Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν iso όχι δεν υπάρχουν,αλλά έχεις την επιλογή για ένα μήνα να γυρίσεις σε αυτά,κάνοντας rollback.

Ευχαριστώ πολύ. Κάτι πήρε το μάτι μου για έναν φάκελο Windows old γιαυτό ρώτησα.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εμενα το laptop dell δεν έκλεινε.βρήκα ποιος driver φταίει και μπήκα στις ρυθμίσεις του driver και κετσεκαρα κάτι.θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω. Αννθυμαμαι καλά είναι ο driver intel engine management

Sent from mTalk

Αν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος και εγω λαπτοπ dell εχω και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.

Αν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος και εγω λαπτοπ dell εχω και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.

Μόλις βρω χρόνο σπίτι θα γράψω γιατί δεν πολυθυμαμαι τι έκανε.τωρα δεν είμαι σπίτι..

Sent from mTalk

Ευχαριστώ πολύ. Κάτι πήρε το μάτι μου για έναν φάκελο Windows old γιαυτό ρώτησα.

Ο φάκελος Windows.old περιέχει τη παλιά εγκατάσταση, δεν είναι αρχείο iso.

Αν θέλεις να κατεβάσεις το iso των Windows 8.1, πήγαινε εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ο φάκελος Windows.old περιέχει τη παλιά εγκατάσταση, δεν είναι αρχείο iso.

Αν θέλεις να κατεβάσεις το iso των Windows 8.1, πήγαινε εδώ.

Ευχαριστώ πολύ!!!

μετα την φθινοπωρινη αναβαθμιση εκτος απο τον κλασσικο windows.old φακελο δημιουργηθηκε και ενας στον φακελο users /Default.migrated

ο old θα σβησει μονος του σε ενα μηνα.ο αλλος?

Εκτός του MCT, υπάρχει πουθενά link για Win 10 Home 32bit;

Κατέβασα το ISO από τη σελίδα της MSFT που υποτίθεται ότι είναι AIO (Home & Pro) και δεν δέχεται να κάνει εγκατάσταση των Home πάνω σε Win 7 Pro (τα έχω ξαναεγκαταστήσει με αναβάθμιση - δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση, αλλά keep files) ούτε από το desktop ούτε από το BIOS.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Κατέβασα το ISO από τη σελίδα της MSFT που υποτίθεται ότι είναι AIO (Home & Pro) και δεν δέχεται να κάνει εγκατάσταση των Home πάνω σε Win 7 Pro (τα έχω ξαναεγκαταστήσει με αναβάθμιση - δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση, αλλά keep files) ούτε από το desktop ούτε από το BIOS.

MCT= Media Creeation Tool? Πρώτη επιλογή δεν έχει την καθαρή εγκατάσταση ή upgrade? Αν κάνει αναβαθμιση δεν κρατά τα αρχεία? Συγνώμη αλλά με μπέρδεψες :(:blink::worry:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

MCT= Media Creeation Tool? Πρώτη επιλογή δεν έχει την καθαρή εγκατάσταση ή upgrade? Αν κάνει αναβαθμιση δεν κρατά τα αρχεία? Συγνώμη αλλά με μπέρδεψες :(:blink::worry:

Επειδή το Creation Tools έχει βγει εκτός λόγω περιορισμένης σύνδεσης στο ίντερνετ, ψάχνω να κατεβάσω από κάπου το ISO των Home. Στην σελίδα της MSFT σου δίνει να επιλέξεις μεταξύ Win 10/ Win 10 N etc και αναγράφει ότι όποια έκδοση και να κατεβάσεις, θα έχει και τις δύο υποεκδόσεις (Home & Pro). Το θέμα όμως, είναι ότι θέλω να περάσω τα Win 10 Home πάνω σε Win 7 Pro και δεν μου το δίνει σαν επιλογή τα Home.

Από τα Vista, μπορούσες να βάλεις ή να πειράξεις το ei.cfg και είτε να σου δώσει όλες τις εκδόσεις του ISO, είτε αναλόγως το Product Key, να σου εγκαταστήσει την κατάλληλη έκδοση. Στο ISO των 10 δεν λειτουργεί αυτό το "hack".

Αν έχει κάποιος εύκαιρο το ISO των Home 32bit (αν έχει και το November update ακόμα καλύτερα) και μπορεί να το ανεβάσει σε Google Drive ή κάτι παρόμοιο, θα το ήμουν παραπάνω από υπόχρεος. :)

Επειδή το Creation Tools έχει βγει εκτός λόγω περιορισμένης σύνδεσης στο ίντερνετ, ψάχνω να κατεβάσω από κάπου το ISO των Home. Στην σελίδα της MSFT σου δίνει να επιλέξεις μεταξύ Win 10/ Win 10 N etc και αναγράφει ότι όποια έκδοση και να κατεβάσεις, θα έχει και τις δύο υποεκδόσεις (Home & Pro). Το θέμα όμως, είναι ότι θέλω να περάσω τα Win 10 Home πάνω σε Win 7 Pro και δεν μου το δίνει σαν επιλογή τα Home.

Από τα Vista, μπορούσες να βάλεις ή να πειράξεις το ei.cfg και είτε να σου δώσει όλες τις εκδόσεις του ISO, είτε αναλόγως το Product Key, να σου εγκαταστήσει την κατάλληλη έκδοση. Στο ISO των 10 δεν λειτουργεί αυτό το "hack".

Αν έχει κάποιος εύκαιρο το ISO των Home 32bit (αν έχει και το November update ακόμα καλύτερα) και μπορεί να το ανεβάσει σε Google Drive ή κάτι παρόμοιο, θα το ήμουν παραπάνω από υπόχρεος. :)

Καταρχήν πρέπει να δοκιμάσεις προ αφού έχεις προ..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Το απόγευμα πήρα ένα Updete (δεν πρόσεξα τα MB) και έκανε 2 ώρες.....σαν να έκανα απο την αρχή εγκατάσταση τα W10 .....!!!:wacko:

http://s29.postimg.org/bbdy162k7/20151204_151953.jpg

free photo upload

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το update του νοεμβρίου. Και εγώ δεν το πρόσεξα και έκανε και εμένα κάπου τόσο χαχαχα. Διαφορές δεν έχω εντοπίσει ακόμα, έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εναλλακτικό Microsoft Official Download Link για Windows 10 ISO έκδοση 1511 χωρίς τη χρήση του MCT:

Μπορούμε να κατεβάσουμε τα Win 10 ISO (November Update 1511, 32bit, 64bit, Home, Pro), σε οποιαδήποτε γλώσσα (και στα Ελληνικά), απευθείας από τον Browser (χωρίς το Media Creation Tool) από τον παρακάτω σύνδεσμο ο οποίος έχει ισχύ για 24 ώρες.:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

Στην ίδια σελίδα εκτός από τα ISO έχει να κατεβάσεις και ένα αρχείο Zip με οδηγίες, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ακολουθήσεις τη μέθοδο που αναφέρει η σελίδα.

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2861/4253/original.jpg?w=800&h

Συνεχίζεις με τη δημιουργία μέσου εγκατάστασης (Bootable USB Stick ή DVD Disk) με κάποιο Extra εργαλείο όπως το Rufus, ή το Windows USB/DVD Download Tool, ή με κάποιο πρόγραμμα DVD Burning Software, ή κάνοντας εύκολα "Μοντάρισμα" (Mount) το αρχείο ISO (στα λειτουργικά που το υποστηρίζουν) και εκτελώντας το Setup, ανάλογα την περίπτωση. :)

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Το store δεν είναι πια metro. Όταν πατάω στο search δεν μου εμφανίζει αυτόματα το πληκτρολόγιο αλλα πρέπει να πατήσω το desktop πληκτρολόγιο. Επίσης και ο edge δεν είναι metro.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εναλλακτικό Microsoft Official Download Link για Windows 10 ISO έκδοση 1511 χωρίς τη χρήση του MCT:

Μπορούμε να κατεβάσουμε τα Win 10 ISO (November Update 1511, 32bit, 64bit, Home, Pro), σε οποιαδήποτε γλώσσα (και στα Ελληνικά), απευθείας από τον Browser (χωρίς το Media Creation Tool) από τον παρακάτω σύνδεσμο ο οποίος έχει ισχύ για 24 ώρες.:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

Στην ίδια σελίδα εκτός από τα ISO έχει να κατεβάσεις και ένα αρχείο Zip με οδηγίες, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να ακολουθήσεις τη μέθοδο που αναφέρει η σελίδα.

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2861/4253/original.jpg?w=800&h

Συνεχίζεις με τη δημιουργία μέσου εγκατάστασης (Bootable USB Stick ή DVD Disk) με κάποιο Extra εργαλείο όπως το Rufus, ή το Windows USB/DVD Download Tool, ή με κάποιο πρόγραμμα DVD Burning Software, ή κάνοντας εύκολα "Μοντάρισμα" (Mount) το αρχείο ISO (στα λειτουργικά που το υποστηρίζουν) και εκτελώντας το Setup, ανάλογα την περίπτωση. :)

Φίλε μου σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Το συγκεκριμένο ISO κατέβασα εξ'αρχής που υποτίθεται ότι είναι AIO (Home κ' Pro) αλλά καταλαβαίνει μόνο τα Windows που τρέχουν τώρα.

Είχα κάνει το καλοκαίρι αναβάθμιση από Win 7 Home (αυθεντικά) σε 10 Home. Τώρα άλλαξα δίσκο και επειδή είχα μόνο τα Win 7 Pro πρόχειρα τα εγκατέστησα χωρίς καν ενεργοποίηση προκειμένου να περάσω τα 10 Home από πάνω από τη στιγμή που τα έχω αυθεντικά. Μάταια όμως, καθώς όταν έτρεχε το ISO εμφάνιζε μήνυμα ότι τα Windows (7) δεν είναι ενεργοποιημένα και να βάλω το Product Key των 10. Με το κλειδί των 7 Home που είχα έβγαζε σφάλμα, με το Generic Key των 10 Home πάλι και μόνο όταν "ενεργοποίησα" τα 7 Pro προχώρησε η εγκατάσταση των 10 Pro.

Έχω φτιάξει ei.cfg αρχείο, τα φορτώνω από το BIOS μπας και μου δώσει την επιλογή για επιλογή της Home έκδοσης, τζίφος! Πάντα καταλαβαίνει ότι ο υπολογιστής τρέχει Pro και μου πετάει τα 10 Pro

Θα συνεχίσω το ψάξιμο αλλιώς θα αναγκαστώ να πάω μέσω Λαρίσης και να ξαναπεράσω τα 7 Home :p

δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση όσες και επαναλήψεις να κάνω

http://postimg.org/image/hcnn9s46t/

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση όσες και επαναλήψεις να κάνω

http://postimg.org/image/hcnn9s46t/

Κατέβασε το από το λινκ που δίνεται παραπάνω και κάνε την αναβάθμιση.

Κατέβασε το από το λινκ που δίνεται παραπάνω και κάνε την αναβάθμιση.

να προσθέσω την λύση που βρήκα και ξεπέρασα το σφάλμα σε τυχόν που τύχει σε κάποιον

you have to run CMD as an admin though:

dism /online /add-package /packagepath:C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\c4a1b8896ce9fbfea96c1ee6890d52a5\windows10.0-kb3122947-x64.cab

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά. Έχω παρατηρήσει στα Windows 10 κάποιες φορές όταν κανω είσοδο στον χρήστη μου, να μου βγάζει ενα σφάλμα ότι δεν λειτουργεί η έναρξη και η κορτανα, και θέλει επανεκκίνηση μετά. Πως μπορεί ενδεχομένως να διορθωθεί αυτό;;;

Μάλλον το προφίλ του χρήστη είναι corrupted. Δημιούργησε νέο χρήστη, σιγουρέψου ότι δουλεύει σωστά και μετά σβήσε τον παλιό αφού κρατήσεις τα αρχεία που χρειάζεσαι.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Αν είχες βάλει το σωστό region κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει καθόλου ή cortana , θες τις region ρυθμίσεις σου μήπως έχεις κανένα conflict εκεί

Αν είχες βάλει το σωστό region κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει καθόλου ή cortana , θες τις region ρυθμίσεις σου μήπως έχεις κανένα conflict εκεί

Που το βλεπω αυτο;

'Εναρξη -> ρυθμίσεις -> ώρα & γλώσσα -> περιοχή & γλώσσα

Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η Cortana ή ότι με το που μπεις πετάει μήνυμα σφάλματος και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να δουλέψει κάπως σωστά;

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

'Εναρξη -> ρυθμίσεις -> ώρα & γλώσσα -> περιοχή & γλώσσα

Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει η Cortana ή ότι με το που μπεις πετάει μήνυμα σφάλματος και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να δουλέψει κάπως σωστά;

Ναι αυτο το θεμα που λες εχω...ξερεις πως διορθωνεται;;

Δοκίμασε πρώτα αυτό που σου είπα με την δημιουργία νέου χρήστη και διαγραφή του παλιού. Επίσης τα win10 τα έχεις περάσει με upgrade ή με καθαρή εγκατάσταση;