demon2411 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εμενα ειναι παρτιδα 412 και ειναι στην 4.4.2. Ακομα δεν εχω ota αναβαθμιση λογικα θα σκασει οπου ναναι? Djkostas οταν λες οτι γινεται ανωτερο με την loli τι εννοεις? Επισης αν εχει καποιος εικονα για την καμερα αν αλλαζει κατι με την lolipop θα με βοηθουσε πολυ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εμενα ειναι παρτιδα 412 και ειναι στην 4.4.2. Ακομα δεν εχω ota αναβαθμιση λογικα θα σκασει οπου ναναι? Djkostas οταν λες οτι γινεται ανωτερο με την loli τι εννοεις? Επισης αν εχει καποιος εικονα για την καμερα αν αλλαζει κατι με την lolipop θα με βοηθουσε πολυ.! Βάλε και θα καταλάβεις. Εμένα προσωπικά με έχει κρατήσει μακριά από aosp ενώ είμαι φαν. Η βελτιώσει είναι απίστευτη. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 είναι εύκολη η διαδικασία rootarismatos?? δεν έχει τπτ παρενέργειες μετά απο την μετάβασή στην lollipop έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 είναι εύκολη η διαδικασία rootarismatos?? δεν έχει τπτ παρενέργειες μετά απο την μετάβασή στην lollipop έτσι? Πανεύκολο. Μην φοβασαι τιποτα. Οτι και να γινει μπορεις να γυρίσεις το κινητο εντελως στοκ σαν την πρωτη φορα που το πηρες. Το μονο που θα χρειαστει να παρεις για παν ενδεχόμενο ενα backup το efs. Αχρειαστο να ναι και ας υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 και πως γίνετε αυτό φίλε μου? Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Το ροοταρα στην 4.4 και μόλις είμαι σε lollipop.... είμαι χωρίς ροοτ πάλι.. διαγράφηκε με το update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το efs backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 και το efs backup και ροοτ σε lollipop.. μπορώ να κάνω με την ιδια μέθοδο που έκανα και στην 4,4 ? ( http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-root-lg-g3-easily-purpledrake-lite-t2821000 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 και το efs backup και ροοτ σε lollipop.. μπορώ να κάνω με την ιδια μέθοδο που έκανα και στην 4,4 ? ( http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-root-lg-g3-easily-purpledrake-lite-t2821000 ) root σε lolipop δεν μπορεις ακομα. Πρεπει να γυρισεις σε κιτκατ. EFS Backup μπορεις να παρεις με αυτο το apk που το κατεβαζεις απο το μαρκετ LG Backup IMEI, αλλιως μπορεις φλασσαροντας αυτο το zip απο εδω. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/efs-lg-g3-efs-backup-restore-t2907329 Μετα μπορεις και χειροκινητα με root explorer. Σε ολες τις περιπτωσεις θελεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 δηλαδή ξανά πέρασμα την 4,4 και να παραμείνω εκεί μέχρι να βγει το ροοτ για 5 σωστά?? φίλε σε ευχαριστώ και πάλι για της οδηγίες αλλά πρώτη μέρα κάτοχος και καταλαβαίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 δηλαδή ξανά πέρασμα την 4,4 και να παραμείνω εκεί μέχρι να βγει το ροοτ για 5 σωστά?? φίλε σε ευχαριστώ και πάλι για της οδηγίες αλλά πρώτη μέρα κάτοχος και καταλαβαίνεις Αν θελεις να με ακουσεις περνα παλι 4.4 κανε ροοτ βαλε recovery και φλασσαρισε την android now που ειναι lolipop και παει πολυ καλα. Αλιως κανε ροοτ για να το απολαυσεις διοτι χωρις αυτο δεν παλευεται. Ουτε εφαρμογες δεν μπορεις να αντιγραψεις στην sd παρα μονο με στοκ explorer που ειναι για τα πανηγυρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 φιλε cocous σου εχω στείλει inbox αν μπορείς να βοηθήσεις και να μην γεμίσουμε το θέμα με απορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ποιά pins? Το ΝFC δεν λειτουργεί με επαφή pins. To NFC δεν δουλευει με το αυτοκολλητο στο καπακι της μπαταριας??Εκει εχει 4 pins για να κανει επαφη με το σωμα του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Θαρω πως βρήκα το λιμανι μου στην resurrection remix..απλα τέλεια για μένα χαμηλά dpi για να μην φαίνονται τεράστια τα εικονίδια και σε συνδιασμό με lenovo super camera 3.6.7 δενβεχω να ζηλεψω τίποτα απο τις στον lp.. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ήμουν παντα φαν των aosp! Τώρα είμαι σε ενδυασμο και θέλω να δοκιμασω και τον κερνελ του savoca για aosp (furnace) ..έχει κανεις εμπειρία? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαμός στο xda o cloudy έβγαλε update και ένας απο τους καλύτερους developer στο Νοτε 3 o crash έβγαλε Ρομ!!!ωρα για φλασαρισματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Θαρω πως βρήκα το λιμανι μου στην resurrection remix..απλα τέλεια για μένα χαμηλά dpi για να μην φαίνονται τεράστια τα εικονίδια και σε συνδιασμό με lenovo super camera 3.6.7 δενβεχω να ζηλεψω τίποτα απο τις στον lp.. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ήμουν παντα φαν των aosp! Τώρα είμαι σε ενδυασμο και θέλω να δοκιμασω και τον κερνελ του savoca για aosp (furnace) ..έχει κανεις εμπειρία? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαμός στο xda o cloudy έβγαλε update και ένας απο τους καλύτερους developer στο Νοτε 3 o crash έβγαλε Ρομ!!!ωρα για φλασαρισματα αυτη του Crash φαινεται καλη αλλα αναφερουν για μεγαλα navbar Tην καινουρια resurection εβαλες? Την camera που λες την εχει στην ρομ? Απο bugs? Για πες μας μπας και κανουμε την μεγαλη αλλαγη? απο LG UI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το μόνο κακό με το θέμα development ειναι αυτο με τις διαφορες εκδοσεις... Σε γεννικεσ γραμμες νομίζω πως τράβηξε και τραβάει αρκετή προσοχή... Παιδια μιά ερώτηση... Το kitkat & lolipop modem τί ειναι και πού χρειάζονται? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το μόνο κακό με το θέμα development ειναι αυτο με τις διαφορες εκδοσεις... Σε γεννικεσ γραμμες νομίζω πως τράβηξε και τραβάει αρκετή προσοχή... Παιδια μιά ερώτηση... Το kitkat & lolipop modem τί ειναι και πού χρειάζονται? κοιτα ειναι καποιοι delevopment που στην ρομ δεν βαζουν baseband. Εκει θα χρειαστεις να φλασσαρεις το baseband αναλογα και ποιο ειχες πριν. Aν εισαι σε κιτκατ και η ρομ που θα βαλεις ειναι λολιποπ και ο delevopment δεν εχει baseband στο zip θα πρεπει να φλασσαρεις και αυτο. Αν εισαι σε λολιποπ δεν χρειαζεται διοτι ειδη το εχεις. Αν τωρα απο λολιποπ πας σε κιτκατ παλι θα χρειαστει το baseband της κιτκατ. Aν τα ειπα λαθος ας με διορθωσει καποιος αν και απο αλλες συσκευες που ειχα ετσι ητανε και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 αυτη του Crash φαινεται καλη αλλα αναφερουν για μεγαλα navbar Tην καινουρια resurection εβαλες? Την camera που λες την εχει στην ρομ? Απο bugs? Για πες μας μπας και κανουμε την μεγαλη αλλαγη? απο LG UI Ναι την καινούρια έβαλα κανένα μπαγκ μεχρι στιγμης Την κάμερα θαβτην βρεις στοxda γοογλαρε lenovo super camera xda και θα στο βγάλει πρωτο. Για την κρασ απλάσου λέω οτι περιμένω να σχολασω πάω σπίτι κατεβαζω και φλασαρω με τις μπαντες καιβδεν αλλαζω με τίποτα οτι και να ναι.ο άνθρωπος κανει μαγικά πραγματικα.αν είχες Νοτε 3 θα με καταλαβενες..οσο για τα dpi της ναβ μπαρ λέει οτι ειναι πανω απο το pc και σε λίγο θα ανεβάσει 2 ζιπακια προσωρινά για να την αλλάξουμε και στο επόμενο update θα το έχει σαν option στο άτομα.. Στο μονο που κολαω είναι ποιον απο τους 3 κερνελ να διαλεξω στοκ rin η chupachups. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ναι την καινούρια έβαλα κανένα μπαγκ μεχρι στιγμης Την κάμερα θαβτην βρεις στοxda γοογλαρε lenovo super camera xda και θα στο βγάλει πρωτο. Για την κρασ απλάσου λέω οτι περιμένω να σχολασω πάω σπίτι κατεβαζω και φλασαρω με τις μπαντες καιβδεν αλλαζω με τίποτα οτι και να ναι.ο άνθρωπος κανει μαγικά πραγματικα.αν είχες Νοτε 3 θα με καταλαβενες..οσο για τα dpi της ναβ μπαρ λέει οτι ειναι πανω απο το pc και σε λίγο θα ανεβάσει 2 ζιπακια προσωρινά για να την αλλάξουμε και στο επόμενο update θα το έχει σαν option στο άτομα.. Στο μονο που κολαω είναι ποιον απο τους 3 κερνελ να διαλεξω στοκ rin η chupachups. Ειδες ομως οτι εχει επιλογη και για τα thermal control του cpu? Οποτε και στοκ να διαλεξεις το lag θα ειναι ελαχιστο. Το θεμα ειναι με την μπαταρια τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπερα στην παρεα και απο μενα..μια βοηθεια! Εχω ρουταρει το κινητο σε κιτκατ ..κατεβασα το twpr 2.8.4 zip και εχω το flashify..το κανω extract και φλασαρω μονο το img μεσω flashify και θα ειμαι ενταξει με το recovery?συμφωνα με το ποστ 253 ετσι λεει.. Να προχωρησω αφοβα?η πρεπει να προσεξω καποια λεπτομερεια.. Θελω να φλασαρω την ρομ του crash γιατι ο τυπος κανει φοβερη δουλεια.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπερα στην παρεα και απο μενα..μια βοηθεια! Εχω ρουταρει το κινητο σε κιτκατ ..κατεβασα το twpr 2.8.4 zip και εχω το flashify..το κανω extract και φλασαρω μονο το img μεσω flashify και θα ειμαι ενταξει με το recovery?συμφωνα με το ποστ 253 ετσι λεει.. Να προχωρησω αφοβα?η πρεπει να προσεξω καποια λεπτομερεια.. Θελω να φλασαρω την ρομ του crash γιατι ο τυπος κανει φοβερη δουλεια.. Ακριβώς αυτό. Προχώρα άφοβα. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ναι την καινούρια έβαλα κανένα μπαγκ μεχρι στιγμης Την κάμερα θαβτην βρεις στοxda γοογλαρε lenovo super camera xda και θα στο βγάλει πρωτο. Για την κρασ απλάσου λέω οτι περιμένω να σχολασω πάω σπίτι κατεβαζω και φλασαρω με τις μπαντες καιβδεν αλλαζω με τίποτα οτι και να ναι.ο άνθρωπος κανει μαγικά πραγματικα.αν είχες Νοτε 3 θα με καταλαβενες..οσο για τα dpi της ναβ μπαρ λέει οτι ειναι πανω απο το pc και σε λίγο θα ανεβάσει 2 ζιπακια προσωρινά για να την αλλάξουμε και στο επόμενο update θα το έχει σαν option στο άτομα.. Στο μονο που κολαω είναι ποιον απο τους 3 κερνελ να διαλεξω στοκ rin η chupachups. Περιμένουμε εντυπώσεις ιδίως αν φλασάρεις την rom του CRUSH. Ο kernel rin εχει παπάδες απο governors κ IO schedulers. Επίσης απ ότι βλέπω έχει ενσωματώσει κ αυτός το mod για 60 fps στο full hd video. Αν μπορείς να δείς αν όντως παίζουν τα βίντεο στα 60 frame καθώς το mod του seven στην AN HD απλά "μούφα" ...... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 εβαλα κρας με ριν κερνελ ενταξει ο κερνελ παει σφαιρα η ρομ πολυ σμουθ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 εβαλα κρας με ριν κερνελ ενταξει ο κερνελ παει σφαιρα η ρομ πολυ σμουθ:) Tον ειπα αν μπορει στην επομενη εκδοση να βαλει και τον στοκ κερνελ να υπαρχει. Φιλε μου με τα thermals τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πως κανω backup το modem? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Tον ειπα αν μπορει στην επομενη εκδοση να βαλει και τον στοκ κερνελ να υπαρχει. Φιλε μου με τα thermals τι εκανες? το αφισα στο 75 που το ειχε τικαρισμερο στο αρομα απο μπαταρια παει πολυ καλα ο ριν κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts