Titarasaudi Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Σε συσκευή που έχει 5.0.0 ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να μπει custom recovery? Philz, twrp κλπ Νομίζω αυτός...... https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorecd855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Φαίνεται να δούλεψε. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εβαλα thermal paste την Arctic mx4 στον επεξεργαστή βαση αυτου του βιντεο κυριολεκτικά σε πεντε λεπτα και ηταν η πρώτη μου φορά που άνοιξα κινητό και τρέχει καλύτερα απο πριν,πιό σταθερά για την ακρίβεια.Στο antutu μου βγάζει 45000 αμέσως μετα 42000 και ξανά μετά 40000 με cloudy g3 2.5 ενω με stock και χωρίς το mod έβγαζε 42000 μετά 35000 και μετά 25000 που δηλώνει την σταθερότητα απόδοσης του ενώ η CPU temperature είναι σταθερή στους 45 βαθμούς και σχεδόν ποτε δεν πέφτει η φωτεινότητα στο 90%.Οποιος θέλει ας το κάνει αξίζει για εμένα 1.5 ευρώ έχουν τα κατσαβίδια και 6 η παστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εβαλα thermal paste την Arctic mx4 στον επεξεργαστή βαση αυτου του βιντεο κυριολεκτικά σε πεντε λεπτα και ηταν η πρώτη μου φορά που άνοιξα κινητό και τρέχει καλύτερα απο πριν,πιό σταθερά για την ακρίβεια.Στο antutu μου βγάζει 45000 αμέσως μετα 42000 και ξανά μετά 40000 με cloudy g3 2.5 ενω με stock και χωρίς το mod έβγαζε 42000 μετά 35000 και μετά 25000 που δηλώνει την σταθερότητα απόδοσης του ενώ η CPU temperature είναι σταθερή στους 45 βαθμούς και σχεδόν ποτε δεν πέφτει η φωτεινότητα στο 90%.Οποιος θέλει ας το κάνει αξίζει για εμένα 1.5 ευρώ έχουν τα κατσαβίδια και 6 η παστα Και αν χρειαστεί να το στείλεις εγγύηση για οποιοδήποτε λόγο; Πιθανότατα πάπαλα η εγγύηση.... Όποτε παίρνεις τα ρισκα σου Έτσι δεν είναι; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εγώ έχω βάλει thermal pad. Μικρότερη απόδοση από πάστα αλλά πιο εύκολη αφαίρεση. Και η πάστα όμως αν θες αφαιρείται!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Κάντε ότι είναι να κάνετε αλλά μη βάλετε τόση πάστα. Ο τύπος του άλλαξε τα φώτα ούτε στα desktop cpus δεν βάζουμε τόσο πολύ. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Γενικότερα στην πάστα ισχύει το Less is better Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 αυτό το audiomix που έχει τόσο wakelock τι είναι? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 τν βρισκω πολυ πολυ εξυπμο τν τυπο...!! χαχαχααααα....κομπλε πρεπει να ειναι τωρα. αλλα οχι τοσο πολυ παστα..!! ευτυχως εγω στο g4 δν εχω πλεον τετοια θεματα ..καμια σχεση τα 2 τηλεφωνα..! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εδώ και 3-4 μέρες μόλις ξεκλειδώσω το κινητό και προσπαθήσω να κάνω scroll προς αριστερά ή δεξιά για να πάω σε άλλη "σελίδα" μου αργεί, ενώ παλιότερα ήταν πολύ κομπλέ. Παίζει να φταίει καμιά ενημέρωση λογισμικού ή δεν το επηρεάζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλησπέρα , θέλω να ρωτήσω αν χάνεις την εγγύση εάν έχεις root το κινητό . Έχω διαβάσει κάποια άρθρα που με κάποιο τρόπο λένε το άντίθετω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλησπέρα , θέλω να ρωτήσω αν χάνεις την εγγύση εάν έχεις root το κινητό . Έχω διαβάσει κάποια άρθρα που με κάποιο τρόπο λένε το άντίθετω Ευχαριστώ Αν είσαι root την χάνεις. Βάζεις την original Rom απο την αρχή και την "ξαναβρίσκεις" την εγγύηση.;) Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εγώ πάλι χωρίς να παίζω παιχνίδια στο κινητό 3 μήνες που το έχω ειλικρινά ούτε θερμοκρασια Ούτε επαννεκινησεις και ευτυχώς Ούτε ρωγμες Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 τν βρισκω πολυ πολυ εξυπμο τν τυπο...!! χαχαχααααα....κομπλε πρεπει να ειναι τωρα. αλλα οχι τοσο πολυ παστα..!! ευτυχως εγω στο g4 δν εχω πλεον τετοια θεματα ..καμια σχεση τα 2 τηλεφωνα..! Θα συμφωνήσω και πιστεύω οτι το g4 είναι οπως θα έπρεπε να ειναι το g3 αλλά με μια debloated rom βασισμένη στη μελλοντική stock 6.0 οταν βγει θα κάνει το κινητο να αξίζει για καιρό ειδικά τώρα που του έφτιαξα το throttling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους και πάλι εβαλα αυτη την ρομ http://prntscr.com/8r76su χωρις τον κερνελ προς το παρων εχω το 32αρι lg το μονο που παρατηρησα και δεν μου αρεσε και θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια λυση ειναι στην καμερα στην μπροστινη με την μαμισια ειχα την δυνατοτητα στην μπροστινη καμερα να εχω το φωτεινο πλαισιο γυρω γυρω ωστε να μπορω να τραβαω φωτογραφιες και στο σκοταδι ενω πλεον δεν το εχω. υπαρχει καποιο widget ή εφαρμογη άλλη για να ενεργοποιειτε ξανα αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) καμια βοηθεια καποιος;; Edited October 23, 2015 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 καμια βοηθεια καποιος;; προσωπικα δεν ασχοληθηκα με κατι τετοιο,ισως βρεις εφαρμογη στο playstore. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την φωτεινότητα στο κινητό? στο 100% είναι πάλι πολύ χαμηλη η φωεινοτητα. Αλλάζει αυτο με καποιο κολπάκι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μήπως παίζει κάτι με το κινητό σου? Γιατί στο 100% σου καίει τα μάτια. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την φωτεινότητα στο κινητό? στο 100% είναι πάλι πολύ χαμηλη η φωεινοτητα. Αλλάζει αυτο με καποιο κολπάκι????? :lol::lol::lol: Κάνεις πλάκα φαντάζομαι? Δεν το έχω πάει ποτέ πάνω από 50%. Πονάνε τα μάτια μου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για την φωτεινότητα για δες αυτό μήπωςhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.deskangel.adjbrightness Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για την φωτεινότητα για δες αυτό μήπωςhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.deskangel.adjbrightness αποψη μου καθαρα,δεν θα επεναιβενα στις ρυθμισεις φωτεινοτητας που εχει απο μαμα,φανταζομαι οτι σιγουρα κανανε και αυτοι πειραματα και καταληξαν στο σωστο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δεν επεμβαίνεις σε τίποτα. Η εφαρμογή δεν νομίζω ότι βγάζει περισσότερα lux από αυτό που μπορεί να βγάλει το πάνελ. Δεν νομίζω ότι του έχουν βάλει κάποιο κόφτη. Επίσης η εφαρμογή ίσως απλά κάνει override κάποιες ρυθμίσεις όπως ότι στην ρίχνει στο 90% άμα ανεβάσει θερμοκαρασία. Δεν θα βγάλεις π.χ 500 lux αντί για 400 lux στο 100%. Οι τιμές είναι θεωρητικές καθαρά. Άρα ουσιαστικά δεν κάνεις κάποιο κακό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ερχεται η Xenon με Android M. Αντε να δουμε τι θα πιανει και αυτη η εκδοση. Εδωσε λινκ αλλα ακομα δεν λειτουργουν πολλα πραγματα. Φανταζομαι θα τα φτιαξουν γρηγορα αυτα ομως εφοσον περασουν το δυσκολο σταδιο του compiled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για να δούμε... Πιστεύω σε κανένα μήνα θα έχουμε καλύτερα νέα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts