Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερχεται η Xenon με Android M. Αντε να δουμε τι θα πιανει και αυτη η εκδοση. Εδωσε λινκ αλλα ακομα δεν λειτουργουν πολλα πραγματα. Φανταζομαι θα τα φτιαξουν γρηγορα αυτα ομως εφοσον περασουν το δυσκολο σταδιο του compiled.

μπορει καποιος να μου δωσει ενα link απο xposed Που να δουλευει στην xenon, οσα και αν εχω δοκιμασει δεν δουλευουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορει καποιος να μου δωσει ενα link απο xposed Που να δουλευει στην xenon, οσα και αν εχω δοκιμασει δεν δουλευουν...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Το xposed-v75-sdk22-arm.zip ειναι. Υποτιθεται λειτουργει και σε Μ και σε L. Με xenon οκ ειναι αυτο.

μαγγες αξιζει να περασω cloudy ? θα δω διαφορα? αν εχω καταλαβει καλα αν χρειαστω χτυπα ξυλο εγγυηση απλα ξανα περναω την στοκ και κανω ενα f.r. ?
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Μια pic με Nebula και Xenon. Απο το 100% στο 90% πολυ καλο νομιζω για full viber, 30 τηλεφωνο κλισης, 15 λεπτα browsing, και 75% φωτεινοτητα οχι auto.

http://s28.postimg.org/bvlku608d/Screenshot_2015_10_22_21_37_50.png

Edited by asdfaster

Μια pic με Nebula και Xenon. Απο το 100% στο 90% πολυ καλο νομιζω για full viber, 30 τηλεφωνο κλισης, 15 λεπτα browsing, και 75% φωτεινοτητα οχι auto.

Όλα καλά όλα ωραία αλλά αυτή την σβάστικα πάνω αριστερά τι την ήθελες δεν καταλαβαίνω.

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Όλα καλά όλα ωραία αλλά αυτή την σβάστικα πάνω αριστερά τι την ήθελες δεν καταλαβαίνω.

χααχαχχα καθαρα λογου τον γραμματων ηταν μαζι ολα οταν βρηκα την γραμματοσειρα και τα εκανα copy & paste. αυτο μου ειπε και ο κολλητος μου οταν ανοιξε το κινητο

Φιλε εχεις καθολου επανεκκινησεις? sod βασικα...?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Θελω να περασω την τελευταια stock rom και γενικα να επαναφερω το κινητο σε stock κατασταση, τι ακριβως να κανω, τωρα εχω περασει twrp recovery, custom rom και custom kernel.

οχι τιποτα τετοιο. 2-3 εβδομαδες που την εχω παει τελεια σε ολα. δεν νομιζω να βγαλει ποτε κατι τετοιο κυριως η cm`s ειχαν που και που sods και restars αυτη δεν ειναι cm ειναι με Layers.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελω να περασω την τελευταια stock rom και γενικα να επαναφερω το κινητο σε stock κατασταση, τι ακριβως να κανω, τωρα εχω περασει twrp recovery, custom rom και custom kernel.

θα βρεις με το imei σου το αντιστοιχο kdz και θα το περασεις με flashtool και θα εξαφανιστουν root, twrp, kernel. Θα ειναι stock οπως οταν το αγορασες. Κανε ενα search εδω στο myphone υπηρχε ενας οδηγος παλιοτερα πως γινεται η διαδικασια. Πρεπει να υπαρχει ακομα.

κατεβασε απο playstore την εφαρμογη lg phone from και κατω γραφει το λινγκ που θα κατεβασεις την ρομ που ειχε το τηλεφωνο σου.

:ninja:

Κανένα. Είμαι στα -90mV undervolt global και δεν έχω κανένα θέμα. PVS 8 bin1.

Google Pixel 6 Pro

Κανένα. Είμαι στα -90mV undervolt global και δεν έχω κανένα θέμα. PVS 8 bin1.

πως πηγες pvs 8? με βαση τον επεξεργαστη παει lvl up?

παιδια ειμαι καινουργιος στο g3 ποιο root ειναι πιο ευκολο ? ποια ρομ να περασω ?
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Λίγο άσχετη ερώτηση αλλά ρωτάω μήπως κάποιος εδώ μέσα έχει κάποια ιδέα γιατί μια βδομάδα τώρα πάω να τρελαθώ.Έχω φτιάξει ένα παιχνιδάκι στο Unity (μηχανή γραφικών) και εδώ και μια βδομάδα το τεστάρω σε συσκευές.Το παιχνίδι είναι πολύ ελαφρύ παίζει ακόμα και στο παλιό μου galaxy s2 χωρίς προβλήματα επίσης παίζει στα moto g ,galaxy s3 ,s3 neo,s4,alpha και σε κανα δυο htc Που το δοκιμασα.Στο g3 το ρημάδι παλι,ενώ υποτίθεται οτι έχω 60 fps το παιχνιδι κολαει συνεχεια.Οχι οτι εχει lag αλλά είναι σαν να κάνει κατι μικρα σπασιματάκια η οθονη.Αν υπαρχει καποιος που να ασχολειται με το αντικειμενο και θελει να βοηθησει ή εχει καποια λύση ας επικοινωνήσει με προσωπικό μηνυμα.:thanks:

πως το λενε να το δοκιμασω?

Δεν το έχω ανεβάσει στο playstore μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Αύριο το μεσημέρι μετά την δουλειά όμως θα το κάνω. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , θα σε ενημερώσω αύριο .

γραφω και εδω παιδια αν και κατοχος πλεον G4.. τι σημαινει το μηνυμα << download mode is disabled by kill switch>> δεν μπορω να φλασαρω to αρχειο kdz.. !! μου το ειχε εμφανιση σε μια φαση και στο G3. αλλα με δουλευψε η ρεκοβερυ. τωρα δεν μπορω να μπω ουτε σε ρεκοβερυ ουτε να το φλασαρω με flash tool..!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

γραφω και εδω παιδια αν και κατοχος πλεον G4.. τι σημαινει το μηνυμα << download mode is disabled by kill switch>> δεν μπορω να φλασαρω to αρχειο kdz.. !! μου το ειχε εμφανιση σε μια φαση και στο G3. αλλα με δουλευψε η ρεκοβερυ. τωρα δεν μπορω να μπω ουτε σε ρεκοβερυ ουτε να το φλασαρω με flash tool..!

Αν δεν το αναγνωριζει το pc για να κανεις δουλεια με adb ποσταρε καλυτερα xda μηπως και καποιος απο τα γατονια εκει σε βοηθησει.

Αν και μαλλον σε κοβω για σερβις...

Αν δεν το αναγνωριζει το pc για να κανεις δουλεια με adb ποσταρε καλυτερα xda μηπως και καποιος απο τα γατονια εκει σε βοηθησει.

Αν και μαλλον σε κοβω για σερβις...

http://postimg.org/image/gidoafhej/7de2fa88/

οταν το συνδεω αυτο μου βγαζει.. αλλα νομιζω δεν ξερω τις εντολες..!!! ισως κανω κ γω κατι λαθος....

αυτο το μηνυμα ειναι που μου βγαζει επισης οταν παω να φαλασρω με flash tool! sto xda αναφερουν οτι ειναι μπλοκαρισμενο απο το macfee..!! το οποιο το ειχα ενεργοποιημενο.....

download mode is disabled by kill switch

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

παιδια ειμαι καινουργιος στο g3 ποιο root ειναι πιο ευκολο ? ποια ρομ να περασω ?

https://www.oneclickroot.com/ για ρομ εγω εχω cloudy.μετα το ρουτ πρεπει να περασεις ρεκοβερυ με μια εφαρμογη απο playstore lg g3 aytorec-lollipop,και μια εφαρμογη παλι απο playstore πχ qouick boot για επαννεκινηση σε ρεκοβερυ.διαβασε λιγο πριν κανεις οτιδηποτε,ευκολακι ειναι.

:ninja:

Δεν το έχω ανεβάσει στο playstore μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Αύριο το μεσημέρι μετά την δουλειά όμως θα το κάνω. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , θα σε ενημερώσω αύριο .

Αν θες στείλε απλά το apk να το κάνουμε install

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

https://www.oneclickroot.com/ για ρομ εγω εχω cloudy.μετα το ρουτ πρεπει να περασεις ρεκοβερυ με μια εφαρμογη απο playstore lg g3 aytorec-lollipop,και μια εφαρμογη παλι απο playstore πχ qouick boot για επαννεκινηση σε ρεκοβερυ.διαβασε λιγο πριν κανεις οτιδηποτε,ευκολακι ειναι.

θελει να πληρωσεις?

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια το rootara αν χρειαστει να παω στην εγγυηση κανω απλα install την stock και factory reset ? δεν υπαρχει καποιος counter οπως στα samsung που πρεπει να σβησω οπως στο s3? αν παθει κατι η οθονη χτυπα ξυλο πως θα το γυρισω σε stock γινετε μονο με pc ? (με επιασε αγχος μετα το root :p )

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις