cookieman Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Καλησπέρα. Σε κάποιες εφαρμογές android που απεγκατέστησα, παρατήρησα, ότι δεν έχει γίνει πλήρης απεγκατάσταση. Έχει μείνει δηλ. υπόλοιπο εφαρμογής (φαίνεται σε 3rd party file explorer - es - ή ακόμα και σε uninstaller app από το blackberry world, π.χ το sygic ή το apps uninstaller, που το κατέβασα από το amazon για να απεγκαταστήσω το sygic ). Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να απεγκαταστήσω τα υπολείμματα (την εφαρμογή δηλ. που φαίνεται ακόμα ως εγκατεστημένη), με πετάει στην αρχική οθόνη, χωρίς να κάνει τίποτα, σαν να κρασάρει. Οι εφαρμογές φαίνονται ακόμα εκεί. Το σπαστικό είναι ότι όταν πάω να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή ή παλιότερη έκδοσή τους, μου πετάει μήνυμα, ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω γιατί υπάρχει νεότερη έκδοση ήδη εγκατεστημένη. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ Edited January 18, 2016 by cookieman Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα. Σε κάποιες εφαρμογές android που απεγκατέστησα, παρατήρησα, ότι δεν έχει γίνει πλήρης απεγκατάσταση. Έχει μείνει δηλ. υπόλοιπο εφαρμογής (φαίνεται σε 3rd party file explorer - es - ή ακόμα και σε uninstaller app από το blackberry world, π.χ το sygic ή το apps uninstaller, που το κατέβασα από το amazon για να απεγκαταστήσω το sygic ). Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να απεγκαταστήσω τα υπολείμματα (την εφαρμογή δηλ. που φαίνεται ακόμα ως εγκατεστημένη), με πετάει στην αρχική οθόνη, χωρίς να κάνει τίποτα, σαν να κρασάρει. Οι εφαρμογές φαίνονται ακόμα εκεί. Το σπαστικό είναι ότι όταν πάω να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή ή παλιότερη έκδοσή τους, μου πετάει μήνυμα, ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω γιατί υπάρχει νεότερη έκδοση ήδη εγκατεστημένη. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ ειναι προβλημα που εμφανιστηκε με την τελευταια εκδοση του λογισμικου και εχει να κανει απο οτι καταλαβα καλα με το android runtime. λυση στο link http://forums.crackberry.com/blackberry-10-os-f269/os-10-3-2-2876-android-runtime-analysis-1058115/#post12206982 να ξεκαθαρισω οτι δεν το εχω δοκιμασει καθως δεν χρησιμοποιω πλεον bb συκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) ειναι προβλημα που εμφανιστηκε με την τελευταια εκδοση του λογισμικου και εχει να κανει απο οτι καταλαβα καλα με το android runtime. λυση στο link http://forums.crackberry.com/blackberry-10-os-f269/os-10-3-2-2876-android-runtime-analysis-1058115/#post12206982 να ξεκαθαρισω οτι δεν το εχω δοκιμασει καθως δεν χρησιμοποιω πλεον bb συκευη. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ Update. Το δοκίμασα. Φαίνεται να δουλεύει απλά ταλαιπωρήθηκα πολύ με το sachesi. Καλύτερα να εγκαταστήσετε την 2.0.2 και όχι την τελευταία έκδοση. Για κάποιο λόγο κολλάει. Σε ευχαριστώ πολύ! Πάντως φαίνεται ότι το πρόβλημα ξεκίνησε με το τελευταίο update, κάπου 90 mb. Θέλω να πιστεύω, ότι θα το φτιάξουν σύντομα Edited January 19, 2016 by cookieman Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Χαιρομαι που δουλεψε κατι που δεν εχω δοκιμασει ο ιδιος.παντως εχει πεσει πολυ κραξιμο για το συγκεκριμενο προβλημα. δεν θελω να γινομαι περιεργος αλλα μολις εβγαλαν συσκευη με android και βγαζουν update που δημιουργει προβλημα στις εφαρμογες android που τρεχουν bb os10?επισης η συγκεκριμενη εκδοση ειχε κυκλοφορησει ως leaked/ημι-επισημη εκδοση πριν τα χριστουγεννα με γνωστο το προβλημα και τωρα εγινε επισημη εκδοση και να συνεχιζει να υπαρχει προβλημα?πολυ sloppy εγιναν εκει στην bb τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα στην παρέα νέος κατοχοσ του q20 εδώ και λίγες μέρες. Ενώ όταν προτοεβαλα την σιμ έπιανε 4g(αν θυμάμαι καλα) μετά από factory reset δε πιάνει Ή σιμ είναι σίγουρα 4g δοκιμασμένη κ σε άλλες συσκευές ο παροχοσ είναι wind Θέλει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις? Στα δίκτυα το έχω αυτόματο αλλά βγάζει μόνο 2g 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα στην παρέα νέος κατοχοσ του q20 εδώ και λίγες μέρες. Ενώ όταν προτοεβαλα την σιμ έπιανε 4g(αν θυμάμαι καλα) μετά από factory reset δε πιάνει Ή σιμ είναι σίγουρα 4g δοκιμασμένη κ σε άλλες συσκευές ο παροχοσ είναι wind Θέλει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις? Στα δίκτυα το έχω αυτόματο αλλά βγάζει μόνο 2g 3g To συγκεκριμενο προβλημα το αντιμετωπησουν και αλλοι κατοχοι συσκευων bb με παροχο την wind και δεν εχουν σημα 4G στα κινητα τους.απο οσο εχω καταλαβει πρεπει να ειναι θεμα της wind και με τις συχνοτητες του 4G σηματος της.στα αλλα thread πχ στο thread για το passport υπαρχει πιο αναλυτικη συζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μπορεί κανείς να αλλάξει την γλώσσα στην αναζήτηση του Genius Drive της Mireo στο Classic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μπορεί κανείς να αλλάξει την γλώσσα στην αναζήτηση του Genius Drive της Mireo στο Classic; Καλημέρα. Όχι δυστυχώς. Αν και έχω παρατηρήσει, ότι όσες διευθύνσεις και εάν έβαλα με greeklish, τις έβγαλε προτεινόμενες, στα ελληνικά. Πάντως από τότε που ήρθε το update με το καινούριο android runtime, έβαλα το καινούριο sygic (έκδοση 15 κάτι) και ηρέμησα από θέμα πλοήγησης Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cstam Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Υπάρχουν καταστήματα στην Αθήνα με ετοιμοπαράδοτες συσκευές Classic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Υπάρχουν καταστήματα στην Αθήνα με ετοιμοπαράδοτες συσκευές Classic; skyfon.gr Το φθηνότερο και από τα πιο αξιόπιστα. Απλά έχει αποθήκη στην Βουλγαρία και στο φέρνει εδώ σε μία εργάσιμη. Έχω πάρει 3 classic και 2 Passport από εκεί μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cstam Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 οκ θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ πολύ. μια ερώτηση...bb classic ή priv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 οκ θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ πολύ. μια ερώτηση...bb classic ή priv? Καθαρά υποκειμενικό/οικονομικό το θέμα.. Το priv το είχα και στην πρώτη ώρα ήθελα να το κοπανήξσω στον τοίχο!!! :lol: Σιχααίνομαι κυριολεκτικά τα android και δεν με βόλεψε καθόλου το μέγεθος και το πληκτρολόγιο του ήταν ένα χάλι μπροστά στου passport. Για μένα βρες ένα passport στα ίδια χρήματα με το σφραγισμένο classic, (μιας και classic δύσκολα θα βρεις μεταχειρό), είτε χτύπα το καινούριο το classic. Το ινσόμνια είναι γεμάτο από passport σε ξεφτίλα τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 οκ θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ πολύ. μια ερώτηση...bb classic ή priv? Κι από εμένα CLASSIC Η PASSPORT, το Priv δεν έπεισε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VernAva Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπέρα σε όλους τους φαν και μη της "μπι-μπι", Είμαι καινούργιο μέλος και ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω μοντέλου, αλλά επειδή ποτέ μου δεν ήμουνα χρήστης της μπέρι, θα μπορούσε κάποιος χρήστης του ή που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το συγκεκριμένη μοντέλο να με διαφωτίσει ως προς αυτό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων -Υ.Γ. (Με ενδιαφέρει fast browsering, multitasking, emails κοκ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alderman Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 καλησπέρα φίλε, Πλήρως συνειδητοποιημένα, σου λέω πως αν ΔΕΝ σε ενδιαφέρει το fb τα bb είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις. Ειδικά στο multitasking και στο mailing. Παράθεση Pearl 8110 - Bold 9000 - Bold 9700 - Playbook - Z10 - Q10 - Passport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι κόλλημα έπεσε με το fb ρε παιδιά...; Και επειδή δεν θα φαίνεται στο hub και τι έγινε; Προτιμάτε μήπως android να σας τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα και από το ledακι ειδοποίησης του hub;; :lol: Αν δεν βγει κάποιο update μελλοντικά, μια χαρά βολεύει και ο browser. Δεν έχετε δοκιμάσει το priv να δείτε για τι κλάμα μιλάμε.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alderman Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλώς ή κακώς το fb για κάποιους είναι εργαλείο επικοινωνίας όπως επίσης και δουλειάς. Προσωπικά εμένα δεν με πολυαπασχολεί. Αλλά επιδή στο γραφείο ε'ίμαστε 3 με passport οφείλω να ομολογήσω πως οι άλλοι 2 ψάχνουν να το ποθυλήσουν λόγω αυτού του θέματος. Παράθεση Pearl 8110 - Bold 9000 - Bold 9700 - Playbook - Z10 - Q10 - Passport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_d98 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους! Αγορασα ενα BlackBerry Classic πριν κανα μηνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εχω καποιες αποριες τις οποιες σας τις παραθετω παρακατω. 1) Εχω την εκδοση OS 10.3.2.2836 και στην ενημερωση λογισμικου δε μου βγαζει καποιο διαθεσιμο update. Οταν ομως συνδεω το κινητο με το λαπτοπ μεσω BlackBerry Blend, μου βγαζει στο λαπτοπ αναβαθμιση λογισμικου σε εκδοση 10.3.2.2876. Εχει βαλει καποιος αυτη την εκδοση; Υπαρχει καποιο προβλημα ή ολα τρεχουν καλα; 2) Στην εφαρμογη του Facebook δεν εχω κανει update, μιας και απο οτι ξερω δεν υπαρχει ουσιαστικα εφαρμογη πλεον. Αν και κανονικα ελεγε οτι οσοι εχουν τη παλια εκδοση (Facebook) θα σταματησει να λειτουργει η εφαρμογη μετα τις 31/3 εμενα λειτουργει μια χαρα ακομα. Οσοι εχετε την εκδοση ΒΒ10 ΟS 10.3.2.2876 εχετε καποιο θεμα με το Facebook ή ειναι σχετικα οκ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Edited April 29, 2016 by dimitris_d98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους! Αγορασα ενα BlackBerry Classic πριν κανα μηνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εχω καποιες αποριες τις οποιες σας τις παραθετω παρακατω. 1) Εχω την εκδοση OS 10.3.2.2836 και στην ενημερωση λογισμικου δε μου βγαζει καποιο διαθεσιμο update. Οταν ομως συνδεω το κινητο με το λαπτοπ μεσω BlackBerry Blend, μου βγαζει στο λαπτοπ αναβαθμιση λογισμικου σε εκδοση 10.3.2.2876. Εχει βαλει καποιος αυτη την εκδοση; Υπαρχει καποιο προβλημα ή ολα τρεχουν καλα; 2) Στην εφαρμογη του Facebook δεν εχω κανει update, μιας και απο οτι ξερω δεν υπαρχει ουσιαστικα εφαρμογη πλεον. Αν και κανονικα ελεγε οτι οσοι εχουν τη παλια εκδοση (Facebook) θα σταματησει να λειτουργει η εφαρμογη μετα τις 31/3 εμενα λειτουργει μια χαρα ακομα. Οσοι εχετε την εκδοση ΒΒ10 ΟS 10.3.2.2876 εχετε καποιο θεμα με το Facebook ή ειναι σχετικα οκ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Κάνε κανονικά την αναβάθμιση από το Link και μετά μπες στο store, ψάξε την εφαρμογή android runtime, και εγκατέστησέ το και κάνε ένα rebοot. Πολλές φορές με την sim μέσα, δεν μας βγάζει την αναβάθμιση μέσω ίντερνετ το κινητό, αλλά το link δεν κάνει λάθος ποτέ. :) Όσο για το fb, άστο όπως είναι και μην κάνεις update ποτέ, εκτός και αν όντως το σταματήσουν οριστικά από το hub, κάτι το οποίο δεν συνέβη παρά την διορία που δώσανε για τις 31 του μήνα. Edited April 29, 2016 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 dimitris_d98, αν έχω καταλάβει σωστά, έχεις το OS 10.3.2.2876 (software version 10.3.2.2836). Επομένως δεν υπάρχει update στην πραγματικότητα. Ακολούθησε πάντως τα βήματα του KonKart, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Η εφαρμογή του facebook λειτουργεί ακόμα - υπολειτουργεί, καλύτερα, αφού λείπουν αρκετά πράγματα. Με τον ίδιο τρόπο όμως λειτουργεί εδώ και αρκετούς μήνες. Υποθέτω ότι εννοούσαν πως μετά τις 31/3, μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει, όχι ότι ξαφνικά θα πέσουν οι διακόπτες. Για την ώρα πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι. Προσωπικά το έχω κρατήσει χωρίς αναβάθμιση γιατί θέλω τα μηνύματα στο hub και για τις πληροφορίες που δεν μπορεί να εμφανίσει (πχ εμφωλευμένες απαντήσεις), έχω εγκαταστήσει το facebook lite μέσω snap. Τέλος θα σε παρακαλέσω τις ερωτήσεις σου να τις κάνεις μόνο σε ένα θέμα - δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς τα ίδια πράγματα σε διαφορετικά σημεία. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_d98 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις γρηγορες απαντησεις σας! :D Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Κάνε κανονικά την αναβάθμιση από το Link και μετά μπες στο store, ψάξε την εφαρμογή android runtime, και εγκατέστησέ το και κάνε ένα rebοot. Πολλές φορές με την sim μέσα, δεν μας βγάζει την αναβάθμιση μέσω ίντερνετ το κινητό, αλλά το link δεν κάνει λάθος ποτέ. :) Όσο για το fb, άστο όπως είναι και μην κάνεις update ποτέ, εκτός και αν όντως το σταματήσουν οριστικά από το hub, κάτι το οποίο δεν συνέβη παρά την διορία που δώσανε για τις 31 του μήνα. Το android runtime που το βρισκω; Εψαξα στο BB World αλλα δε το βρηκα. Μηπως μπορεις να με βοηθησεις; Και παλι ευχαριστω! dimitris_d98, αν έχω καταλάβει σωστά, έχεις το OS 10.3.2.2876 (software version 10.3.2.2836). Επομένως δεν υπάρχει update στην πραγματικότητα. Ακολούθησε πάντως τα βήματα του KonKart, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Η εφαρμογή του facebook λειτουργεί ακόμα - υπολειτουργεί, καλύτερα, αφού λείπουν αρκετά πράγματα. Με τον ίδιο τρόπο όμως λειτουργεί εδώ και αρκετούς μήνες. Υποθέτω ότι εννοούσαν πως μετά τις 31/3, μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει, όχι ότι ξαφνικά θα πέσουν οι διακόπτες. Για την ώρα πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι. Προσωπικά το έχω κρατήσει χωρίς αναβάθμιση γιατί θέλω τα μηνύματα στο hub και για τις πληροφορίες που δεν μπορεί να εμφανίσει (πχ εμφωλευμένες απαντήσεις), έχω εγκαταστήσει το facebook lite μέσω snap. Τέλος θα σε παρακαλέσω τις ερωτήσεις σου να τις κάνεις μόνο σε ένα θέμα - δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς τα ίδια πράγματα σε διαφορετικά σημεία. Το snap πως το κανεις εγκατασταση; Ειχα ψαξει στο ιντερνετ και ειχα δει και βιντεο στο YouTube αλλα τελικα δε τα καταφερα. Ζητω συγγνωμη απλα δεν ηξερε πιο τοπικ ειναι το καταλληλοτερο, δε θα ξανα γινει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Για να κατεβάσεις το runtime, κάνε κλικ εδώ από το κινητό σου. Το snap μπαίνει με sideload - πρέπει να έχεις chrome και να προσθέσεις το Playbook App Manager από τα πρόσθετα. Στην ιστοσελίδα του snap (redlightoflove.com/snap/) έχει οδηγίες. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Παιδια η μπαταρια στο Classic και γενικα η αυτονομια ειναι μεγαλυτερη απο το Q10 ? Η αληθεια ειναι οτι το Q10 εμφανισιακα και κυριως απο πισω μου αρεσει περισσοτερο αλλα δεν ξερω αν η αυτονομια του ειναι μεγαλυτερη απο το κλασικ.... Σκεφτομαι να παρω ενα για την δουλεια μου μιας και δουλευω κυριως με μειλ.Με ενδιαφερει η αυτονομια κατα κυριο λογο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Παιδια η μπαταρια στο Classic και γενικα η αυτονομια ειναι μεγαλυτερη απο το Q10 ? Η αληθεια ειναι οτι το Q10 εμφανισιακα και κυριως απο πισω μου αρεσει περισσοτερο αλλα δεν ξερω αν η αυτονομια του ειναι μεγαλυτερη απο το κλασικ.... Σκεφτομαι να παρω ενα για την δουλεια μου μιας και δουλευω κυριως με μειλ.Με ενδιαφερει η αυτονομια κατα κυριο λογο. Η μπαταρία του Q10 ειναι 2100mAh ενώ του Classic 2515mAh. Δεν νομίζω να δείς καμία τεράστια διαφορά στην αυτονομία, απλώς το Classic έχει πιο μεγάλη οθόνη και ειναι πιο όμορφο εξωτερικά. Όποια και να είναι η επιλογή σου θα το χαρείς ειναι το σίγουρο. Για οτι έχεις απορία ρωτάς ελεύθερα. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Η μπαταρία του Q10 ειναι 2100mAh ενώ του Classic 2515mAh. Δεν νομίζω να δείς καμία τεράστια διαφορά στην αυτονομία, απλώς το Classic έχει πιο μεγάλη οθόνη και ειναι πιο όμορφο εξωτερικά. Όποια και να είναι η επιλογή σου θα το χαρείς ειναι το σίγουρο. Για οτι έχεις απορία ρωτάς ελεύθερα. Oκ ευχαριστω.Προς το παρων δεν αναμενεται κατι καινουργιο σε παρομοια συσκευη μεσα στο 16 ετσι ? Η Αληθεια ειναι οτι απο οσο ειδα τα specs ειναι περιπου ιδια . η μπαταρια ναι λιγο μεγαλυτερη στο κλασικ αυτο που μου αρεσε λιγο περισσοτερο στο Q 10 ειναι το εξωτερικο του.Φυσικα και η τιμη μου ειναι πολυ χαμηλοτερη .. αλλα σκεφτομαι τον σεπτεμβριο που θα μπορω να παρω μια δωρεαν συσκευη απο την εταιρια να παραγγειλω ενα blackberry μιας και με τα 2 μηλα που κυκλοφορω ειναι πολυ πολυ αβολο και μη πρακτικο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts