john74 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Πήρα τηλέφωνο σε 15 καταστήματα Γερμανος και κανεις δεν εχει κανενα 16αρι διαθέσιμο, περνώ στα κεντρικα μια απο τα ιδια, ελεος δηλαδη, τους λέω για 32αρι οπως προανέφερε ο φίλος KARATEKA, τους είπα οτι στο φυλλαδιο εχει το κωδικο του 32αρι στα 324ευρω και λέει πως εχει γίνει τυπογραφικο λαθος, Αρα παπαλα και παραμυθακια μας πουλανε!!! Οποιος πρόλαβε τον κυριο ειδε... Δυστυχώς Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παλικάρια εγώ που το πήρα εχτές απο τον Γερμανό στην Κηφισιά λέει στο αυτοκόλλητο s/n 501. Άρα είναι του 2015 σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα. Λευκό πήρα μαύρο είχε μόνο σε 32αρια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 οντως ειναι ομορφο και σε ασπρο. Και τωρα που μπαινει καλοκαιρι σε λιγο,μια χαρα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα. Λευκό πήρα μαύρο είχε μόνο σε 32αρια. Ευχαριστώ. Λοιπον δεν αντεξα και το ξεσφραγισα.ειναι φανταστικο κινητο και σε λευκο.καλα εκανες και το χτυπησες!εκανες την αναβαθμιση σε 5.0? οντως ειναι ομορφο και σε ασπρο. Και τωρα που μπαινει καλοκαιρι σε λιγο,μια χαρα. Ήμουν σε τεράστιο δίλημμα όταν το πήρα ανάμεσα στον λευκό ή titan... Τελικά πήρα titan... Ακόμα και σήμερα που μιλάμε σε λευκό δεν το έχω δει ... Πάντα μου άρεσαν οι λευκές συσκευές αλλά δεν το είχε κανένας όταν έψαχνα να το δω live... Ελπίζω να μην το δω πουθενά και το ερωτευτω και ψάχνω για ανταλλαγές...!!! :eek::eek::eek::eek::eek: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το 32 gb είδα έχει 150 δώροεπιταγή και βγαίνει 399 δε συμφέρει και απόλυτα το 16 είναι καλή ευκαιρία. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Λοιπον δεν αντεξα και το ξεσφραγισα.ειναι φανταστικο κινητο και σε λευκο.καλα εκανες και το χτυπησες!εκανες την αναβαθμιση σε 5.0? Ναι μου έκανε τρείς φορές αναβάθμιση. Μια μεγάλη για την 5.0 και δύο μικρές των 80 mb περίπου. Το λευκό τα σπάει:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Επειδή είχα το λευκο, να το προσέχετε αρκετά. Οι κιτρινιλες καραδοκούν. Τώρα που το ξαναπήρα προτίμησα το γκρι. Αν αυτοι οι Κορεάτες βγάλουν ενα G4 με λίγο πιο ζωντανή οθόνη και μια ιδέα πιο γρήγορη αίσθηση στο μενού, θα εχουν φτάσει στο απόλυτο. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Επειδή είχα το λευκο, να το προσέχετε αρκετά. Οι κιτρινιλες καραδοκούν. Τώρα που το ξαναπήρα προτίμησα το γκρι. Αν αυτοι οι Κορεάτες βγάλουν ενα G4 με λίγο πιο ζωντανή οθόνη και μια ιδέα πιο γρήγορη αίσθηση στο μενού, θα εχουν φτάσει στο απόλυτο. Nova Launcher για το μενου και καθαρισες... Το απολυτο ειναι Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τελικά υπαρχουν διαθέσιμα αμεςα 16 αρια ή αναμένονται? παρέλαβε κανεις αφου έφυγαν τελευταια κομμάτια που ειχαν πριν την προσφορα των 280? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τελικά υπαρχουν διαθέσιμα αμεςα 16 αρια ή αναμένονται? παρέλαβε κανεις αφου έφυγαν τελευταια κομμάτια που ειχαν πριν την προσφορα των 280? Εγώ σήμερα που μίλησα με τα κεντρικά του Γερμανού γιατί ψάχνει μια φίλη μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα της Κηφισίας, στο mall και στο Golden hall. Απλά δεν ρώτησα χρώματα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 ενδεικτικη διαθεσιμοτητα ελεγε εγω που πηρα κ στα δυο δεν υπαρχει ουτε εκει ισως εχουν απο τεταρτη απογευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 ενδεικτικη διαθεσιμοτητα ελεγε εγω που πηρα κ στα δυο δεν υπαρχει ουτε εκει ισως εχουν απο τεταρτη απογευμα Α καλά που δεν πήγαμε δηλαδή Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 ενδεικτικη διαθεσιμοτητα ελεγε εγω που πηρα κ στα δυο δεν υπαρχει ουτε εκει ισως εχουν απο τεταρτη απογευμα οτι να ναι ...μπορει και να εχουμε αλλα μπορει και οχι!!! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 οτι να ναι ...μπορει και να εχουμε αλλα μπορει και οχι!!! Πήρα τηλέφωνο εκεί, δεν εχει τίποτα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 παιδιά όλοι 325€ το έχουν βάλει. Και vodafone και πλάισιο και oteshop Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 παιδιά όλοι 325€ το έχουν βάλει. Και vodafone και πλάισιο και oteshop και φανταζομαι δεν το εχει κανενας!!! ολοι θα τσιμπήσουν παραγγελίες και θα κάνουν το κουμαντο τους μετα. Τελικά δεν νιωθω τελειως ριγμενος που προλαβα και το πήρα την προηγούμενη βδομαδα στα 324 απο Γερμανο , τουλαχιστον μέχρι τότε το είχε διαθέσιμο. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 και φανταζομαι δεν το εχει κανενας!!! ολοι θα τσιμπήσουν παραγγελίες και θα κάνουν το κουμαντο τους μετα. Τελικά δεν νιωθω τελειως ριγμενος που προλαβα και το πήρα την προηγούμενη βδομαδα στα 324 απο Γερμανο , τουλαχιστον μέχρι τότε το είχε διαθέσιμο. μια χαρά το πήρες. εγώ έχω κρατήσει ενα λευκό για λογαριασμό συναδέλφου σε κατάστημα στο αιγάλεω και θα πάω να το πάρω σήμερα το απόγευμα. το καλό είναι σε συνδυασμό με επιδότηση θα το πάρει τσάμπα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει το LG G3 το 16άρι διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα Γερμανού γιατί πήγα και ρώτησα στο κατάστημα Περιστερίου και η μία κοπέλα μου είπε ότι μόνο από παραγγελία και η άλλη ότι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα σε όλη τη χώρα :wacko:. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει το LG G3 το 16άρι διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα Γερμανού γιατί πήγα και ρώτησα στο κατάστημα Περιστερίου και η μία κοπέλα μου είπε ότι μόνο από παραγγελία και η άλλη ότι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα σε όλη τη χώρα :wacko:. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πολύ πιθανό να ισχύει όντως. Ψάξε σε κάποιο κατάστημα ΟΤΕ και αν είσαι τυχερός και έχεις τη διάθεση να τρέχεις μπορεί και να το πετύχεις κάπου. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Ο ΟΤΕ όμως σε τι τιμή το έχει; Απ' ότι είδα έχει 505 σωστά; Edited April 7, 2015 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ο ΟΤΕ όμως σε τι τιμή το έχει; Αν το βρεις σε κατάστημα τρέχει την ίδια προσφορά, σύμφωνα με άτομα που το βρήκαν. Σε κατάστημα όμως όχι μέσω του e-shop. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα, Σε δικαρτη έκδοση κυκλοφορεί σε κάποια μεγάλη αλυσίδα Κατ/των ??? Ευχαριστώ Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ο ΟΤΕ όμως σε τι τιμή το έχει; Απ' ότι είδα έχει 505 σωστά; Έχει δώροεπιταγη 225€ Καλησπέρα, Σε δικαρτη έκδοση κυκλοφορεί σε κάποια μεγάλη αλυσίδα Κατ/των ??? Ευχαριστώ Δεν εισάγεται επίσημα από όσο ξέρω φίλε μου Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts