mv040 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Έχει κάποιος πειραματιστεί με αυτό: http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/ για να rootαρει το κινητό του; φαίνεται εύκολος τρόπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Έχει κάποιος πειραματιστεί με αυτό: http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/ για να rootαρει το κινητό του; φαίνεται εύκολος τρόπος... Εγω το εκανα μ' αυτο τον τροπο http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-root-method-lg-devices-t3049772 που μαλλον ειναι ο ιδιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 υπάρχει περίπτωση να βρω gestures μέσω xposed Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μετά το ρουτ δεν μου λειτουργούν τα redirect two tapatalk. Πχ μου βγάζει αυτό http://redirect.viglink.com/?key=a7e5ffb24b9e84f4f4f6bbd88aa4e5b8&out=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fandroid%2Fdevelopment%2Fguide-root-method-lg-devices-t3049772&subId=ea6979872125d5acbac6068f186a0359 Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Έχεις βάλει AdAway μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Έχεις βάλει AdAway μήπως; Σωστος, νομιζα οτι το εγραψα, αλλα ξανακοιταζοντας το ποστ το αμελησα.. χαχαχα. Ναι έχω AdaWay περασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 100% Adaway είναι. Πρέπει να τα βάλεις στην λίστα με τα επιτρεπόμενα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 πως το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 πως το κανω αυτο? Στο whitelist πρόσθεσε *.viglink.com Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλημερα.Να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι δεν γνωριζω.Το Factory Reset ειναι ιδιο με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλημερα.Να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι δεν γνωριζω.Το Factory Reset ειναι ιδιο με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Για να καταλαβεις την κουλαμαρα της αγγλικης γλωσσας, γραφοντας εργοστασιο επαναφορα, εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Για να εγκαταστησουμε το Xcam πρεπει να ειμαστε ρουτ ή μπαινει και σε μη ρουταρισμενη συσκευη?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Για να εγκαταστησουμε το Xcam πρεπει να ειμαστε ρουτ ή μπαινει και σε μη ρουταρισμενη συσκευη?? Οχι, δεν χρειαζεται να εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Στο whitelist πρόσθεσε *.viglink.com Δούλεψε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα. Έβγαλα τον μαμα launcher και έβαλα τον nova. Αλλά τώρα δεν δουλεύει το double click για το σβήσιμο της οθόνης. Μόνο για το άνοιγμα δουλεύει. Καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα. Έβγαλα τον μαμα launcher και έβαλα τον nova. Αλλά τώρα δεν δουλεύει το double click για το σβήσιμο της οθόνης. Μόνο για το άνοιγμα δουλεύει. Καμία λύση; λοιπον, βαλε τον pro nova και μετα κατεβασε απο το playstore το screen off and lock επειτα πηγαινε στον nova και επελεξε απ τα settings - gestures στο double tap την εφαρμογη screen off και ετοιμος. αλλιως αν δεν θελεις να αγορασεις τον nova, κανε double tap στην μπαρα πανω - πανω και κλεινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά στην cyanogenmod 12 nightly, λειτουργεί το knoc code και το παραθυράκι της Original θήκης? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Οχι, δεν χρειαζεται να εισαι root. ΟΚ ευχαριστω.Το εγκατεστησα,αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα τις φωτο που εχω τραβηξει,ουτε με τον file manager!!Που τις αποθηκευει ρε παιδια?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 πρεπει να επιλεξεις τον εσωτερικο χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 πρεπει να επιλεξεις τον εσωτερικο χωρο Το εχω κανει ηδη αλλα μολις τραβηξω φωτο μετα δεν δειχνει να την αποθηκευει ουτε στο αλμπουμ υπαρχει πουθενα..Μηπως υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση που μου διαφευγει?Εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση.Επισης στην Λολλιποπ σε ποιο μενου παμε για να επιλεξουμε την sd card σαν μεσο αποθηκευσης εφαρμογων-παιχνιδιων?Ευχαριστω κ συγνωμη αν κουρασα.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Για το 2ο που ρωτας, με καθε επιφυλαξη σου λεω πως μαλλον δεν γινεται, δεν σε αφηνει το συστημα. για το 1ο, εγω μολις την ειχα κατεβασει ειχα αφησει να αποθηκευονται στην καρτα, και δεν κρατουσε καμια. το γυρισα στον εσωτερικο χωρο και μια χαρα. αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω. κοιτα απο το μενου της default καμερας να το αλλαξεις κι απο εκει, μην τυχον και εχει φαει καποιο κολλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα. Έβγαλα τον μαμα launcher και έβαλα τον nova. Αλλά τώρα δεν δουλεύει το double click για το σβήσιμο της οθόνης. Μόνο για το άνοιγμα δουλεύει. Καμία λύση; Με διπλό tap πάνω δεξιά στην μπαταρία σβήνει η οθόνη κανονικά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 λοιπον, βαλε τον pro nova και μετα κατεβασε απο το playstore το screen off and lock επειτα πηγαινε στον nova και επελεξε απ τα settings - gestures στο double tap την εφαρμογη screen off και ετοιμος. αλλιως αν δεν θελεις να αγορασεις τον nova, κανε double tap στην μπαρα πανω - πανω και κλεινει. Ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά στην cyanogenmod 12 nightly, λειτουργεί το knoc code και το παραθυράκι της Original θήκης? Δεν νομίζω αλλά δες xda αν έχουν κάνει κάποιο port. knock code εννοείς το double tap ή αντί για pattern κλείδωμα οθόνης ας πούμε? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Υπαρχει καμμια εφαρμογη ληψης φωτο που να εχει silent shutter (και να δουλευει στο g3),και να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες?Ειμαι ρουτ...ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts