cocous Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Το μονο που μπορω να εισηγηθω ειναι να περασεις λολλιποπ στο φλεξ και να δοκιμασεις την ιδια διαδρομη με το ιδιο setup για συγκριση... Βεβαια αυτο δεν ειναι λυση. Τι να σου πω φιλε εγω δεν χρησιμοποιησα λολλιποπ ακομα... Με αλλες custom rom το εχεις? Κοιτα οτι λολιποπ custom rom βασισμενη στην lg που δοκιμασα ειχα θεμα. Τωρα cm δεν δοκιμασα καθολου διοτι ακομα βλεπω οτι δεν εχουν τελειοποιηθει και εχουν θεματακια. Μετα ειναι οτι χανεις την καμερα και καποια αλλα καλουδια που δίνουν οι Lg based αλλα κερδιζεις ταχυτητα. Ειναι ομως πολυ περιεργο. Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι να βαλω στοκ λολιποπ με kdz tool και να δω ετσι χωρις ροοτ χωρις τιποτα αν δουλευει σωστα. Οσων αφορα το flex δυστυχώς δεν τα παει καλα με custom και ακομα δεν εχει παρει αναβαθμιση. Edited March 15, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στο lg health χωρίς να έχω την οθόνη smart bulletin; Κατέβασε το lg health απο το play store. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μια ερωτηση παιδια.Η XCAM πρεπει να εισαι ρουτ για να την εγκαταστησεις ή παιζει και σε non root?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω το g3. Μόλις το πάρω σκέφτομαι να του περάσω lollipop και μετά root,twrp, και cyanogen.το τουτ, στη lollipop είναι εύκολο....; Υπάρχει απροβλημάτιστη recovery,και τέλος η cm στέκεται καλά η είναι όλο θέματα; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω το g3. Μόλις το πάρω σκέφτομαι να του περάσω lollipop και μετά root,twrp, και cyanogen.το τουτ, στη lollipop είναι εύκολο....; Υπάρχει απροβλημάτιστη recovery,και τέλος η cm στέκεται καλά η είναι όλο θέματα; Δεν θα το ελεγες και ευκολο το ρουτ στην Lollipop....Για τα υπολοιπα δεν ξερω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω το g3. Μόλις το πάρω σκέφτομαι να του περάσω lollipop και μετά root,twrp, και cyanogen.το τουτ, στη lollipop είναι εύκολο....; Υπάρχει απροβλημάτιστη recovery,και τέλος η cm στέκεται καλά η είναι όλο θέματα; γιατι δεν κανεις ροοτ στην kk και μετα να περασεις τα υπολοιπα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω το g3. Μόλις το πάρω σκέφτομαι να του περάσω lollipop και μετά root,twrp, και cyanogen.το τουτ, στη lollipop είναι εύκολο....; Υπάρχει απροβλημάτιστη recovery,και τέλος η cm στέκεται καλά η είναι όλο θέματα; Κάνε root στην kit kat με PurpleDrake, βάλε με το flashify την TWRP recovery και μετά δες για custom rom! Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις lollipop και μετά να τα κάνεις! Η διαδικασία για root στη lollipop έχει λίγες μέρες που βγηκε, μέχρι τώρα όλοι έκαναν downgrade από lollipop σε kit kat για να μπορέσουν να τα κάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Τελικα παιδια οφειλω να πω μιας και αναφερθηκα εδω για ενα προβλημα που εχω με το gps στην λολιποπ καθως χανω στιγμιαια την επικοινωνια με τους δορυφορους, οτι το προβλημα ειναι γενικα η κινητη τηλεφωνια. Οταν το τηλεφωνο ειναι ενεργο τοτε εχω θεματα. Αν το βαλω σε λειτουργια πτησης δουλευει αψογα. Επαναλαμβανω οτι εχει να κανει μονο με την λολιποπ αυτο. Στην κιτκατ δεν ειχα κανενα προβλημα. Ετσι μου ρχεται να αλλαξω εταιρια να δω εαν το κανει και με αλλο παροχο. Παντως ειναι δυσκολο να φταιει η συσκευη. Εσεις τι πιστευετε οτι μπορει να φταιει ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κάνε root στην kit kat με PurpleDrake, βάλε με το flashify την TWRP recovery και μετά δες για custom rom! Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις lollipop και μετά να τα κάνεις! Η διαδικασία για root στη lollipop έχει λίγες μέρες που βγηκε, μέχρι τώρα όλοι έκαναν downgrade από lollipop σε kit kat για να μπορέσουν να τα κάνουν! Υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω σε καμια ,δυο εβδομάδες και να Υπάρχει κατευθείαν lollipop...? :-\ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είμαι εντελώς εκτός θέματος αλλά θα κάνω την ερώτηση εδώ γιατί φαίνεται ότι υπάρχει και μεγαλύτερη κινητικότητα αλλά και μεγαλύτερη εμπειρία. Έχω το gpad το οποίο είναι απογοητευτικό σε μπαταρία και εμπειρία χρήσης και θέλω να αλλάξω Rom. Είμαι σε 4.4.2 η οποία έχει το ίδιο θέμα με την lollipop στο G3 (νομίζω). Δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω τον bootloader. Για να το κάνω θα πρέπει να κάνω downgrade σε 4.2 και μετά. Οι απορίες μου λοιπόν είναι. Πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η διαδικασία. Αν κάτι πάει στραβά υπάρχει πιθανότητα να μην βλέπει τη συσκευή το LG pc suite και να μου μείνει η συσκευή στα χέρια; Σε τέτοια περίπτωση υπάρχουν plan B (πχ για Xperia υπάρχει πρόγραμμα που περνάει μόνο drivers και αφήνει τη συσκευή χωρίς Rom αλλά έτοιμη για καθαρή εγκατάσταση). Συγγνώμη για το off topic Και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω σε καμια ,δυο εβδομάδες και να Υπάρχει κατευθείαν lollipop...? :-\ Καθόλου απίθανο! Αν κάποιο κατάστημα έχει πολύ νέα παραλαβή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είμαι εντελώς εκτός θέματος αλλά θα κάνω την ερώτηση εδώ γιατί φαίνεται ότι υπάρχει και μεγαλύτερη κινητικότητα αλλά και μεγαλύτερη εμπειρία. Έχω το gpad το οποίο είναι απογοητευτικό σε μπαταρία και εμπειρία χρήσης και θέλω να αλλάξω Rom. Είμαι σε 4.4.2 η οποία έχει το ίδιο θέμα με την lollipop στο G3 (νομίζω). Δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω τον bootloader. Για να το κάνω θα πρέπει να κάνω downgrade σε 4.2 και μετά. Οι απορίες μου λοιπόν είναι. Πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η διαδικασία. Αν κάτι πάει στραβά υπάρχει πιθανότητα να μην βλέπει τη συσκευή το LG pc suite και να μου μείνει η συσκευή στα χέρια; Σε τέτοια περίπτωση υπάρχουν plan B (πχ για Xperia υπάρχει πρόγραμμα που περνάει μόνο drivers και αφήνει τη συσκευή χωρίς Rom αλλά έτοιμη για καθαρή εγκατάσταση). Συγγνώμη για το off topic Και ευχαριστώ εκ των προτέρων. XDA it... Εκεί θα βρεις όλες σου τις απορίες. Σίγουρα όχι στο θέμα του G3 εδώ πάντως. Το πως, αν, κλπ και πόσες εναλλακτικές ή plans υπάρχουν εκεί θα τα βρεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 XDA it... Εκεί θα βρεις όλες σου τις απορίες. Σίγουρα όχι στο θέμα του G3 εδώ πάντως. Το πως, αν, κλπ και πόσες εναλλακτικές ή plans υπάρχουν εκεί θα τα βρεις. Η συμπεριφορά των δύο συσκευών λογικά είναι παρόμοια (όπως συμβαίνει συνήθως με προϊόντα της ίδιας εταιρίας με κοντινές ημερομηνίες κυκλοφορίας). Η απορία μου είναι αν πχ το downgrade από lollipop σε 4.4 που κάνετε στο G3 είναι επικίνδυνο (αν δηλαδή υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η διαδικασία ακόμα κι αν δεν πρέπει για το καλό της συσκευής) και αν το G3 σε περίπτωση που γίνει τούβλο μπορεί να επανέλθει με κάποιον τρόπο. Ξεχνά ότι μιλάω για το gpad. Έχω και γι αυτό πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις τις οποίες φυσικά και δεν γράφω εδώ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Γειά σας ! το κινητό μου το πηρα χθές μου εκανε ενημερώσεις και έχω λολιποπ.. στο antutu benchmark το ετρεξα και μου έβγαλε 42,012 είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Γειά σας ! το κινητό μου το πηρα χθές μου εκανε ενημερώσεις και έχω λολιποπ.. στο antutu benchmark το ετρεξα και μου έβγαλε 42,012 είναι καλό? Βασικα η τελευταια lolipop που εστρωσε κατα πολυ το G3 είναι η 20H. Αν δεν εχεις αυτη καλο θα ητανε να ελέγξεις μεσω lg tool την τελευταια αναβαθμιση. Απο εκει και περα μην δινεις και μεγαλη σημαδια στα benchmarks. Το μονο benchmark που μετραει ειναι το χερι μας που δουλευουν το κινητο και τα ματια μας που βλεπουν πως πραγματικα συμπεριφερεται. Edited March 17, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 πήγα να ελενξω και είναι v20h η έκδοση λογισμικουυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 πήγα να ελενξω και είναι v20h η έκδοση λογισμικουυυ Οποτε εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Η συμπεριφορά των δύο συσκευών λογικά είναι παρόμοια (όπως συμβαίνει συνήθως με προϊόντα της ίδιας εταιρίας με κοντινές ημερομηνίες κυκλοφορίας). Η απορία μου είναι αν πχ το downgrade από lollipop σε 4.4 που κάνετε στο G3 είναι επικίνδυνο (αν δηλαδή υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η διαδικασία ακόμα κι αν δεν πρέπει για το καλό της συσκευής) και αν το G3 σε περίπτωση που γίνει τούβλο μπορεί να επανέλθει με κάποιον τρόπο. Ξεχνά ότι μιλάω για το gpad. Έχω και γι αυτό πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις τις οποίες φυσικά και δεν γράφω εδώ. Τίποτα το επικίνδυνο. Απλώς περνάμε ένα λειτουργικό χειροκίνητα μέσα στο κινητό. Για unbrick υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λύση. Τώρα για αυτό καλύτερα θα σου επαναλάβω να τα κοιτάξεις στην πηγή. Στο xda θα βρεις ότι χρειάζεται να ξέρεις. Αλλά δεν καταλαβαίνω καν τι σε ενδιαφέρει πως λειτουργεί το G3. Μπαίνεις xda για το Gpad και βλέπεις συγκεκριμένα τι έχουν βγάλει εκεί όσοι devs ασχολούνται. Και για downgrade και για unbrick ανάλογα την κατάσταση που προήλθε. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Aντε και για τους πρωταρηδες. Ροοτ για lolipop και kitkat με μονο ενα sript. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Δεν το δοκιμασα αλλα απ'οτι φαινεται δουλευει. Αναμονη και για πιο ευκολη διαδικασια recovery τωρα. Edited March 17, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κάτοχος και εγώ πλέον του G3, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εκανα όλα τα updates και είμαι τώρα στην 20h. Στο τηλέφωνο δεν εχω στήσει έξτρα εφαρμογές, και έχω σετάρει μόνο τα mail μου. Λόγω upgrade σε lolipop, xρειάζεται να κάνω factory reset ή επειδή δεν έχω στήσει εφαρμογές δεν χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κάτοχος και εγώ πλέον του G3, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εκανα όλα τα updates και είμαι τώρα στην 20h. Στο τηλέφωνο δεν εχω στήσει έξτρα εφαρμογές, και έχω σετάρει μόνο τα mail μου. Λόγω upgrade σε lolipop, xρειάζεται να κάνω factory reset ή επειδή δεν έχω στήσει εφαρμογές δεν χρειάζεται; Κανε ενα, αφου δεν εχεις στησει ακομη τις εφαρμογες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Να κάνεις γιατί εγώ το είχα ξεχάσει και είχα στήσει εφαρμογές και είχα κάποια Lags... Μετά αναγκάστηκα να κάνω reset να ξαναπεράσω τις εφαρμογές με το θετικό βέβαια μετά ότι εξαφανίστηκε το Lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 γεια σας!! μια ερωτηση στους πιο ψαγμένους με το κινητο!! οταν κάνουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων υπαρχει περίπτωση να χασω το λογισμικο λολιποπ που έχω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 γεια σας!! μια ερωτηση στους πιο ψαγμένους με το κινητο!! οταν κάνουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων υπαρχει περίπτωση να χασω το λογισμικο λολιποπ που έχω τώρα? Καμία απολύτως αλλά θα χαθεί οτιδήποτε άλλο εχεις αποθηκευμένο στο κινητό σου. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 okayyyy ευχαριστωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts