Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού το πήρα πριν λίγες ημέρες και διαπιστώνω ότι δεν δουλεύει η θύρα της δεύτερης sim τι φταίει ??επίσης δεν υποστηρίζει otg το κινητό??

Καλορίζικο.

Δε διάβασες, πριν το πάρεις, το παρόν νήμα?

Θα διαπίστωνες ότι το μοντέλο έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα που μάλλον θα σε απέτρεπαν από την αγορά.

Για αρχή επικοινώνησε με το κατάστημα για να σε κατευθύνουν.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο.

Θα διαπίστωνες ότι το μοντέλο έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα που μάλλον θα σε απέτρεπαν από την αγορά.

το πήρα από forum και δυστηχώς δεν διάβασα πριν το πάρω .έχεις καμιά ιδέα τι φταίει ??

Θυμάμαι να αναφέρεται πολλάκις στο παρόν τόπικ, ότι το κινητό γρατσουνίζει και αχρηστεύει τις κάρτες sim όταν τοποθετούνται στη θύρα.

Μήπως είναι τέτοια η περίπτωσή σου? Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες.

Καλορίζικο.

το νημα το παρακολουθω απο περιεργεια πλεον για να διαπιστωσω τι παιζει σε βαθος χρονου με το umi zero.

ειναι σουρεαλ παντως η κατασταση.. που και που θα εμφανιζεται καποιος οπως ο φιλςο και θα ανακαλυπτει τι πατατα πηρε

το νημα το παρακολουθω απο περιεργεια πλεον για να διαπιστωσω τι παιζει σε βαθος χρονου με το umi zero.

ειναι σουρεαλ παντως η κατασταση.. που και που θα εμφανιζεται καποιος οπως ο φιλςο και θα ανακαλυπτει τι πατατα πηρε

καλημέρα

προσπαθώ να περάσω νέα rom αλλά δεν ξέρω τι φταίει .έχω κατεβάσει στην sd στα αρχεία αλλά είναι σαν να μην τι βλέπει.

μπαίνει σε recovery αλλά εκεί τίποτα και το τηλέφωνο δεν ανοίγει.παίζει να έχει φάει κανένα brick??

Καλησπέρα είμαι και εγώ από τους ατυχους που πήραν το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Δύο κυρίως προβλήματα. 1ον δεν συνδέεται το Wi-Fi. Το βρίσκει και μετά από λίγο το ξανά ψάχνει λέγοντας υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi και φτου από την αρχή

2ο πως μπορούμε να μεταφέρουμε φωτογραφίες και βίντεο στον υπολογιστή. Με το καλώδιο του usb δεν με αφήνει να αντιγράψω. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω κάποιος φίλος να με βοηθήσει

Βάλε το Rootjoy. Nα μεταφέρεις με καλώδιο USB από την επιλογή Phonemanager. Μπορεί να σου χάλασε η κεραία. Δοκίμασε κάποια άλλη ROM να δεις αν είναι θέμα λογισμικού όμως.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Ωστόσο επειδή δεν είμαι και τόσο της τεχνολογίας, τι εστί rootjoy και phone manager ;εννοείς το πρόγραμμα filemanager ή κάτι άλλο. Με το καλώδιο του usb βρίσκει τις φωτογραφίες αλλά δεν με αφήνει να τις αντιγράψω στον υπολογιστή. Και τέλος πως θα πάρω backup? Ευχαριστώ!

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Ωστόσο επειδή δεν είμαι και τόσο της τεχνολογίας, τι εστί rootjoy και phone manager ;εννοείς το πρόγραμμα filemanager ή κάτι άλλο. Με το καλώδιο του usb βρίσκει τις φωτογραφίες αλλά δεν με αφήνει να τις αντιγράψω στον υπολογιστή. Και τέλος πως θα πάρω backup? Ευχαριστώ!

Είναι το πρόγραμμα της UMI για τα τηλέφωνα της. Phonemanager είναι η file management λειτουργία του. Επίσης το Rootjoy αλλάζει διάφορες ROM στο κινητό.

http://www.umidigi.com/page-ROOTJOY.html

Edited by Instek

Καλησπερα παιδια.Ειμαι κατοχος του κινητου και απο εχ8ες μου εκλεισε και δεν ανοιγει.Καμια προταση τι να κανω?

Ως πρωην κάτοχος του εν λογω κινητου, θα σου ελεγα οτι μια καλη περιπτωση ειναι να το κανεις φρισμπι μηπως και ησυχασεις μια και καλη...

Αλλο πράγμα η Alfa...

Ως πρωην κάτοχος του εν λογω κινητου, θα σου ελεγα οτι μια καλη περιπτωση ειναι να το κανεις φρισμπι μηπως και ησυχασεις μια και καλη...

Το ότι κάποιος πηρε ενα κινητο και βγήκε προβληματικό δεν λεει κατι για το κινητο καθ αυτο...

οποτε τετοια σχολια δεν βοηθουν κανεναν που εχει προβλημα...γιατι και εγω μπορω να σου πω οτι εχω παρει 2 τετοια και ειμαι κατ ενθουσιασμενος χωρις ROM update και χωρις τιποτε...

αρα ειναι θεμα περιπτωσεων... στην τελικη γιαυτο ψωνιζουμε απο κινα και ολοι ξερουμε οτι υπαρχει ενα ρισκο. αλλιως σκας 500+ στο καταστημα στην Ελλαδα

Το ότι κάποιος πηρε ενα κινητο και βγήκε προβληματικό δεν λεει κατι για το κινητο καθ αυτο...

οποτε τετοια σχολια δεν βοηθουν κανεναν που εχει προβλημα...γιατι και εγω μπορω να σου πω οτι εχω παρει 2 τετοια και ειμαι κατ ενθουσιασμενος χωρις ROM update και χωρις τιποτε...

αρα ειναι θεμα περιπτωσεων... στην τελικη γιαυτο ψωνιζουμε απο κινα και ολοι ξερουμε οτι υπαρχει ενα ρισκο. αλλιως σκας 500+ στο καταστημα στην Ελλαδα

Σωστό γενικά, αλλά ειδικά για το zero είναι πολλές οι περιπτώσεις...

πήγαινε παίξε Τζόκερ, γρήγορα!!

Αλλο πράγμα η Alfa...

• 1 month later...

Καλησπέρα !

Δυστυχώς έκανα σήμερα ενα crash test στο zero μου.

Μου έπεσε από την τσέπη και το πάτησε ένα αυτοκίνητο.

Θρυμματίστηκε το τζάμι, αλλά η οθόνη και η αφή παίζει κομπλέ.

Παίζει κανένα χαλασμένο / bricked umi zero να το... "σκυλεύσω";

• 3 weeks later...
Έχω UMI Zero συσκευή και προσπαθώ να κάνω install Xposed Framework , αλλά όταν πάω να το κάνω μου βάζει με κόκκινα γράμματα το error :"there seems to be known issue("Resources subclass") with your ROM. Installing xposed might not work or lead to severe problems.Click here for details about the issue".Να προχωρήσω;Ή υπάρχει κίνδυνος να γίνει καμιά στραβη;

• Administrators
Έχω UMI Zero συσκευή και προσπαθώ να κάνω install Xposed Framework , αλλά όταν πάω να το κάνω μου βάζει με κόκκινα γράμματα το error :"there seems to be known issue("Resources subclass") with your ROM. Installing xposed might not work or lead to severe problems.Click here for details about the issue".Να προχωρήσω;Ή υπάρχει κίνδυνος να γίνει καμιά στραβη;

Μπορείς να το δοκιμάσεις και αν δεν σου δουλέψει (μπει η συσκευή σε bootloop) υπάρχουν λύσεις. Δες εδώ.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Ειχα το γνωστο προβλημα με την φουσκωμενη μπαταρια...Μου εστειλαν καινουργια ( μαζι με το πιζω τζαμακι) και εκει αντιμετωπισα νεο προβλημα. Μολις συνδεσω την καινουρια μπαταρια στο κινητο αυτο δε ξεκιναει την φορτιση και "πρασινιζει" ολη η οθονη σιγα σιγα μετα κλεινει και παλι απο την αρχη... Μολις συνδεσω την παλια λειτουγει παλι κανονικα. Εχει αντιμετοπισει καποιος το ιδιο προβλημα και σν ναι πως το ελυσε;

Ειχα το γνωστο προβλημα με την φουσκωμενη μπαταρια...Μου εστειλαν καινουργια ( μαζι με το πιζω τζαμακι) και εκει αντιμετωπισα νεο προβλημα. Μολις συνδεσω την καινουρια μπαταρια στο κινητο αυτο δε ξεκιναει την φορτιση και "πρασινιζει" ολη η οθονη σιγα σιγα μετα κλεινει και παλι απο την αρχη... Μολις συνδεσω την παλια λειτουγει παλι κανονικα. Εχει αντιμετοπισει καποιος το ιδιο προβλημα και σν ναι πως το ελυσε;

προφανως η καινουρια που σου στειλαν ειναι μαπα...

απο ελλαδα δεν θα την βρεις. Δεν εχει κυκλοφορησει επισημα αυτο το τηλεφωνο εδω οποτε και δεν υπαρχουν ανταλλακτικα του. Παραγγελια απ εξω μονο.

Φούσκωμα μπαταριά ξέρει κανένας φίλος από Ελλάδα που να την βρω?

ποια περιοχη εισαι? εχω μπαταρια spare.

With great power, comes great responsibility...

• 1 month later...
Λοιπον, πηρα σημερα ενος φιλου, εκανε λεει συνεχως επανεκκινησεις... τυχαιο?!!! :lol: περασα την cm 12.1 (lollipop 5.1.1 και playstore και ελληνικα) και το βλεπω οτι εστρωσε (για ποσο δεν ξερω) οσοι πιστοι δοκιμαστε την, την κατεβασα απο εδω https://mega.nz/#!oghHhbpC!8i0QsrfUx_p1mU3l_PK9KHOseDBoCMjGAIwIDc10Kl0 και περναει μονο με το τελευταιο twrp recovery απο needrom http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2-8-6-0-for-umi-zero/ (προσοχη στις οδηγιες, λεει να κανετε reboot στο recovery μετα το wipe, φυσικα να ειναι rooted και το περνατε με flashify απο playstore. Οσοι ψαχνετε για μπαταρια μονο απο ali, το ιδιο και οθονες. Εμενα μου εχει μεινει μονο ενα πισω κρυσταλλο. Edited by FIREBLADE1
With great power, comes great responsibility...

• 3 weeks later...
Λοιπον, πηρα σημερα ενος φιλου, εκανε λεει συνεχως επανεκκινησεις... τυχαιο?!!! :lol: περασα την cm 12.1 (lollipop 5.1.1 και playstore και ελληνικα) και το βλεπω οτι εστρωσε (για ποσο δεν ξερω) οσοι πιστοι δοκιμαστε την, την κατεβασα απο εδω https://mega.nz/#!oghHhbpC!8i0QsrfUx_p1mU3l_PK9KHOseDBoCMjGAIwIDc10Kl0 και περναει μονο με το τελευταιο twrp recovery απο needrom http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2-8-6-0-for-umi-zero/ (προσοχη στις οδηγιες, λεει να κανετε reboot στο recovery μετα το wipe, φυσικα να ειναι rooted και το περνατε με flashify απο playstore. Οσοι ψαχνετε για μπαταρια μονο απο ali, το ιδιο και οθονες. Εμενα μου εχει μεινει μονο ενα πισω κρυσταλλο.

Όμορφη και ομαλή rom αυτή που ανέφερες. Υπάρχει και στη λίστα του Rootjoy για εύκολο πέρασμα. Στο δικό μου έγγραψε 36948 σε Antutu v6.0.1 και την επιβεβαιώνει Android 5.1.1 Lolipop.