AgelosMo Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καταρχήν σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την απάντησή σου.Έκανα αυτό που μου είπες αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.Τον έκλεισα και τον ξανάνοιξα και ξαναέπεσε εντελώς η φωτεινότητα όταν έφτασε στον κωδικό χρήστη.Πάτησα την μείωση της φωτεινότητας στο πληκτρολόγιο η οποία περιέργως σε αυτό το bug αυξάνει την φωτεινότητα.Στο 0% λοιπόν της φωτεινότητας έχει φουλ φως!Ξαναέκλεισα το καπάκι όταν άνοιξε το laptop και πάλι ως δια μαγείας διορθώθηκαν όλα και η φωτεινότητα ήταν πάλι σωστα ρυθμισμένη για 0%,στο χαμηλότερο δηλαδή... Η πλάκα είναι πως έψαξα λίγο και το πρόβλημα το έχουν και άλλοι,δίχως να υπάρχει στάνταρ λύση.Πχ. εδώ... http://www.tenforums.com/general-discussion/12941-screen-brightness-works-reverse.html Προσωρινά το ρύθμισα στο 50% φωτεινότητα ώστε όταν bugάρει να έχω σταθερή φωτεινότητα τουλάχιστον.Θα περιμένω καμιά ενημερώση εκτός και αν κάποιος έχει κάποια άλλη λύση. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- **Να συμπληρώσω ότι το παθαίνει όταν είναι συνδεδεμένο το laptop στον φορτιστή.Συγκεκριμένα,δούλευε μιά χαρά με την μπαταρια και με το που έβαζα τον φορτιστή του,έπεφτε η φωτεινότητα εντελώς και τότε bugαρε με τις ρυθμίσεις φωτεινότητας(Το 0% μέγιστη και το 100% καθόλου φωτεινότητα) Εμένα το ανάποδο, στην εξοικονόμηση σε συνδυασμό με μπαταρία μου βγάζει το πρόβλημα. το δοκίμασα και μου το κάνει. πλέον το έχω βάλει υψηλές επιδόσεις και στην πρίζα με φωτεινότητα 100% Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Για σκάνερ Canon lide 100 που ούτε το vuescan έκανε τίποτα(ανάβει η λάμπα του σκάνερ κάνει τον γνωστό θόρυβο αλλά δεν κινείται αυτή η λάμπα! ) υπάρχει καμία λύση στα Windows 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλησπέρα παίδες!Πριν από καμιά εβδομάδα αγόρασα ένα laptop HP που είχε windows 8.1,έκανα τις ενημερώσεις όλες και μετά του πέρασα τα windows 10.Όλα βαίνουν καλώς εκτός από ένα πράγμα.Ρυθμίζω την φωτεινότητα στο 100% αλλά κάποιες φορές όταν τον ανοίγω,δεν έχει καθόλου φως στην οθόνη του αν και απο πίσω ολα λειτουργούν κανονικά.Παρατήρησα ότι όταν συμβαίνει αυτό,η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης είναι στο 0% ενώ όταν το βάζεις στο 100% ξανά δεν έχει καθόλου φως,αυξάνει η φωτεινότητα μειώνοντας το ποσοστό 0%>50% δηλαδή.Περιέργως αν κλείσω το καπάκι και το ξανανοίξω όλα διορθώνονται...Ξέρει κανείς πως διορθώνεται το bug αυτό; Είναι πολύ πιθανό να είναι θέμα του display driver, σε συδνυασμό με την (ακόμα κακή) διαχείριση ενέργειας των 10. Έχεις διακριτή κάρτα γραφικών ή ενσωματωμένη? Εμένα πάντως ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχει σε σταθερό, μετά την αναβάθμιση nvidia driver. Sleep->άνοιγμα: μαύρη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Έχω ένα θέμα με το youtube, όταν πάω στον ήχο να ανεβάσω η κατεβάσω, η ακόμα να περάσω απο πάνω τον κέρσορα, ακούγετε ενα βουητό και σφύριγμα, μήπως ειναι θέμα τον Win 10 ??? η παιζει κάτι άλλο ? ευχαριστώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Έχω ένα θέμα με το youtube, όταν πάω στον ήχο να ανεβάσω η κατεβάσω, η ακόμα να περάσω απο πάνω τον κέρσορα, ακούγετε ενα βουητό και σφύριγμα, μήπως ειναι θέμα τον Win 10 ??? η παιζει κάτι άλλο ? ευχαριστώ...! Μάλλον κάτι άλλο θα είναι, εγώ τουλάχιστον σε τρείς υπολογιστές με Windows 10 δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα τέτοιου τύπου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Πως κλείνουμε το Bluetooth σε pc με 10ρια?????:blink: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Πως κλείνουμε το Bluetooth σε pc με 10ρια?????:blink: Πας κάτω δεξιά στο τάσκ μπαρ εκεί που έχει ένα εικονίδιο σαν μήνυμα μοιάζει.. Άνοιξε το και εκεί θα τα βρεις όλα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Πας κάτω δεξιά στο τάσκ μπαρ εκεί που έχει ένα εικονίδιο σαν μήνυμα μοιάζει.. Άνοιξε το και εκεί θα τα βρεις όλα. Η WIn Key + A. Έχω μάθει τις συντομεύσεις απ'έξω :p Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η WIn Key + A. Έχω μάθει τις συντομεύσεις απ'έξω :p Α αυτό δεν το ήξερα! Ακόμα καλύτερα έτσι! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εννοείται πως είναι το πρώτο που έκανα αλλά δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης. Δοκιμάστε κι εσείς στο δικός σας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εννοείται πως είναι το πρώτο που έκανα αλλά δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης. Δοκιμάστε κι εσείς στο δικός σας. Εμένα μια χαρά μου γίνεται, πατάς πάνω στο εικονίδιο Bluetooth και απενεργοποιειται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εμένα μια χαρά μου γίνεται, πατάς πάνω στο εικονίδιο Bluetooth και απενεργοποιειται. Εμένα με πηγαίνει στις ρυθμίσεις Bluetooth αλλά εκεί δεν έχει επιλογή απενεργοποίησης.....:blink: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Α αυτό δεν το ήξερα! Ακόμα καλύτερα έτσι! Ψάξε βρες και τις υπόλοιπες. Πχ, winkey + ctrl + βελάκι δεξία = μετακίνηση στην επόμενη επιφάνεια εργασίας. Μου έχουν λύσει τα χέρια στο λαπτοπ. σε συνδυασμό με το touchpad και τις νέες κινήσεις του, τον χειρίζομαι ταχύτατα.. Εννοείται πως είναι το πρώτο που έκανα αλλά δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης. Δοκιμάστε κι εσείς στο δικός σας. Πάντως εγώ μόλις το δοκίμασα και το έκανα. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Πάντως εγώ μόλις το δοκίμασα και το έκανα. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Σε εμένα δουλεύει όπως το ανάλογο του wifi στο τηλέφωνο. Με πάει στις ρυθμίσεις αλλά χωρίς δυνατότητα on/off..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Σε εμένα δουλεύει όπως το ανάλογο του wifi στο τηλέφωνο. Με πάει στις ρυθμίσεις αλλά χωρίς δυνατότητα on/off..... Μήπως το λαπτοπ σου δεν υποστηρίζει Bluetooth; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Μήπως το λαπτοπ σου δεν υποστηρίζει Bluetooth; Υποστηρίζει κανονικά. Έχω συνδέσει τηλέφωνο και πληκτρολόγιο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εμένα με πηγαίνει στις ρυθμίσεις Bluetooth αλλά εκεί δεν έχει επιλογή απενεργοποίησης.....:blink: Kαι μένα έτσι κάνει.αλλά δεν έχει και bt ο υπολογιστής μου,αν παίζει ρόλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Kαι μένα έτσι κάνει.αλλά δεν έχει και bt ο υπολογιστής μου,αν παίζει ρόλο. Το εικονίδιο είναι ενεργοποιημένο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Το εικονίδιο είναι ενεργοποιημένο? Dayone και δεν σβήνει ποτέ και έχω κάνει clean install τα 10άρια.:D Και για να σε προλάβω,σίγουρα δεν έχω bt.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Dayone και δεν σβήνει ποτέ και έχω κάνει clean install τα 10άρια.:D Και για να σε προλάβω,σίγουρα δεν έχω bt.:lol: Μήπως τελικά έχεις Bt :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Μήπως τελικά έχεις Bt :lol: :lol: τι εννοείς Βίρνα μίλα ξεκάθαρα...:lol: όχι δεν έχω,σίγουρα και ακόμα πιο σίγουρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 τι εννοείς Βίρνα μίλα ξεκάθαρα...:lol:. Κλαίω.....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Πολύ όμορφα μου ρολάρουν τα 10αρια σήμερα ( όχι ότι τις υπόλοιπες μέρες δε συνέβαινε αυτό) αλλά μιλάμε με τι αστραπιαία ταχύτητα ανοίγω καρτέλες του firefox , store , κτλπ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Πολύ όμορφα μου ρολάρουν τα 10αρια σήμερα ( όχι ότι τις υπόλοιπες μέρες δε συνέβαινε αυτό) αλλά μιλάμε με τι αστραπιαία ταχύτητα ανοίγω καρτέλες του firefox , store , κτλπ. Αυτό το κακό έχουν και ο κόσμος αποθαρύνεται και γυρνάνε πίσω. Θέλουν 2-3 μέρες να στρώσουν, και μετά είναι πολύ γρήγορα (σε συνδυασμό με ssd δεν πιάνονται). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Έχω ένα θέμα με το youtube, όταν πάω στον ήχο να ανεβάσω η κατεβάσω, η ακόμα να περάσω απο πάνω τον κέρσορα, ακούγετε ενα βουητό και σφύριγμα, μήπως ειναι θέμα τον Win 10 ??? η παιζει κάτι άλλο ? ευχαριστώ...! Τελικα διαπίστωσα πως τον ηχο (κάτι σαν laser του Star Wars) τον κάνει όταν συνδέομαι στο λογαριασμο μου στο youtube. Τι να έχει πειραχθεί ....???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts