left_ace Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Βρήκα αυτή τη θήκη σε αυτό το μαγαζί, αλλά σε μαύρο χρώμα. http://www.cellphones.gr/p/5013/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-motorola-moto-x-2014-blue Δεν ξέρω γιατί το ιντερνετικό τους κατάστημα δεν έχει το μαύρο χρώμα. Αλλά είναι πολύ όμορφη. Εύκολα "γλιστράει" στην τσέπη και το "αγκαλιάζει" πολύ όμορφα. Αυτή έχω σε γκρι. Τσίμπησε την. Είναι πολύ καλή. Από eBay την είχα πάρει με 2.50 ευρώ. Αγαπάμε Κίνα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Έχει βρει κανείς tempered glass για το τηλέφωνο; Το πέρασα μια με liquid armor αλλά δεν ξέρω, εάν δεν μπει και κάτι ακόμα δεν νιώθω ασφαλής... Όπου και να ρώτησα, μου είπαν πως δεν έχουν. Και στο ίντερνετ, μόνο στο εξωτερικό βρίσκω. Εάν κανείς έχει καμιά πρόταση για την οθόνη, θα ήθελα να την ακούσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Από ότι ξέρω, το tempered glass δε κάθεται καλά λόγω της κυρτότητας που έχει η οθόνη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Έβαλα πριν λίγο ένα απλό protector ματ, οκ, αλλά "χαλάει" την ποιότητα των χρωμάτων της οθόνης... :/ Σαν αίσθηση είναι εξαιρετικό και μένει πάντα καθαρό, αλλά πραγματικά, αυτά τα σούπερ χρώματα αλλοιώνονται... Τώρα σκέφτομαι να το βγαλω αύριο και να βάλω clear. Δυστυχώς, σε τέτοια οθονάρα, δεν μπορείς να βάλεις ματ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μας κάνει πλάκα ή μοτορολα,αν ισχύουν αυτά που λέει στο άρθρο του το myphone.gr,400 δολάρια μονο το καινούργιο moto X?το μόνο ανασταλτικό οι 5,7 ιντσες Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 400 δολάρια στην Αμερική... Εδώ, χαλαρά θα έρθει από 550 ευρώ... Το μότο X το δικό μας ακόμα είναι στα 400 ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από το νέο πάντως, μου προκαλεί το ενδιαφέρον ο επεξεργαστής που απ ότι είδα είναι ένας διπύρηνος και ένας 4πυρινος. Η ταχύτητα δικτύου. Η ανάλυση της οθόνης που ποιοτικά θα δίνει 520ppi. MicroSD έως 128 GB!!! Η κάμερα των 21 MP. Και η μπαταρία των 3000 mAh!!! *θα υπάρξει και bamboo έκδοση! :D ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα πρώτα βίντεο από το νέο τηλέφωνο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ένα πολύ καλό review για το νέο τηλέφωνο. Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικό. Κινητάρα. Κάτι σαν όμορφο- στυλάτο Νεξους. Ίσως το ότι το Νεξους 6 δεν είχε πολλές επιλογές στην εμφάνιση να το άφησε λίγο πίσω και με αυτό να προσπαθούν να ξανακάνουν ένα μεγάλο comeback στην κατηγορία. Ποιος ξέρει... -Αλλά πραγματικά, προσωπικά δεν με βλέπω να αφήνω το 2nd gen πριν το τέλος του 2016... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) Παίδες, έχετε θέμα με το hotspot η πάλι είμαι ο μόνος που έχω; Ενώ δείχνει ότι μοιράζει ίντερνετ, δε το κάνει. Edited July 31, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αυτό το θέμα με το hotspot αφορά το λογισμικό γενικότερα και δυστυχώς όπως φαίνεται αρκετούς χρήστες. Και στο θέμα για το moto g (που ήταν το προηγούμενό μου τηλέφωνο), υπήρχαν πολλοί χρήστες που μετά την αναβάθμιση σε 5.0 είχαν αυτό το πρόβλημα. Ίσως είναι κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο. Μπορεί κάτι με τις ρυθμίσεις αρφάλειας, μπορεί κάτι με τις ρυθμίσεις του δικτύου... Τι θα λέγατε να έγραφε ο καθένας μας μερικές από τις αγαπημένες του εφαρμογές για το moto x του; Κάτι σαν ένα τοπ 3!...? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Αυτό το θέμα με το hotspot αφορά το λογισμικό γενικότερα και δυστυχώς όπως φαίνεται αρκετούς χρήστες. Και στο θέμα για το moto g (που ήταν το προηγούμενό μου τηλέφωνο), υπήρχαν πολλοί χρήστες που μετά την αναβάθμιση σε 5.0 είχαν αυτό το πρόβλημα. Ίσως είναι κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο. Μπορεί κάτι με τις ρυθμίσεις αρφάλειας, μπορεί κάτι με τις ρυθμίσεις του δικτύου... Το θέμα είναι ότι συμβαίνει μόνο στα μοτορόλα και αυτό είναι που με εκνευρίζει. Τελικά σα τη 4.4.4... πουθενά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Βασικά για το hotspot, βρες κάποιον που του δουλεύει κανονικά και τσέκαρε στο τηλέφωνό του μία-μία τις ρυθμίσεις. Ίσως έχεις κάτι από default λάθος. Πχ ένα άλλο θέμα. Εγώ που έχω Q, για να μου ενεργοποιηθούν τα mobile δεδομένα, έπρεπε να ενεργοποιήσω την επιλογή του data roaming και να κανω register την επιλογή της Wind στο cellular networks... Σκέφτομαι λοιπόν και για το δικό σου θέμα, ότι μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Βασικά για το hotspot, βρες κάποιον που του δουλεύει κανονικά και τσέκαρε στο τηλέφωνό του μία-μία τις ρυθμίσεις. Ίσως έχεις κάτι από default λάθος. Πχ ένα άλλο θέμα. Εγώ που έχω Q, για να μου ενεργοποιηθούν τα mobile δεδομένα, έπρεπε να ενεργοποιήσω την επιλογή του data roaming και να κανω register την επιλογή της Wind στο cellular networks... Σκέφτομαι λοιπόν και για το δικό σου θέμα, ότι μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. Παρέθεσε μου αν δε σε κάνει κόπο τις δικές σου ρυθμίσεις στο hotspot. (ένα στιγμιότυπο οθόνης βγάλε) Άντε και το είδα στο nexus της συζύγου, το θέμα είναι ότι και στου φίλου μου, που έχει το moto X, έχουμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα! Edit : Στην ρυθμίσεις του hotspot, στην ασφάλεια επέλεξα 'καμία' κι έτσι λύθηκε το θέμα. ΕΛΕΟΣ! Edited August 1, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Χαχα, είδες που τελικά είναι θέμα default settings! :P Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω πως έγινε και τόσα τηλέφωνα έχουν λάθος default settings πάνω σε αυτό το θέμα! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά με τα Apps για το Moto X μου, μπορώ να πω πως στο τοπ 3 μου για την πρώτη εβδομάδα με το τηλέδωνο ξεχώρισα τα εξής: 1.Battery percent enabler - Δίνει και χωρίς ρουτ στο εικονίδιο της μπαταρίας το "%" (Άσε που και αφότου επιλέξεις να εμφανίζεται το % στην μπαταρία, μετά μπορείς να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και η ρύθμιση να μείνει ενεργή ;) ) 2.Network type indicator - Εμφάνιση τύπου δικτύου (Οκ όταν έχεις 4G μπορεί να το γράφει η συσκευή, αλλά αυτή η εφαρμογή σου δείχνει κάθε στιμγή σε τι ακριβώς δίκτυο έχεις συνδεθεί, οπότε γνωρίζεις σε τι δίκτυο είσαι όταν θες μια καλή κλήση ή και μια σύνδεση μέσω δεδομένων) 3.Web PC Suit - Κορυφαία εφαρμογή για ταχύτατη σύνδεση του τηλεφώνου με το PC ώστε να κάνεις όποια μεταφορά αρχείων θες μέσω του wifi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Παρομοίως κι εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα με το Hot spot. Η λύση μου είναι να πειράζω στα δίκτυα την αλλαγή από 4g σε 3g. Φίλε left, τι εννοείς έβγαλες την ασφάλεια; τον κωδικό πρόσβασης; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Παρομοίως κι εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα με το Hot spot. Η λύση μου είναι να πειράζω στα δίκτυα την αλλαγή από 4g σε 3g. Φίλε left, τι εννοείς έβγαλες την ασφάλεια; τον κωδικό πρόσβασης; Φίλε μου @tsoump προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται αλλά δυστυχώς η Motorola δεν έδωσε και την πιο bug free 5.1. Ειλικρινά κουράστηκα να ψάχνω για το Wi-Fi και για το Hotspot. Στη πρώτη περίπτωση του Wi-Fi άλλαξα ακόμα και ρούτερ μιας και ο φίλος @karx μου το πρότεινε. Ακόμα, που και που έχω τις αποσυνδέσεις μου. (εννοείται δοκίμασα τα πάντα. Από save mode μέχρι factory reset). Για το hotspot, στην επιλογή της ασφάλειας έβαλα 'καμία'. Απλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν το κάνεις, διότι ουσιαστικά είσαι εκτεθειμένος στα mb σου. Μπορεί να μπει ο καθένας και να σου 'κλέψει' δεδομένα από τη στιγμή που δε ζητάει κωδικό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μάλιστα... Έχεις δίκιο, είναι απαράδεκτο αυτό. Δεν είναι καθόλου steady πάντως σε εμένα. Στο xda τι λένε για τα bugs της 5.1; Μπορεί να έχουν βρει κάποιο τρικ... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 υπαρχει πιθανοτητα για downgrade σε 4.4 χωριςς unlock bootloader? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 υπαρχει πιθανοτητα για downgrade σε 4.4 χωριςς unlock bootloader? Από τα λίγα που ξέρω νομίζω πως δεν μπορείς. Από τη στιγμή που πρέπει να φλασάρεις αυτό προϋποθέτει ρουτ. Άρα πρέπει να έχεις ανοιχτό bootloader. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 ευχαριστω ! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Την επιλογή "σάρωση πάντα διαθέσιμη" την έχετε επιλεγμένη στις ρυθμίσεις του Wi-Fi ; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλησπέρα έχω ένα θέμα με την συσκευή μια εβδομάδα τώρα δε ν με ακούνε κ πρέπει να φωνάζω ...μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο; Ή το Στέλνω εγγύηση; Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλησπέρα έχω ένα θέμα με την συσκευή μια εβδομάδα τώρα δε ν με ακούνε κ πρέπει να φωνάζω ...μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο; Ή το Στέλνω εγγύηση; Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Παίξε λίγο με 2G, 3G, 4G Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Παίξε λίγο με 2G, 3G, 4G οχι δεν εχει σχεση γιατι αναλογα οταν θελω να το κανω wifi spot το κανω 4G για να εχω καλη ταχυτητα οχι δεν ειναι αυτο ...οποτε φευγει για service.:mad::mad: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ειλικρινά κουράστηκα να ψάχνω για το Wi-Fi και για το Hotspot. Επειδη δεν εχω προσεξει,τι θεμα εχεις με το wifi? Συνδεεται στο ρουτερ αλλα με θαυμαστικο οτι δεν εχεις ιντερνετ ενω ο υπολογιστης εχει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Επειδη δεν εχω προσεξει,τι θεμα εχεις με το wifi? Συνδεεται στο ρουτερ αλλα με θαυμαστικο οτι δεν εχεις ιντερνετ ενω ο υπολογιστης εχει κανονικα? Ακριβώς. Το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις του hotspot της συσκευής. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts