FREAK_OF_NATURE Δημοσιεύτηκε October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2004 :shifty: Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει αισθητά..τα μπουφανάκια έχουν αρχίσει να βγαίνουν από τις ντουλάπες,και έπονται τα κασκολ και τα γαντακια :happy: Σας αρέσει ο χειμώνας? :up: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (14 Οκτ. 2004 , 10:52) :shifty: Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει αισθητά..τα μπουφανάκια έχουν αρχίσει να βγαίνουν από τις ντουλάπες,και έπονται τα κασκολ και τα γαντακια :happy: Σας αρέσει ο χειμώνας? :up: Εγω ειμαι αρρωστος εδω και 2 μερες :mad: :mad: :mad: και με ρωτας αν μ' αρεσει ο χειμωνας; :p Παντως σοβαρα Οκτωβρης-Νοεμβρης νομιζω οτι ειναι οι καλυτεροι μηνες το χρονου, υστερα ερχεται ο Ιουνιος :happy: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Εμένα μου αρέσει πολύ ο χειμώνας παρόλο που ανήκω στις γυναίκες που κρυώνουν πάρα πολύ και είμαι μονίμως παγωμένη (πόδια-χέρια)..... Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι να φοράω πολλά, μα πάρα πολλά ρούχα..... (χοντρά πουλόβερ, 2πλό μπουφάν κλπ). :) :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Προτιμώ τον χειμώνα. Το κρύο και τα χιόνια αντιμετωπίζονται (και μου αρέσουν κιόλας), το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς δεν μπορεις καν να κυκλοφορήσεις... Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Και εμενα μου αρεσει για τον ιδιο λογο.Το κρυο το πολεμας φορωντας και αλλα ρουχα, το καλοκαιρι ομως αν δεν φορας τιποτα και ζεσταινεσαι τι αλλο να βγαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Και εγώ προτιμώ το χειμώνα από το καλοκαίρι. Δεν μιλάω για διακοπές. Μιλάω για την καθημερινότητα. Τη ζέστη δεν την αντέχω με τίποτα. Μια κίνηση να κάνεις και ιδρώνεις σαν άλογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 O Xeimwnas einai poly kalyteros! :) gia pollous logous :) an kai yparxoun ta sxoleia... :p :cry: :cry: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Παιδί του χειμώνα κι εγώ..Μου αρέσει πολύ το κρύο...Η βροχούλα και αργότερα το χιονάκι...:rolleyes: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 ax!!oloi oi dikoi mou an8ropoi edo mazeythkate!!emena o xeimonas einai h agaphmenh moy epoxh...eidika otan xionizeiiiiiiiiii-mourlia,trela!! eytyxos exo to kalo oti de kryono ka8olou eykola... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Χειμωνας Sucks.... Δεν μ αρεσει το κρυο οι βροχες και το οτι σκοτεινιαζει γρηγορα....Αθλιο ειναι :( τον Απριλιο αρχιζουν τα ωραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (14 Οκτ. 2004 , 13:08) Προτιμώ τον χειμώνα. Το κρύο και τα χιόνια αντιμετωπίζονται (και μου αρέσουν κιόλας), το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς δεν μπορεις καν να κυκλοφορήσεις... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (14 Οκτ. 2004 , 15:14) Παιδί του χειμώνα κι εγώ..Μου αρέσει πολύ το κρύο...Η βροχούλα και αργότερα το χιονάκι...:rolleyes: Mε καλυψατε πλήρως :up: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Κρύο, καιρός γαι δύο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Μια χαρα ειναι ο χειμωνας..αρκει να βρεχει με μετρο ε..; :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Χειμώνας ownz .- Και το φθινώπορο είναι ωραίο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 δεν μου αρέσει ο χειμώνας γιατί από τις 6 έχει σκοτεινιάσει... βαριέμαι να κάθομαι να φοράω μπουφάν, κασκόλ, γάντια... το καλοκαίρι φοράς ένα μπλουζάκι και τελειώνει το παραμύθι... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (14 Οκτ. 2004 , 17:57) δεν μου αρέσει ο χειμώνας γιατί από τις 6 έχει σκοτεινιάσει... βαριέμαι να κάθομαι να φοράω μπουφάν, κασκόλ, γάντια... το καλοκαίρι φοράς ένα μπλουζάκι και τελειώνει το παραμύθι... Μονο που μετα απο λιγο το μπλουζακι θα χει το βαρος του μπουφαν απο τον ιδρωτα.Αν μπορεις να τον ανεχτεις....καλως, εγω παντως δεν μπορω :( Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Ερχεται βροχή, έρχεται μπόρα έρχεται μπόρα και παγωνιά στα πόδια μας ζεστή μια θερμοφόρα κόκκινη κουβέρτα και παλιά περιοδικά. Και στο γραμμόφωνο ο δίσκος που μ' αρέσει όλα έχουν τελειώσει ειν' αργά στην πολυθρόνα και για τους δυό μας έχει θέση κλείσε τις κουρτίνες και πάρε με αγκαλιά. Σας κάλυψε ο Σαββόπουλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 ...einai alliotika na psaxneis mia aggalia mes sto xeimona, na mh briskeis sta oneira sou mia hsuxh krupsona einai alliotiko synexeia na sou leipei kati, einai alliotiko na xaneis thn agaph....... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 De maresei ka8olou h broxh. To xioni kai to kruo maresoun pantws. Kai emena mou th spaei oti nuxtwnei nwris. Ena allo kako einai oti asprizoume, kai de exoume to wraio xrwmataki tou kalokairiou...kai allo kako einai oti oi gunaikes de forane apokaliptika rouxa opos to kalokairi! Ena kalo pou mporeis na kaneis to xeimwna aneta einai na koulouriasteis katw apo tis koubertes me thn kopela sou aggalia na blepeis tainia h kati...h kai na kaneis erwta xwris na udrwneis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Δεν μου αρέσει, γιατί σκοτεινιάζει πολύ νωρίς, δεν υπάρχει κόσμος έξω, κάνει κρύο, βρέχει.... Σχολεία... Και άλλα πολλά... Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (14 Οκτ. 2004 , 13:08) Προτιμώ τον χειμώνα. Το κρύο και τα χιόνια αντιμετωπίζονται (και μου αρέσουν κιόλας), το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς δεν μπορεις καν να κυκλοφορήσεις... ΧΕΙΜΩΝΑΣΣΣ....ΧΕΙΜΩΝΑΣΣΣΣ! :up: :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Χειμώνας στη γή,χειμώνας και στη καρδιά... :rolleyes: :lol: Μες στα χειμωνιάτικα τα bar και πάει λέγοντας... Σαφώς και προτιμώ το χειμώνα από οτιδήποτε άλλο! :up: Ζεστό νες καφέ... Σοκολατίτσες... Πουλοβεράκια... Κρασάκι δίπλα σε τζάκι κτλ κτλ... ;) Αυτά είναι! :D :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 ta souvlakia ksexases,tis soupitses tis zestes,sokolates vienoua kai ta loipa kai ta loipa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ!!! :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Έλα Φρικάκι σόρυ :) Σουβλάκια απολαμβάνουμε και το καλοκαίρι :up: Σουπίτσες μόνο όταν είμαστε άρρωστοι(δλδ ποτέ!) :lol: Τώρα αυτά τα Βιενουά και τα λοιπά δεν τα ξέρω... Εγώ είμαι λαϊκός τύπος... :alien: :lol: Πίνω μόνο freddo cappuccino... :cool: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts