takis6666 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδια μπορειτε να αναφερθειτε σε πολυ αξιολογες εφαρμογες που ειναι must και επι πληρομης? Αποφασισα να βαλω καρτα και μεχρι τωρα αγορασα action launcher που μου αρεσει παρα παρα πολυ και τον προτεινω... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος εναν μηνα και κατι του κινητου και εχω παρει την τελευταια lollipop..θελω να ρωτησω εαν κολλαει απιστευτα το πληκτρολογιο τοσο που να θελετε να το πεταξετε σε κανεναν τοιχο??δοκιμασα και το Swipe αλλα το προβλημα παραμενει...κυριως με το messenger και το viber συμβαινει αλλα και γενικοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος εναν μηνα και κατι του κινητου και εχω παρει την τελευταια lollipop..θελω να ρωτησω εαν κολλαει απιστευτα το πληκτρολογιο τοσο που να θελετε να το πεταξετε σε κανεναν τοιχο??δοκιμασα και το Swipe αλλα το προβλημα παραμενει...κυριως με το messenger και το viber συμβαινει αλλα και γενικοτερα... Με fleksy εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα! Μια χαρά είναι. Στοκ δεν χρησιμοποιώ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Με fleksy εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα! Μια χαρά είναι. Στοκ δεν χρησιμοποιώ. Ο flesky μου φαινεται λιγο μπελαλιδικος παρα την απλοτητα του....αλλα δεν εχω δικιο??υπαρχει αυτο το θεμα σωστα;;;απαλευτο ειναι...θα δοκασω και το flesky ν δω τμηπως υπαρχει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ο flesky μου φαινεται λιγο μπελαλιδικος παρα την απλοτητα του....αλλα δεν εχω δικιο??υπαρχει αυτο το θεμα σωστα;;;απαλευτο ειναι...θα δοκασω και το flesky ν δω τμηπως υπαρχει διαφορα. Εγώ έχω το swype φίλε μου με όλους τους συγχρονισμούς του ενεργούς και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ θέμα...τρέχει άψογα...Σε lollipop κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος εναν μηνα και κατι του κινητου και εχω παρει την τελευταια lollipop..θελω να ρωτησω εαν κολλαει απιστευτα το πληκτρολογιο τοσο που να θελετε να το πεταξετε σε κανεναν τοιχο??δοκιμασα και το Swipe αλλα το προβλημα παραμενει...κυριως με το messenger και το viber συμβαινει αλλα και γενικοτερα... Καλημέρα φίλε μου.Έχεις δίκιο για το στοκ πληκτρολόγιο.είναι απαλευτο σε σημείο όπως λες για τοίχο.Εγώ το Swype έβαλα και έχω βρει την υγεία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Εγώ έχω το swype φίλε μου με όλους τους συγχρονισμούς του ενεργούς και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ θέμα...τρέχει άψογα...Σε lollipop κι εγώ... Καλημέρα φίλε μου.Έχεις δίκιο για το στοκ πληκτρολόγιο.είναι απαλευτο σε σημείο όπως λες για τοίχο.Εγώ το Swype έβαλα και έχω βρει την υγεία μου. Το θεωρείτε καλύτερο από το SwiftKey? Εγώ το SwiftKey χρησιμοποιώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο ευπρόσδεκτο Edited January 25, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 10 λεπτά διαδικασία είναι να γυρίσεις σε kitkat. Τίποτα! Μπα, δεν αμφιβαλλω, πως η διαρκεια δεν ειναι χρονοβορα, το να μαζεψεις οτι χρειαζεται ειναι λιγο χρονοβορο. Οσο, για το αποτελεσμα, παρατηρω οτι εχεις cfw, ειδες καποια πραγματικα οφελει, κυριως αν μειωνεται το lag (δεν μιλαω για τα animations) αλλα για το φορτωμα και την εναλλαγη απο εφαρμογη σε εφαρμογη, επιστροφη στον launcher χωρις redraws κτλ, εχω παρατηρησει στην official lollipop οτι το κινητο οσο παιρνουν οι μερες χωρις restart παει ολο και πιο αργα και το lag γινετε εκνευριστικο και κανει πολλα redraws ακομα και απο επιστροφη απο μια απλη εφαρμογη. Γενικα θελει που και που restart. Θελω να τα λυσω αυτα μια και καλη, αλλα φοβαμε με τις cfw, οτι πιο πολλα προβληματα θα διμιουργησω, παρα λυσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Τελικα task manager εχει η στοκ ρομ του g3 (λολιποπ) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Το θεωρείτε καλύτερο από το SwiftKey? Εγώ το SwiftKey χρησιμοποιώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο ευπρόσδεκτο Προσωπικά τα έχω δοκιμάσει όλα. Σαν το fleksy κανένα! Φοβερό πληκτρολόγιο και με την πιο ωραία εμφάνιση για τα γούστα μου. Μπα, δεν αμφιβαλλω, πως η διαρκεια δεν ειναι χρονοβορα, το να μαζεψεις οτι χρειαζεται ειναι λιγο χρονοβορο. Οσο, για το αποτελεσμα, παρατηρω οτι εχεις cfw, ειδες καποια πραγματικα οφελει, κυριως αν μειωνεται το lag (δεν μιλαω για τα animations) αλλα για το φορτωμα και την εναλλαγη απο εφαρμογη σε εφαρμογη, επιστροφη στον launcher χωρις redraws κτλ, εχω παρατηρησει στην official lollipop οτι το κινητο οσο παιρνουν οι μερες χωρις restart παει ολο και πιο αργα και το lag γινετε εκνευριστικο και κανει πολλα redraws ακομα και απο επιστροφη απο μια απλη εφαρμογη. Γενικα θελει που και που restart. Θελω να τα λυσω αυτα μια και καλη, αλλα φοβαμε με τις cfw, οτι πιο πολλα προβληματα θα διμιουργησω, παρα λυσω? Στο πρώτο για μένα δεν είναι. Καθώς πριν ρουτάρω, βάλω οτιδήποτε στο κινητό, φτιάχνεται φάκελος στο PC με όλα τα πιθανά εργαλεία και αρχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσω τόσο για ρουτάρισμα κλπ αλλά και για να γυρίσω σε στοκ. Αυτά παραμένουν εκεί μέχρι να το πουλήσω. Επίσης αυτά τα έχω κατεβάσει πριν καν πάρω το κινητό οπότε δεν μου φαίνεται ο χρόνος. :lol::lol: Για το δεύτερο τώρα. Δεν είχα ποτε lag. redraws δεν παρατηρώ αλλά δεν χρησιμοποιώ ποτέ μαμά launcher. Είτε nova είτε apex που τους έχω και αγορασμένους και τους θεωρώ τους καλύτερους από όλους κατά πολύ. Τώρα restart. για μένα ανά 4-5 μέρες πάντα πρέπει να γίνεται ένα όπως και στον υπολογιστή και σε όλα αυτά τα παρόμοια οπότε έτσι και αλλιώς το κάνω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 γίνεται να πάρω backup το κινητό όπως είναι τώρα, να δοκιμάσω μερικά custom και αν δεν μου αρέσουν να το γυρίσω όπως είναι τώρα? ξέρει κανείς αμα παίζει να το κάνω αυτό?βαρέθηκα χωρίς ρουτ, ειδικά κάποιες εφαρμογές τις θέλω ασαπ και είναι για ρουτ. επίσης έχει δοκιμάσει κανείς καμιά κάστομ που να είναι όπως η μαμά ρομ?με gestures και knock code κυρίως Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ξέρει κανείς αμα παίζει να το κάνω αυτό?βαρέθηκα χωρίς ρουτ, ειδικά κάποιες εφαρμογές τις θέλω ασαπ και είναι για ρουτ. επίσης έχει δοκιμάσει κανείς καμιά κάστομ που να είναι όπως η μαμά ρομ?με gestures και knock code κυρίως 1) Και backup να μην πάρεις το να γυρίσεις σε στοκ μορφή εννοώντας ακόμα και recovery στοκ και όλα τα λοιπά γίνεται πανεύκολα μέσω flash tool. Οπότε το backup δεν χρειάζεται. 2) Μπορείς να πάρεις backup όταν κάνεις το ρουτ και βάλεις custom recovery. Όμως εκεί υπάρχει ένα θέμα. Το backup είναι σε επίπεδο ρομ και μόνο. Δηλαδή και να το επαναφέρεις πάλι έχει χάσει εγγύηση. Η επαναφορά του backup απλώς θα επαναφέρει το firmware που είχες πριν σαν ρομ. Ούτε recovery θα αλλάξει ούτε τίποτα άλλο. 3) Crash με διαφορά για μένα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 1) Και backup να μην πάρεις το να γυρίσεις σε στοκ μορφή εννοώντας ακόμα και recovery στοκ και όλα τα λοιπά γίνεται πανεύκολα μέσω flash tool. Οπότε το backup δεν χρειάζεται. 2) Μπορείς να πάρεις backup όταν κάνεις το ρουτ και βάλεις custom recovery. Όμως εκεί υπάρχει ένα θέμα. Το backup είναι σε επίπεδο ρομ και μόνο. Δηλαδή και να το επαναφέρεις πάλι έχει χάσει εγγύηση. Η επαναφορά του backup απλώς θα επαναφέρει το firmware που είχες πριν σαν ρομ. Ούτε recovery θα αλλάξει ούτε τίποτα άλλο. 3) Crash με διαφορά για μένα. τι καλυτερο εχει η Crash απο τις υπόλοιπες custom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 αν περάσω το μαμα φιρμ όταν θέλω να γυρίσω σε στοκ, το κατεβάσω από lg Και το περάσω, θα ισχύει η εγγύηση? υγ στην κρας δουλεύει το knock code και τα gestures? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 αν περάσω το μαμα φιρμ όταν θέλω να γυρίσω σε στοκ, το κατεβάσω από lg Και το περάσω, θα ισχύει η εγγύηση? υγ στην κρας δουλεύει το knock code και τα gestures? Nαι φιλε μου. Δεν υπαρχουν ουτε μετρητες ουτε τιποτα. Και αυτο ειναι πολυ καλο και πιστευω οτι επιτηδες το εχει ετσι και η LG. Aν ηθελε μπορουσε να βαλει κλειδωματα που να σταμπαρουν το κινητο οπως HTC ΚΑΙ Samsung. Βλεπεις οτι υπαρχουνε ανθρωποι που κανουν αγορα τηλ εχοντας κριτηριο και το modding Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 οκ ευχαριστώ.Θα περάσω σε custom γιατί κουράστηκα με τα permission στην sd και τις ηλίθιες διαφημίσεις που δεν κόβονται χωρίς ρουτ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 τι καλυτερο εχει η Crash απο τις υπόλοιπες custom; Είναι μαρκαν ως τώρα η πιο smooth και σταθερή ρομ που έχω βάλει. Ούτε ένα reboot, κόλλημα, fc σε τίποτα! Άψογα όλα και τέλεια μπαταρία. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Φίλε μου σε σχέση με την coludy rom η crasch είναι καλύτερη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Φίλε μου σε σχέση με την coludy rom η crasch είναι καλύτερη?? Αυτό λέω από πάνω... Για μένα είναι ότι καλύτερο έχω βάλει. Αλλά ρε παιδιά. Ένα backup είναι και ένα φλασάρισμα. Βάζεις και βλέπεις και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα τι του φαίνεται καλύτερο. Εδώ στο xda ένας έλεγε ότι βλέπει lag. Ανάθεμα και που το είδε ήθελα να ήξερα. Έχω δοκιμάσει ότι θέλει κανείς για να δω αν έχει lag το κινητό. Το καλύτερο είναι υποκειμενικό. Για μένα μόνο και μόνο για το support του Crash δεν αλλάζω ρομ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Οντως ειναι η καλυτερη με διαφορα. Απλα και αυτο ισχυει σε ολες τις ρομ οτι αν απενεργοποιησεις την εφαρμογή που μετραει θερμιδες κτλ το LG Home παει καλυτερα και δεν λακγαρει πουθενα. Δοκίμασε το να δεις. Επισης εχω αναφερει στο xda οτι τα custom navbars ειναι η αιτια να μην τρεχουν καθολου καποια παιχνιδια οπως το NBA 2K15 και SSX. Το εχω δοκιμάσει σε 3 ρομ με custom και χωρις και ισχυει. Edited January 26, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Οντως ειναι η καλυτερη με διαφορα. Απλα και αυτο ισχυει σε ολες τις ρομ οτι αν απενεργοποιησεις την εφαρμογή που μετραει θερμιδες κτλ το LG Home παει καλυτερα και δεν λακγαρει πουθενα. Δοκίμασε το να δεις. Επισης εχω αναφερει στο xda οτι τα custom navbars ειναι η αιτια να μην τρεχουν καθολου καποια παιχνιδια οπως το NBA 2K15 και SSX. Το εχω δοκιμάσει σε 3 ρομ με custom και χωρις και ισχυει. LG Health και τέτοια έχουν φάει σουτ πριν καν βάλω email και accounts στο κινητό... :p:p Όσο για τα παιχνίδια, είμαι άλλης νοοτροπίας. Το κινητό είνια κινητό και όχι παιχνιδομηχανή. Μόνο τίποτα dots, twos και τέτοια παιχνιδάκια αλλά και πάλι δεν βάζω μικρότερη navbar. Διότι την αφαιρώ έτσι και αλλιώς. GMD και έφυγε και την έχω όποτε χρειάζεται με ένα swipe στο κάτω μέρος αλλιώς όλα τα κάνω με LMT. Έτσι αξιοποιώ όλες τις 5,5 ίντσες του κινητού μας. Αλλά διάβασα και στο θέμα του Crash αυτά που λες. Edited January 26, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 LG Health και τέτοια έχουν φάει σουτ πριν καν βάλω email και accounts στο κινητό... :p:p Όσο για τα παιχνίδια, είμαι άλλης νοοτροπίας. Το κινητό είνια κινητό και όχι παιχνιδομηχανή. Μόνο τίποτα dots, twos και τέτοια παιχνιδάκια αλλά και πάλι δεν βάζω μικρότερη navbar. Διότι την αφαιρώ έτσι και αλλιώς. GMD και έφυγε και την έχω όποτε χρειάζεται με ένα swipe στο κάτω μέρος αλλιώς όλα τα κάνω με LMT. Έτσι αξιοποιώ όλες τις 5,5 ίντσες του κινητού μας. εκτος αλο το lg health τι αλλο πρέπει να φαει σουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 εκτος αλο το lg health τι αλλο πρέπει να φαει σουτ? Βασικα αυτο δημιουργει μικροκαθυστερησεις κάποιες φορές και δεν θα έπρεπε. Τωρα από κει και πέρα εσύ βλεπεις τί δεν θελεις. Βασικα αν βαλεις υου crash θα εισαι μια χαρά. Η ρομ ειναι πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 εκτος αλο το lg health τι αλλο πρέπει να φαει σουτ? Εγώ προσωπικά ότι είναι της LG και δεν το χρησιμοποιώ το πετάω. Calendar, PC suite, Health και μερικά άλλα όχι της LG. Όπως Google TTS, tapatalk και λοιπά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Βασικα αυτο δημιουργει μικροκαθυστερησεις κάποιες φορές και δεν θα έπρεπε. Τωρα από κει και πέρα εσύ βλεπεις τί δεν θελεις. Βασικα αν βαλεις υου crash θα εισαι μια χαρά. Η ρομ ειναι πολυ καλη. έχω μείνει με cloudy λογω μπαταρίας. βγαζω περίπου 2η μερα. ενω Android now hd ειχα κολληματα και χαλια μπαταρία. η crash καθε ποτε εχει updates? επισης τι αλλο να αφαιρέσω εκτος απ9 το health χωρις να γινει καμια πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts