panosfx Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 παιδια η gloudy 2.5 ειναι καλυτερη και με καλυτερη μπαταρια απο την μανισια λολιποπ? να τηω περασω η να το αφησω στοκ? Το καλυτερη ειναι σχετικο.Αν εισαι ικανοποιημενος με την στοκ αστο ετσι. Απο μπαταρια πανω κατω τα ιδια χαλια ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Το καλυτερη ειναι σχετικο.Αν εισαι ικανοποιημενος με την στοκ αστο ετσι. Απο μπαταρια πανω κατω τα ιδια χαλια ειναι... καταλαβα...μενω ετσι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 καταλαβα...μενω ετσι:) Από εμφάνιση έχει το UI από g4και για μένα μετά την στοκ είναι ότι καλύτερο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Απλα οι εφαρμογες της lg (τηλεφωνο, αλμπουμ και αλλες) δεν ειναι Καθολου καλογραμμενες με αποτελεσμα να παρουσιαζουν λαγκ ακομα και σε σκρολλ(μπορεις να χρησιμοποιησεις google keyboard,quickpic και πολλες εναλακτικες για ενα smoother κινητο).. Και στο πληκτρολογιο ισχυει εν μερη... Εγω βρηκα την υγεια μου με στοκ κσι gabriel κουραστηκα απο την cm12.1 Εγώ είμουν έτοιμος να το πουλήσω αηδιασμένος απο το lagαρισμα της συσκευής...Ξεφτίλα, ουτε κινητό τον 150 euro δεν lagαρει έτσι. Μπείτε στο παρακάτω Link και θα βρείτε την υγεία σας!! Ειναι υπερβολικά απλη διαδικασία! http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/mod-root-rid-lag-g3-t2819365 Δεν γνωρίζω αν το ξέρετε ήδη, αν όχι...Ακολουθίστε αυτά τα 2 απλά βήματα και το σε 2 λεπτά θα κρατάτε στα χέρια σας ενα κινητό που δεν προλαβαίνεις να κλικάρεις στην οθόνη και όλα ανοίγουν μπροστά σου σε νανοκλάσματα του δευτερολέπτου!! Δεν βλεπω να επιβαρύνει το κινητό σε τίποτα. Μια χαρά πάνε όλα όσο καιρο το έχω κάνει. Enjoy!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Η διαχείριση μπαταρίας με την xenon HD δεν υπάρχει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Η διαχείριση μπαταρίας με την xenon HD δεν υπάρχει Ναι έχει τρομερή. Μακάρι να μου καθόταν και εμένα και να μην έκανε τα τρελά reboot που κάνει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Έχω πάθει πλάκα δεν υπάρχει αυτό Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ναι ρε έχει πάρα πολύ καλή διαχείρηση. Εγώ έχω εκνευριστεί πάρα πολύ που δεν κατάφερα να την περάσω. Αφού σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω για άλλη μία φορά! Έτσι για την δοκιμή ξανά. Πρέπει να βρω τι μου δημιουργεί το πρόβλημα. Μου κάνει εντύπωση που σε οποιαδήποτε άλλη ρομ το ίδιο setup δεν έχει θέμα ενώ στην Xenon έχει. Οπότε θεωρώ ότι κάτι άλλο παίζει. Πιθανόν να είναι κάποια ρύθμιση στις ρυθμίσεις της ρομ και όχι σχετικό με xposed και λοιπά που βάζω εγώ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγώ δεν έχω θέμα, δουλεύει άψογα εδω και 3 μέρες και ειδικά η μπαταρία είναι απίστευτη Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Άμα διαβάσεις στο θέμα της θα δεις τι θέμα έχω. Το οποίο είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Ίσως όπως είπα είναι κάποια ρύθμιση που επιλέγω(π.χ. center clock, δεν λέω ότι είναι αυτό αλλά κάποια τέτοια ρύθμιση εννοώ) και μου κάνει bootloop μετά το reboot. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ναι το διάβασα αλλά τι να πω δεν έχω αντιμετωπίζει κανένα θέμα μέχρι στιγμής Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγω σε RR που δοκιμασα xposed κανει bootloop και δεν ανοιγει ποτε.. οποτε τρωει ακυρο απο μενα, xposed=ftw! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loxias Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγω δουλευω xposed χωρις κανενα προβλημα με RR! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγω σε RR που δοκιμασα xposed κανει bootloop και δεν ανοιγει ποτε.. οποτε τρωει ακυρο απο μενα, xposed=ftw! :lol: Ψαχτειτε λιγακι... Βγήκε xposed v75 pου υποστυριζει τις τελευταίες cm based Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ψαχτειτε λιγακι... Βγήκε xposed v75 pου υποστυριζει τις τελευταίες cm based αυτο εβαλα... και κανει bootloop Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Φλασαρα RR 5.5.7 και Nebula kernel 9.2.Μου φαινεται πολυ smooth σε σχεση με cloudy ,cm 12.1. Βρηκα ενα οδηγο ρυθμισεων για παλαιοτερη εκδοση nebula kernel απο ενα μελος, ισχυει και για τον 9.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Φλασαρα RR 5.5.7 και Nebula kernel 9.2.Μου φαινεται πολυ smooth σε σχεση με cloudy ,cm 12.1. Βρηκα ενα οδηγο ρυθμισεων για παλαιοτερη εκδοση nebula kernel απο ενα μελος, ισχυει και για τον 9.2? Τι εννοείς αν ισχύουν. Ρυθμίσεις είναι. Δοκιμάζεις και ανάλογα αν σου κάνουν ή όχι τις αλλάζεις και φτιάχνεις το κινητό στα μέτρα σου Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 οκ. θα δοκιμασω τις προτεινομενες.απλα ηθελα να εχω μια βαση για να αρχισω τις δοκιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με αυτο;;; https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12167132_10153701836892431_808848384_n.jpg?oh=68b09a9e8cdc5335fc1fabf787caf83d&oe=56204AAA το recovery Που εχω ειναι σαν και αυτο http://blog.canadagsm.ca/wp-content/uploads/2015/05/Samsung-Galaxy-S6-Edge-Sim-unlock-codeRootingflashingfactory-Reseting-3.jpg και οχι σαν εδω που εχουν οι πιο πολλοι http://i.ytimg.com/vi/x-cTpsDLNF8/maxresdefault.jpg καμια βοηθεια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 οκ. θα δοκιμασω τις προτεινομενες.απλα ηθελα να εχω μια βαση για να αρχισω τις δοκιμες. Ναι ξεκίνα με αυτές. Για τον ίδιο κερνελ είναι. Αν ήταν για LG based rom μπορεί να μην έβγαζαν ανάλογο αποτέλεσμα αλλά εδώ δεν θα έχεις θέμα. Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει με αυτο;;; https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12167132_10153701836892431_808848384_n.jpg?oh=68b09a9e8cdc5335fc1fabf787caf83d&oe=56204AAA το recovery Που εχω ειναι σαν και αυτο http://blog.canadagsm.ca/wp-content/uploads/2015/05/Samsung-Galaxy-S6-Edge-Sim-unlock-codeRootingflashingfactory-Reseting-3.jpg και οχι σαν εδω που εχουν οι πιο πολλοι http://i.ytimg.com/vi/x-cTpsDLNF8/maxresdefault.jpg καμια βοηθεια;; Τώρα είναι μεγάλη ιστορία. Επιγραμματικά. 1) Δεν γίνεται εγκατάσταση έτσι στο Xposed για 5.0 και πάνω. Σε lollipo δηλαδή. SDK 21 για 5.0 και SDK 22 για 5.1 δηλαδή. Θέλει φλασάρισμα μέσω recovery και άλλο apk από αυτό που έβαλες. XDA IT ή GOOGLE IT θα σου πω... Xposed for lollipop 2) Αυτό είναι το ΟΕΜ recovery. Αφού δεν έχεις custom recovery τι συζητάμε? Είσαι root πρώτα από όλα? Αν ναι. Τότε διάβασε πως βάζεις recovery. Και πάλι εδώ θα σου πω XDA IT ή GOOGLE IT 3) Ε αυτό είναι το custom recovery. Το TWRP Για όλα τα παραπάνω προσωπικά δεν έχω το χρόνο. Διάβασε, αναζήτησε, κατανόησε και μετά ασχολήσου με το οτιδήποτε που μοντάρει το κινητό. Για να μην έχεις και πρόβλημα αργότερα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Ναι ρε έχει πάρα πολύ καλή διαχείρηση. Εγώ έχω εκνευριστεί πάρα πολύ που δεν κατάφερα να την περάσω. Αφού σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω για άλλη μία φορά! Έτσι για την δοκιμή ξανά. Πρέπει να βρω τι μου δημιουργεί το πρόβλημα. Μου κάνει εντύπωση που σε οποιαδήποτε άλλη ρομ το ίδιο setup δεν έχει θέμα ενώ στην Xenon έχει. Οπότε θεωρώ ότι κάτι άλλο παίζει. Πιθανόν να είναι κάποια ρύθμιση στις ρυθμίσεις της ρομ και όχι σχετικό με xposed και λοιπά που βάζω εγώ Δεν μπορω να καταλαβω και εγω τι παιζει με xenon και σου βγαζει θεμα. Εμενα ετυχε να κανω 2 clean flash αυτες τις μερες γιατι εχασα τα backups και παλι κανονικα μπηκε και τα ιδια βηματα κανουμε απο οτι ειδα με 2 reboots ειναι οκ με nebula και xposed. Κρατα ενα logcat ολο και κατι θα λεει απο errors. Δεν νομιζω να μην πει τιποτα και το logcat εστω και ετσι να δεις τι παει fail. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρα RR 5.5.7 και Nebula kernel 9.2.Μου φαινεται πολυ smooth σε σχεση με cloudy ,cm 12.1. Βρηκα ενα οδηγο ρυθμισεων για παλαιοτερη εκδοση nebula kernel απο ενα μελος, ισχυει και για τον 9.2? αν βρηκες τα δικα μου λιγα posts πιο πισω. ναι Edited October 14, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω και εγω τι παιζει με xenon και σου βγαζει θεμα. Εμενα ετυχε να κανω 2 clean flash αυτες τις μερες γιατι εχασα τα backups και παλι κανονικα μπηκε και τα ιδια βηματα κανουμε απο οτι ειδα με 2 reboots ειναι οκ με nebula και xposed. Κρατα ενα logcat ολο και κατι θα λεει απο errors. Δεν νομιζω να μην πει τιποτα και το logcat εστω και ετσι να δεις τι παει fail. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν βρηκες τα δικα μου λιγα posts πιο πισω. ναι Πως θα βγάλω το log αφού δεν μπαίνει ξανά μέσα όταν ξεκινάει το bootloop. Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Θα το ψάξω βέβαια παραπάνω Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πως θα βγάλω το log αφού δεν μπαίνει ξανά μέσα όταν ξεκινάει το bootloop. Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Θα το ψάξω βέβαια παραπάνω Νομιζα θα μπαινει. Δοκιμασε να βαλεις καποιο προγραμα logcat να αποθηκευει σε txt τα logs και να τα κανει save σε sd φανταζομαι θα το κανουν τα περισσοτερα. Η μεσω του Nebula εχει και αυτος logcat νομιζω κραταει ολου του συστηματος οχι μονο του kernel και σε sd γιατι ειχα κρατησει μια φορα. Δεν νομιζω να το αλλαξε και να μην κραταει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nolanlawson.logcat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loxias Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια....το gmail μου τρωει data σαν τρελο και συν τοις αλλοις κραταει το τηλεφωνο απο deep sleep και μου τρωει και την μπαταρια!Οταν μιλαμε για data εννοω 620mb σε 2 μερες απο δικτυο και πανω απο 5 giga σε wifi!Εκανα del τα data και την cache της εφαρμογης αλλα δεν λυθηκε το προβλημα!Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι φαινεται σαν να συγχρονιζει ολη την ωρα το yahoo mail που εχω περασμενο!Σταματησα το yahoo απο το sync και θα δω εαν φταιει αυτο! Μια ματια που εριξα στο google ειδα οτι ειναι αρκετα κοινο προβλημα για πολλους αλλα δεν βρηκα καμια λυση της προκοπης! Καμια ιδεα?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια....το gmail μου τρωει data σαν τρελο και συν τοις αλλοις κραταει το τηλεφωνο απο deep sleep και μου τρωει και την μπαταρια!Οταν μιλαμε για data εννοω 620mb σε 2 μερες απο δικτυο και πανω απο 5 giga σε wifi!Εκανα del τα data και την cache της εφαρμογης αλλα δεν λυθηκε το προβλημα!Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι φαινεται σαν να συγχρονιζει ολη την ωρα το yahoo mail που εχω περασμενο!Σταματησα το yahoo απο το sync και θα δω εαν φταιει αυτο! Μια ματια που εριξα στο google ειδα οτι ειναι αρκετα κοινο προβλημα για πολλους αλλα δεν βρηκα καμια λυση της προκοπης! Καμια ιδεα?? :( Η λυση η δικια μου ειναι αυτοι που κανω παντα σε ολες της εφαρμογες της google Delete ουτε καν freeze χαχαχααχ Καταρχην κανε να μην συγχρονιζει μονο του το κινητο τα emails εκτος και αν σου χρειαζονται αυτοματη συγχρονισμοι. Μετα βαλε απο το App opps να μην ξεκιναει αυτοματα ουτε μετα απο reboot αλλα και ουτε να ξυπναει μονο του αλλα ουτε να μενει ανοιχτο στο backround. Καντο και ενα pause με το greenify. Και νομιζω θα ειναι ok κατι αλλο δεν μου ερχεται προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts