Jump to content

iPhoTe64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    482
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iPhoTe64

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Tele2 - Σουηδία

iPhoTe64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ενδιαφέρει (πιο πολύ) iOS χρήστες, και φυσικά οποιοδήποτε που διαβάζει τις ειδήσεις. Μου φαίνεται ότι εσυ ανέφερες την λέξη innovation, ενώ δεν υπάρχει πουθενά στην είδηση γραμμένο, και ούτε εννοείτε πουθενά. Αν εννοείς αυθαίρετα συμπεράσματα σαν σχολιασμό τότε εντάξει.
  2. Οι "τεχνολόγοι" του Forum (ξανα)μίλησαν. Copy paste σχόλια από άλλο θρεντ με θέμα ένα ακόμη χαρακτηριστικό του iOS 11. Ποιος μίλησε ή αναφέρθηκε σε innovation? Η είδηση παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό που δεν είχε η προηγούμενη έκδοση, και έρχεται στην καινούργια. Ενδιαφέρει iOS χρήστες, προφανώς. Ξέρετε δεν θα βάλω το επόμενο iOS αφού το QR scanning υπήρχε πιο πριν στα Windows και το (μιάου) Miui. lol
  3. Ποιό φαίνεται πιο λειτουργικό και πιο εύκολο κατευθείαν? Είναι ξεκάθαρο, ειναι το most functional Control Center design yet...! Deal with it.
  4. Το καινούργιο "Control Centre" είναι πιο ωραίο από το προηγούμενο και πιο λειτουργικό. Καταλαμβάνει την πλήρη οθόνη όταν τραβηχτεί, σε αντίθεση με το iOS 10 που καταλαμβάνει μόνο το κάτω τμήμα της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζονται όλα τα controls και δεν χρειάζεται η εναλλαγή μεταξύ των panels όπως στο προηγούμενο iOS. Ακόμη κάποια items προσφέρουν μεγαλύτερο functionality όταν πιέζονται με το 3D Touch και αυτή η δυνατότητα προσομοιώνεται στο iPad που δεν έχει 3D Touch με long press. Άλλα options που μπορούν να επεκταθούν με το 3D Touch είναι η φωτεινότητα, η ένταση, η camera, το calculator, το notes, το alarm, το screen recording και screen mirroring. Πραγματικά πολύ χρήσιμα!
  5. Καλή επιλογή, αφού δεν είναι ενεργοποιημένη από default συνέχεια πάλι καλά.
  6. Nothing new, Right? FaceTime(μόνο iOS), Skype, Viber? υπάρχουν στις ρυθμίσεις του Samsung...? Μάλλον όχι, μόνο για κλήσεις λοιπόν υπάρχει στο Android (όπως υπάρχει και τώρα στο iOS).
  7. Δεν είναι μόνo ο χρόνος που γλιτώνεις ούτε αναφέρετε η είδηση σε copy paste, (απολύτως) καμία σχέση αυτό που έδειξες. Στο iOS 11 η οθόνη (του iPad) θα παραμένει fully interactive ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει multiple selections με το ένα χέρι και με το άλλο να αλλάζει οθόνες (right scroll), να διαλέγει από οπουδήποτε και να τα τοποθετεί επίσης οπουδήποτε.
  8. Εντάξει misunderstanding από την πλευρά μου. Θεώρησα ότι η αυτόματη απάντηση θα συνοδευόταν από κάποιου είδους voicemail που θα καθοριζόταν από τον χρήστη.
  9. Μα είναι αντικειμενικό, η είδηση είναι αναδημοσίευση από άλλο site. Δεν τα κατέβασε από το κεφάλι του ο Mod (ούτε γράφει ανακρίβειες), γράφει (ένα ένα) για τα καινούργια χαρακτηριστικά της καινούργιας έκδοσης iOS. Προφανώς αυτές οι ειδήσεις ενδιαφέρουν iPhone και iPad χρήστες. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν σωρηδόν σχόλια από Android χρήστες που δεν έχουν, δεν είχαν ή δεν πρόκειται να αποκτήσουν τέτοιες συσκευές.
  10. Είσαι π.χ. σε meeting και αντί να κλείσεις το τηλέφωνο ή να το έχεις στο αθόρυβο ενεργοποιείς την "αυτόματη απάντηση". Εαν δεν θέλεις να απαντήσει αυτόματα, δεν το έχεις ενεργοποιημένο (εκείνη την στιγμή). Στην ουσία είναι σαν τηλεφωνητής (στις απλές κλήσεις) άλλα χωρίς να αφήνεις το μήνυμα σου. Το βρίσκω χρήσιμο σε FaceTime, Skype,Viber.
  11. Αγαπητοί συμφορουμίτες η κλάψα δεν έχει τελειωμό εεε? :lol: Η Apple φέρνει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στο καινούργιο iOS, που προορίζετε για χρήστες iPhone και iPad, αυτοί θα το χρησιμοποιήσουν. ;) ΔΕΝ παρουσίασε η εταιρεία αυτό το χαρακτηριστικό σαν καινοτομία ούτε σαν πρωτοπορία, απλά το έδειξε στο event. Εδω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για αυτήν την λειτουργία, εφόσον βλέπω πως ενδιαφέρεστε σαν "τεχνολόγοι" που είστε. Drag and Drop. Now on iOS Επίσης θα σας λυθούν πολλές απορίες εάν παρακολουθήσετε μια καλύτερη technical explanation of the technology στο: Platforms State of the Union.
  12. Η υλοποίηση που έκανε η Apple στο drag and drop είναι άψογη, σε iPad Pro περισσότερο όπου και με ενδιαφέρει. Το αν υπήρχε σε αλλά λειτουργικά χρόνια τώρα και με ποιον τρόπο δούλευε μου είναι αδιάφορο, εφόσον δεν χρησιμοποιώ Android tablet. Το dock είναι και αυτό άλλο ένα χρήσιμο και πολύ λειτουργικό καινούργιο χαρακτηριστικό (στο iOS 11). Επίσης με το φρεσκάρισμα του Apple Pencil και σε συνδυασμό με το ανανεωμένο iPad Pro (12.9) έχει "δέσει" ένα δυνατό πακέτο, και για μια ακόμη φορά μια αξιόπιστη και εύχρηστη λύση (για όσους έχουν λόγο να τα χρησιμοποιήσουν). Fabulous! :)
  13. Το Keychain πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο στο iCloud για να έχεις πρόσβαση του κωδικού και από άλλη συσκευή αυτόματα. Εδώ όμως η είδηση είναι εντελώς κάτι άλλο. Δηλαδη στην ουσία μοιράζεις των κωδικό σου με άλλη συσκευή (διαφορετικό Apple ID) χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό.
  14. Την υποστήριξη την παρέχει η εταιρεία που αγοράζεις συσκευή, δεν πουλάνε μόνο τηλέφωνα αλλά τα προσέχουν κιόλας. Για fun και experiment (με έξτρα συσκευές) είναι εντάξει το XDA, αλλά ως εκεί. Προσωπικά δεν ικανοποιούμαι με ημίμετρα ("μέτρο ανεπαρκές να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά ένα πρόβλημα"). Θέλω ολοκληρωμένη, σοβαρή, και αξιόπιστη υποστήριξη.
  15. Αυτο είναι λάθος πολιτικής της εταιρείας, δηλαδή να σε χρεώσει με το έτσι θέλω και χωρίς προειδοποίηση. Εμένα μόνο μια φορά μου τέλειωσαν τα δεδομένα, επειδή είχα χαμηλό data plan (3GB) τότε, και ο πάροχος μου, μου έστειλε sms αν θέλω να αγοράσω επιπλέων data με ένα ποσό. Εαν δεν θέλεις, τότε μέχρι την αλλαγή του επομένου μηνός χαμηλώνετε η ταχύτητα internet browsing σε κάτι KB ακριβώς για να μην χρεωθείς.
×
×
  • Create New...