Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το πατάω και δεν κατεβαζει. Ενώ σε άλλον υπολογιστή με 7, το κατεβαζει και λειτουργεί μια χαρά

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω το πατάω και δεν κατεβαζει. Ενώ σε άλλον υπολογιστή με 7, το κατεβαζει και λειτουργεί μια χαρά

Δεν σου κατεβαζει το setup; Αυτο δεν εχει να κανει με το compatibility παντως. Δοκιμασες απο αλλον browser;

Εγω παντως τωρα το δοκιμασε σε windows 10 και μια χαρα κατεβηκε το αρχειο εγκαταστασης.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ναι.......

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά σε εμένα μια χαρά παίζει πάντως τώρα μόλις το τσέκαρα. Είχα την εφαρμογή εγκατεστημένη στα 8/8.1 και με την αναβάθμιση σε 10 έμεινε στο σύστημά μου και συνεχίζει να παίζει κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Για να το ξεκαθαρίσουμε?

Μιλάμε για την εφαρμογή (.exe) η για το desktop app από το Store??

To πρώτο μια χαρά παίζει, αλλά η δεύτερη από το Store μόλις την ανοίγεις σου λέει πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα universal Windows 10 app και πως προσωρινά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την .exe

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ωραία, θα την κατεβάσω από αλλού και θα την τρέξω, τελείωσε

Μια πλήρης φόρτιση.

Για να το ξεκαθαρίσουμε?

Μιλάμε για την εφαρμογή (.exe) η για το desktop app από το Store??

To πρώτο μια χαρά παίζει, αλλά η δεύτερη από το Store μόλις την ανοίγεις σου λέει πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα universal Windows 10 app και πως προσωρινά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την .exe

η exe είναι αυτή που παίζει.;)

Ναι για την εφαρμογή που κατεβάζεις σε exe έλεγα και εγώ. Άρα ξεκαθαρίσαμε ποια δεν παίζει :)

η εφαρμογη whatsapp υπαρχει για τα 10; μιλαω για λαπτοπ/ντεσκτοπ

Από όσο ξέρω υπάρχει μόνο web client. Μπαίνεις δηλαδή από τον browser στο https://web.whatsapp.com/ για να μπορείς να δουλέψεις μέσω PC. Μισές δουλειές όμως. Δεν λειτουργεί ανεξάρτητα από το τηλέφωνο

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Να παρω την καμερα της Intel (F200) για το windows hello?Πολυ ψυνομαι.

1) Παιδια πως κανω τον player των win10 που ονομαζεται "ταινιες και τηλεοραση" να παζει υποτιτλους srt?

2) Επισης καποια αρχεια mkv με ηχο DTS δεν μου παιζει τον ηχο.

TCe

τα περασα σημερα.

δεν εχω ομως drivers για την γραφικων(ati x1600 mobility) και η αναλυση ειναι 1024χ768 :(

Για δες εδω μια λυση, αν δεν το εχεις δοκιμασει ηδη.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Όχι, δε το δοκιμασα. Αργότερα και θα επανελθω. Αν δε γίνει, επιστρέφω σε xp/7

Εδιτ:

Ναι, λειτουργει! Βέβαια χρησιμοποίησα άλλον driver, όχι αυτον που λέει στις οδηγίες!

Τώρα πρέπει να βρω λύση ώστε να κεταβαζει τορρεντς απο πιρατεβαυ.

Με κικας κανένα προβλημα

Edited by mol

Μου έφεραν laptop με Vista για να περάσω καινούργια Windows !

Ερώτηση.

Οι κάτοχοι Vista δικαιούνται Windows 10 ;

Huawei Honor 8 32GB

Όχι, των 7, 8 και 8.1 μονο.

Τελικά τα έβαλα και γυρισα στα 7αρια.

Είχα θέματα με τα γραφικά. Κατα τα αλλά εκατσαν όμορφα!

Σίγουρα στο επόμενο μηχάνημα που θα πάρω θα τα εγκαταστησω!

Θέλω να κάνω επαναφορά το lap top στα Win. 8,1 που είχα κράτηση σε 3 DVD, αφού βάλω το DVD και κάνω επανεκκίνηση ποιο F πατάω ??? κόλλησα:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σήμερα έβαλα και γω τα δεκαρια μεσω ενος αρχειου που κατεβασα απο το σαητ της μικρομαλακης , χωρις καθαρη εγκασταση γιατι βαριομουν να ξαναπερναω εφαρμογες απο την αρχη. Ολα καλα και ωραία, μπήκαν και ρολαρουν μια χαρα τα 10αρια, ομως οταν παω στο κατάστημά της να κατεβάσω εφαρμογή μου ζητά να κάνω sign in , το κάνω αλλά σαν μην το δέχεται και έτσι όταν παω να κάνω install ενα app απλά δεν με αφήνει. Κάποια ιδέα; Επίσης σε αυτά τα δεκάρια για να μπορώ να ανοίγω κάθε φορά το windows button κάτω αριστέρα ανακάλυψα ότι δεν άνοιγε με αριστερό κλίκ αλλά με το δεξί του mouse! Σε αντιθεση με τα 10αρια που πέρασα σε ένα λενοβάκι.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εάν έχεις τόσα προβλήματα που φτάνουν μέχρι και στο πως ανοίγει το start menu τότε θα σου πρότεινα να κάνεις reset μέσα από τις ρυθμίσεις. Γενικότερα, πάντως, καλύτερα clean install παρά upgrade.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Εάν έχεις τόσα προβλήματα που φτάνουν μέχρι και στο πως ανοίγει το start menu τότε θα σου πρότεινα να κάνεις reset μέσα από τις ρυθμίσεις. Γενικότερα, πάντως, καλύτερα clean install παρά upgrade.

αν κανω ομως clean install δεν θα χασω του D disk τα αρχεια φωτο βιντεο κτλπ; Αφου τα windows 10 εγκατασταθηκαν στον C. ετσι δεν ειναι;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Με reset είναι σχεδόν σαν να κάνεις clean install και δεν χάνεις τα αρχεία σου (είναι η επαναφορά στις "εργοστασιακές" ρυθμίσεις). Αν πας να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή τότε χρειάζεται απλώς προσοχή στην επιλογή του σωστού partition γιατί από την στιγμή που θα ανιχνεύσει 2 partitions θα σε ρωτήσει σε ποιο θέλεις να περάσεις τα windows. Βέβαια, καλό θα είναι, εάν κάνεις clean install να διαγράψεις τελείως το partition C: κατά την εγκατάσταση για να δημιουργήσει μόνη της η εγκατάσταση όλα τα απαιτούμενα partitions από την αρχή (ένα μικρό των 500MB περίπου και το C που θα μπουν τα windows). Αν δεν διαγράψεις το partition τότε θα σώσει τα παλιά windows σε έναν φάκελο windows.old.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.