξέρω ότι είναι για το g3 άλλα γράφω στο g3s και με γράφουν lol είμαι το μικρο και δεν μου δίνουν σημασία χαχαχα

:lol:

συγνώμη αν σε ταλαιπώρησα

κατεβάζω τ αρχεία από το επίσημο του cyanogenmod για το συγκεκριμένο κινητό

μήπως πρέπει να περάσω την 12.1 πρώτα και μετά thn 13 σαν update?

Αν είσαι 100% σίγουρος ότι κατεβάζεις τη σωστή ROM, τότε το σφάλμα μάλλον θα οφείλεται σε ελαττωματικό/κατεστραμμένο zip. Προσπάθησε να το ξανακατεβάσεις ή πέρασε την 12.1 και κάνε OTA την ενημέρωση.

Επίσης, για καθαρό setup σου συστήνω να καθαρίσεις και το internal storage.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

καλησπερα ,

προσπαθησα να κανω upgrade σε γαλλικο g3 το 6.0 με τη μεθοδο .kdz ( εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες την .τοτ ) το κινητο εχει κολλησει στο 35 εδω και παραπανω απο μιση ωρα...ξέρει μηπως κανεις ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?(δεν εχω βγει απο το downloade mode ειναι ακομη συνδεμενο με το pc και περιμενω..)

Ευχαριστω guys!

ωραίος ευχαριστώ.amplify χρειάζεται?

δεν μπορώ να πάρω ειδοποιήσεις στο twitter εδώ και μήνες, ότι και να έχω κάνει όσες ρομ και να άλλαξα, ακόμα και με ξεβράκωτο κινητό στοκ και μόνο τουιτερ τίποτα άλλο

ναι ναι θυμαμαι ακομα να νιωσει! κατι σε αυτους παει λαθος. Ναι amplify βαλε ξεχασα να το γραψω χρειαζεται

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα ,

προσπαθησα να κανω upgrade σε γαλλικο g3 το 6.0 με τη μεθοδο .kdz ( εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες την .τοτ ) το κινητο εχει κολλησει στο 35 εδω και παραπανω απο μιση ωρα...ξέρει μηπως κανεις ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?(δεν εχω βγει απο το downloade mode ειναι ακομη συνδεμενο με το pc και περιμενω..)

Ευχαριστω guys!

Με TOT δεν ξερω αν κανει upgrade απο M σε L. Αμα δεις και δεν προχωραει βγαλτο αναγκαστικα. Και καντο με το LG up

ωραία, έχουμε σμουθ κινητό χωρίς να χάσουμε την xcam, έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να γίνει.

καλησπερα ,

Ευχαριστω guys!

κατεbασε το προγραμμα lgflashtool

γραψε εδω το imei και κατεβασε την τελευτεα εκδοση για το κινιτο σου

και σου δινω οδηγιες σε λιγο

με αυτη την διαδικασεια χασεισ τα παντα απο το κινιτο σου γινετε οπως το προτω αγοραες

κλεινεις το κινιτο κρατας πατημενο το up vol και βαζεις το usb

τρεχεις το lgtoolflash και ακολουθεις της φωτο

βαζεις το αρχειο kdz που κατεωασες εδω

πατας star

πατας cse

και αλαζεις τα πεδια εδω

Edited by geo29

κατεbασε το προγραμμα lgflashtool

γραψε εδω το imei και κατεβασε την τελευτεα εκδοση για το κινιτο σου

και σου δινω οδηγιες σε λιγο

με αυτη την διαδικασεια χασεισ τα παντα απο το κινιτο σου γινετε οπως το προτω αγοραες

κλεινεις το κινιτο κρατας πατημενο το up vol και βαζεις το usb

τρεχεις το lgtoolflash και ακολουθεις της φωτο

βαζεις το αρχειο kdz που κατεωασες εδω

πατας star

πατας cse

και αλαζεις τα πεδια εδω

Kαλησπερα και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

volume up η volume down να πατησω? δεν μπαινει σε download mode..

επομενο μυνημα.

Θεος με το volume up ,μπηκε σε download mode και τωρα αναβαθμιζει της τελευταιες εφαρμογες!

Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι!

μονη ενσταση ειναι οτι την πρωτη φορα που κολλησε στο 35 % ειχα αλλαξει χωρα και γλωσσα ενω σε ενα βιντεακι ελεγε να τα αφησουμε οπως ειναι.. οποτε τα αφησα ετσι την δευτερη φορα και εγινε κανονικα !

Edited by mastermind21

ωραία, έχουμε σμουθ κινητό χωρίς να χάσουμε την xcam, έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να γίνει.

Παραεγινε smooth σαν να εχει aosp, αλλα και σε μπαταρια. Λες και φοραει xenon με cm για μπαταρια. Δηλαδη αμα πειραχτει ποσο θα παει με τετοια οθονη. Εχω ιδια μπαταρια με cm. 7 ωρες και χωρις kernel και πειραγματα επεξεργαστη -uv κτλ κτλ. Αμα μεινει ετσι θαυμα εκαναν.. Xcam και tweaksbox αμα τα κανουν συντομα θα ειναι παρα πολυ καλα.

Kαλησπερα και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

volume up η volume down να πατησω? δεν μπαινει σε download mode..

vol up download mode

vol down recovery mode

δεν πατας αλλο κουμπι απλα απλα βαζεισ το usb

Edited by geo29

Ρε παιδια στο site για το imei εδω και ενα μηνα δεν με αφηνει να κατεβασω το kdz οταν βαζω το imei μου εσας ειναι οκ? ουτε απο το lg phone from. Ξερει κανεις γιατι? μιας που ειδα τωρα το site παραπανω.

Ρε παιδια στο site για το imei εδω και ενα μηνα δεν με αφηνει να κατεβασω το kdz οταν βαζω το imei μου εσας ειναι οκ? ουτε απο το lg phone from. Ξερει κανεις γιατι? μιας που ειδα τωρα το site παραπανω.

μόλις δοκίμασα εδώ και κατεβάζει κανονικά

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις