Jump to content

Joey (NBC)

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ψάχνετε tracker (για emule) για ξένες σειρές,

για την ακρίβεια, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ...

το site είναι ένα.

@ww.tvunderground.org.ru

δεν χρειάζεται εγγραφή.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• Απαντήσεις 224
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κριμα..ακομα ενα κυκλο θα τον ηθελα...:(

Γιατι ρε συ??? Με τον Joey...out of the way...οι "κύριοι" του NBC ίσως να σκεφτούν πιο θερμά ένα reunion των Friends!!;) ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

το reunion το βλεπω λιγο να...απομακρυνεται...ολο το διαψευδουν..

αν τους ενοχλει ο joey για το reunion...δε το συζητω,να το σταματησουν και τωρα αν γινεται!!

Κωμωδια σαν το FRIENDS δεν πιστευω οτι θα ξαναυπαρξει..

σαν το Joey ομως....θα υπαρξουν και καλυτερες..

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειδα και εγω την πρωτη περιοδο...

Στην αρχη ξενερωσα. Οχι και τόσο΄καλό.

Στο δευτερο dvd και ειδικα στο τριτο ομως, χαρηκα. Και χιουμορ καικαλυτεροι διαλογοι και επιτελους ειχα συνηθισει τους νεουσ χαρακτηρες.

Δε με χαλαει και πολύ μη σας πω οτι πλεον μου καλαρεσε ως ας πουμε συνεχιστης των friends... Κινειται πολύ κοντα στα ιδια προτυπα...

:X

Δε με χαλαει και πολύ μη σας πω οτι πλεον μου καλαρεσε ως ας πουμε συνεχιστης των friends... Κινειται πολύ κοντα στα ιδια προτυπα...

Mplip, μόνο ως "οικονομική" συνέχεια των Friends μπορώ να το χαρακτηρίσω (αντί για 6 πληρώνουν 1!)

Εγώ δεν άντεξα να δω πάνω από 2 επεισόδια! δεν ξέρω αν έκανα καλά...αλλά με απογοήτευσε και δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για τα φιλαράκια...

Κάτι όμως μου λέει πως το χειρότερο επεισόδιο από Friends θα πλησιάζει λίγο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ επεισόδιο από το Joey...υπάρχει λοιπόν λόγος να το δω;;;:confused: :)

Mplip, μόνο ως "οικονομική" συνέχεια των Friends μπορώ να το χαρακτηρίσω (αντί για 6 πληρώνουν 1!)

Εγώ δεν άντεξα να δω πάνω από 2 επεισόδια! δεν ξέρω αν έκανα καλά...αλλά με απογοήτευσε και δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για τα φιλαράκια...

Κάτι όμως μου λέει πως το χειρότερο επεισόδιο από Friends θα πλησιάζει λίγο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ επεισόδιο από το Joey...υπάρχει λοιπόν λόγος να το δω;;;:confused: :)

Μην είσαι τόσo κολλημένος. Φιλικά πάντα :) Το Joey έχει(είχε; ) και μερικά πολύ καλά επεισόδια προς το τέλος της πρώτης χρονιάς (από τη 2η δεν έχω δει) τα οποία σαφώς ξεπερνούσαν αρκετές μετριότητες που μας σερβίρισαν τα Friends τα 2 τελευταία χρόνια.

Αφου σου άρεσαν τόσο πολύ τα Friends είμαι βέβαιος ότι θα διασκέδαζες με αρκετά επεισόδια του Joey. Δεν ήταν ποτέ κάτι ιδiαίτερο αλλά εγώ το έβλεπα με ευχαρίστηση κάτι Κυριακές μεσημέρι στο Filmnet.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Μην είσαι τόσo κολλημένος. Φιλικά πάντα :)

Βασικά η αλήθεια είναι πως είμαι κολλημένος με το Friends οπότε δεν είμαι και ο πλέον καλός κριτής...:p :p

• 1 month later...

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι διαθέσιμα για κατέβασμα τα torrents με τα δύο τελευταία επεισόδια του Joey( 2x15, 2x16 ) στα γνωστά μέρη.

Έχουν και σουηδικούς ή νορβηγικούς υπότιτλους (οι γνώμες διίστανται :lol: ) καθώς έχουν προβληθεί μόνο εκεί.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Παραδόξως τα τελευταία 3 επεισόδια ήταν και τα πιο αστεία της σαιζόν κατά τη γνώμη μου, ειδικά το 217. Λέτε η writing team να έβαλε τα δυνατά της μπας και γίνει κάνα θαύμα και δε φάει τσεκούρι η σειρά; :p

Δε μπορώ να πω πως θα μου λείψει ο Joey, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Πάντως μια καλή χιουμοριστική σειρά χρειάζεται, έχουμε λιώσει στο μυστήριο και την αγωνία (Lost, 24, Prison Break) :lol:

Καλούτσικα ήτανε ειδικά εκείνο με τον DJ είχε γέλιο.

Δυστυχώς δεν έχω δει το 15 ακόμα.

Πάντως το θετικό είναι ότι θα δούμε το τέλος της σειράς, έστω και αν δεν ήταν αντίστοιχη με τις προσδοκίες μας.

Ειχαν να βγαλουν επισοδια τοσους μηνες και ξαφνια βγαλανε 3?

Παντως εχει δικιο ο Baator χρειαζομαστε κατι αστειο ρε παιδια...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Τέσσερα (υπάρχει διαθέσιμο και το 2x18) και να δούμε αν θα βγούν κι άλλα.

Σταμάτησε να το προβάλλει το NBC λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά συνέχισε να παίζεται σε άλλα μέρη του κόσμου (εν προκειμένω Νορβηγία) απ' όπου μας έρχονται πλέον.

ΥΓ. Κορυφαία κωμωδία της εποχής κατά τη γνώμη μου είναι το εκπληκτικό "The Office" (όλο λέω να του ανοίξω θέμα και ποτέ δεν το κάνω) αλλά το χιούμορ του είναι τόσο ιδιαίτερο που ή το λατρεύει κανείς ή τον αφήνει εντελώς αδιάφορο. Σας το προτείνω φυσικά, αλλά με επιφύλλαξη γιατί δεν είναι για όλους.

-Candygram.

Τέσσερα (υπάρχει διαθέσιμο και το 2x18) και να δούμε αν θα βγούν κι άλλα.

Σταμάτησε να το προβάλλει το NBC λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά συνέχισε να παίζεται σε άλλα μέρη του κόσμου (εν προκειμένω Νορβηγία) απ' όπου μας έρχονται πλέον.

Αυτό και αν είναι κουφό!!!

Δηλαδή μετά το 217 που έπαιξε το NBC υπάρχουν κι άλλα?:confused:

Αυτό και αν είναι κουφό!!!

Δηλαδή μετά το 217 που έπαιξε το NBC υπάρχουν κι άλλα?:confused:

To NBC έχει παίξει ως το 2x14.

Aν κρίνω από τα όσα διάβασα στο TV.com έχουν γυριστεί 22 επεισόδια - όλη η σεζόν 2. Μάλιστα στη Λατινική Αμερική (δεν αναφερόταν συγκεκριμένη χώρα) έχει προβληθεί μέχρι το 2x21. Επειδή όμως οι καλοί άνθρωποι που τα κωδικοποιούν και τα ανεβάζουν είναι στη Νορβηγία, ακολουθούμε αυτούς.

Πάντως έτσι απανωτά που έχουν αρχίσει να τα βγάζουν δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα τις επόμενες μέρες.

-Candygram.

• 2 weeks later...

Επαναφέρω λιγάκι το θέμα γιατί νοίκιασα τον πρώτο κύκλο και βλέπω με τη σειρά τα επεισόδια (είχα δει κάποια σκόρπια στο Φίλμνετ) και πρέπει να πω ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί κόπηκε μ'αυτόν τον τρόπο. Εντάξει, δεν είναι και η καλύτερη σειρά που έχει γυριστεί ποτέ, αλλά κατά τη γνώμη που έχουν υπάρξει πολύ μετριότερα σίτκομ που τουλάχιστον έχουν βγάλει αξιοπρεπώς τη χρονιά.

Η σύγκριση με το Friends είναι πολύ άδικη. Και παρόλο που ο Τζόι δεν ήταν ποτέ ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στο Friends, πιστεύω πως υπάρχουν αρκετά καλά επεισόδια και αστεία, π.χ. αυτό με το δείπνο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είχε αρκετή πλάκα.

Αν μη τι άλλο, σε κανένα επεισόδιο του Joey δε μου έσπασαν τα νεύρα με τραβηγμένες απ'τα μαλλιά καταστάσεις όπως μερικά επεισόδια στους τελευταίους κύκλους των Friends.

Don't get me wrong, είμαι τρελή φαν των Friends, αλλά τόσο χάλια και κακόγουστο επεισόδιο όσο το The one with the late thanksgiving (από τον 10ο κύκλο-αυτό που γίνεται χαμός γιατί αργούν όλοι να πάνε στο δείπνο της Μόνικα και το κεφάλι του Τζόι κολλάει στην πόρτα:wacko: ), δεν είδα στο Joey.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Ναι αλλά το The One With The Late Thanksgiving εμένα μου έβγαλε γέλιο... Tα 2-3 επεισόδια του Joey δεν με έκαναν καν να χαμογελάσω.

Εμείς το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα αγαπητή isolde! Άποψή μου είναι πως ένας χαρακτήρας σαν τον Joey δεν μπορούσε να κρατήσει μόνος του σειρά (ήθελε και τον Chandler του για ισορροπία!)

Ναι αλλά το The One With The Late Thanksgiving εμένα μου έβγαλε γέλιο... Tα 2-3 επεισόδια του Joey δεν με έκαναν καν να χαμογελάσω.

Εμείς το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα αγαπητή isolde! Άποψή μου είναι πως ένας χαρακτήρας σαν τον Joey δεν μπορούσε να κρατήσει μόνος του σειρά (ήθελε και τον Chandler του για ισορροπία!)

Καλέ μου Desert

ξέρεις ότι συμφωνώ μαζί σου για το Friends όπως επίσης και για το χαρακτήρα του Joey ότι δε μπορεί να σταθεί πολύ από μόνος του.

Η μόνη μας διαφωνία (αλλά δεν πειράζει:) ) είναι ότι έβρισκα το Joey αρκετά χαριτωμένο ως σειρά, ενώ μερικά επεισόδια στους τελευταίους κύκλους των Friends μου ήταν ανυπόφορα, ακόμα κι αν είχαν, όπως λες κι εσύ, στιγμές που έβγαζαν γέλιο. Ίσως να προτιμώ μια σειρά που είναι overall απλά συμπαθητική και φρέσκια από μια σειρά που είχε μεν κάποια καλά αστεία αλλά -κατά τη γνώμη μου πάντα ε?:O - έμοιαζε πλέον προς το τέλος της κουρασμένη και τραβηγμένη απ'τα μαλλιά.

Για να μην είμαι άδικη, τα περισσότερα επεισόδια Joey με κάνουν να θέλω να βάλω να δω Friends αμέσως μετά - αλλά μάλλον παλιότερα επεισόδια..

Απόλυτα λογικό αυτό που λες... Απλά θυμήσου πως το Joey κούρασε και κουράστηκε από την 1η-2η κιόλας σεζόν ενώ το Friends ίσως να κούρασε κάποιους (Not me though!) στο τέλος του... Ε 10 χρόνια ήταν αυτά...στα διακόσια-κάτι επεισόδια είναι λογικό κάποια να είναι ψιλοπατάτες... Anyway, πρέπει κάποια στιγμή να δω και πέρα από το 3ο επεισόδιο του Joey... Απλά με ξενερώνει το γεγονός πως ξέρω οτι ο Joey δεν αναφέρεται καν πλεον στους παλιούς του φίλους, πράγμα εντελώς παράλογο για μένα!

ine gegonos oti paizetai an tha sinexisi ostoso mou fanike arketa kalo san sira o joey exakolouthi na paizi ekino ton anemelo tipa kai exi plaka o anipsios tou pou den exi ipothesi me tis kopeles:)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Φίλε dragonmaster δεν παίζεται πλέον καν το αν θα συνεχιστεί. Η σειρά κόπηκε και επίσημα από το NBC το Μάη που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Φθινοπώρου

Απόλυτα λογικό αυτό που λες... Απλά θυμήσου πως το Joey κούρασε και κουράστηκε από την 1η-2η κιόλας σεζόν ενώ το Friends ίσως να κούρασε κάποιους (Not me though!) στο τέλος του... Ε 10 χρόνια ήταν αυτά...στα διακόσια-κάτι επεισόδια είναι λογικό κάποια να είναι ψιλοπατάτες... Anyway, πρέπει κάποια στιγμή να δω και πέρα από το 3ο επεισόδιο του Joey... Απλά με ξενερώνει το γεγονός πως ξέρω οτι ο Joey δεν αναφέρεται καν πλεον στους παλιούς του φίλους, πράγμα εντελώς παράλογο για μένα!

Όντως, αυτό που λες (ότι το Friends άρχισε να χαλάει πολύ αργά -κατά τη γνώμη μου από την 8η και μετά, κατά άλλους ήδη από την 6η) είναι σημαντική διαφορά από το Joey, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ήταν αδύνατο να κριθεί αυτή η σειρά αντικειμενικά. Όλοι το είδαν ως συνέχεια, κατά κάποιο τρόπο (και όχι ακριβώς ως spin-off στην κυριολεξία) των Friends και το ότι πήρε και τη θέση τους στο πρόγραμμα σίγουρα δε βοήθησε πολύ.

Πάντως έχει και το Joey κάτι καλά ευρήματα. Ο χαρακτήρας της Bobbie έχει αρκετή πλάκα και μου αρέσει αρκετά και ο Michael ο ανηψιός. Αν μπορείς, δες και τα υπόλοιπα, αλλά χωρίς να σκέφτεσαι το Friends. Δεν είναι κανένα αριστούργημα αλλά στο κάτω κάτω για μια κωμική σειρά της τηλεόρασης πρόκειται:)

Μια και το αναφεραμε εχουν βγει και αλλα επισοδια απο το δευτερο κυκλο? Που ειμαστε?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αν δεν κάνω λάθος μέχρι και 2x18 έχουν προβληθεί εκτός Αμερικής

Αν δεν κάνω λάθος μέχρι και 2x18 έχουν προβληθεί εκτός Αμερικής

Στην Νότια Αμερική έχουν προβληθεί και τα επόμενα, αλλά δεν κάθησε κανένας να τα γράψει. Περιμένουμε τους Νορβηγούς...