Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, ήρθε η σειρά μου να πω τις εμπειρίες μου μετα απο 20 μέρες χρήση.

Η συσκευή ήρθε απο geekbuying στις 10/1 με την 3.01 και αφου πρώτα αναβαθμίστηκε σε 3.03, εδώ και 10 μέρες εχει 3.05.

1. Ποτέ μεχρι σήμερα δεν εχει κάνει reboot.

2. Ποτέ δεν εχει βγάλει screenshoot.

3. Το τηλεφωνικο σήμα ειναι παρα πολυ καλό. Για να σας δώσω να καταλαβεται, σε ενα υπόγειο χώρο στο σπίτι μου που με το htc one s μετα δυσκολίας ειχα μια γραμμή και δεν μπορούσα να μιλησω, με το zero είχα φουλ σήμα και άνετη συνομιλία.

4. Φόρτιση κάνω πότε με τον δικό του τον φορτιστη και πότε με ενα απο samsung. Δεν έχω μεχρι σήμερα πρόβλημα με φουσκωμα μπαταρίας κλπ. Το μονο που διαπιστωσα ειναι πως με τον φορτιστη του htc δεν φορτιζει. Δλδ όταν τον συνδεεις μια δείχνει φόρτιση και μια οτι δεν φορτιζει.

5. Το σήμα του wifi ειναι αρκετά καλό.

6. Γρατζουνιες στην sim δεν έχω δει αφου μόλις 2 φορές την έχω βγάλει και βάλει και αυτο για να κάνω τις αναβαθμισεις.

7. Η μπαταρία σε μένα με νορμαλ χρήση ίσα ίσα βγάζει μια μερα οπότε όλο το βράδυ ειναι σε φόρτιση.

8. Πρόβλημα με υπερθερμανση δεν έχω σχεδόν ποτέ εκτός όταν παιζω κανα παιχνίδι για αρκετή ώρα αλλα οχι σε σημείο που να τσουρουφλιζει.

9. Κανένα πρόβλημα με ακουστικά. Χρησιμοποιω αυτά απο το htc.

10. Το gps δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα εν κίνηση οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.

Αν θέλετε οτιδήποτε να ρώτησε, παρακαλώ ελεύθερα. Συγνώμη εάν κουρασα.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η συσκευή ήρθε απο geekbuying στις 10/1 με την 3.01 και αφου πρώτα αναβαθμίστηκε σε 3.03, εδώ και 10 μέρες εχει 3.05.

3. Το τηλεφωνικο σήμα ειναι παρα πολυ καλό. Για να σας δώσω να καταλαβεται, σε ενα υπόγειο χώρο στο σπίτι μου που με το htc one s μετα δυσκολίας ειχα μια γραμμή και δεν μπορούσα να μιλησω, με το zero είχα φουλ σήμα και άνετη συνομιλία.

4. Φόρτιση κάνω πότε με τον δικό του τον φορτιστη και πότε με ενα απο samsung. Δεν έχω μεχρι σήμερα πρόβλημα με φουσκωμα μπαταρίας κλπ. Το μονο που διαπιστωσα ειναι πως με τον φορτιστη του htc δεν φορτιζει. Δλδ όταν τον συνδεεις μια δείχνει φόρτιση και μια οτι δεν φορτιζει.

6. Γρατζουνιες στην sim δεν έχω δει αφου μόλις 2 φορές την έχω βγάλει και βάλει και αυτο για να κάνω τις αναβαθμισεις.

7. Η μπαταρία σε μένα με νορμαλ χρήση ίσα ίσα βγάζει μια μερα οπότε όλο το βράδυ ειναι σε φόρτιση.

8. Πρόβλημα με υπερθερμανση δεν έχω σχεδόν ποτέ εκτός όταν παιζω κανα παιχνίδι για αρκετή ώρα αλλα οχι σε σημείο που να τσουρουφλιζει.

Υποψιν οτι οποιος θελει κανει τις αναβαθμισεις χωρις να βγαλει καρτες.......Εκανα και την 2η σε 3,05 χωρις να το ανοιξω-βγαλω καρτες και ολα οκ!!!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

οταν το φορτίζεις το βράδυ χρησιμοποιεις αλλο φορτιστή? Αμα το αφήσεις ολο το βράδυ με τν δικό τ θα υπάρξει πρόβλημα ? και οταν το φόρτισες για πρώτη φορά πόση ώρα το άφησες ?

Λοιπόν,...

....

Δυστυχώς εγώ έχω το αντίθετο. 1 στις 3 κλήσεις χάνεται. Ενώ όταν τελικά καταφέρνω να πάρω τηλέφωνο οι συνομιλητές διαμαρτύρονται οτι με "χάνουν" διαρκώς.

Κατά τα άλλα το τηλέφωνο δουλεύει (τρόπος του λέγειν - άμα δεν παίρνεις και σε παίρνουν τι να το κάνεις). Δεν έχω ούτε ένα reboot ούτε screenshots κλπ κλπ . Τηλέφωνο δεν έχω.

Αγορά από to2c στις 30/12. Επικοινώνησα μαζί τους και με παρέπεμψαν στο service της umi.

Καμία πρόταση για τις επόμενες κινήσεις μου?

Ρε παιδιά τι να πω...Πολύ λαχείο η υπόθεση...Αν και για το θέμα της μπαταρίας/φουσκωμάτων μάλλον ξεκαθάρισε το πράγμα..

Έμαθα ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος σε κάποιες παρτίδες από το εργοστάσιο με τις μπαταρίες και η umi θα αντικαταστήσει όλες τις συσκευές που έχουν θέμα...

Τώρα για τα υπόλοιπα τι να πω?Είμαστε λίγοι οι τυχεροί τελικά που το κινητό δουλεύει άψογα....

5 reboots σε 9 μέρες έχω....Τι να πω...

Δυστυχώς εγώ έχω το αντίθετο. 1 στις 3 κλήσεις χάνεται. Ενώ όταν τελικά καταφέρνω να πάρω τηλέφωνο οι συνομιλητές διαμαρτύρονται οτι με "χάνουν" διαρκώς.

Κατά τα άλλα το τηλέφωνο δουλεύει (τρόπος του λέγειν - άμα δεν παίρνεις και σε παίρνουν τι να το κάνεις). Δεν έχω ούτε ένα reboot ούτε screenshots κλπ κλπ . Τηλέφωνο δεν έχω.

Αγορά από to2c στις 30/12. Επικοινώνησα μαζί τους και με παρέπεμψαν στο service της umi.

Σήμερα δοκίμασα και το gps του τηλεφώνου. Έκανα μια διαδρομή απο κέντρο ως τα μεσόγεια για δουλειά και το εβαλα να δω πως πάει. Έπιασε δορυφόρους σε δευτερόλεπτα, και πανω που πήγα να χαρώ, μετά απο μερικά λεπτά, μια με εβγαζε στον παράδρομο της Μεσογείων, μια έχανε τους δορυφόρους, την άλλη με έδειχνε ότι ήμουν πάνω στα βουνα κλπ..κλπ... Γενικότερα δεν ειναι εμπιστοσύνης. Φανταστείτε να βιάζεστε και να σας κάνει τέτοια κόλπα. Πρόγραμμα εχω το ginius το οποίο σε άλλες συσκευές δούλευε άψογα.

Είμαι ακομα με την 3,01. Εσεις? gps εντυπώσεις?

Τα ίδια σκ... μου κάνει και μένα! Πολύ σπαστικό gps. Αν βιάζεσαι δεν το παίρνεις!!! Αν δε βιάζεσαι απλά σε κάνει κύκλους και στο τέλος μπορεί να φτάσεις.

οταν το φορτίζεις το βράδυ χρησιμοποιεις αλλο φορτιστή? Αμα το αφήσεις ολο το βράδυ με τν δικό τ θα υπάρξει πρόβλημα ? και οταν το φόρτισες για πρώτη φορά πόση ώρα το άφησες ?

1.το βράδυ φορτίζει με τον φορτιστή του Samsung.

2. Δύο φορές που έτυχε να το αφήσω να φορτίσει όλο το βράδυ με τον δικό του δεν είδα κάποια διαφορά ή πρόβλημα.

3. Την πρώτη φορά το άφησα περίπου 6ωρες για φόρτιση με τον δικό του φορτιστή.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και προσπαθώ να επικοινωνήσω με την UMI από το UMIDIGI.COM αλλά τζίφος.

Ανοίξαμε και εκεί ένα FORUM σχετικά με το σήμα αλλά από UMI oficial καμία απάντηση.

αν σου δώσανε email γράψε το εδώ για να στείλω και εγώ.

Τέλος από εκεί που το αγόρασα τους είπα αν δεν κάνουνε τίποτα μέχρι Τετάρτη τους στο στέλνω πίσω .

Δεν τραβάει άλλο η κατάσταση έτσι.

Για την ακρίβεια αυτή είναι η απάντηση από το to2c.

friend, for this case,we suggest you contact the Umi service, so they know more about the professional problem. ok for you ? if not,then you can contact us again.

Άντε βγάλε άκρη

Έστειλα ένα email στην umi και στο facebook τους και περιμένω.

Επιπλέον εγκατέστησα και ένα app για να παρακολουθώ την ένταση της κεραίας και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά

Δουλεύει η κεραία μου στα -105dbm

Κοινώς είμαι στο βάθος ενός πηγαδιού και προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο.

Το έχω παραγγείλει και εγώ για φίλο εδώ και 1 μηνα....σημέρα μπήκε Ελλάδα...Αλλά αντί για Αθήνα πήγε Θεσσαλονίκη

πόσες μέρες να υπολογίσω για Αθήνα?

Παιδία εγώ μετά από 15 μέρες το έδωσα το umi ,αν και η συσκευή μου δεν είχε κανένα πρόβλημα ! αλλά διάβαζα από εδώ για τζάμια να ξεκολλούν για μπαταριές να φουσκώνουν κλπ κλπ , και κατάλαβα πώς το καλοκαίρι δεν θα το βγάλει με την ζεστή που θα έχει γενικά…

εδώ και 3 μέρες έχω το zte v5 max και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με καλύπτει 100% παραπάνω από το umi .

καλή συνέχεια να εχουτε :)

Φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί είναι όλα τα υπόλοιπα εκτός από τηλέφωνο. Αν προχωρήσεις σε κάποια ενέργεια σε παρακαλώ κοινοποίησε για να ακολουθήσω.

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για την ακρίβεια αυτή είναι η απάντηση από το to2c.

friend, for this case,we suggest you contact the Umi service, so they know more about the professional problem. ok for you ? if not,then you can contact us again.

Άντε βγάλε άκρη

Έστειλα ένα email στην umi και στο facebook τους και περιμένω.

Επιπλέον εγκατέστησα και ένα app για να παρακολουθώ την ένταση της κεραίας και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά

Δουλεύει η κεραία μου στα -105dbm

Κοινώς είμαι στο βάθος ενός πηγαδιού και προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο.

Φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί είναι όλα τα υπόλοιπα εκτός από τηλέφωνο. Αν προχωρήσεις σε κάποια ενέργεια σε παρακαλώ κοινοποίησε για να ακολουθήσω.

ουαου reboots, γδαρσίματα σιμ, ξεκολλήματα τζαμιών, ξεβάψιμο του αλουμίνιου, φουσκώματα μπαταρίας, και τώρα 3 χρήστες με πρόβλημα στο σήμα!!! πιο πολύ παράπονα παρά καλά λόγια βλέπω στο φόρουμ. αν υπήρχε κάποιο γκάλοπ με ευχαριστημένους και μη χρήστες του UMI ειμαι σίγουρος ότι το 50% και παραπάνω θα είναι δυσαρεστημένοι:wacko:

καλή τύχη σε όσους το αγοράσανε και το περιμένουν!!! ρώσικη ρουλέτα!!!:lol:

πάντως δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο σε αναλογία τιμής χαρακτηριστικών (αρκεί να δούλευε κανονικά).

technoholic maniac reviewer

Δεν βοηθατε ομως οσους δεν παρελαβαν αυτο το μπαζοτηλεφωνο.Τι να κανουμε???Εαν παω με την ειδοποιηση παραλαβης στα ΕΛΤΑ και αρνηθω την παραλαβη,θα το γυρισουν πισω???Εαν δεν παω να το παραλαβω θα γυρισει αυτοματα πισω???Φοβαμια ομως οτι ο ταχυδρομος θα το φερει σπιτι.Να επικοινωνησω με το vickmall και να το επιστρεψω η θα παριστανουν κυριολεκτικα τους κινεζους???

Δεν βοηθατε ομως οσους δεν παρελαβαν αυτο το μπαζοτηλεφωνο.Τι να κανουμε???Εαν παω με την ειδοποιηση παραλαβης στα ΕΛΤΑ και αρνηθω την παραλαβη,θα το γυρισουν πισω???Εαν δεν παω να το παραλαβω θα γυρισει αυτοματα πισω???Φοβαμια ομως οτι ο ταχυδρομος θα το φερει σπιτι.Να επικοινωνησω με το vickmall και να το επιστρεψω η θα παριστανουν κυριολεκτικα τους κινεζους???

εγώ λέω να το πάρεις και να παρακαλάς να σου βγει καλό. δεν νομίζω να αξίζει την ταλαιπωρία να το αφήσεις στα ελτα να το επιστρέψουν. νομίζω τα επιστρέφουν αν δεν τα παραλάβεις μετά από 2 εβδομάδες και αφού σου στείλουν 2 ειδοποιητήρια.

αν δεν είναι καλό τότε κάνε dispute στο paypal για επιστροφή κινητού και refund. μη τα βάφεις ομως μαυρα ακόμα δεν το πήρες.

technoholic maniac reviewer

Τι να την κανω αυτη την σαχλαμαρα φιλε μου???Και καλο να μου βγει,σε λιγους μηνες θα χαλασει.Μην μιλησω για το καλοκαιρι που παιζει απο την υπερθερμανση να μου σκασει στα μουτρα.Τετοιες πατατες εβγαζαν οι κινεζοι πριν 5 χρονια,απαραδεκτη η umi!!!

Φοβαμαι οτι εαν δεν παω να το παραλαβω θα το φερει ο ταχυδρομος στο σπιτι,εαν το φερει και αρνηθω να το παραλαβω,θα το στειλουν πισω??Εαν το στειλουν πισω δεν θα φανει στο tracking number οτι γυριζει πισω??Λογικα μετα θα μπορω να κανω dispute στο paypal.

Τι να την κανω αυτη την σαχλαμαρα φιλε μου???Και καλο να μου βγει,σε λιγους μηνες θα χαλασει.Μην μιλησω για το καλοκαιρι που παιζει απο την υπερθερμανση να μου σκασει στα μουτρα.Τετοιες πατατες εβγαζαν οι κινεζοι πριν 5 χρονια,απαραδεκτη η umi!!!

Φοβαμαι οτι εαν δεν παω να το παραλαβω θα το φερει ο ταχυδρομος στο σπιτι,εαν το φερει και αρνηθω να το παραλαβω,θα το στειλουν πισω??Εαν το στειλουν πισω δεν θα φανει στο tracking number οτι γυριζει πισω??Λογικα μετα θα μπορω να κανω dispute στο paypal.

Δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο αυτο που λες μπορει να χασεις και το τηλεφωνο και τα χρηματα σου

Φιλε μου κανεις σαν υστερικος, εδωσες 170ευρω, τι περιμενες απο ενα κινητο που δεν εχει βγει ομοιο του στην αγορα και απο μια εταιρεια χωρις εμπειρια? Λοιπον ολα τα θεματα που εχει το κινητο λυνονται, αρκει να γνωριζεις 5 πραγματα και θα σε βοηθησουμε κ εμεις, αλλιως ας επερνες το iNEW V3+ που ειναι βραχος....τζαμια και κρυσταλλα ηθελες. Λοιπον αν το αρνηθεις για παραλαβη, το δεμα παει πισω με το ιδιο tracking number , και το παρακολουθεις εδω http://www.17track.net, τωρα δεν ξερω αν θα στο δεχτουν οι κινεζοι πισω γτ τα τελωνεια τους ειναι πολυ σκληρα οταν προκειται για εισαγωγη προς την χωρα τους, ενω οταν εξαγουν ειναι μπαμ-μπαμ τα πραγματα. Βεβαια εξαρταται με ποιο ταχυδρομειο ηρθε ελλαδα. Γνωμη μου ειναι να το παρεις, και εδω ειμαστε εμεις.

With great power, comes great responsibility...

Φιλε μου κανεις σαν υστερικος, εδωσες 170ευρω, τι περιμενες απο ενα κινητο που δεν εχει βγει ομοιο του στην αγορα και απο μια εταιρεια χωρις εμπειρια? Λοιπον ολα τα θεματα που εχει το κινητο λυνονται, αρκει να γνωριζεις 5 πραγματα και θα σε βοηθησουμε κ εμεις, αλλιως ας επερνες το iNEW V3+ που ειναι βραχος....τζαμια και κρυσταλλα ηθελες. Λοιπον αν το αρνηθεις για παραλαβη, το δεμα παει πισω με το ιδιο tracking number , και το παρακολουθεις εδω http://www.17track.net, τωρα δεν ξερω αν θα στο δεχτουν οι κινεζοι πισω γτ τα τελωνεια τους ειναι πολυ σκληρα οταν προκειται για εισαγωγη προς την χωρα τους, ενω οταν εξαγουν ειναι μπαμ-μπαμ τα πραγματα. Βεβαια εξαρταται με ποιο ταχυδρομειο ηρθε ελλαδα. Γνωμη μου ειναι να το παρεις, και εδω ειμαστε εμεις.

Καλά, ενώ η inew με τις οθόνες που ξεκολλανε είναι καλύτερη...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

200 ευρω εδωσα στο vickmall,με δωρεαν θηκη.Δεν τα λες λιγα και φυσικα εκανα λαθος που το παρηγγειλα χωρις να περιμενω τις κριτικες στο παρον forum.

Δεν κανω σαν υστερικος,μια ερωτηση κανω.Απλα το τηλεφωνο το σιχαθηκα απο αυτα που ακουω και δεν θελω να το παραλαβω.Κακο ειναι???

Αφου οπως λετε θα φανει οτι επιστρεφει πισω,πως θα μου αρνηθουν το refund μεσω dispute στο paypal??Και τι παει να πει θα κολλησει στο κινεζικο τελωνειο???

Αν χαλασει δηλαδη και το επιστρεψω στο vickmall θα μου αρνηθουν επιδιορθωση-επιστροφη χρηματων λογω αρνησης του κινεζικου τελωνειου να το εισαγει???

Σας εχει τυχη ποτε κατι τετοιο???

200 ευρω εδωσα στο vickmall,με δωρεαν θηκη.Δεν τα λες λιγα και φυσικα εκανα λαθος που το παρηγγειλα χωρις να περιμενω τις κριτικες στο παρον forum.

Δεν κανω σαν υστερικος,μια ερωτηση κανω.Απλα το τηλεφωνο το σιχαθηκα απο αυτα που ακουω και δεν θελω να το παραλαβω.Κακο ειναι???

Αφου οπως λετε θα φανει οτι επιστρεφει πισω,πως θα μου αρνηθουν το refund μεσω dispute στο paypal??Και τι παει να πει θα κολλησει στο κινεζικο τελωνειο???

Αν χαλασει δηλαδη και το επιστρεψω στο vickmall θα μου αρνηθουν επιδιορθωση-επιστροφη χρηματων λογω αρνησης του κινεζικου τελωνειου να το εισαγει???

Γιατί δε μιλάς με το κατάστημα για να το επιστρέψεις?

No root->No problem

Το έχω παραγγείλει και εγώ για φίλο εδώ και 1 μηνα....σημέρα μπήκε Ελλάδα...Αλλά αντί για Αθήνα πήγε Θεσσαλονίκη

πόσες μέρες να υπολογίσω για Αθήνα?

και μενα ειναι στο κδ θεσσαλονικης... απο σημερα το πρωι απο το aliexpress με τα 3000 κοματια φανταζομαι το πηρες

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλ τι θα πεις στο paypal? διαβασα σε φορουμ οτι το προιον βγαζει προβληματα και δε το παρελαβα απο το ταχυδρομο? θα σου πουν αφου δε το πηρες καν στα χερια σου πως το ξερεις... το λογικο αν δε το παραλαβεις ειναι να επιστρεψει στο μαγαζι που το αγορασες και μετα θα σου πουν πληρωσε παλι μεταφορικα να στο ξαναστείλω.. το paypal σου εξασφαλιζει οτι θα φτασει το προιον στο σπιτι σου και ειναι αυτο που αγορασες και οχι κατι αλλο... δε σου κανει ολα τα χατηρια...

Edited by idi

τι χαλι ειναι αυτο?? εχω απογοητευτει...

μπορουμε να φτιαξουμε Ψηφοφορια στο υπαρχον θεμα?

κατι του τυπου "εχετε προβληματα με το umi zero?" και απαντησεις "κανενα απολυτως, λειτουργουν ολα", "λιγα που δεν επηρεαζουν την καθημερινη χρηση του" , " αρκετα που το καθιστουν μη αξιοπιστο" , " παρα πολλα, δεν μπορω να το χρησιμοποιησω" και τελος αλλα οχι απιθανο "μου χαλασε ηδη δεν ανοιγει καν/χοντρη βλαβη"