junglist Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε ευχαριστώ, οσον αφορα το ξεμπουκωμα περαιτερω ραμ, τι προτεινεις;; Απο msconfig εχω κανει κατι πραγματακια αλλα δεν αρκουν. Δεν θελω να καταναλωνει 30% ραμ απο τα 4Gb χωρις να κανω τίποτα. Έτσι είναι τα windows. Δεν γίνεται να μην τρώνε ένα μικρό μέρος, ανεξάρτητα του τι κάνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έτσι είναι τα windows. Δεν γίνεται να μην τρώνε ένα μικρό μέρος, ανεξάρτητα του τι κάνεις. 30% ραμ απο τα 4gb ram ειναι παρα πολυ, πρεπει να παγωσω και αλλα πραγματακια. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Μην αγχώνεσαι για την RAM. Η διαχείριση που κάνουν τα windows 10 είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Να φοβάσαι, μόνο, για την μνήμη που τρώει o chrome που αφήνει να τρέχουν στο παρασκήνιο όλες οι σελίδες που είχες ανοικτές ακόμη κι αν έχεις κλείσει τον browser. Αυτό λύνεται μέσα από τις ρυθμίσεις του chrome βέβαια. Aπό την άλλη μπορείς να τρέξεις το services.msc και να απενεργοποιήσεις όποιες υπηρεσίες δεν χρειάζεσαι, δίνοντας, όμως, μεγάλη προσοχή μην τυχόν και από αυτήν που απενεργοποιείς εξαρτάται κάποια άλλη την οποία χρειάζεσαι. Edited January 18, 2016 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μην αγχώνεσαι για την RAM. Η διαχείριση που κάνουν τα windows 10 είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Να φοβάσαι, μόνο, για την μνήμη που τρώει o chrome που αφήνει να τρέχουν στο παρασκήνιο όλες οι σελίδες που είχες ανοικτές ακόμη κι αν έχεις κλείσει τον browser. Αυτό λύνεται μέσα από τις ρυθμίσεις του chrome βέβαια. Aπό την άλλη μπορείς να τρέξεις το services.msc και να απενεργοποιήσεις όποιες υπηρεσίες δεν χρειάζεσαι, δίνοντας, όμως, μεγάλη προσοχή μην τυχόν και από αυτήν που απενεργοποιείς εξαρτάται κάποια άλλη την οποία χρειάζεσαι. Ναι αυτο θα κανω , θα ξεσκαρταρω και αλλες τετοιες. Οχι Firefox εχω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στην αλεπού... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στην αλεπού... Η αλήθεια Είναι ότι φουλαρει ένα 20% όταν ανοίγω browser που είναι απαράδεκτο. Για maxthon τι γνώμη έχεις; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Όλοι πλέον τα ίδια χάλια έχουν. Φταίει η HTML5? Δεν ξέρω. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Κατά 80% χρησιμοποιώ edge, με ελάχιστες διαφημίσεις και χωρίς popup windows. Για ταινίες online χρησιμοποιώ τον chrome. Τον συνήθισα αφού είναι ταχύτατος, αλλα "βήχει" που και που. Και.με βολεύει και για διάβασμα με την αποθήκευση του read later που έχει. Τα βρισκω στον υπολογιστή και τα ανοίγω στο tablet σε reading view και βρισκω την υγεια μου. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μην αγχώνεσαι για την RAM. Η διαχείριση που κάνουν τα windows 10 είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Να φοβάσαι, μόνο, για την μνήμη που τρώει o chrome που αφήνει να τρέχουν στο παρασκήνιο όλες οι σελίδες που είχες ανοικτές ακόμη κι αν έχεις κλείσει τον browser. Αυτό λύνεται μέσα από τις ρυθμίσεις του chrome βέβαια. Aπό την άλλη μπορείς να τρέξεις το services.msc και να απενεργοποιήσεις όποιες υπηρεσίες δεν χρειάζεσαι, δίνοντας, όμως, μεγάλη προσοχή μην τυχόν και από αυτήν που απενεργοποιείς εξαρτάται κάποια άλλη την οποία χρειάζεσαι. ποια είναι η ρύθμιση για αυτό που έγραψες σχετικά με τον chrome, ότι τρέχουν διεργασίες ακόμα και εάν τον κλείσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Είχα κάνει και μια διαμεριση για λινουξ μέντα, εγκατασταθηκε όλα καλά. Αλλά τα 8.1 δεν μου έδιναν επιλογή για dual boot, τώρα με τα δεκαριά άλλαξε τίποτα; ΥΓ Εμένα Αγγελε μου φάνηκε βαρύς ο edge. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 ποια είναι η ρύθμιση για αυτό που έγραψες σχετικά με τον chrome, ότι τρέχουν διεργασίες ακόμα και εάν τον κλείσουμε; Ρυθμίσεις -> Περισσότερες Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Να συνεχίζεται η εκτέλεση εφαρμογών παρασκηνίου όταν το Google Chrome είναι κλειστό. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Είχα κάνει και μια διαμεριση για λινουξ μέντα, εγκατασταθηκε όλα καλά. Αλλά τα 8.1 δεν μου έδιναν επιλογή για dual boot, τώρα με τα δεκαριά άλλαξε τίποτα; ΥΓ Εμένα Αγγελε μου φάνηκε βαρύς ο edge. Δεν ξέρω ρε συ. Αν δεν είχε ενα θέμα με τα βίντεο και τη full screen, δεν θα είχα πρόβλημα. Στην αρχή έτρωγε πολλούς πόρους αλλα τώρα όταν το κοιτάω ελάχιστο σε σχέση με Firefox και chrome. Σημείωση: Χρησιμοποιώ έως τρεις καρτέλες, σπάνια παραπάνω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Δεν ξέρω ρε συ. Αν δεν είχε ενα θέμα με τα βίντεο και τη full screen, δεν θα είχα πρόβλημα. Στην αρχή έτρωγε πολλούς πόρους αλλα τώρα όταν το κοιτάω ελάχιστο σε σχέση με Firefox και chrome. Σημείωση: Χρησιμοποιώ έως τρεις καρτέλες, σπάνια παραπάνω. Έγινε. Ίσως τον ξανακάνω default browser! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Είχα κάνει και μια διαμεριση για λινουξ μέντα, εγκατασταθηκε όλα καλά. Αλλά τα 8.1 δεν μου έδιναν επιλογή για dual boot, τώρα με τα δεκαριά άλλαξε τίποτα; ΥΓ Εμένα Αγγελε μου φάνηκε βαρύς ο edge. Μπορείς να πειράξεις τον bootloader των Windows ώστε να δείχνει και σε non-Windows partition (γινόταν και στα 8.1). Από την άλλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον grub ώστε να ξεκινάς και τα Windows. Προτίμησε αυτό με το οποίο είσαι πιο εξοικειωμένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έγινε. Ίσως τον ξανακάνω default browser! Δοκίμασε το. Εγώ έχω και τους τρεις γιατί δεν γίνονται όλα με ένα. Τον Firefox για το proxy του πανεπιστημίου, τον chrome για ταινίες και back up, και τον edge για ολα τα υπόλοιπα. Μια σημείωση για τον edge. Δεν ξέρω αν φταίει αυτός η ή cosmote, αλλα όταν κάνω σύνδεση με τον λογαριασμό μου δεν το δέχεται με κανένα τρόπο. Με πετάει συνέχεια να ξαναβάλω τον κωδικό μου. Και μπαίνω με chrome. Φαντάζομαι φταίει το site της cosmote και τα cookies (έχω απενεργοποιήσει τα cookies τρίτων). Απαράδεκτοι απλά, κατά τη γνώμη μου. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Μπορείς να πειράξεις τον bootloader των Windows ώστε να δείχνει και σε non-Windows partition (γινόταν και στα 8.1). Από την άλλη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον grub ώστε να ξεκινάς και τα Windows. Προτίμησε αυτό με το οποίο είσαι πιο εξοικειωμένος... Πως να πειράξω τον bootloader των windows? Γιατι το grub είναι με την προϋποθεση να τρέχεις linux mint..και γω ενώ τα έχω εγκαταστήσει ανοίγουν μόνο τα 10αρια. ---------------- EasyBCD ------------------- Από το 10ο λεπτό και μετά εξηγεί το πως dualbootαρουμε ! Σε ευχαριστώ φίλε το έκανα! Αλλά άργησε λιγάκι να με τα ανοίξει τα linux mint, ισως επειδή είναι η 1η φορά! Δοκίμασε το. Εγώ έχω και τους τρεις γιατί δεν γίνονται όλα με ένα. Τον Firefox για το proxy του πανεπιστημίου, τον chrome για ταινίες και back up, και τον edge για ολα τα υπόλοιπα. Μια σημείωση για τον edge. Δεν ξέρω αν φταίει αυτός η ή cosmote, αλλα όταν κάνω σύνδεση με τον λογαριασμό μου δεν το δέχεται με κανένα τρόπο. Με πετάει συνέχεια να ξαναβάλω τον κωδικό μου. Και μπαίνω με chrome. Φαντάζομαι φταίει το site της cosmote και τα cookies (έχω απενεργοποιήσει τα cookies τρίτων). Απαράδεκτοι απλά, κατά τη γνώμη μου. Έχω ήδη maxthon , firefox θα παλέψω και τον edge. Edited January 19, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Κατά 80% χρησιμοποιώ edge, με ελάχιστες διαφημίσεις και χωρίς popup windows. Για ταινίες online χρησιμοποιώ τον chrome. Τον συνήθισα αφού είναι ταχύτατος, αλλα "βήχει" που και που. Και.με βολεύει και για διάβασμα με την αποθήκευση του read later που έχει. Τα βρισκω στον υπολογιστή και τα ανοίγω στο tablet σε reading view και βρισκω την υγεια μου. επιλεγω το reading list στον edge αλλα ενω δειχνει οτι αποθηκευει την σελιδα,αν παω να μπω χωρις ιντερνετ,μου λεει δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας.τι κανω λαθος;αν και εκτος θεματος στον chrome που ειναι αυτη η επιλογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 επιλεγω το reading list στον edge αλλα ενω δειχνει οτι αποθηκευει την σελιδα,αν παω να μπω χωρις ιντερνετ,μου λεει δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας.τι κανω λαθος;αν και εκτος θεματος στον chrome που ειναι αυτη η επιλογη; Αυτό ακριβώς. Αποθηκεύει την σελίδα. Δεν την κατεβάζει για να την δεις χωρίς σύνδεση. ;) Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 καλησπερα ενω χρησιμοποιουσα τον σταθετο υπολογιστη του αδελφου μου μου εβγαλε μυνημα για repair με μπλε οθονη και απο τοτε δεν μου μπουταρει στα windows. Tι μπορω να κανω; πατησα επανω στο repair και λεει ή να κανω επανεκκινηση ή να διαγραφουνε αρχεια ..δεν εχω βγαλει ακρη.. τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αν με reboot δεν μπαίνεις στα Windows δε βλέπω να έχεις και άλλη επιλογή από το format. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 καλησπερα ενω χρησιμοποιουσα τον σταθετο υπολογιστη του αδελφου μου μου εβγαλε μυνημα για repair με μπλε οθονη και απο τοτε δεν μου μπουταρει στα windows. Tι μπορω να κανω; πατησα επανω στο repair και λεει ή να κανω επανεκκινηση ή να διαγραφουνε αρχεια ..δεν εχω βγαλει ακρη.. τι μπορω να κανω; Μπες από safe mode και πήγαινε στο recovery console. Δες τι επιλογές έχεις από εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια χαρά. Κάτι, κάπως έγινε και μπαίνω πλέον με τοπικό λογαριασμό. (Κάτι πάτησε η γυναίκα μου). Πηγαίνω ρυθμίσεις - λογαριασμοί για να κάνω είσοδο με λογαριασμό microsoft, αλλά... τίποτα. Πατώντας είσοδο, ανάβει για δέκατα του δευτερολέπτου και σβήνει αμέσως η "φόρμα" που είχα βάλει τα στοιχεία μου.:wacko: Το ίδιο συμβαίνει όταν προσπαθώ να κάνω πρόσθεση λογαριασμού ή να μπω με εταιρικό λογαριασμό. Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα παίδες!Πριν από καμιά εβδομάδα αγόρασα ένα laptop HP που είχε windows 8.1,έκανα τις ενημερώσεις όλες και μετά του πέρασα τα windows 10.Όλα βαίνουν καλώς εκτός από ένα πράγμα.Ρυθμίζω την φωτεινότητα στο 100% αλλά κάποιες φορές όταν τον ανοίγω,δεν έχει καθόλου φως στην οθόνη του αν και απο πίσω ολα λειτουργούν κανονικά.Παρατήρησα ότι όταν συμβαίνει αυτό,η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης είναι στο 0% ενώ όταν το βάζεις στο 100% ξανά δεν έχει καθόλου φως,αυξάνει η φωτεινότητα μειώνοντας το ποσοστό 0%>50% δηλαδή.Περιέργως αν κλείσω το καπάκι και το ξανανοίξω όλα διορθώνονται...Ξέρει κανείς πως διορθώνεται το bug αυτό; Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα παίδες!Πριν από καμιά εβδομάδα αγόρασα ένα laptop HP που είχε windows 8.1,έκανα τις ενημερώσεις όλες και μετά του πέρασα τα windows 10.Όλα βαίνουν καλώς εκτός από ένα πράγμα.Ρυθμίζω την φωτεινότητα στο 100% αλλά κάποιες φορές όταν τον ανοίγω,δεν έχει καθόλου φως στην οθόνη του αν και απο πίσω ολα λειτουργούν κανονικά.Παρατήρησα ότι όταν συμβαίνει αυτό,η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης είναι στο 0% ενώ όταν το βάζεις στο 100% ξανά δεν έχει καθόλου φως,αυξάνει η φωτεινότητα μειώνοντας το ποσοστό 0%>50% δηλαδή.Περιέργως αν κλείσω το καπάκι και το ξανανοίξω όλα διορθώνονται...Ξέρει κανείς πως διορθώνεται το bug αυτό; Το είχα και εγώ στο Toshiba. Έβαλα τη φωτεινότητα στο 100% και την ρύθμιση στις υψηλές επιδόσεις και έφτιαξε. Για κάποιο λόγο στο αυτόματο έπεφτε συνέχεια. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καταρχήν σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την απάντησή σου.Έκανα αυτό που μου είπες αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.Τον έκλεισα και τον ξανάνοιξα και ξαναέπεσε εντελώς η φωτεινότητα όταν έφτασε στον κωδικό χρήστη.Πάτησα την μείωση της φωτεινότητας στο πληκτρολόγιο η οποία περιέργως σε αυτό το bug αυξάνει την φωτεινότητα.Στο 0% λοιπόν της φωτεινότητας έχει φουλ φως!Ξαναέκλεισα το καπάκι όταν άνοιξε το laptop και πάλι ως δια μαγείας διορθώθηκαν όλα και η φωτεινότητα ήταν πάλι σωστα ρυθμισμένη για 0%,στο χαμηλότερο δηλαδή... Η πλάκα είναι πως έψαξα λίγο και το πρόβλημα το έχουν και άλλοι,δίχως να υπάρχει στάνταρ λύση.Πχ. εδώ... http://www.tenforums.com/general-discussion/12941-screen-brightness-works-reverse.html Προσωρινά το ρύθμισα στο 50% φωτεινότητα ώστε όταν bugάρει να έχω σταθερή φωτεινότητα τουλάχιστον.Θα περιμένω καμιά ενημερώση εκτός και αν κάποιος έχει κάποια άλλη λύση. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- **Να συμπληρώσω ότι το παθαίνει όταν είναι συνδεδεμένο το laptop στον φορτιστή.Συγκεκριμένα,δούλευε μιά χαρά με την μπαταρια και με το που έβαζα τον φορτιστή του,έπεφτε η φωτεινότητα εντελώς και τότε bugαρε με τις ρυθμίσεις φωτεινότητας(Το 0% μέγιστη και το 100% καθόλου φωτεινότητα) Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts