johner Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Guys τώρα που μου έληξε το Forthnet in a box plus λέω να κάνω μια ανανέωση. Τι επιλογές έχω σε διάρκεια και σε χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Guys τώρα που μου έληξε το Forthnet in a box plus λέω να κάνω μια ανανέωση. Τι επιλογές έχω σε διάρκεια και σε χρήματα; Aν ήδη έληξε μάλλον θα χάσεις τη γραμμή και θα πρέπει να κάνεις ξανά ενεργοποίηση (οπότε μπορείς να σκεφτείς και άλλον ISP). Αν πάντως δεν έχει λήξει ακόμα, οι επιλογές σου είναι αυτές: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007878 Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Aν ήδη έληξε μάλλον θα χάσεις τη γραμμή και θα πρέπει να κάνεις ξανά ενεργοποίηση (οπότε μπορείς να σκεφτείς και άλλον ISP). Αν πάντως δεν έχει λήξει ακόμα, οι επιλογές σου είναι αυτές: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007878 Μία διόρθωση... Μόλις λήξει δίνουν περιθόριο 10 μέρες να ανανεώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Μία διόρθωση... Μόλις λήξει δίνουν περιθόριο 10 μέρες να ανανεώσεις... Eυχαριστώ για την πληροφορία. Επομένως ισχύουν οι τιμοκατάλογοι στο link που έδωσα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Ευχαριστώ και τους δύο!:D Μου φαίνονται αρκετά υψηλές οι τιμές, όμως. Μήπως δεν συμφέρει η ανανέωση, τη στιγμή μάλιστα που σκέφτομαι να αναβαθμίσω την 384 σε 512 ή 1024; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ευχαριστώ και τους δύο!:D Μου φαίνονται αρκετά υψηλές οι τιμές, όμως. Μήπως δεν συμφέρει η ανανέωση, τη στιγμή μάλιστα που σκέφτομαι να αναβαθμίσω την 384 σε 512 ή 1024; Αυτή τη στιγμή το 1bill της Forthnet είναι γεγονός ότι δεν έχει καλές τιμές. Πριν ένα μήνα είχε πολύ καλύτερες προσφορές για τετράμηνο... είσαι άτυχος. Αν πάντως δε θέλεις να περιμένεις νέα ενεργοποίηση, μπορείς να πάρεις για ένα μήνα (αν γίνεται) και να ελπίζεις ότι σύντομα θα υπάρξουν και πάλι καλές προσφορές. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Νέα προσφορά-απάντηση στο 12μηνο προπληρωμένο onDSL Kit της OTEnet από το ADSL in a Box. Αν επιλέξεις 12μηνη δέσμευση, μετά τη λήξη του in a box, κοστίζει 19,5€ ο μήνας στα 384 και 25,8€ ο μήνας στα 512. Τιμές με ΦΠΑ. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στο πρόγραμμα και κάποιος που το έχει ήδη ενεργοποιήσει, υπογράφοντας ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Νέα προσφορά-απάντηση στο 12μηνο προπληρωμένο onDSL Kit της OTEnet από το ADSL in a Box. Αν επιλέξεις 12μηνη δέσμευση, μετά τη λήξη του in a box, κοστίζει 19,5€ ο μήνας στα 384 και 25,8€ ο μήνας στα 512. Τιμές με ΦΠΑ. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στο πρόγραμμα και κάποιος που το έχει ήδη ενεργοποιήσει, υπογράφοντας ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες. Νομίζω ότι σε 6 μήνες θα έχουν αλλάξει πολλά στις τιμές σε όλους τους ISP... Δε νομίζω ότι άξιζει να ρισκάρει κάποιος 12μηνη δέσμευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Νομίζω ότι σε 6 μήνες θα έχουν αλλάξει πολλά στις τιμές σε όλους τους ISP... Δε νομίζω ότι άξιζει να ρισκάρει κάποιος 12μηνη δέσμευση Oύτε εγώ! Αλλά αν κάποιος το νομίζει, τουλάχιστον να ξέρει ότι υπάρχει και αυτό, και να μην πάει κατευθείαν στην ΟΤΕnet. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts