Jump to content

Sony Ericsson Z1010i

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) poly kalh ...taxythta kai kalh analysh

2)oxi ta idia parathyra exoun

3) oxi , alla giati na mhn allakseis thn karta sim ?? dorean einai an pareis to thlefono apo vodafone shop...den ksero an einai dorean kai apo allou...

Ante kai........kales agores !

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

• Απαντήσεις 997
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου, μιας και εχεις κανει βιντεοκλησεις, μπορεις να μας πεις αν χρειζεται το handsfree για να πραγματοποιηθει σωστα η βιντεοκληση??

Σιγουρα δεν πληρώνεις για αναβαθμιση της καρτας??? :worry:

Υ.Γ.

Αυτο για τα frames που χανει στις βιντεοκλησεις το ειχα διαβασει στο review του Ζ1010.Standard ειναι οκ??Μην το φαω στη μαπα!! :rolleyes: :D

Ευχαριστω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redbaraon152 (21 Νοέ. 2004 , 01:41)

Μπορω να ενεργοποιήσω τις υπηρεσίες 3G στην 2G sim card μου??(Ειμαι στη Voda).

Ναι μπορεις, πρεπει να τηλεφωνησεις στην εξυπηρετηση πελατων και σε δυο ωρες ενεργοποιουνται οι υπηρεσιες 3G.

Os anafora ta frames kai thn poiothta einai mia xaroula ...

entaksei mh perimeneis kai poiothta HDTV , alla ta frames einai kala me spaaaanio mikropixeliasma ....toulaxiston ego oses fores to exeo dokimasei apo proxtes 2 fores mou ekane ena amilhteo mikropixeliasma ...h kinhsh pantos einai kanonikh .

Se polla vodafone shop exei kai demo ...an theleis tsekare to kai apo ekei ..

ΔΕΝ μπορεις να εχεις υπηρεσιες 3G σε καρτα 2G ....

Αυτο που συμβαινει ειναι οτι ενα κινητο 3G λειτουργει με καρτα 2G , αλλα χωρις υπηρεσιες 3G.

Tουλαχιστον αυτα γραφουν τα ενημερωτικα σημειωματα και τα FAQ της VODAFONE στα καταστηματα της ..

Εχει κανει κανεις videocall με καρτα 2G ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (21 Νοέ. 2004 , 11:09)

Εχει κανει κανεις videocall με καρτα 2G ?

Εχω κανει στο εξωτερικο με καρτα ξενου δικτυου.Χθες τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων της vodafone και μου ειπαν οτι εντος 2 ωρων θα μου ενεργοποιουσαν τις υπηρεσιες 3G (εχω μια sim 32k).Στα καρτοκινητα η αντικατασταση της καρτας ΔΕΝ γινεται δωρεαν, στοιχιζει 14 ευρω+φπα.

Μια ερωτηση για την εγκατασταση παιχνιδιών. Εγω ο τροπος που ξερω ειναι drug'n'drop στο phone memory και ετσι πανε μονα τους και μπαινουν στην κατηγορια παιχνιδια αλλα στην μνημη του τηλεφωνου. Με ποιον τροπο μπορουν να αποθηκευονται στο memory stick; Αν τα κανω drop στο memory stick, σωζονται στο folder -other-. Πειτε καμια λυση...

Ευχαριστω!

....

Το χτυπησα τα Ζ1010 standard.Απο εβομαδα παω να το δω και σε demo και το παιρνω.Ειμαι σε συμβολαιο στη Voda και μπορω να κανω δωρεαν videocall και σε κινητα vodafone στο εξωτερικο (πχ Σουηδια)! :D

Ελπιζω να μου αλλαζουν και τζαμπε την καρτα.Αληθεια ξερει κανεις ποσο καιρο παιρνει η αλλαγη?'Η σου δινουν επι τοπου καινουρια sim και περιμενεις να ενεργοποιηθει?

ΤLG: Eυχαριστω για τις πληροφοριες!!Σκεφτομουν το V800 αλλα εχω και το S700 που εχει πολυ καλυτερη camera.Oποτε το Ζ1010 ειναι οτι πρεπει.Μονο που πρεπει να χτυπησω δυο συσκευες (η μια θα μεινει ελλαδα,την αλλη θα τη χρησιμοποιω εγω Σουηδια).

Αληθεια υπαρχει προγραμμα που να επιδοτει δυο συσκευες???Αν ναι πως πρεπει να το ζητησω??

Wirelessly posted (NEC N331i)

Υποστηρίζει ανοιχτή ακρόαση το Ζ1010;Αν όχι χρειάζεται το handsfree στη βιντεοκλήση; Ποιότητα φωτό; Ήχος κλείστρου στο αθόρυβο προφίλ; Πόσα κουμπιά δεσμεύονται για πρόσβαση στο live; Ξέρει κανείς τί κάνουν αυτά στην καθαρή έκδοση;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Την αλλαγη καρτας την κανουν επιτοπου ΤΖΑΜΠΕ σιγουρα κ σε 1 -2 ωρες το πολυ εισαι ΟΚ...

Αντε καλοριζικο και γρηγορα εντυπωσεις ....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mythos_bt (21 Νοέ. 2004 , 11:53)

Εχω κανει στο εξωτερικο με καρτα ξενου δικτυου.Χθες τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων της vodafone και μου ειπαν οτι εντος 2 ωρων θα μου ενεργοποιουσαν τις υπηρεσιες 3G (εχω μια sim 32k).Στα καρτοκινητα η αντικατασταση της καρτας ΔΕΝ γινεται δωρεαν, στοιχιζει 14 ευρω+φπα.

Τοτε τι να πω ....μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται εδω στη vodafone γιατι το ειδα με τα ματια μου οτι εγραφε αυτο που σου ειπα ...

Το θεμα βεβαια ειναι να κανουμε την δουλεια μας με τον εναν η τον αλλον τροπο ..

To Z1010 ειναι το καλυτερο για τα λεφτα του αυτη τη στιγμη.Εσυ φιλε TLG το εχεις σε εκδοση Live! ετσι δεν ειναι? Αν αλλαξεις theme φευγουν οι περισσοτερες αηδιες του Live! ???

Kαι απο επιδοτηση , ποσο το δινουν στη Voda με νεες συνδεσεις?Aκουσα οτι κανουν καλες τιμες για να προωθησουν το 3G γενικοτερα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (21 Νοέ. 2004 , 17:44)

Τοτε τι να πω ....μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται εδω στη vodafone γιατι το ειδα με τα ματια μου οτι εγραφε αυτο που σου ειπα ...

Το θεμα βεβαια ειναι να κανουμε την δουλεια μας με τον εναν η τον αλλον τροπο ..

Αν αυτο που μου ειπαν δεν ισχυει τοτε βρηκαν ενα πολυ ωραιο τροπο να παρουν 14 ευρω + φπα απο καθε καρτοκινητο που θελει να χρησιμοποιησει τις υπηρεσιες 3G.

:mad: :mad: :mad:

Οπως και να εχει σε λιγες μερες θα βρεθω σε πολη που εχει καλυψη vodafone 3G και θα δω αν συνδεεται η καρτα μου η' οχι.

Παιδιά, έχει ανοιχτή ακρόαση το Ζ1010; Αν δεν έχει θα χρειάζεσαι υποχρεωτικά το handsfree για να μιλάς σε βιντεοκλήση, δεδομένου ότι θα το κρατάς σε μια απόσταση μπροστά σου!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatu (21 Νοέ. 2004 , 19:19)

Παιδιά, έχει ανοιχτή ακρόαση το Ζ1010; Αν δεν έχει θα χρειάζεσαι υποχρεωτικά το handsfree για να μιλάς σε βιντεοκλήση, δεδομένου ότι θα το κρατάς σε μια απόσταση μπροστά σου!

Εχει ανοιχτη ακροαση.

mythos_bt, είσαι σίγουρος πως έχει ανοιχτή ακρόαση το Ζ1010; Στο review του εδώ στο myphone.gr αναφέρεται ότι:

"Καταρχήν, από το Z1010 απουσιάζει η ανοικτή ακρόαση, γεγονός το οποίο καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση τέτοιου είδους κλήσεων χωρίς τη χρήση των στερεοφωνικών ακουστικών. "

Τελικά τί ισχύει; Κάποιος που έχει τη συσκευή/έχει κάνει βιντεοκλήση παρακαλώ να μας διαφωτίσει...

Βολταίρος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatu (22 Νοέ. 2004 , 14:20)

mythos_bt, είσαι σίγουρος πως έχει ανοιχτή ακρόαση το Ζ1010; Στο review του εδώ στο myphone.gr αναφέρεται ότι:

"Καταρχήν, από το Z1010 απουσιάζει η ανοικτή ακρόαση, γεγονός το οποίο καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση τέτοιου είδους κλήσεων χωρίς τη χρήση των στερεοφωνικών ακουστικών. "

Τελικά τί ισχύει; Κάποιος που έχει τη συσκευή/έχει κάνει βιντεοκλήση παρακαλώ να μας διαφωτίσει...

Εχω τη συσκευη και εχω κανει βιντεοκληση χρησιμοποιωντας ανοιχτη ακροαση.Στο review του myphone εχουν κανει λαθος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mythos_bt (22 Νοέ. 2004 , 14:30)

Εχω τη συσκευη και εχω κανει βιντεοκληση χρησιμοποιωντας ανοιχτη ακροαση.Στο review του myphone εχουν κανει λαθος.

λοιπόν η πραγματικότητα είναι λίγο πιο πεπλεγμένη! Εχει ανοικτή ακρόαση, αλλά έχει χαμηλό "μέγιστο" ήχο, οποτε μπορεις να ακούς μόνο αν εισαι σε ησυχο περιβάλλον. Δίπλα σε δρόμο με αυτοκινητα, ξεχάστε το...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkc (22 Νοέ. 2004 , 14:51)

λοιπόν η πραγματικότητα είναι λίγο πιο πεπλεγμένη! Εχει ανοικτή ακρόαση, αλλά έχει χαμηλό "μέγιστο" ήχο, οποτε μπορεις να ακούς μόνο αν εισαι σε ησυχο περιβάλλον. Δίπλα σε δρόμο με αυτοκινητα, ξεχάστε το...

Αυτο συμαβαινει , χωρις να εχει "χαμηλο μεγιστο ηχο" αντιθετως εχει ενα απο τα ποιο δυνατα ηχειακια ....

Πως μπορει ομως να ακουστει ενα κινητο σε ανοικτη ακροαση διπλα σε μια λεωφορο?? υπαρχει τετοιο κινητο στην αγορα ??

Μονο αν το συνδεσεις με κανεναν ενισχυτη dolby digital !! :D

Ουτε σε μια ησυχη καφετερια θα ηθελε να χρησιμοποιησει καποιος ανοικτη ακροαση , γιατι προφανως δεν θα ηθελε να ακουν ολοι την συνομιλια του...

Μη γινομαστε υπερβολικοι...εδω πολλα τηλεφωνα δεν τα ακους καλα καλα ουτε οταν τα εχεις κολημενα στο αυτι σου ;)

Παιδια εχει κανεις το Ζ1010 σε Live! εκδοση??Μπορει να μας πει αν μπορεις να αλλαξεις themes και να φυγουν οι περισσοτερες αηδιες της Voda απο το κινητο?

θεματα αλλαζεις αλλα τα εικονιδια παραμενουν τα ιδια γιατι τα θεματα που εχει μεσα ειναι της Voda ......τωρα δεν ξερω αν κατεβασεις αλλα θεματα απο το internet τι γινεται ..μαλλον αλλαζουν ..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mythos_bt (22 Νοέ. 2004 , 14:30)

Όταν έγινε το review (Μάιος - Ιούνιος 2004) το Z1010 που είχα στη διάθεσή μου για τις ανάγκες της παρουσίασης έφερε την έκδοση R1A136 μια από τις πρώτες και μάλλον... δοκιμαστικές η οποία δεν είχε τη συγκεκριμένη δυνατότητα - αυτό δε σημαίνει ότι η συσκευή δε λειτουργούσε ικανοποιητικά, κάθε άλλο! - . Θα επικοινωνήσω με τη SEMC ώστε να αναζητήσω περισσότερες πληροφορίες για το από ποια έκδοση του λογισμικού και άνω προστέθηκε αυτή η δυνατότητα και θα προχωρήσω στις απαραίτητες διορθώσεις. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Z1010i