Jump to content

Sony Ericsson Z1010i

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά ποίες είναι οι διαφορές vodafone live! κανονικής έκδοσης?

• Απαντήσεις 997
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οπως σε ολες τις vodafone live συσκευες υπαρχουν ηδη περασμενες ολες οι ρυθμισεις για ΜΜS , INTERNET , GPRS , VODAFONE LIVE τα εικονιδια ειναι ας πουμε συγκεκριμενα - αν και π.χ το z1010 δεν εχει ακριβως τα ιδια εικονιδια με το v800 - οπως επισης και δυο εικονιδια που υπαρχουν στο κεντρικο μενου και αφορουν τη συνδεσιμοτητα του κινητου με το vodafone live ή σελιδες συγκεκριμενες του vodafone live ..

Σε χονδρικες γραμμες αυτες ειναι ...

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

mythos_bt, ευχαριστώ για την πληροφορία! Προφανώς η ανοιχτή ακρόαση είναι για ήσυχο μέρος πχ σπίτι, ξενοδοχείο, κτλ. Σε εξωτερικό χώρο καλύτερο το handsfree..

Έχει πέσει η τιμή του non live Z1010; Σήμερα μπήκα στο Πλαίσιο και είναι ακόμα στα 6χχ ευρώ. Έχει ψάξει κανείς αλλού; Σε μικρότερα καταστήματα που δεν είχαν στοκ μήπως πουλάνε στη μειωμένη τιμή;

Το βρίσκω καφρώδες πάντως να μη ρίχνουν την τιμή οι αλυσίδες. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να πουλάνε το Κ700 στα 400 ευρώ που έκανε το καλοκαίρι και όχι στα 270+ΦΠΑ που είναι η μειωμένη του τρέχουσα τιμή!

Ο ήχος κλείστρου απενεργοποιείται στο αθόρυβο στη live έκδοση;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

re pedia fteme kai emeis sto oti ta kinita den peftoun oi times paei o kathenas sas kai dinei 600-700 eyrw sta nea modela, san katanalotes prepei na kanoume kai ligo pisw giati mas ekmetalevode kai etsi tha anagastoun na rixoun tis times, ine aparadekto ena kinito 3is genias(kai malista to prwto) opws to z1010 na exei i kanoniki ekdosi 630 eyrw kai theloun na to proothisoun kiolas kala oti poune
mobile fan user

Oxi sto "siophlo" den apenergopoieitai o hxos toy kleistrou..alla den einai kai toso dynatos ....

Kai ap'oti katalaba prepei auto na ginetai se oles tis kainouries syskeves

Ρε παιδιά πείτε μου pls!!!Aξίζει τελικά το τηλέφωνο για αγορά αν θέλω να γραφτω στο 3G;Τα λεφτά τα έχω,αλλά θέλω να ξέρω αν το να πάρει κανείς κινητό με 3G αξίζει ή χάνει το ενδιαφέρον μετά από λίγο;Είναι ακόμη νωρίς για να σκέφτομαι να το αγοράσω;Με ενδιαφέρει πάρα πολυ να μην χάνω κλήσεις και να έχω κάλυψη δικτύου πως τα πάνε οι συσκευές 3G σ'αυτόν τον τομέα;Εχω το Ζ600 και μ'αρέσει πάρα πολύ,αλλά έχω ξεμυαλιστεί με το Ζ1010 ρε γμτ αν και δεν το προτιμώ τόσο εμφανισιακά...Λέτε να το μετανιώσω αν αποφασίσω να το αγοράσω; :) Thanks a lot προκαταβολικά! :)

Κοιτα τωρα....απλα θα σου αναφερω μερικα στοιχεια κ μερικες προσωπικες καθαρα αποψεις ...

Αν δε σε ενδιαφερει h videoκληση , δεν μπαινεις συχνα στο vodafone live και το κυριοτερο , δε χρησιμοποιεις το κινητο σου ως modem για να συνδεθεις στο internet μεσω PDΑ ή LAPTOP τοτε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ....

Αξιζει ομως εαν θελεις κατι απο τα παραπάνω οπως επίσης αξιζει αν τελειωνει το συμβολαιο σου και θελεις να κανεις ανανεωση ή καινουριο οποτε το παιρνεις με 180 περιπου ευρω στα 120λεπτα και παιζεις μεχρι τα τέλη Μαρτιου δωρεαν στο vodafone live κανωντας και τις videoκλησουλες σου επισης ΔΩΡΕΑΝ ...και στο κατω κατω τότε κανεις οτι θελεις η το πουλας κ παιρνεις κατι καλυτερο η οτι αλλο σου ερθει στο μυαλο εκεινη την εποχη ...

Επισης να σου θυμησω οτι συσκευη σκετη αξιζει μονο σαν vodafone live

η οποια κοστιζει 349€

Ενναλακτικα σου λεω και τις τιμες του v800 vodafone live

σκετη συσκευη 609

10 λεπτα 501

60 λεπτα 424

120 λεπτα 413

καλα ξεμπερδεματα !! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (23 Νοέ. 2004 , 18:08)

Κοιτα τωρα....απλα θα σου αναφερω μερικα στοιχεια κ μερικες προσωπικες καθαρα αποψεις ...

Αν δε σε ενδιαφερει h videoκληση , δεν μπαινεις συχνα στο vodafone live και το κυριοτερο , δε χρησιμοποιεις το κινητο σου ως modem για να συνδεθεις στο internet μεσω PDΑ ή LAPTOP τοτε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ....

Αξιζει ομως εαν θελεις κατι απο τα παραπάνω οπως επίσης αξιζει αν τελειωνει το συμβολαιο σου και θελεις να κανεις ανανεωση ή καινουριο οποτε το παιρνεις με 180 περιπου ευρω στα 120λεπτα και παιζεις μεχρι τα τέλη Μαρτιου δωρεαν στο vodafone live κανωντας και τις videoκλησουλες σου επισης ΔΩΡΕΑΝ ...και στο κατω κατω τότε κανεις οτι θελεις η το πουλας κ παιρνεις κατι καλυτερο η οτι αλλο σου ερθει στο μυαλο εκεινη την εποχη ...

Επισης να σου θυμησω οτι συσκευη σκετη αξιζει μονο σαν vodafone live

η οποια κοστιζει 349€

Ενναλακτικα σου λεω και τις τιμες του v800 vodafone live

σκετη συσκευη 609

10 λεπτα 501

60 λεπτα 424

120 λεπτα 413

καλα ξεμπερδεματα !! :)

Thanks a lot για τις απαντήσεις...Το V800 αν δεν ήταν live! θα το είχα χτυπήσει κυρίως λόγω της οθόνης...Οπότε και το Ζ1010 σε live! με τίποτα!Απεχθάνομαι τα live! ακόμη κι αυτά που δεν είναι κλειδωμένα.Βασικά το Z1010 το θέλω μόνο για βιντεοκληση.Θα είχα επιδότηση είμαι στο vodafone 240,αλλά επειδή ποτέ δεν μιλάω 4 ώρες θα το κάνω σε 120 οπότε μάλλον τη χάνω,σωστά;Ψήνομαι τόσο που μάλλον θα τα σκάσω τα 600 στο πλαίσιο με δόσεις...Έχω μεγάλη πόρωση με τα gadgets δυστυχώς..... :(

:!: ΟΧΙΙΙΙΙ ΟΧΙΙΙΙΙ...μη το κανεις αυτο!!!! :!:

Καλυτερα να το παρεις MTX που κυμαινεται γυρω στα 300-350€ ...

H περίμενε να πεσει η τιμη του .....σε λιγες μέρες ....τι θα κανει ...δε μπορει να εχει τοοοση διαφορα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (23 Νοέ. 2004 , 18:54)

Παίζει να πέσει η τιμή του;;;;;;; :eek:

Στη σελιδα 30 αυτου του θεματος ο kinitoneidimonas (εχει καταστημα κινητης τηλεφωνιας) ειπε οτι στοιχιζει 330 ευρω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mythos_bt (23 Νοέ. 2004 , 20:00)

Στη σελιδα 30 αυτου του θεματος ο kinitoneidimonas (εχει καταστημα κινητης τηλεφωνιας) ειπε οτι στοιχιζει 330 ευρω.

Άντε;Oκ θα το τσεκάρω!

ΕDIT:Από τον ενθουσιασμό ξέχασα να σ'ευχαριστήσω!!! :o :D

Εχω σύνδεση στην cosmote και 3G sim.

Συνήθως την έχω σε ένα P800 και περιστασιακά χρησιμοποιώ το Z1010.

Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ξαφνικά τοποθετώντας την στο Z1010 μου βγάζει στην οθόνη "χωρίς πρόσβαση" , όταν την βγάζω και την τοποθετώ στο P800 ή το Τ610 , βλέπει κανονικά το δίκτυο.

Αντίθετα όταν στο Ζ1010 βάζω άλλες sim (3G ή 2G) βλέπει κανονικά τα δίκτυα .

Είναι δυνατόν να μην αποδέχεται μόνο μία sim ?

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rov (24 Νοέ. 2004 , 01:28)

Εχω σύνδεση στην cosmote και 3G sim.

Συνήθως την έχω σε ένα P800 και περιστασιακά χρησιμοποιώ το Z1010.

Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ξαφνικά τοποθετώντας την στο Z1010 μου βγάζει στην οθόνη "χωρίς πρόσβαση" , όταν την βγάζω και την τοποθετώ στο P800 ή το Τ610 , βλέπει κανονικά το δίκτυο.

Αντίθετα όταν στο Ζ1010 βάζω άλλες sim (3G ή 2G) βλέπει κανονικά τα δίκτυα .

Είναι δυνατόν να μην αποδέχεται μόνο μία sim ?

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Για καποιο λογο η cosmote δεν αφηνει την καρτα σου να συνδεθει στο 3G δικτυο της.Θα σε συμβουλευα να τηλεφωνησεις στην εξυπηρετηση πελατων και να ρωτησεις το λογο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος george cc (25 Νοέ. 2004 , 05:10)

Παιδιά πως κάνουμε εγγράφή τηλεφωνικής συνομιλίας, και πώς μπορούμε να την ακούσουμε στον υπολογιστή μας;;

Επίσης γνωρίζετε αν μπορούμε να βγάλουμε το Vodafone Live menu της συσκευής ή να την χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα μη 3G δίκτυα, π.χ. Cosmote ;

george cc

Φαντάζομαι ότι έχει ερωτηθέι και απαντηθεί αρκετές φορές, αλλά αν έχει κάποιος το χρόνο, ας μου πει εν τάχει... Ποια τα μειονεκτήματα μια Vodafone Live! συσκευής? Γιατί το Ζ1010 διαφημίζεται στα μόλις 169€ στο Vodafone (Live!) 120 ενώ ο κατάλογος του Πλαισίου το έχει πχ ~350€ πάλι σε Vodafone 120? Where is the catch?

molis pira z1010 einai teleio pedes den sigrinete.thelo omos an xeri kapoios na mou pei.exo katebasei kapoia games alla den mporo na ta balo sto fakelo games k etsi den mporo na ta paixo. hparxei kanenas tropos na to kano auto?????????

thanks george

ptolemaidiotis@yahoo.gr

To πήρα και εγω σήμερα με την προσφορά της voda.

Αλλά στέλνω πιο γρήγορα αρχεία με τις υπέρυθρες παρά με το usb καλώδιο :D :eek: :mad:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

+Κάτι άλλο στο z1010 δεν πιάνει το κόλπο με το drm για τα mp3 ringtones?(μιλάω για voda live συσκευή) η κάνω κάτι λάθος?
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Οντως δεν δουλευει το κολπο με την drm το δοκιμασα πριν λιγο.Μηπως πρεπει να αλλαξουμε τα settings?Αντι για forward lock, κατι αλλο?

• The title was changed to Sony Ericsson Z1010i