Jump to content

myphone POLL: Ποια εταιρεία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;  

1.508 members have voted

  1. 1. Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;

    • Samsung
      261
    • Apple
      184
    • Μicrosoft/Nokia
      148
    • LG
      136
    • HTC
      94
    • Motorola
      73
    • Sony
      87
    • Huawei
      37
    • Άλλη
      158
    • Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή
      330


Recommended Posts

Νοκια απο μενα.

 

Ασχολουμε με την τεχνολογία εδω και αρκετο καιρό, με το android μπορεις να κάνεις παρα πολά πράγματα απλα το θεωρω υπερβολικά βαρυ δεν γλίνεται τη στηγμή που το 520 με ταπεινα specs και android τηλεφωνα με καλύτερα χαρακτηριστικά να τρελαίνονται στο lag μετα απο λίγους μήνες.

Ειδικά τα samsung με εξαίρεση τις ναυαρχίδες lagaroun φουλ

και για να περάσει κάποιος custom rom θελει γνώσεις, χρόνο και ψαξιμό κατι που οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουμε.

Για κάποιον που θέλει κάτι να δουλευει out of the box το android (με ελαχιστες εξαιρέσεις ) δεν κανει

 

Τα iphone τα θεωρό υπερβολικά ακριβα

 

Οπότε χρησιμοποιώ wp lumia 920 (εδώ και ένα ενα χρόνο περίπου)

Έχει κολλήσει μόνο μια φορα.

Είναι ταχύτατο σε όλα

Το λειτουργικό εχει το 95% απο αυτα που θέλω να έχει και ανανεώνεται συνεχώς

Η ms με υποστηρίζει με ενημερώσεις

εχω κάτσει άπιρες φορές ενώ το έχω στην κολοτσεπη άπειρες φορές

Εχει φαει πόσες τούμπες

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 282
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αλλα λεω, αλλα καταλαβαινεις... τι να πω? θα κανω μια τελευταια προσπαθεια (αν και off topic)...

Οταν καποιος αγορασε πριν μια βδομαδα, πριν εναν μηνα ή πριν 2, ενα κινητο, σαφως και ειναι αυτο που θα επελεγε με βαση τις αναγκες του και τις (ισως) δυνατοτητες του. ειναι απολυτως λογικο λοιπον να ψηφισει αυτο το κινητο (αυτην την εταιρεια) σαν την εταιρεια που εμπιστευεται.

Σαφως και σε ενα τεχνολογικο φορουμ (ειδικα εδω που το αντικειμενο ειναι κατα 99% τα κινητα) γνωριζουμε, εχουμε- ειχαμε πολλα κινητα και ετσι με το επιπλεον διαβασμα εχουμε τις γνωσεις να κρινουμε σε μεγαλο ποσοστο τι μας κανει και τι οχι.

επειδη λοιπον δεν καταλαβες (και σε αυτο δεν φταιω εγω) θα σου το πω αμεσα.

θεωρω χαζο να θεωρεις χαζο που καποιοι (ολοι?) ψηφιζουν το κινητο τους... τι θα επρεπε δλδ? να ψηφιζουν αυτο που εχει ο γειτονας? τοτε γιατι δεν το αγορασαν?

 

οσο για το "σου κοβω την ψηφο" και "δεν τελειωσες το λυκειο" απο που τα συμπεραινεις αυτα? ξαναδιαβασε τι εγραψα, μπορει να καταλαβεις, η μονη μου ενσταση ειναι οτι μας αποκαλεις χαζους, ενω κατηγορεις οσους κανουν το ιδιο προς κατοχους Iphone....

 

Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε φιλε. Αυτο που λέω είναι ότι θεωρω πολυ φυσιολογικό καποιος να αγορασε ενα κινητο και να μην εχει μεινει ευχαριστημένος απ την συσκευη η απ την γενικοτερη εμπειρια (σερβις,after sales,αναβαθμισεις,μεταπωληση). Εχω αλλαξει πολλά και σε καμμια περιπτωση αν με ρωτουσες τι θεωρω καλυτερο δεν θα σου λεγα πάντα την μαρκα του κινητου που είχα. Πχ 2 φορες με sony και τις δυο φορες σιχτίριζα. Απο samsung note 3 εμεινα ευχαριστημενος κ μονο για το μεγεθος το άφησα. Htc ( one δεν ειχα ποτε) μου αφησαν σχετικα καλη γνωμη αλλα οχι για να πω και του χρονου σιγουρα htc. Γενικα ειμαι της άποψης δοκιμάζεις αλλα και πάλι δυσκολα καποιος να σε καλυπτει 100%. Ειδικα στο android που μπορεις να βρεις την ιδια εμπειρία σχετικά σε διαφορες συσκευές. Αν με διαβασεις θα ειδες πως το ιδιο κραζω όσους ειχαν κ εχουν iphone και δεν δοκιμασαν ποτε τπτ αλλο. Για μενα η άποψη που μετραει περισσοτερο ειναι αυτή που δοκιμασε τα περισσότερα κ εχει να σου πει τι του αρεσε κ τι όχι.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαστε καφενείο, δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε με τους συνομιλητές μας, ανταλλαγή απόψεων θέλουμε και τίποτα άλλο.

Διαβάστε τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ μια φορά ακόμη και πράξτε τα προβλεπόμενα!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου και σενα φιλε μου και βλεπω τωρα ότι μενεις στην ωραια Ελβετια αν και δεν εχω παει αλλα είναι στα σχεδια μου,το ποτε δεν ξερω χαχα εχω και αλλα σχεδια.

Κοιτα, στον γραπτο λογο και ειδικα εκει που δεν σε ξερουν πρεπει να εισια πολύ πιο προσεχτικος στη γλωσσα που χρησιμοποιης γιατι παρεξηγησαι ευκολα με το παραμικρο λαθος.Εν τω μεταξυ υπαρχει ενας 'αορατος πολεμος' μεταξυ των μεταλλικων συσκευών που τυνχανει να είναι από άλλες εταιριες και είναι μια εναντιων ολων η ολες εναντιων μιας.Εχει δοθεί μεγαλη βαρυτητα και στα λειτουργικα στα οποια υπαρχουν και μερικες αληθειες όπως οι περιορισμοι στο αιφον το οποιο το καθιστα απροβληματιστο στην λειτουργια του και για αυτόν τον λογο.Στον αντιποδα,το αντροιτ καποτε ηταν ανωριμο,ανωριμο μεχρι αηδιας και οσοι δοκιμασαν τοτε λογο κακης τους εμπειριας εινια προσκολημενοι στην απλ.Η φαση όμως είναι,οτι επειδή το αντροιτ ωριμασε και πολύ γρηγορα ανα τα χρονια,ειναι πλεον ένα πληρης λειτουργικο,και δεν είμαι στην φαση να σου πω ότι είναι και τα δυο τελεια γιατι δεν με ενδιαφερει να 'δειχτω' ως ο καλυτερος στην επιλογή μου,καθε άλλο.Οπως λες και εσυ είναι διακαιωμα του καθενος το τι θα παρει και τι τον ευχαριστει.Στην ολη υποθεση,ερχεται και το ότι η απλ με χαμηλου επιπεδου επιθεσεις προσπαθησε να εξαφανιση το αντροιτ και αναλωθηκε σε αυτό με αποτέλεσμα σημερα να είναι ηγέτης το αντροιτ και η απλ να είναι ακομα στην αρχη όπως όταν βγηκε.Δεν προσφερει κατι παραπανω γιατι δεν εχει αυτην την στιγμη,μολις ξεκινησε καποιες εξαγορες εταιριων και συμμαχιες το οποιο προσδοκω σε αποτελέσματα γιατι δεν την βλεπω καλα εάν συνεχισει ετσι.

Σου μιλαω αντικειμενικα και υστερα από ψαξιμο που εχω κανει και χωρις να θελω να σε επηρεάσω,να σε πεισω η να βγαλω καποια κακια η δεν ξερω τι άλλο.Ο τροπος όμως που εκανε όλα αυτά για καποιους όπως εμενα την στιγματησαν,δηλαδη είναι και θεμα νοοτροπίας της και όχι μονο οι συσκευες.Τωρα εγω πες σε καταλαβαινω αλλα επειδή (και δεν το κρινω ) νομιζουν ότι παιρνωντας απλ,μεταλικη συσκευη και ακριβο νομιζουν ότι οι αλλοι δεν είναι τιποτα και ότι αυτοι ανεβηκαν(αυτό το κρινω λαθος) είναι πρόβλημα στη συμπεριφορα και στο υφος,γι'αυτο και σε πηραν καποιοι από τα 'μουτρα' που λενε.

Εγω το πηρα χαμπαρι και σταματησα αυτην την κοντρα και δεν ξανα ασχολουμαι απ'αυτου.Ο φανατισμος γενικα όμως είναι κακο πραγμα,θολωνει την κριση.

Νασαι καλα φιλε,καλη σου μερα

 

Δυστυχως δεν ειμαι μονιμος κάτοικος Ελβετιας,μια εδω μια εκεί μεχρι να σκαλωσει κατι καλο επαγγελματικά. Παντως στην Ελβετια οι τιμές αναλογικα και με τα οσα παιρνουν εδώ είναι αστειες. 727 θα πάρω το 64gb iphone 6. 1100 το macbook retina μου που εδω το συγκεκριμενο στο σκρουτζ το βρισκα 1400 περίπου. Δεν ειμαι τυφλός υποστηρικτης της apple κ εγραψα οτι ειμαι απογοητευμενος απ την φετινη προχειροτητα. Διαφωνω στο οτι θα την τιμωρησει ο κόσμος. Στην ελβετια και το τελευταιο 5χρονο εχει iphone και ipad,δεν γνωριζουν κατι άλλο. Μπαινεις στο πανεπιστήμιο κ βλεπεις μονο macbook. Μπαινεις στα τρένα κ 3 στους 4 ειναι με iphone. Πιστευω οτι κ να κανει η εταιρία αυτοι θα είναι εκεί,μηπως ειναι ελληναρες που θέλουν να το βαλουν στο τραπέζι στην καφετέρια?? Η apple θα εξαργυρωνει για πολλαααα χρονια ακομα το πρωτο iphone και το ονομα των imac και macbook. Φιλος μου στις HΠΑ μου λέει πως δεν λενε tablet αλλα ipad οι αμερικανοι. Ευτυχως η δυστυχως (δυστυχως για μένα) η apple δεν θα πέσει απ τον θρονο της κ θα συνεχισει ο κοσμος να αναρωτιεται τι διαολο κάνουν τοοοσο καλα που κανει τον κοσμο να κολανε. Εγω ειμαι απ αυτους που εύχομαι να βγαζουν σουπερ συσκευες ολες οι εταιρίες και γιατι οχι να φαει κανα χαστουκι και η apple. Το θεμα ειναι εμεις να μαστε κερδισμένοι. Καλο απογευμα φιλε.

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Link to comment
Share on other sites

Θα επέλεγα Apple λόγω iOS αλλά τώρα τελευταία μου τα χάλασε με το design και γενικά με τη στασιμότητα της. Αχ που είναι οι εποχές στηβ και του θρυλικού Iphone 4 που εξαφάνισε τότε τον ανταγωνισμό... Αν και έχω Z Ultra (εθισμός η μεγαααλη οθόνη και η κομψότητα της συσκευής) Ψηφίζω HTC, που με έκανε να δω με άλλο μάτι το Android με το One M7 (καταραμένη Lg που με δελεασες να το ανταλλάξω με την βλακεία-IMHO-G2).

Το επόμενο μου κινητό αν καταφέρω να απεξαρτηθω από την τεράστια οθόνη θα είναι το One M9!

Link to comment
Share on other sites

Microsoft/Nokia γιατι θελω windows phone 8.x και η νοκια ειναι η μονη αξιοπιστη κατασκευαστρια με αυτο το λειτουργικο απο αποψη υποστηριξης
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ Nexus όποιος και να το φτιάξει.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Link to comment
Share on other sites

Έχοντας δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά και τις περισσότερες major μάρκες θα πω Samsung. Galaxy S2, S3, S4, Note 3 μέ έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο ενώ τα μειονεκτήματά τους δεν πλησιάζουν καν τα πλεονεκτήματά τους. Μέχρι την στιγμή λοιπόν που θα με απογοητεύσει κάποια Samsung συσκευή θα την επιλέγω. Επόμενή μου συσκευή θα είναι το Note 4 τον Γενάρη που θα φύγω για Αγγλία!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

Aυτή της υπογραφής μου, σχεδόν 20 χρόνια παρέα, σημαντικά προβλήματα ένα μόνο... μία φορά :happy:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Link to comment
Share on other sites

Ψήφισα Samsung μάλλον από συνήθεια και χωρίς να το σκεφτώ γιατί εδώ και μερικές μέρες άλλαξα το S3 (το οποίο το είχα πάνω από 2 χρόνια και παρέμεινε σαν καινούργιο και πριν απ' αυτό galaxy S) με ένα S4 (I9506) και η επιλογή μου με δικαίωσε ήδη απ' όλες τις πλευρές. Επίσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρία και θα ξαναέπαιρνα στο μέλλον. Πριν αγοράσω το τελευταίο το έψαξα πάρα πολύ και ήμουν μεταξύ συσκευών και από άλλες εταιρίες. Ρόλο έπαιξε και ο σχεδιασμός-μέγεθος. Από low-end συσκευές της Samsung δεν έχω μείνει αντίστοιχα ευχαριστημένος να προσθέσω. (Y pro duos)
Link to comment
Share on other sites

MS/Nokia ,

γιατί δεν πίστευα ποτέ , πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένα κινητό με μόλις 512 ram , όπως το 520. Άριστη σχέση ποιότητας προς τιμή , με το κερασάκι στην τούρτα τους κορυφαίους χάρτες της Nokia , ειδικά στην offline πλοήγηση .

1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet).

2.Ipad mini

3. Lenovo Thinkpad Egde

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στους συμφορουμιτες!

Είμαι iOS user αν και είχα στην κατοχή μου Android συσκευές μεταξύ άλλων και ένα Note 2, αλλά είμουνα και κάτοχος Windows Phone(925).

Αν και κάτοχος 5s τώρα θα προχωρήσω στην αγορά ενός Samsung Note 4. Μου αρέσουν τα features του S Pen και σαν συσκευή και χαρακτηριστικά θα ήθελα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Link to comment
Share on other sites

ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το Μ8.Το επομενο κινητο θα ειναι το Note 4 μεχρι το ΗΤC ONE M9.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Και γω τα τελευταια 5 χρονια ημουν μονο με iphone αλλα μαλλον θα το γυρισω σε blackberry απο φετος.Ο μονος λογος να ξαναεπιλεξω apple ειναι οτι οσα πηρα κανενα δεν με προδωσε σαν συσκευη.
Link to comment
Share on other sites

τα λοιπά απο μένα,για blackberry μερια..

 

δοκιμάζω όλα τα high end ανεξαρτήτως εταιρίας

αλλα το bbos10 πιο φρεσκο με φαίνεται ακόμα..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Link to comment
Share on other sites

Εχοντας περασει απο αρκετες μαρκες, νομιζω οτι τα τηλεφωνα της LG εχουν την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και αντικειμενικα, αλλα κυριως σε σχεση με την τιμη τους.

Τελευταιως εχουν αποδειξει οτι μπορουν να δωσουν και αλλα πραγματα (καλη καμερα, αυτονομια κλπ).

Link to comment
Share on other sites

jolla γιατι σε σεβονται με συνεχεις update

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι πρόσφατα ήμουν σχεδόν πάντα ανάμεσα σε Nokia και Sony Erricson (Sony).

Τώρα πλέον αναγκαστικά λόγω τιμών στράφηκα προς Κίνα μεριά και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Όταν χρειαστεί να αλλάξω το τωρινό κινητό μου, θα δω τιμές χαρακτηριστικά κλπ και θα επιλέξω ανεξάρτητα από εταιρία.

Ψήφισα την τελευταία επιλογή λοιπόν!:)

Link to comment
Share on other sites

την ψήφο μου την έδωσα στο τελευταίο γιατί πιστεύω ότι σχεδόν όλες οι εταιρίες δεν πρέπει να αποκτούν "πελάτες" όσο και καλές ή όχι συσκευές βγάζουν γιατί τελικά καταλήγει αρνητικά πχ.Πολύ υπερτιμημένες συσκευές κακή υποστήριξη άθλια χαρακτηριστικά που στα πλασάρουν για κορυφή οπότε κακό για όλους

πάντα θα υπάρχουν συσκευές που ξεχωρίζουν για κάποιο λόγο αλλά όλες είναι και από διαφορετικές εταιρίες .Εταιρία που να τα παρέχει όλα δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει οπότε βλέπουμε τα πάντα τα ζυγίζουμε και αν και όταν πρέπει να αγοράσουμε ,αγοράζουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο την δεδομένη στιγμή

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg
Link to comment
Share on other sites

Sony most και μετά την Σόνυ...
Link to comment
Share on other sites

SONY γιατί πρόσφατα πήρα το Ζ2 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...