panagiotisd Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η αληθεια ειναι οτι ειναι λογικο σιγα σιγα να πεφτουν οι επιδοσεις στον ορολογιο μας γιατι οπως και να το κανουμε απο οταν κυκλοφορησε φορουσε τον "αρχαιο" επεξεργαστη TI OMAP. Οχι οτι δεν ηταν καλος απλα οσο ερχονται νεα καλουδια ερχονται και περισσοτερες απαιτησεις! Αρα νομιζω οτι καλα κρατησε το Moto360! Απο εμφανιση δεν το συζητω ειναι το καλυτερο ακομα και απο το 2nd gen που εχει το κουμπακι πιο πανω! :p Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Αν το αφήνω πάνω στον φορτιστή και μετά το 100% της φόρτισης, θα την σακατέψω την μπαταρία; Μάλλον ναι, ε; (UPD) Με ένα γρήγορο "γκουγκλάρισμα" που έκανα, είδα ότι αν χρησιμοποιούμε τον αυθεντικό φορτιστή της Motorola, δεν έχουμε πρόβλημα γιατί έχουν προβλέψει για το overcharging. Edited February 15, 2016 by potakas Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Με προλαβες, με τον εργοστασιακο φορτιστή, η φόρτιση σταματάει όταν φτάσει στο 100%. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Αν έχεις το ρολόι συνέχεια στην φόρτιση, θα φορτίζει - ξεφορτιζει συνέχεια που δεν είναι καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Στο τελευταίο update, δε μπαίνει σε theater mode όταν φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Με προλαβες, με τον εργοστασιακο φορτιστή, η φόρτιση σταματάει όταν φτάσει στο 100%. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Αν έχεις το ρολόι συνέχεια στην φόρτιση, θα φορτίζει - ξεφορτιζει συνέχεια που δεν είναι καλό.. Μάλιστα. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που κάνουν πολλοί, να το βάζω να φορτίζει πριν πέσω για ύπνο, ώστε αν είναι στο 100% την ώρα που θα πέσω, να το κλείνω. Απλά δεν είναι εφικτό πάντα να έχεις τον χρόνο να το αφήσεις να πάει στο 100% πριν κοιμηθείς. Βλέποντας και κάνοντας... Στο τελευταίο update, δε μπαίνει σε theater mode όταν φορτίζει. Εσύ λες δεν σου μπαίνει σε theater mode, εμένα δεν βγαίνει από το theater mode. Ενώ το έχω off στις ρυθμίσεις, μόλις το "ξαπλώσω" στη βάση του μπαίνει σε theater mode. Πατάω δυο φορές το πλαΐνό κουμπί, σβήνει βγάζοντας μήνυμα ότι αν θέλω να ξαναδείξει την ώρα πρέπει να πατήσω μια φορά το πλαΐνό κουμπί, λέω ωραία τα κατάφερα, και μετά από λίγο, τσουπ νατην ξανά η ώρα. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μάλιστα. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που κάνουν πολλοί, να το βάζω να φορτίζει πριν πέσω για ύπνο, ώστε αν είναι στο 100% την ώρα που θα πέσω, να το κλείνω. Απλά δεν είναι εφικτό πάντα να έχεις τον χρόνο να το αφήσεις να πάει στο 100% πριν κοιμηθείς. Βλέποντας και κάνοντας... Εσύ λες δεν σου μπαίνει σε theater mode, εμένα δεν βγαίνει από το theater mode. Ενώ το έχω off στις ρυθμίσεις, μόλις το "ξαπλώσω" στη βάση του μπαίνει σε theater mode. Πατάω δυο φορές το πλαΐνό κουμπί, σβήνει βγάζοντας μήνυμα ότι αν θέλω να ξαναδείξει την ώρα πρέπει να πατήσω μια φορά το πλαΐνό κουμπί, λέω ωραία τα κατάφερα, και μετά από λίγο, τσουπ νατην ξανά η ώρα. Ε αυτό παθαίνει ναι, υποτίθεται ότι με δύο φορές σβήνει η οθόνη και μένει έτσι ακόμα κι αν φορτίζει αλλά αυτό ξανά ανάβει, άρα δε μπαίνει τελικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Πάντως από ότι φαίνεται έχει σταματήσει η αναβάθμιση και με αυτά που ακούω έχω την εντύπωση ότι τους έβγαλε προβλήματα και αφού τα διορθώσουν θα την ξανά δώσουν. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Πάντως από ότι φαίνεται έχει σταματήσει η αναβάθμιση και με αυτά που ακούω έχω την εντύπωση ότι τους έβγαλε προβλήματα και αφού τα διορθώσουν θα την ξανά δώσουν. δεν ξέρω αν έχει σταματήσει η αναβάθμιση, πάντως αρκετοί κάτοχοι στο xda έχουν μείνει με τη συσκευή στο logo της Motorola μετά την αναβάθμιση χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να την επαναφέρουν. το φοβερό είναι ότι η Motorola σε όσους έχουν επικοινωνήσει με το service της, δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και για όσους είναι εκτός εγγύησης δεν προσφέρει κάποια λύση. http://forum.xda-developers.com/moto-360/help/marshmallow-update-woes-t3313037 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 δεν ξέρω αν έχει σταματήσει η αναβάθμιση, πάντως αρκετοί κάτοχοι στο xda έχουν μείνει με τη συσκευή στο logo της Motorola μετά την αναβάθμιση χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να την επαναφέρουν. το φοβερό είναι ότι η Motorola σε όσους έχουν επικοινωνήσει με το service της, δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και για όσους είναι εκτός εγγύησης δεν προσφέρει κάποια λύση. http://forum.xda-developers.com/moto-360/help/marshmallow-update-woes-t3313037 Σε συνέχεια όσων λες. η Motorola (λένε στο xda) έχει αλλάξει στην συγκεκριμένη σελίδα της την έκδοση της ρομ του ρολογιού σε MEC23G. Όσοι έχετε την αναβάθμιση ποία έκδοση έχετε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Σε συνέχεια όσων λες. η Motorola (λένε στο xda) έχει αλλάξει στην συγκεκριμένη σελίδα της την έκδοση της ρομ του ρολογιού σε MEC23G. Όσοι έχετε την αναβάθμιση ποία έκδοση έχετε? Το δικό μου την έχει πάρει την αναβαθμιση αλλά η version είναι η MEC23I Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Και εμενα το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Κανένας που να το χρησιμοποιεί με iOS και να εχει περάσει την αναβάθμιση; Ακομα να μου έρθει σε εμένα μετα το factory reset που του εκανα γιατί ειχε ξεκινήσει να την κατεβάζει κ δεν προχωρούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Παίδες καλημέρα. Το πρωί το κινητό είχε ένα αστέρι λίγο ποιο δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας, το ίδιο είχε το ρολόι ακριβώς εκεί που έχει το logo της Motorla. Μετά από περιπου μια ώρα έφυγαν και τα δύο. Ξέρετε τι ήταν? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 star means you only are set to receive priority notification only :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 star means you only are set to receive priority notification only :) ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το έβαλα εγώ μόνο του μπήκε και μόνο του βγήκε... Αν έχεις λάβει την αναβάθμιση, πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή με ειδοποιεί μόνο του? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Σου πεταει καρτελα που σου λεει οτι εχει ετοιμη αναβαθμιση και να φορτισεις το κινητο τουλαχιστον στο 85% αν θυμαμαι και μετα ξεκινας το install! :) Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Έχει δοκιμάσει κάποιος τα steeconnect adapters?Υπάρχει κάτι παρόμοιο από Ελλάδα?Κάποιο κατάστμα με ρολόγια? Αξίζουν τα 35 ευρώ?Πόσο συχνό είναι το φαινόμενο του ραγίσματος? Edited February 21, 2016 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για την παρακολούθηση του ύπνου? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Στο playstore θα βρεις αρκετες εφαρμογες αν γραψεις sleep tracker! Δοκιμαζεις ποια σε βολευει. Ειχα δοκιμασει με το ρολοι το Sleep as Android ηταν αρκετα καλη αλλα γενικα τρωει μπαταρια. Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Στο playstore θα βρεις αρκετες εφαρμογες αν γραψεις sleep tracker! Δοκιμαζεις ποια σε βολευει. Ειχα δοκιμασει με το ρολοι το Sleep as Android ηταν αρκετα καλη αλλα γενικα τρωει μπαταρια. Όλα τα sleep trackers τρώνε πολλή μπαταρία θεωρώ, δεν είναι για κάθε βράδυ, εκτός και αν έχεις χρονο μετά να φορτίσεις το ρολοι. Παράθεση Lenovo Vibe Z2 Pro / LG G3 32gb / Huawei Ascend Mate 7 / Sony Xperia Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Tελικά την έκανα την αναβάθμιση! Αλλά έχω ενα θέμα.... Μετά από το update, όταν ανάβει η οθόνη για να δείξει την ώρα πρώτα εμφανίζονται οι αριθμοί και μετά τα υπόλοιπα. Ξέρετε γιατί? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλή εβδομάδα! Ήρθε και η 6 χθες το βράδυ!Όλα κομπλέ! Ερώτηση: Τέτοιου είδους "λουριά" κάνουν για το μοτο? http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Silicone-Rubber-Watch-Wristwatch-Strap-Band-Replacement-16-24mm/351074511136?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D35852%26meid%3Daf3ebe8e0ff5493bb080367bc702a912%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D172069571700 Γενικά ψάχνουμε για οτιδήποτε σε 22mm? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλή εβδομάδα! Ήρθε και η 6 χθες το βράδυ!Όλα κομπλέ! Ερώτηση: Τέτοιου είδους "λουριά" κάνουν για το μοτο? http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Silicone-Rubber-Watch-Wristwatch-Strap-Band-Replacement-16-24mm/351074511136?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D35852%26meid%3Daf3ebe8e0ff5493bb080367bc702a912%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D172069571700 Γενικά ψάχνουμε για οτιδήποτε σε 22mm? Ευχαριστώ πολύ Το λουρι του 360 έχει μια εγκοπη στην άκρη, τα απλά λουρακια δεν κάνουν εκτός κι αν τα κόψεις. Δες κάποια φωτογραφία για να καταλάβεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω τότε τα steelconnect που απο οτι διαβάζω παίρνει οποιοδήποτε 22mm λουράκι! QUOTE=michpan;6589337]Το λουρι του 360 έχει μια εγκοπη στην άκρη, τα απλά λουρακια δεν κάνουν εκτός κι αν τα κόψεις. Δες κάποια φωτογραφία για να καταλάβεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ρε παιδια πως βαζουμε φωτο στο συγκεκριμενο watchface το μαμισιο που υπαρχει για να βαζουμε δικη μας φωτο? Μηπως μπαινει μεσα απο το wear? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts