SakisPlayer Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ωραία... δεν θα έπρεπε να σε πάρουν ενα τηλέφωνο και να σου πούν κάτι (τι συμβαίνει), να σου πούν ενα σόρυ ρε παιδί μου; Μέχρι τώρα, όλο εγω τους παίρνω και μου λένε αλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ωραία... δεν θα έπρεπε να σε πάρουν ενα τηλέφωνο και να σου πούν κάτι (τι συμβαίνει), να σου πούν ενα σόρυ ρε παιδί μου; Μέχρι τώρα, όλο εγω τους παίρνω και μου λένε αλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε. Μα αφού ούτε οι ίδιοι ήξεραν τι ακριβώς συμβαίνει! Ο ΟΤΕ τους είπε: "Είναι ΟΚ η γραμμή του κυρίου" όπως έλεγε και σε μένα! Ακόμη και εγώ που μιλούσα κάθε μέρα με το συνεργείο του ΟΤΕ δεν ήξεραν τι να μου πουν! Πόσο μάλλον η forthnet! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Εγώ σήμερα είδα Internet με ADSL επιτέλους. Για "στατιστικούς" λόγους οι εργάσιμες ημέρες που τελικά πέρασαν από την αίτησή μου ήταν 16. Παρεπιμπτόντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο ΟΤΕ επικοινώνησε μαζί μου την Κυριακή το πρωί :!: για να μου λύσει το πρόβλημα παρόλο που τελικά δεν το κατάφερε. Σήμερα όμως φαίνεται μπήκε το νερό στο αυλάκι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurio Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Φίλε demon ειμαι στη νεάπολη θεσ/νίκης (κεντρο νεας βαρνας νομιζω). Αυριο κλεινω μια βδομάδα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχω adsl. Οι τεχνικοι του οτε δεν μπορουν απ'οσο καταλαβα να συνενοηθουν μεταξυ τους, καθε φορα που επικοινωνουν μαζι μου, μου ζητουν να ελεγξω τη συνδεσμολογια και το σπλιτερ ενω με πληροφορουν πως ΔΕΝ εστειλαν ακομη συνεργειο επειδη ηθελαν να βεβαιωθουν πως δεν ειναι δικο μου το λαθος (αυτη η συζητηση εχει γινει τουλαχιστον 5 φορες ως τωρα). Το μονο καλο ειναι οτι τουλαχιστον παιρνουν αυτοι τηλ. Σημερα το πρωι με πηραν και μετα απο τις τυπικες αυτες ερωτησεις, με ενημερωσαν ολο χαρα πως η γραμμη μου δουλευει και πως ισως φταιει το modem μου. Οταν μαλιστα τους ειπα πως εχω crypto usb μου αρχισαν κατι παραξενα, οτι λεει τα crpyto εχουν προβληματα και αν κατεβασα drivers κτλ... Προθυμοποιηθηκαν παντως να στειλουν συνεργειο να δοκιμασει με δικο τους modem. Δυστυχως μου ηταν αδυνατο να τους περιμενω, καθως επρεπε να φυγω οποτε τους ζητησα να το στειλουν το απογευμα. Μου ειπαν πως θα το ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ σε απογευματινο συνεργειο πραγμα που, απ'οσο εχω καταλαβει, σημαινει στη γλωσσα του ΟΤΕ οτι σε κανα-δυο μερες θα με παρουν παλι τηλ να με ρωτησουν για τη συνδεσμολογια και το splitter...! :mad: Τι να πω πια! μετα απ'ολα αυτα η αποκτηση adsl φανταζει ακομη πιο απομακρο ονειρο απ'οτι πριν παρω το κουτι! Καθε φορα που ανοιγω το pc κοιταω το λαμπακι ενω σκεφτομαι: ναι, σιγα μην συγχρονιστει... :cry: Συμπέρασμα : Πάρε ADSL in a box! Αν ενεργοποιηθει χωρις προβληματα θα γίνεις ευτυχισμενος, αν οχι, θα γίνεις φιλοσοφος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Loipon ystera apo TREIS (nai nai TREIS) mhnes shmera to proi energopoih8hke h grammh mou. EPITELOUS TELOS perimeno to brady na pao spiti na dokimaso diafora :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Συμπέρασμα : Πάρε ADSL in a box! Αν ενεργοποιηθει χωρις προβληματα θα γίνεις ευτυχισμενος, αν οχι, θα γίνεις φιλοσοφος! :lol: Ευτυχώς δεν έγινα φιλόσοφος. Γιατί έτσι όμως ρε παιδιά; Μήπως ο ΟΤΕ το κάνει επίτηδες επειδή βάζουμε ADSL Lines μέσω Forthnet; Δηλαδή ποια είναι η διαφορά αν ενεργοποιούσαμε τη γραμμή κατευθείαν από τον ΟΤΕ; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Re paidia moli synde8hka kai apo kati test pou ekana meso internet katebazo me 25kb/s kai syndeeomai me 208kilobit. Exo syndesh 384kbps !!! Yparxei kanena ksiopisto programmataki gia metrhseis bandwidth,speed ktl ktl ? Apo ry8miseis xreiazetai kati idaitero? Aplos egkatesthsa to modem kai synde8hka me ta default thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Re paidia moli synde8hka kai apo kati test pou ekana meso internet katebazo me 25kb/s kai syndeeomai me 208kilobit. Exo syndesh 384kbps !!! Yparxei kanena ksiopisto programmataki gia metrhseis bandwidth,speed ktl ktl ? Apo ry8miseis xreiazetai kati idaitero? Aplos egkatesthsa to modem kai synde8hka me ta default thx Για δοκίμασε το παρακάτω και πες μας τι ταχύτητες σου δίνει. http://www.speedtest.ch/ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Your current bandwidth reading is: 333.00kbps which means you can download at 41.63 KB/sec. from our servers. Thanks gia to link Ypo8eto oti einai entaksei e? :) Kanena trick gia na exoume pio grhgorh syndesh paizei ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Your current bandwidth reading is: 333.00kbps which means you can download at 41.63 KB/sec. from our servers. Thanks gia to link Ypo8eto oti einai entaksei e? :) Kanena trick gia na exoume pio grhgorh syndesh paizei ? thanksΓια 384 by πΟΤΕ καλά είναι. ;) :D Δεν υπάρχει κάποιο τρικ για πιο γρήγορη σύνδεση. Αυτό που μπορείς να κατεβάσεις είναι το dumeter και να βλέπεις διάφορες πληροφορίες σχετικά με τις ταχύτητες που κάνεις download/upload κτλ. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 :lol: Ευτυχώς δεν έγινα φιλόσοφος. Γιατί έτσι όμως ρε παιδιά; Μήπως ο ΟΤΕ το κάνει επίτηδες επειδή βάζουμε ADSL Lines μέσω Forthnet; Δηλαδή ποια είναι η διαφορά αν ενεργοποιούσαμε τη γραμμή κατευθείαν από τον ΟΤΕ; :confused: Φυσικά για αυτό το κάνει. Προσπαθεί να δημιουργεί κολλήματα για να χαλάει την εικόνα της Forthnet προς τους πελάτες της. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Will check it (alla blepo einai shareware kai oxi freeware, mhpos mporoume na kanoume kati ? ;) ) Thanks pantos P.S. Mexri oras apo diafora arxeia exo katebasei kamia 600aria MB :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Will check it (alla blepo einai shareware kai oxi freeware, mhpos mporoume na kanoume kati ? ;) ) Thanks pantos P.S. Mexri oras apo diafora arxeia exo katebasei kamia 600aria MB :) Έχεις ΡΜ ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Μετα απο αναμονη :!: 2 μηνών :!: επιτελους ο πολυαγαπημενος πΟΤΕ μου ενεργοποιησε τη dsl :knife: ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Το μονο συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι: OTE sucks :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Αίτηση στις 5/2 και ενεργοποιηση σήμερα, 16/2. Το μόνο κακό είναι ότι δεν είμαι σπίτι οπότε θα την δω την Κυριακή όταν πάω πίσω Θεσ/νίκη... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Thanks bel :) Eimai poly xaroumenos pou epitelous mporo na geuto tis xares tou dsl :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Εμένα που μου την συνδέσαν σε δύο βδομάδες, θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ χαρούμενος ε? Όσο το έχω δοκιμάσει σήμερα πιάνει κοντά στα 39KB/s σε downloads οπότε πιστεύω πως είναι καλά. Το μόνο κακό στην όλη φάση ήταν ότι εγώ χρησιμοποίησα δικό μου modem και στις οδηγίες της forthnet δεν γράφει καθόλου ρυθμίσεις οπότε έκανα μερικές μαντεψιές για να λειτουργήσει. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Το μόνο κακό στην όλη φάση ήταν ότι εγώ χρησιμοποίησα δικό μου modem και στις οδηγίες της forthnet δεν γράφει καθόλου ρυθμίσεις οπότε έκανα μερικές μαντεψιές για να λειτουργήσει. Και ποιο είναι το κακό; Το ότι δεν χρησιμοποίησες το δείγμα για modem της Forthnet ή ότι κατάφερες να βρεις τις σωστές ρυθμίσεις και κατεβάζεις με ιδανική ταχύτητα; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ναι μάλλον η λέξη 'κακό' δεν ήταν η σωστή. Εννοούσα ότι ήταν το μόνο πράγμα που με 'δυσκόλεψε' στην όλη φάση. Εδώ και δύο μέρες πάντως αισθάνομαι λίγο όπως όταν ήμουν Αγγλία. Βέβαια άλλο 10Mbit γραμμή και άλλο 384Kbit αλλά σε σχέση με την dial-up τα πράγματα είναι άσπρο - μαύρο! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ, μόλις τώρα πρωτοσύνδεσα το μοντεμ και τη χρησιμοποιω! Ειναι θεικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Πορωθηκα!!!!! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ, μόλις τώρα πρωτοσύνδεσα το μοντεμ και τη χρησιμοποιω! Ειναι θεικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Πορωθηκα!!!!! Κυριακατικα?? Τι συνδεση εχεις?Εντυπωσεις?Ποσες μερες περιμενες? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Κυριακατικα?? Τι συνδεση εχεις?Εντυπωσεις?Ποσες μερες περιμενες? :rolleyes: Αίτηση στις 5/2 και ενεργοποιηση σήμερα, 16/2. Το μόνο κακό είναι ότι δεν είμαι σπίτι οπότε θα την δω την Κυριακή όταν πάω πίσω Θεσ/νίκη... Και εγώ αίτηση 5/2 αλλά ελπίζω αυτή την εβδομάδα ναι είμαι ready... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Συνδέθηκα και γω κανονικά χτές.12 μέρες ακριβώς. Εσείς ρε παιδιά που έχετε adsl in a box με το crypto f200 ποιά p2p χρησιμοποιείτε; Εμένα δεν "τραβάνε" το kazaa ,και το shareazaa μήπως είναι το modem που δεν αντέχει πολλά connections ; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Συνδέθηκα και γω κανονικά χτές.12 μέρες ακριβώς. Εσείς ρε παιδιά που έχετε adsl in a box με το crypto f200 ποιά p2p χρησιμοποιείτε; Εμένα δεν "τραβάνε" το kazaa ,και το shareazaa μήπως είναι το modem που δεν αντέχει πολλά connections ; Εγώ όταν χρησιμοποιούσα το Crypto, επιανα φυσιολογικές ταχύτητες στο DC++. Το Kazaa είναι λίγο ηλίθιο, δεν πρέπει να φταίει το μόντεμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Εγώ συνδέθηκα σήμερα μετά απο 14 εργάσιμες. Με πήραν το πρωι στο κινητό για να μου δώσουν τους κωδικούς. Σαν πρώτη επαφή, καλά πάει. Κατεβάζω απο eMule σταθερά στα 20-25 αλλά απο το ftp πανεπιστημίων ελληνικών και απο Ελληνικά tucows κατεβάζει με 40+. Το modem βέβαια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά επειδή αργεί να συγχρονιστεί με την γραμμή και είναι λίγο σπαστικό αυτό, έχω παραγγείλει ήδη ενα USR 9105 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλη υπομονή σε όσους περιμένουν ενεργοποίηση :) Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts