Jim75 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 1.Έχει pure Android ναι. Αυτή τη στιγμή φοράει την 6.0. 2. Έχει ένα ηχείο. Είναι στο κάτω μέρος της συσκευής, δυνατό και καθαρό. Δεν γνωρίζω αν είναι στερεοφωνικό. 3. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Απλά το καθένα φοράει την ρομ του. Αν θέλεις να ξέρεις από που προέρχεται η συσκευή του eshop μπορείς να τους ρωτήσεις. 4. Ναι υποστηρίζει. Ευχαριστώ!!:rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαπου διαβασα οτι πολλοι οταν το αγοραζουν κανουν factory reset και καθαρο install στις αναβαθμισεις αν καταλαβα καλα..Κερδιζουμε κατι με αυτο? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ευχαριστώ!!:rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαπου διαβασα οτι πολλοι οταν το αγοραζουν κανουν factory reset και καθαρο install στις αναβαθμισεις αν καταλαβα καλα..Κερδιζουμε κατι με αυτο? Προσωπικά έχω δει καλύτερη συμπεριφορά σε συσκευές, ασχέτως λειτουργικού, κάνοντας καθαρή εγκατάσταση, ναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχετε παρατηρήσει random reboots με τη 6.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχετε παρατηρήσει random reboots με τη 6.0 ? Δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο, όχι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχετε παρατηρήσει random reboots με τη 6.0 ? Δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο, όχι. Ούτε εγώ.. Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ποτε δεν συναντησα random reboots με το κινητο αυτο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω κινητό μεταχειρισμένο και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εμφανίσει καθόλου προβλήματα.Εννοώ κυρίως κάτι που να εμφανίζεται συχνά. Ακόμη,με τη Marshmallow πώς τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γεια σας, ενδιαφερομαι να αγορασω καινουριο moto x στα 32GB. Το βρηκα στο amazon.de και σκεφτηκα να το αγορασω απο το ιδιο το amazon (δηλαδη ειναι και πωλητης). Η απορια μου ειναι πως γινεται το 16αρι να στοιχιζει 339 ευρω και το 32αρι 305 ευρω? Πρεπει να προσεξω κατι ? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ORV2G9G/ref=olp_f_used?ie=UTF8&f_new=true&mv_color_name=1&mv_size_name=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ακόμη,με τη Marshmallow πώς τα πάει? Εξαιρετικα, η μπαταρια πηρε λιγο ακομα τα πανω της, οπως και η αποδοση (και το σκορ στο antutu ειναι ελαφρως καλυτερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εξαιρετικα, η μπαταρια πηρε λιγο ακομα τα πανω της, οπως και η αποδοση (και το σκορ στο antutu ειναι ελαφρως καλυτερο). Τι σκορ σου βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τι σκορ σου βγάζει? Περιπου 54.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Γεια σας, ενδιαφερομαι να αγορασω καινουριο moto x στα 32GB. Το βρηκα στο amazon.de και σκεφτηκα να το αγορασω απο το ιδιο το amazon (δηλαδη ειναι και πωλητης). Η απορια μου ειναι πως γινεται το 16αρι να στοιχιζει 339 ευρω και το 32αρι 305 ευρω? Πρεπει να προσεξω κατι ? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ORV2G9G/ref=olp_f_used?ie=UTF8&f_new=true&mv_color_name=1&mv_size_name=1 Γιατι δεν το παιρνεις απο τα γνωστα σκρουτζομαγαζα που ειναι και πιο φτηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Γεια σας, ενδιαφερομαι να αγορασω καινουριο moto x στα 32GB. Το βρηκα στο amazon.de και σκεφτηκα να το αγορασω απο το ιδιο το amazon (δηλαδη ειναι και πωλητης). Η απορια μου ειναι πως γινεται το 16αρι να στοιχιζει 339 ευρω και το 32αρι 305 ευρω? Πρεπει να προσεξω κατι ? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ORV2G9G/ref=olp_f_used?ie=UTF8&f_new=true&mv_color_name=1&mv_size_name=1 Πρόσεξε τι edition είναι. Ίσως είναι με το δέρμα 16άρι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για όσους έχετε θέμα με τον google chrome απλά απενεργοποίησης την ασφαλή περιηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim75 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Φαινεται απο το ΙΜΕΙ αν ειναι απο Γαλλια η Γερμανια πχ? Στο καταστημα e-shop δεν ξερανε να μου απαντησουν εκτος το οτι εχει 2 χρονια εγγυηση. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Φαινεται απο το ΙΜΕΙ αν ειναι απο Γαλλια η Γερμανια πχ? Στο καταστημα e-shop δεν ξερανε να μου απαντησουν εκτος το οτι εχει 2 χρονια εγγυηση. Από το IMEI φαίνεται, ναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλησπέρα σας καινούριος με το χ που το πήρα από αξιότιμο συμφορουμιτη. Απλα πετάει! Να σας ρωτήσω έχει πάρει κανεις tempered glass για την οθόνη που να έκατσε καλα παρά την καμπυλότητα; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλησπέρα σας καινούριος με το χ που το πήρα από αξιότιμο συμφορουμιτη. Απλα πετάει! Να σας ρωτήσω έχει πάρει κανεις tempered glass για την οθόνη που να έκατσε καλα παρά την καμπυλότητα; Έχει πολύ καλές κριτικές και σκέφτομαι να την τσιμπήσω... http://www.intelliarmor.com/intelliglass-moto-x-2nd-gen-the-smarter-real-glass-screen-protector.html Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστώ πολύ θα την τσεκάρω! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Παρήγγειλα βασικά περίπου 15 € με μεταφορικά. Και όντως πρέπει να ναι καλο γυαλάκι! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Επειδη εγινε συζητηση, να πω και εγω οτι αγορασα 1. http://www.amazon.de/gp/product/B00ODLBR1I?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 2. http://www.amazon.de/gp/product/B013PH9XAW?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00 Η θηκη αν και προστατευει καλα, νομιζω οτι δεν θα την προτεινα γιατι τα κουμπια γινονται πολυ σκληρα και χανεις την αισθηση. Ισως με την παροδο του χρονου να μαλακωσουν, αλλα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν θα την προτεινα. Η προστασια οθονης καθεται πολυ καλα, η οθονη δεν χανει καθολου σε αποκριση και ουτε σε χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν και δε με πολυκαιει η θήκη, τι όγκο προσθέτει στο κινητό; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Παρήγγειλα βασικά περίπου 15 € με μεταφορικά. Και όντως πρέπει να ναι καλο γυαλάκι! Την τσίμπησα κι εγώ. Άντε να δούμε πόσο καλή είναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν και δε με πολυκαιει η θήκη, τι όγκο προσθέτει στο κινητό; Ελαχιστο, αλλα χανεις την αισθηση της πλατης του που νομιζω ειναι πολυ ωραια. Υπαρχει και το θεμα με τα πληκτρα. Απο την αλλη εχω πιτσιρικια οποτε μαλλον δεν εχω επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ελαχιστο, αλλα χανεις την αισθηση της πλατης του που νομιζω ειναι πολυ ωραια. Υπαρχει και το θεμα με τα πληκτρα. Απο την αλλη εχω πιτσιρικια οποτε μαλλον δεν εχω επιλογη. Tο ειχα μεχρι προσφατα και με θηκη (απο τις καλες). Η αληθεια ειναι πως χανει αρκετα η συσκευη, κυριως στην πλατη που χανεται η αισθηση του υλικου. Επισης, οσο λεπτη κι αν ειναι, ειναι φανερο στο χερι πως προσδιδει ογκο (κυριως στο πλατος θα το δεις). Καθε τοσο την εβγαζα και κραταγα το κινητο κι ηταν σαν αλλο τηλεφωνο, αλλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως. Σε πιθανη πτωση, το περιμετρικο αλουμινιο ειναι πολυ μαλακο και ευκολα βυθιζεται και το ομορφο, καμπυλωτο τζαμι της οθονης δε συγχωρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts