razorkop Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Στο θέμα route που βρισκόμαστε, υπάρχει ροοτ σταθερό που να μην δημιουργεί πρόβλημα τι προτείνετε και γενικά πως αντιμετωπίζει από L0 χάνω εγγύηση ? Προερχόμενος από Σαμμυ έχω χάσει την μπάλα. :D Είναι αξιόπιστο? http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Ναι ειναι αξιοπιστο , με το link που παρεθεσες κανεις root το κινητο !!!! Επισης αν θελησεις να βαλεις και custom recovery μπορεις απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorecd855 Οσον αφορα αν χανεις την εγγυηση ναι την χανεις αλλα αμα περασεις το stock .kdz firmware με flashtool αποκτας και παλι την εγγυηση του κινητου σου κανονικοτατα !!!! Οποτε don't worry about it :D Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ναι ειναι αξιοπιστο , με το link που παρεθεσες κανεις root το κινητο !!!! Επισης αν θελησεις να βαλεις και custom recovery μπορεις απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorecd855 Οσον αφορα αν χανεις την εγγυηση ναι την χανεις αλλα αμα περασεις το stock .kdz firmware με flashtool αποκτας και παλι την εγγυηση του κινητου σου κανονικοτατα !!!! Οποτε don't worry about it :D Σε ευχαριστώ φίλε :) Οπότε δεν έχουμε knox και τέτοια!! Ωραία :D:D Για να εγκαταστήσω το xposed πρέπει να έχω και twrp? Σε αυτά τα δύο που βρισκόμαστε είναι stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ναι διαβασε μερικα posts πιο πισω φανταζομαι θα σε βοηθησουν, ποια rom εχεις? εβαλα cyanide L, αλλα θα την βγαλω και θα γυρισω σε blisspop νομιζω διοτι, το g3 μας εχει εκπληκτικες δυνατοτητες cameras και ειναι κριμα να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο η αυτο. Ημουν σε ολα ευχαριστημενος με Blisspop εκτος απο τη μπαταρια, θα δοκιμασω να τα κλεισω με τον wakelock και θα δω τι θα γινει! εχω βαρεθει την cloudy (stock based) και θελω λιγο aosp! θα παρω ενα nandroid Backup Και θα παιξω και λιγο με resurection Rmx. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 δουλεύει η port του m9 σε στοκ ρομ αν και δεν είναι καλύτερη της xcam Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Έχει τόσο πράγμα στο xda δεν ξέρω από που να αρχίσω... Πλησιάζει και εξέταστικη γμτ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εβαλα cyanide L, αλλα θα την βγαλω και θα γυρισω σε blisspop νομιζω διοτι, το g3 μας εχει εκπληκτικες δυνατοτητες cameras και ειναι κριμα να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο η αυτο. Ημουν σε ολα ευχαριστημενος με Blisspop εκτος απο τη μπαταρια, θα δοκιμασω να τα κλεισω με τον wakelock και θα δω τι θα γινει! εχω βαρεθει την cloudy (stock based) και θελω λιγο aosp! θα παρω ενα nandroid Backup Και θα παιξω και λιγο με resurection Rmx. :lol: Φιλε μου χθες πριν ανεβασεις αυτα τα Modes ετυχε να τα παρει το ματι μου στο xda και ελεγα να τα περασω αλλα στην τελικη ειδα κανουν κατι bootloops και δεν τα τα περασα. Εσυ τα εχεις περασει σε καποια rom? βλεπεις καμια διαφορα με αυτα τα modes στις φωτογραφιες? αμα ειναι να τα δοκιμασω με την htc m9 καμερα σε rr rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ναι διαβασε μερικα posts πιο πισω φανταζομαι θα σε βοηθησουν, ποια rom εχεις? λοιπον με blisspop δεν ειμαι ευχαριστημενος. 4 ωρες εφτασε στο 80% χωρις να εχω αγγιξει καν το κινητο, μονο wifi ανοικτο... παμε για καμια rmx απογευμα που θα εχω χρονο. μπορεις να βγαλεις ενα screenshot? οντως δεν εχεις wakelocks? δεν καταλαβαινω τι γινεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) λοιπον με blisspop δεν ειμαι ευχαριστημενος. 4 ωρες εφτασε στο 80% χωρις να εχω αγγιξει καν το κινητο, μονο wifi ανοικτο... παμε για καμια rmx απογευμα που θα εχω χρονο. μπορεις να βγαλεις ενα screenshot? οντως δεν εχεις wakelocks? δεν καταλαβαινω τι γινεται.. 0% η 1% εχω παντα πηγαινε στο thread για την μπαταρια εχω εκει 1 screenshot 7 ωρες οθονη εκει που το φορτιζα 2 φορες τωρα το φορτιζω 1. δοκιμασε rr πιστευω θα σε βολεψει πολυ η rom. θα σου ανεβασω πιο μετα ομως 2 screenshots απο οθονη και επεξεργαστη με 15 ωρες λειτουργιας τα wakelocks. http://i57.tinypic.com/2wpnltg.jpg http://i57.tinypic.com/29d8s5e.jpg Edited May 29, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 1% ρε φιλέ??? Πωπωπωπωωωω...μπραβοοο.. Εμένα έχει πεσει στο 10-11%.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 0% η 1% εχω παντα πηγαινε στο thread για την μπαταρια εχω εκει 1 screenshot 7 ωρες οθονη εκει που το φορτιζα 2 φορες τωρα το φορτιζω 1. δοκιμασε rr πιστευω θα σε βολεψει πολυ η rom. θα σου ανεβασω πιο μετα ομως 2 screenshots απο οθονη και επεξεργαστη με 15 ωρες λειτουργιας τα wakelocks. http://i57.tinypic.com/2wpnltg.jpg http://i57.tinypic.com/29d8s5e.jpg Τι ρομ τρεχεις? Πως και πέτυχες τετοιες θερμοκρασιες...??? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 δουλεύει η port του m9 σε στοκ ρομ αν και δεν είναι καλύτερη της xcam Θενξ Τζωννυ!Σε νυχτερινες νομιζω δεν ειναι καλυτερη?Αν την εγκαταστησω αντικαθιστα την "μαμα" καμερα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 όχι δεν την αντικαθιστά, απλά έχεις άλλη μια εφαρμογή.το βασικό είναι ότι της λείπουν κάποιες λειτουργίες, πχ δεν μπορείς να ορίσεις που θα κάνει save.τώρα για νυχτερινή λήψη δεν ξέρω, δεν την δοκίμασα ποτέ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 όχι δεν την αντικαθιστά, απλά έχεις άλλη μια εφαρμογή.το βασικό είναι ότι της λείπουν κάποιες λειτουργίες, πχ δεν μπορείς να ορίσεις που θα κάνει save.τώρα για νυχτερινή λήψη δεν ξέρω, δεν την δοκίμασα ποτέ Φλασαρω τα zip με TWRP και Wipe davlic/cache,σωστα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ναι σωστά :) Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Τι ρομ τρεχεις? Πως και πέτυχες τετοιες θερμοκρασιες...??? Resurrection remix rom, καπου στου 28 βαθμους παει η θερμοκρασια. Με απλη χρηση 35. Αλλα με Βαριες εργασιες παει κανα 45 βαθμους+ με μια ωρα youtube και browsing πχ παει 45+. Εχω περασει και ενα script για θερμοκρασια, οι cm`s εχουν θεμα και η rr ειχε αλλα το εχει ψιλο φτιαξει λιγο ο dev της, προσπαθει να το φτιαξει τελειως ανα καθε update. Edited May 29, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 να ρωτησω, σε στοκ base ρομ τι μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 να ρωτησω, σε στοκ base ρομ τι μου προτείνετε; Cloudy 2.2 :D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 1% ρε φιλέ??? Πωπωπωπωωωω...μπραβοοο.. Εμένα έχει πεσει στο 10-11%.... 10% μια χαρα ειναι τωρα, απο 20% και πανω ειναι προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Θενξ Τζωννυ!Σε νυχτερινες νομιζω δεν ειναι καλυτερη?Αν την εγκαταστησω αντικαθιστα την "μαμα" καμερα?? Σε cloudy 2.2 δουλεύει κανονικά η m9 camera δεν αντικαθιστά την stock camera έχεις και τις δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν το έχει δει, ο cloudyfa θα βγάλει την επόμενη εβδομάδα (maybe) νέα rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν το έχει δει, ο cloudyfa θα βγάλει την επόμενη εβδομάδα (maybe) νέα rom. :up::yahoo::clap::dance: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Resurrection remix rom, καπου στου 28 βαθμους παει η θερμοκρασια. Με απλη χρηση 35. Αλλα με Βαριες εργασιες παει κανα 45 βαθμους+ με μια ωρα youtube και browsing πχ παει 45+. Εχω περασει και ενα script για θερμοκρασια, οι cm`s εχουν θεμα και η rr ειχε αλλα το εχει ψιλο φτιαξει λιγο ο dev της, προσπαθει να το φτιαξει τελειως ανα καθε update. Για μπαταρία μιλάς έτσι? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Για μπαταρία μιλάς έτσι? Oχι για θερμοκρασια επεξεργαστη λεω. την γραφει και πaνω 36c. απλα σου λεω ποσο παει γενικα του επεξεργαστη. Για μπαταρια 25 βαθμοι το γραφει πιο διπλα με μικρα γραμματα, αλλα γενικα 20 βαθμοι εως 28 max η μπαταρια. και ταινια να δω πιο πανω απο 28 δεν εχει παει. Edited May 29, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Cloudy 2.2 :D εχω θεμα με τη μουσικη σε cloudy.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Σε cloudy 2.2 δουλεύει κανονικά η m9 camera δεν αντικαθιστά την stock camera έχεις και τις δύο. Πως να τη διαγραψω ρε παιδια μιας και δεν ειμαι ικανοποιημενος με την αποδοση της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts