chris1984 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Δεν ξέρω αν είναι αμερικανικό από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα το πήρα και είναι το xt1092. Πολύ περίεργο το είχα 4 μήνες ένα τέτοιο update ποτέ δεν ηρθε Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios20 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καλησπερα. Ευρωπη τα περισσοτερα ειναι xt1092, Αμερικη ειναι xt1095(pure edition), xt1093 και xt1094 verizon και at&t. Τελος το xt1097 ειναι Βραζιλια. Στα xt1092 εχουμε retde, retgb και retin αντιστοιχα για Γερμανια, Αγγλια, Ινδια. Στο xda υπαρχουν ειδη τα ota zips για οσους θελουν να κανουν εγκατασταση χειροκινητα, οπως εκανα και εγω. Ερωτηση: απο μπαταρια πως πατε οσοι πηρατε αναβαθμιση και ειστε ολοι σε 23.16.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Μία ερώτηση. Στο Wi-Fi, στις ρυθμίσεις, στα σύνθετα, τι επιλογή έχετε βάλει; [ATTACH]62369[/ATTACH] Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Μία ερώτηση. Στο Wi-Fi, στις ρυθμίσεις, στα σύνθετα, τι επιλογή έχετε βάλει; [ATTACH]62369[/ATTACH] Πάντα έχω. Αυτό είναι το default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Πάντα έχω. Αυτό είναι το default. Αφήνω το κινητό στο τραπέζι με ανοιχτό wifi. Μετά από 5 λεπτά για παράδειγμα, ανοίγω τη συσκευή για να στείλω ένα SMS. Με το που ξεκλειδώνω τη συσκευή, ενώ έχω ανοιχτό το wifi, δεν εμφανίζεται η ένδειξη του wifi πάνω. Εμφανίζεται μετά από 1-2 δεύτερα και τότε μου έρχονται τα email και οι διάφορες ενημερώσεις που έχω. Καταλαβαίνω ότι, όταν αφήνω το κινητό χωρίς να το χρησιμοποιώ, δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις παρά μόνο όταν το ξεκλειδώνω-ξυπνήσω, τότε μου έρχονται μαζί όλες. Τι παίζει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Αφήνω το κινητό στο τραπέζι με ανοιχτό wifi. Μετά από 5 λεπτά για παράδειγμα, ανοίγω τη συσκευή για να στείλω ένα SMS. Με το που ξεκλειδώνω τη συσκευή, ενώ έχω ανοιχτό το wifi, δεν εμφανίζεται η ένδειξη του wifi πάνω. Εμφανίζεται μετά από 1-2 δεύτερα και τότε μου έρχονται τα email και οι διάφορες ενημερώσεις που έχω. Καταλαβαίνω ότι, όταν αφήνω το κινητό χωρίς να το χρησιμοποιώ, δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις παρά μόνο όταν το ξεκλειδώνω-ξυπνήσω, τότε μου έρχονται μαζί όλες. Τι παίζει; Σε ισπανικό μότο χ δημιουργήθηκε πρόβλημα με το βοήθημα ακοής μετά την εφαρμογή της 5.1 να μην μπορεί να ακούσει τον άλλο στο τηλ μετά από restore εστρωσε Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Κάντε ένα καλό review για το 5.1 Πήγα να πάρω το τηλέφωνο, αλλά όλα τα μαγαζιά που το εμφανίζουν κάτω από 350 ευρώ, δεν το έχουν άμεσα διαθέσιμο! Και επιπλέον, το λευκό με το μπαμπού το έχουν πολύ λίγα μαγαζιά και με τιμές 350+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Αφήνω το κινητό στο τραπέζι με ανοιχτό wifi. Μετά από 5 λεπτά για παράδειγμα, ανοίγω τη συσκευή για να στείλω ένα SMS. Με το που ξεκλειδώνω τη συσκευή, ενώ έχω ανοιχτό το wifi, δεν εμφανίζεται η ένδειξη του wifi πάνω. Εμφανίζεται μετά από 1-2 δεύτερα και τότε μου έρχονται τα email και οι διάφορες ενημερώσεις που έχω. Καταλαβαίνω ότι, όταν αφήνω το κινητό χωρίς να το χρησιμοποιώ, δεν μου έρχονται οι ενημερώσεις παρά μόνο όταν το ξεκλειδώνω-ξυπνήσω, τότε μου έρχονται μαζί όλες. Τι παίζει; Μου έχει τύχει σε διάφορα κινητά, αλλά όχι στο moto x, ούτε με την 5.1. Ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει από bug. Δεν έχω κάνει factory reset μετά την αναβάθμιση, αλλά είναι το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις. Επίσης να δοκιμάσεις σε άλλο router μήπως φταίει αυτό. Κάντε ένα καλό review για το 5.1 Πήγα να πάρω το τηλέφωνο, αλλά όλα τα μαγαζιά που το εμφανίζουν κάτω από 350 ευρώ, δεν το έχουν άμεσα διαθέσιμο! Και επιπλέον, το λευκό με το μπαμπού το έχουν πολύ λίγα μαγαζιά και με τιμές 350+... Το ίδιο κινητό είναι με την 5.1 χωρίς τα bugs της 5.0. Δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό να αναφερθεί. Η 5.0 ήταν μια κακή παρένθεση, όπως και στα nexus. Edited June 22, 2015 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Σε ισπανικό μότο χ δημιουργήθηκε πρόβλημα με το βοήθημα ακοής μετά την εφαρμογή της 5.1 να μην μπορεί να ακούσει τον άλλο στο τηλ μετά από restore εστρωσε Ισχύει. Το έκανα και δε με άκουγε ο συνομιλητής. Μου έχει τύχει σε διάφορα κινητά, αλλά όχι στο moto x, ούτε με την 5.1. Ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει από bug. Δεν έχω κάνει factory reset μετά την αναβάθμιση, αλλά είναι το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις. Επίσης να δοκιμάσεις σε άλλο router μήπως φταίει αυτό. Το ίδιο κινητό είναι με την 5.1 χωρίς τα bugs της 5.0. Δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό να αναφερθεί. Η 5.0 ήταν μια κακή παρένθεση, όπως και στα nexus. Προς το παρόν με ένα soft reset της συσκευής και όλα πάνε καλά. Θα το δω στη πορεία της ημέρας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Στον chrome φαίνεται σαν να σταμάτησε να κάνει reload ή να μη φορτώνει τις σελίδες στο background. Ρε παιδιά, αυτό το πράγμα το έχω κι εγώ στο Z3 Compact από την μέρα που έβαλα το 5.0.1.... Ήταν γενικό πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης; Όντως διορθώθηκε με την 5.1;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ρε παιδιά, αυτό το πράγμα το έχω κι εγώ στο Z3 Compact από την μέρα που έβαλα το 5.0.1.... Ήταν γενικό πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης; Όντως διορθώθηκε με την 5.1;; Ναι, είναι γενικό πρόβλημα της 5.0.x. Δυστυχώς χτύπησε περισσότερο στα κινητά με 2 gb ram, σε αυτά με 3gb δεν ήταν εμφανές. Διορθώθηκε αρκετά ικανοποιητικά στην 5.1, δεν έχει το χάλι της 5.0, αλλά νομίζω kit kat δεν είναι. Αναμένουμε την Μ για να δούμε ποιο είναι το μέλλον στη διαχείρηση της ram στο android. Κατά πάσα πιθανότητα, από δω και στο εξής, θα χρειάζονται 3 gb ram και πάνω για απρόσκοπτη εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ναι, είναι γενικό πρόβλημα της 5.0.x. Δυστυχώς χτύπησε περισσότερο στα κινητά με 2 gb ram, σε αυτά με 3gb δεν ήταν εμφανές. Διορθώθηκε αρκετά ικανοποιητικά στην 5.1, δεν έχει το χάλι της 5.0, αλλά νομίζω kit kat δεν είναι. Αναμένουμε την Μ για να δούμε ποιο είναι το μέλλον στη διαχείρηση της ram στο android. Κατά πάσα πιθανότητα, από δω και στο εξής, θα χρειάζονται 3 gb ram και πάνω για απρόσκοπτη εμπειρία. Ξέρεις όμως κάτι, τα κινητα με 3giga ραμ (G4, S6, Z3+) δεν είχαν θέματα πιστεύω επειδή βγήκαν και κατευθείαν με την 5.0.1. Που και αυτό βεβαια δεν ειναι απόλυτα σωστό, αν θυμηθούμε τα θέματα που είχαν τo S6 Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα λαθών της Google στην 5.0. Γιατί και μόνο τον Chrome να έχω ανοιχτό, πάλι το βγάζει το θέμα. Και ας έχω άλλο ένα γίγα ελεύθερο ram και ας μην κανω τπτ. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα bugs και ανάγκης να κάνουμε clean install. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μετά το clean install, με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές, επιλογές κτλ. το κινητό είναι αρκετά πιο γρήγορο. Τι να πω, μπορεί να έχεις και δίκιο, θα δέιξει στο μέλλον. Αλλά κάτι πήγε πολύ στραβά με το ΟΤΑ του 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ξέρεις όμως κάτι, τα κινητα με 3giga ραμ (G4, S6, Z3+) δεν είχαν θέματα πιστεύω επειδή βγήκαν και κατευθείαν με την 5.0.1. Που και αυτό βεβαια δεν ειναι απόλυτα σωστό, αν θυμηθούμε τα θέματα που είχαν τo S6 Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα λαθών της Google στην 5.0. Γιατί και μόνο τον Chrome να έχω ανοιχτό, πάλι το βγάζει το θέμα. Και ας έχω άλλο ένα γίγα ελεύθερο ram και ας μην κανω τπτ. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα bugs και ανάγκης να κάνουμε clean install. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μετά το clean install, με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές, επιλογές κτλ. το κινητό είναι αρκετά πιο γρήγορο. Τι να πω, μπορεί να έχεις και δίκιο, θα δέιξει στο μέλλον. Αλλά κάτι πήγε πολύ στραβά με το ΟΤΑ του 5.0 Προφανώς και είναι λάθος της google. Το πρόβλημα υπάρχει κι αν κάνεις clean install, όσο περνάνε οι μέρες και είναι ανοιχτό το κινητό θα το βλέπεις όλο και πιο συχνά. Το S6, άστο, έκει τα έχει κάνει μαντάρα η samsung. Θέλει προσπάθεια να κάνεις τέτοιο λάθος σε κινητό με 3 gb ram. Όταν πάρεις την 5.1.1 θα στρώσει το κινητό σου, μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα, κάτοχος ενός ν5,θέλω να ρωτήσω όσους είχαν τη συγκεκριμένη συσκευη,αν αξίζει η μετάβαση στο μοτο Χ.2-3 παρατηρήσεις... -εχω επιδότηση 150-200 ευρω περίπου,οπότε δεν θα μου πάει πολύ ακριβά η συσκευη -πάνω κατω μοιάζουν σαν κινητά,η οθόνη είναι όμως καλύτερη στο μοτο χ? -πάντα ρουταρω,και αν εχω όρεξη,περνάω και καινούργια ρομ αν εχω όρεξη στις συσκευες μου.Στον τομέα αυτό,το μοτο έχει τις ίδιες ευκολίες και επιλογές όπως το ν5? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα, κάτοχος ενός ν5,θέλω να ρωτήσω όσους είχαν τη συγκεκριμένη συσκευη,αν αξίζει η μετάβαση στο μοτο Χ.2-3 παρατηρήσεις... -εχω επιδότηση 150-200 ευρω περίπου,οπότε δεν θα μου πάει πολύ ακριβά η συσκευη -πάνω κατω μοιάζουν σαν κινητά,η οθόνη είναι όμως καλύτερη στο μοτο χ? -πάντα ρουταρω,και αν εχω όρεξη,περνάω και καινούργια ρομ αν εχω όρεξη στις συσκευες μου.Στον τομέα αυτό,το μοτο έχει τις ίδιες ευκολίες και επιλογές όπως το ν5? Ευχαριστώ... Γενικά, είναι μια συσκευή που έχει βγει απροβλημάτιστη με άψογες αποκρίσεις, ταχύτητες κλπ. Η οθόνη του moto X για μενα ειναι εντυπωσιακή, καθώς τα χρώματα είναι ένα κλικ πιο ζωηρά. Όσον αφορά το modding, φυσικά υπάρχει κοινότητα και σχετικά καλή κινητικότητα : http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/development Αν διαθέτεις τα χρήματα, είναι καλή κίνηση το moto X. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα, κάτοχος ενός ν5,θέλω να ρωτήσω όσους είχαν τη συγκεκριμένη συσκευη,αν αξίζει η μετάβαση στο μοτο Χ.2-3 παρατηρήσεις... -εχω επιδότηση 150-200 ευρω περίπου,οπότε δεν θα μου πάει πολύ ακριβά η συσκευη -πάνω κατω μοιάζουν σαν κινητά,η οθόνη είναι όμως καλύτερη στο μοτο χ? -πάντα ρουταρω,και αν εχω όρεξη,περνάω και καινούργια ρομ αν εχω όρεξη στις συσκευες μου.Στον τομέα αυτό,το μοτο έχει τις ίδιες ευκολίες και επιλογές όπως το ν5? Ευχαριστώ... Δεν είχα ποτέ μου το n5. Τα θετικά της συσκευής μας θα τα βρεις στο νήμα. Όντως η συσκευή είναι απροβληματιστη. Εγώ πάλι θα σου έλεγα να το ξανασκεφτεις αν έχεις τη μόντα μέσα σου. Nexus σ αυτό το κομμάτι ΔΕΝ είναι. Άσε που αν το ρουτάρεις, χάνεις και την εγγύηση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα, κάτοχος ενός ν5,θέλω να ρωτήσω όσους είχαν τη συγκεκριμένη συσκευη,αν αξίζει η μετάβαση στο μοτο Χ.2-3 παρατηρήσεις... -εχω επιδότηση 150-200 ευρω περίπου,οπότε δεν θα μου πάει πολύ ακριβά η συσκευη -πάνω κατω μοιάζουν σαν κινητά,η οθόνη είναι όμως καλύτερη στο μοτο χ? -πάντα ρουταρω,και αν εχω όρεξη,περνάω και καινούργια ρομ αν εχω όρεξη στις συσκευες μου.Στον τομέα αυτό,το μοτο έχει τις ίδιες ευκολίες και επιλογές όπως το ν5? Ευχαριστώ... Η οθόνη είναι απλά διαφορετική, δεν είναι καλύτερη. Τις ευκολίες που έχεις στο Nexus δε θα τις έχει εδώ όσο αφορά το modding. Για μένα, που έχω και τα 2 κινητά, δεν αξίζει η μετάβαση. Είναι σαν να παίρνεις το ίδιο κινητό με τα έξτρα της Motorola, μια amoled, λίγο καλύτερη μπαταρία και καλύτερο σήμα. Άσε που σε ταχύτητα το Nexus μπορεί να είναι και πιο γρήγορο μερικές φορές. Καλύτερα να περιμένεις το νέο Nexus ή να πας σε κινητό με 3gb (ποιο όμως είναι πιο smooth και αισθητά πιο γρήγορο από το Nexus; Μόνο το Nexus 6). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Η οθόνη είναι απλά διαφορετική, δεν είναι καλύτερη. . Θα διαφωνήσω κάθετα στο συγκεκριμένο θεμα...επειδη ηταν ενας απο τους λογους που διαλεξα το moto x απο n5.Τα ειχα διπλα διπλα στο public και τα χρώματα του n5 μοιαζουν πολυ ξεθωριασμενα σε σχεση με το moto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Θα διαφωνήσω κάθετα στο συγκεκριμένο θεμα...επειδη ηταν ενας απο τους λογους που διαλεξα το moto x απο n5.Τα ειχα διπλα διπλα στο public και τα χρώματα του n5 μοιαζουν πολυ ξεθωριασμενα σε σχεση με το moto. Είναι ξεθωριασμενα διότι έχει άλλη τεχνολογία η οθόνη του LG. Αυτό για μερικούς είναι ατού. Δεν θέλουν τα κορεσμένα χρώματα των amoled και καταφεύγουν στη λύση των ips. Θέλω να σου πω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα των panel. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Είναι ξεθωριασμενα διότι έχει άλλη τεχνολογία η οθόνη του LG. Αυτό για μερικούς είναι ατού. Δεν θέλουν τα κορεσμένα χρώματα των amoled και καταφεύγουν στη λύση των ips. Θέλω να σου πω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα των panel. Δεν διαφωνω στο οτι ειναι υποκειμενικο,αλλα ουτε τα G2-G3 εχουν ξεθωριασμενα χρωματα.Αντιθετως των G2-G3 μου φαινοντουσαν πιο ζωντανα απο του moto x (ασχετως που δεν τα προτιμησα για αλλους λογους).Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο ξεθωριασμενα ηταν στο nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Δεν διαφωνω στο οτι ειναι υποκειμενικο,αλλα ουτε τα G2-G3 εχουν ξεθωριασμενα χρωματα.Αντιθετως των G2-G3 μου φαινοντουσαν πιο ζωντανα απο του moto x (ασχετως που δεν τα προτιμησα για αλλους λογους).Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο ξεθωριασμενα ηταν στο nexus 5 Όπως είπε και ο Λευτέρης παραπάνω, άλλη τεχνολογία η amoled, άλλη η ips. Άλλα χρώματα το ένα, άλλα το άλλο. Το ότι σου αρέσει εσενα το Χ, δε σημαίνει πως το Ψ είναι χειρότερο. Πάμε παρακάτω... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Δεν διαφωνω στο οτι ειναι υποκειμενικο,αλλα ουτε τα G2-G3 εχουν ξεθωριασμενα χρωματα.Αντιθετως των G2-G3 μου φαινοντουσαν πιο ζωντανα απο του moto x (ασχετως που δεν τα προτιμησα για αλλους λογους).Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο ξεθωριασμενα ηταν στο nexus 5 Τα ίδια είχαν ειπωθεί και για το nexus 4. Κατά πάσα πιθανότητα έχει σχέση με το διαφορετικό καλιμπράρισμα των οθονών που κάνει η LG μεταξύ των ναυαρχίδων της. Τι νομίζεις, όλοι σα τη Motorola είναι που δίνει ένα μεγαλύτερο moto X στη σειρά των nexus ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Όπως είπε και ο Λευτέρης παραπάνω, άλλη τεχνολογία η amoled, άλλη η ips. Άλλα χρώματα το ένα, άλλα το άλλο. Το ότι σου αρέσει εσενα το Χ, δε σημαίνει πως το Ψ είναι χειρότερο. Πάμε παρακάτω... Συμφωνα λοιπον με το gsm-arena True HD-IPS ειναι και στο G2 και στο n5...και οπως ειπε ο left_ace στο επομενο σχολιο και πραγμα που δεν ειχε ειπωθει,οτι μαλλον παιζει διαφορετικο καλιμπραρισμα των οθονων.Οσο για το αν ειναι διαφορετικες amoled και ips ανεφερα στο προηγουμενο ακριβως σχολιο οτι εχουν διαφορα και μεταξυ τους οι IPS της LG σε G2 και n5,οποτε το σχολιο σου και το "παμε παρακατω" δεν προσεφερε καμια απολυτως περαιτερω πληροφορια απο αυτες που ηταν ηδη γνωστες στο νημα...αν βιαζεσαι να αλλαξεις θεμα,μπορεις να θεσεις εσυ ενα στο τραπεζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Πάω να πάρω το τηλέφωνο αυτή την εβδομάδα και από εκεί που ήταν 320-335, έφτασε τώρα το φθηνότερο 350 και με 2-3 μέρες αναμονή (εκτός από τα public που το έχουν 500+ - ότι να 'ναι - δεν το έχει κανείς άλλος σε μαγαζί)... Από κάτω βλέπω το lg g3 32gb με την 3gb ram στα 315... Άντε πειτε τώρα τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παιδιά Super Sos. Υπάρχει κάποιος που να είναι κέντρο Αθήνας και να μπορεί να μου βγάλει τη Cyanogenmod και να μου βάλει την κανονική. Δεν έχω καμία ιδέα από αυτά. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts