Jump to content

summoner

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by summoner

  1. εγω έκλεισα 3 βδομάδες χρήση ενα πρόβλημα μονο με την έξυπνη οθονη που δεν λειτουργεί και προσωπικά μου ειναι αδιάφορο ολα τα αλλα μια χαρα και μπαταρια κραταει ανετα 2 μερες με wifi 3g αλλα το μονο που δεν μ αρεσε το ηχείο απελπιστικά χαμηλος ηχος και ουτε εχω καποιο θεμα με το gps και το σημα ολα ποιανουν μια χαρα
  2. το πρόγραμμα οδήγησης δεν εγκαταστηται σωστα στον υπολογιστή μ και δεν μπορω να μεταφερω αρχεια μεσω υπολογιστη στο umi υπαρχουν τιποτα drivers για το umi ?
  3. παντως εγω που το εχω μια βδομαδα ολα καλα ουε επανακινηση ουτε τπτ μονο δεν λειτουργει η εξυπνη οθονη και μεγιστη θερμοκρασια μετα απο 1 ωρα παιχνιδι 36 ολα καλα
  4. το εβαλα τρ για πρωτη φορτιση οταν πηγε στο 5% να το αφησω μεχρι αυριο το πρωι???? η οταν συκωθω θα το βρω φουσκωμένο:p:p
  5. το παρελαβα σημερα μ ηρθε με εκδοση 3.05 αρα ειναι απο την καινουργια παρτιδα εκανε 15 μερες να μ ερθει μεχρι στιγμης ειναι κατι παραπανω απο ενθουσιασμενος μονο δεν λειτουργει η εξυπνη οθονη καμια προταση?
  6. οταν λεει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-02-2015 18:04 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και μενω Σερρες να υπολογιζω οτι σε 2 μερες θα το εχω ?
  7. ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 03-02-2015 07:46 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 03-02-2015 07:46 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 06-02-2015 12:29 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ μπορω να υπολογιζω οτι σε ενα 10ημερο θα το εχω στα χερια μου ?
  8. οταν το φορτίζεις το βράδυ χρησιμοποιεις αλλο φορτιστή? Αμα το αφήσεις ολο το βράδυ με τν δικό τ θα υπάρξει πρόβλημα ? και οταν το φόρτισες για πρώτη φορά πόση ώρα το άφησες ?
  9. με πια έκδοση σου ήρθε...και πια χρησιμοποιεις
  10. ειμαι ο μονος που ρίσκαρα? (μπορεις να πεις οτι εκανα και βλακεία )και το παρήγγειλα πριν μια βδομάδα πιστεύω οτι ειναι να μην σ τύχει γιατι πέρσι ειχα παραγγείλει ενα samsung S4 και δεν οταν το άνοιγες η οθόνη ηταν πράσινη και δεν λειτουργούσε η αφή οντως εβγαλε πολλα και προβληματα τα οποια δεν διορθώνονται ευκολα...επεισης εκανα το μεγαλο λαθος να πληρωσω με pre-paid δεν ξερω αν μπορω να την ακυρωσω τωρα...
  11. σημερα ελαβα email απο focalprice και μ ειπαν πως το κινητο θα καθυστέρηση απο οτι υπολογιζα αλλες 15 μερες δεν καταλαβα πολυ μαλον δεν θα ειχαν αποθεμα ας ελπισουμε οτι θα μ ερθει κανα καλο γιατι αμα ειναι να περιμενω 1.5 μηνα και να ειναι μαπα δεν ξανα εμπιστευομαι κινεζο ...Ξερει κανεις αμα θα φορεσει lollipop???
  12. Τελικά υπάρχει κάποιος που δεν έχει πρόβλημα μ το κινητό??
×
×
  • Create New...