geokostas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Υπάρχει επιλογή στα developer settings για τη δόνηση. Sent from my Nexus 6P Έχει ειπωθεί πιο πάνω ότι υπάρχει μεγάλη απώλεια στην μπαταρία αν επιλέξεις αυτή την ενέργεια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Έχει ειπωθεί πιο πάνω ότι υπάρχει μεγάλη απώλεια στην μπαταρία αν επιλέξεις αυτή την ενέργεια. Ναι ε; Δεν το έχω ενεργοποιημένο, είδα που λέγανε γιατί και πώς και το είπα :p Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ναι ε; Δεν το έχω ενεργοποιημένο, είδα που λέγανε γιατί και πώς και το είπα :p Sent from my Nexus 6P Ούτε εγώ το έχω ενεργοποιησει γι αυτό το λόγο! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Έχει βρει κανείς πουθενά τα αυθεντικά δερμάτινα λουράκια? Εστω σε Αγγλία ή ΗΠΑ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Έχει βρει κανείς πουθενά τα αυθεντικά δερμάτινα λουράκια? Εστω σε Αγγλία ή ΗΠΑ... Δηλαδή κοίταξες Ebay και δεν βρήκες; Sent from my V975m using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Οχι δεν κατάφερα να βρω... Βρήκες τίποτα? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλημέρα παιδιά! Εδώ και μερικές ημέρες έχω αγοράσει το Moto 360 Sport και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γενικής φύσεως. Χθες έπαιζα με το Google Now στο τηλ και το ενεργοποίησα να μου δείχνει κάποιες βασικές πληροφορίες. Και έγινε κάτι που με παρεξένεψε. Με κλειστά δεδομένα και GPS σε ρολόι και κινητό μου εμφάνισε αυτή την εικόνα με το που μπήκα στον συγκεκριμένο δρόμο. Από που άντλησε πληροφορίες άραγε; Δεν θυμάμαι καν να έχω θέσει τον σπίτι μου ως προορισμό σε καμία εφαρμογή της Google. Πόσω μάλλον με κλειστό ίντερνετ και δεδομένα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Μου το βγάζει και μένα αλλά γενικά έχω την διεύθυνση του σπιτιού στο Google Maps... Νομίζω δεν μου το έχει ξαναβγάλει από τότε που έκοψα την πρόσβαση των Google Play Services να στέλνουν δεδομένα κτλ (από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του κινητού) ώστε να μην ανοίγει μόνο του το GPS/WiFi κτλ κτλ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παιδες που το στελνουμε για επισκευη εδω? Εχω το γνωστο θεμα με το ριγισμα στο πισω μερος. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Παιδες που το στελνουμε για επισκευη εδω? Εχω το γνωστο θεμα με το ριγισμα στο πισω μερος. :( Cellcom στην Αθήνα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλησπέρα. Φίλος μου δίνει το 360 με εγγύηση στα 150 ευρώ. Αξίζει σαν αγορά; Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλησπέρα. Φίλος μου δίνει το 360 με εγγύηση στα 150 ευρώ. Αξίζει σαν αγορά; 1ης ή δεύτερης γενιάς; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλημέρα, απο που μπορούμε να βρούμε 2ης γενιάς; Δεν το βρίσκω ούτε σε σκρουτζ αλλά ούτε σε Amazon UK. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλημέρα, απο που μπορούμε να βρούμε 2ης γενιάς; Δεν το βρίσκω ούτε σε σκρουτζ αλλά ούτε σε Amazon UK. Ευχαριστώ Εγώ το πήρα μεταχειρα από Ebay Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 1ης ή δεύτερης γενιάς; Sent from my m1 note using Tapatalk 1ης γενιάς για μένα δεν αξίζει με τίποτα και το λέω ως πρώην κάτοχος που το ξεφορτώθηκα λόγω πίστωσης από το κατάστημα αγοράς. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 1ης γενιάς για μένα δεν αξίζει με τίποτα και το λέω ως πρώην κάτοχος που το ξεφορτώθηκα λόγω πίστωσης από το κατάστημα αγοράς. Για αυτό ρωτάω το παλικάρι πιο πάνω.Αλλά δεν ξαναφανηκε. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Για αυτό ρωτάω το παλικάρι πιο πάνω.Αλλά δεν ξαναφανηκε. Sent from my m1 note using Tapatalk Τον αποθάρρυνα αρκετά λες; :p:lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Βγήκε πριν 3 μέρες το Android Wear 2.0!!! Περιμένω πότε θα μου έρθει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Βγήκε πριν 3 μέρες το Android Wear 2.0!!! Περιμένω πότε θα μου έρθει. Sent from my m1 note using Tapatalk Για το 2ης γενιάς.. Sent from my LG-H961N using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Για το 2ης γενιάς.. Sent from my LG-H961N using Tapatalk Το οποίο 2ης γενιάς δεν το βρίσκω πουθενά για αγορά. Πρέπει να έχουν σταματήσει να το βγάζουν τελείως και να εξαντλήθηκε τώρα που σταμάτησαν όλη τη σειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Μπήκε! Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Μπήκε! Sent from my m1 note using Tapatalk Δούλεψε το λίγο και πες μας εντυπώσεις! (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Νέες ειδοποιήσεις, άλλα μενού, Play store κανονικά, κάνεις uninstall ο,τι εφαρμογή θες, έχεις access και στα system apps. Google assistant κανονικά τρέχει επίσης. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Νέες ειδοποιήσεις, άλλα μενού, Play store κανονικά, κάνεις uninstall ο,τι εφαρμογή θες, έχεις access και στα system apps. Google assistant κανονικά τρέχει επίσης. Sent from my m1 note using Tapatalk Απάντηση απευθείας από το ρολόι; (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Απάντηση απευθείας από το ρολόι; (Mate 9 & Tapatalk) Απάντηση ως αποτέλεσμα εννοείς; Δεν υπάρχει ηχείο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts