Jump to content

dimitris_d98

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris_d98

  1. Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου smartphone και είμαι ανάμεσα σε Nubia Z17 Lite και Nubia M2. Και τα δύο τα βρίσκω γύρω στα 150€ όποτε από θέμα τιμής δεν υπάρχει διαφορά. Θα ήθελα να μου πείτε ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε και γιατί;* Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις γρηγορες απαντησεις σας! :D Το android runtime που το βρισκω; Εψαξα στο BB World αλλα δε το βρηκα. Μηπως μπορεις να με βοηθησεις; Και παλι ευχαριστω! Το snap πως το κανεις εγκατασταση; Ειχα ψαξει στο ιντερνετ και ειχα δει και βιντεο στο YouTube αλλα τελικα δε τα καταφερα. Ζητω συγγνωμη απλα δεν ηξερε πιο τοπικ ειναι το καταλληλοτερο, δε θα ξανα γινει :)
  3. Καλησπερα σε ολους! Αγορασα ενα BlackBerry Classic πριν κανα μηνα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εχω καποιες αποριες τις οποιες σας τις παραθετω παρακατω. 1) Εχω την εκδοση OS 10.3.2.2836 και στην ενημερωση λογισμικου δε μου βγαζει καποιο διαθεσιμο update. Οταν ομως συνδεω το κινητο με το λαπτοπ μεσω BlackBerry Blend, μου βγαζει στο λαπτοπ αναβαθμιση λογισμικου σε εκδοση 10.3.2.2876. Εχει βαλει καποιος αυτη την εκδοση; Υπαρχει καποιο προβλημα ή ολα τρεχουν καλα; 2) Στην εφαρμογη του Facebook δεν εχω κανει update, μιας και απο οτι ξερω δεν υπαρχει ουσιαστικα εφαρμογη πλεον. Αν και κανονικα ελεγε οτι οσοι εχουν τη παλια εκδοση (Facebook) θα σταματησει να λειτουργει η εφαρμογη μετα τις 31/3 εμενα λειτουργει μια χαρα ακομα. Οσοι εχετε την εκδοση ΒΒ10 ΟS 10.3.2.2876 εχετε καποιο θεμα με το Facebook ή ειναι σχετικα οκ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Σε ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση! Δεν εχω πολυ μεγαλα χερια οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα. Οποιαδηποτε απαντηση και απο αλλους ειναι ευπροσδεκτη. :)
  5. Καλησπερα! Πριν μερικες μερες μου εκλεψαν το BlackBerry Z10 μου και ηρθε η ωρα να αγορασω ενα κινητο. Ειμαι αναμεσα στα BlackBerry Q10 και Ζ30, τα εχω βρει μεταχειρισμενα και τα δυο 150€ και δε ξερω ποιο να διαλεξω. Σε θεμα desing μου αρεσουν και τα δυο το ιδιο. Οι επιδοσεις τους δεν εχουν και μεγαλες διαφορες οποτε δε εχω προβλημα.Οι βασικες διαφορες ειναι το φυσικο πληκτρολογιο οπου δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα πολυ θα ηθελα, και η 5'' οθονη. Η βασικη χρηση που το θελω ειναι social media, e-mail, browsing, κλησεις. Βιντεο δε βλεπω συχνα στο κινητο και παιζω σπανια. Θελω να ρωτησω καποια πραγματα λοιπον μπας και παρω καποια στιγμη μια αποφαση. 1) Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη ποιοτητα σαν συσκευη; 2) Το Q10 εχει auto-correct οπως ειχε το Z10 που ειχα; 3) Οσοι εχετε χρησιμοποιησει και τα δυο (Q10-Z30) , με ποιο γραφατε πιο γρηγορα; Γενικα σαν συσκευη για καθημερινη χρηση εσεις ποιο θα προτεινατε; Ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. Καλησπερα! Πριν μερικες μερες μου εκλεψαν το BlackBerry Z10 μου και ηρθε η ωρα να αγορασω ενα κινητο. Ειμαι αναμεσα στα BlackBerry Q10 και Ζ30, τα εχω βρει μεταχειρισμενα και τα δυο 150€ και δε ξερω ποιο να διαλεξω. Σε θεμα desing μου αρεσουν και τα δυο το ιδιο. Οι επιδοσεις τους δεν εχουν και μεγαλες διαφορες οποτε δε εχω προβλημα.Οι βασικες διαφορες ειναι το φυσικο πληκτρολογιο οπου δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα πολυ θα ηθελα, και η 5'' οθονη. Η βασικη χρηση που το θελω ειναι social media, e-mail, browsing, κλησεις. Βιντεο δε βλεπω συχνα στο κινητο και παιζω σπανια. Θελω να ρωτησω καποια πραγματα λοιπον μπας και παρω καποια στιγμη μια αποφαση. 1) Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη ποιοτητα σαν συσκευη; 2) Το Q10 εχει auto-correct οπως ειχε το Z10 που ειχα; 3) Οσοι εχετε χρησιμοποιησει και τα δυο (Q10-Z30) , με ποιο γραφατε πιο γρηγορα; Γενικα σαν συσκευη για καθημερινη χρηση εσεις ποιο θα προτεινατε; Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...