Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα ..

παιδες βγηκε η Marshmallow για το κινητακι μας το πηρατε χαμπαρι?

http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/n915f-n915fxxu1dpc7-stock-deodex-binh24-t3356324

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα ..

παιδες βγηκε η Marshmallow για το κινητακι μας το πηρατε χαμπαρι?

http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/n915f-n915fxxu1dpc7-stock-deodex-binh24-t3356324

Στο Sammobile δεν υπάρχει τίποτα. Μάλλον μαγειρεμένη είναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Στο Sammobile δεν υπάρχει τίποτα. Μάλλον μαγειρεμένη είναι!

Beta είναι για αυτό μάλλον δεν υπάρχει..

Είμαι με την τελευταία του Μίκυ το κινητό πάει σφαίρα αλλά με τρώει το χέρι μου να την δοκιμάσω ☺

Edited by freddaras

Beta είναι για αυτό μάλλον δεν υπάρχει..

Είμαι με την τελευταία του Μίκυ το κινητό πάει σφαίρα αλλά με τρώει το χέρι μου να την δοκιμάσω ☺

Βγήκε και εκεί! Για το F νομίζω... Οπότε μας κάνει!

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Τι λέει παιδιά την δοκίμασε κανένας;

Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μολις εβαλα την στοκ Marshmallow περιμενω να ανοιξει το κινητο και θα επιστρεψω με εντυπωσεις ...

Την πέρασα και εγώ (τη Caucasian) και φαίνετια μια χαρά, χωρίς να έχω κάνει hard reset (αργότερα, όταν θα βγει η κανονική του FY).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Την πέρασα και εγώ (τη Caucasian) και φαίνετια μια χαρά, χωρίς να έχω κάνει hard reset (αργότερα, όταν θα βγει η κανονική του FY).

Για πείτε ρε παιδιά τίποτα... Βλέπουμε φως?

παιδια εγω ειμαι απο χθες με στοκ Marshmallow ..την ρουταρα κιολας ...σουπερ ..

(οποιος θελει να ρουταρει ας με πει ...)

το κινητο πηρε αλλο αερα ! πεταει!

επισης εχει καλυτερη διαχείριση ραμ !!

πολυ ευχαριστημενος ..!:)

επισης στο πενακι εχει πλεον επιλογη να προσθέσεις συντομεύσεις εσυ !

το κραταω ακομη για πολυ καιρο ετσι ! ...:)

Έχω το 915F ,να κατεβάσω την Caucasian;Και έχω τα 10αρια στο laptop,δεν νομίζω να 'χω θέμα? Edited by cfotis13

Από μπαταρία βλέπεις διαφορά?

Βγήκε η αγγλική με Odin μπαίνει κανονικά σε ελληνικό

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

-----------

Καποιοι γραφουν οτι εχει καλυτερευσει και η φωτεινοτητα ,τα χρωματα της οθονης.Ισχυει αυτο ,τοχεις δει ή ειναι placebo effect?

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

παιδια για μπαταρια δεν ξερω αλλα ολο το κινητο εχει γινει καλυτερο ..πεταει βασικα ..

η αισθηση της αφης εγινε ακομη καλυτερη ..βελουδο .....

το κινητο εγινε πυραυλος πεταει στα παντα και με touchwiz...

στην ραμ πλεον εχουν κανει παπαδες ..με grenify και τις ιδιες εφαρμογες πριν ειχα 600 με 500 mb τωρα ειμαι ολη την ωρα με πανω απο 1g free!

γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα ......! δοκιμαστε την αξιζει! εγω το κραταω ετσι για αλλο ενα χρονο (και βαλε) σιγουρα ...

και ηθελα να πω και για την οθονη χρωματα κτλ ..και εμενα μου φαινεται καλυτερη ...αλλα ισως να ειναι και απο τον ενθουσιασμό μου ...

παιδια για μπαταρια δεν ξερω αλλα ολο το κινητο εχει γινει καλυτερο ..πεταει βασικα ..

η αισθηση της αφης εγινε ακομη καλυτερη ..βελουδο .....

το κινητο εγινε πυραυλος πεταει στα παντα και με touchwiz...

στην ραμ πλεον εχουν κανει παπαδες ..με grenify και τις ιδιες εφαρμογες πριν ειχα 600 με 500 mb τωρα ειμαι ολη την ωρα με πανω απο 1g free!

γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα ......! δοκιμαστε την αξιζει! εγω το κραταω ετσι για αλλο ενα χρονο (και βαλε) σιγουρα ...

και ηθελα να πω και για την οθονη χρωματα κτλ ..και εμενα μου φαινεται καλυτερη ...αλλα ισως να ειναι και απο τον ενθουσιασμό μου ...

Νομίζω ότι είστε λίγο υπερβολικοι οι αλλαγή σε lollipop ήταν φοβερή... Μερα με νύχτα... Εδώ απλά έγινε λίγο καλύτερο! Grand finale για την σειρά NOTE EDGE κατά την άποψή μου... Άλλο update μην περιμένουμε!

Βγήκε η αγγλική με Odin μπαίνει κανονικά σε ελληνικό

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερωτήσεις:

1. Είναι το ίδιο αν βαλω αυτήν την αγγλική με το odin ή να περιμένω την ελληνική? Δεν έχω κάνει χειροκίνητα ποτέ αναβάθμιση, γιαυτό ρωτάω.

2. Οταν βγεί η ελληνική θα έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση ΟΤΑ ή πάλι θα θέλει χειροκίνητη?

Thanks in advance!

...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6

Ερωτήσεις:

1. Είναι το ίδιο αν βαλω αυτήν την αγγλική με το odin ή να περιμένω την ελληνική? Δεν έχω κάνει χειροκίνητα ποτέ αναβάθμιση, γιαυτό ρωτάω.

2. Οταν βγεί η ελληνική θα έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση ΟΤΑ ή πάλι θα θέλει χειροκίνητη?

Thanks in advance!

Ήμουν άσχετο και είμαι ακόμα... Μπες sammobile οι οδηγίες είναι γελιες! Δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά κατά την άποψή μου!

Ερωτήσεις:

Thanks in advance!

Εγώ από την πλευρά μου διακρίνω μια υπερθέρμανση όταν φορτίζει πλέον με MM. Οι συνάδελφοι μπορούν να επιβεβαιωσουν? Είμαι με αγγλικό Rom από sammobile

Παιδιά όσοι ρουταρατε Xposed καταφέρετε να βάλετε;

Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες, ήμουν ban τόσες μέρες και δεν μπορούσα να ποστάρω.

Την Μ την φοράω από την 1η μέρα που βγήκε.

Πιστεύω είναι η καλύτερη stock rom που έχει βγει για το N.edge.

Παρόλο που δεν έδωσε το νέο tw η συσκευή τρέχει άριστα, κολλήματα δεν έχω αντιμέτωπίσει, ενώ διορθώθηκε επιτέλους η απαράδεκτη καθυστέρηση στο άνοιγμα του ενεργού σημειώματος.

Σημαντικές προσθήκες η δυνατότητα ελέγχου των αδειών των εφαρμογών & το doze, ενώ υπάρχουν αρκετά στοιχεία από το note 5, ακόμα και η συνεχόμενη λήψη screenshot.

Η ρομ είναι τόσο καλή με τόσες προσθήκες που δεν έχω μπει καν ακόμα στη διαδικασία να κάνω ροοτ, ενώ έχω γραμμένο knox, θα κάνω κάποια στιγμή αλλά οι λόγοι πλέον είναι αρκετά λιγότεροι. Το bloatware άλλωστε μπορεί να απενεργοποιηθεί με το package disable pro, ο stock browser θα διαθέτει adblcok & επίσης υπάρχει και το adguard για διαφημίσεις(το τελευταίο δεν το έχω χρησιμοποιήσει)

Η μπαταρία σε σχέση με τη mickey rom που είχα πριν είναι αρκετά ανώτερη(>50%), αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες stock rom, δεν έχω άποψη επειδή απείχα για καιρό.

Tα μείον της αναβάθμισης, ότι δεν έδωσε το νέο tw, νέα θέματα & τα νέα stock apps. :down::down:

Παίδες, ήμουν ban τόσες μέρες και δεν μπορούσα να ποστάρω.

Την Μ την φοράω από την 1η μέρα που βγήκε.

Πιστεύω είναι η καλύτερη stock rom που έχει βγει για το N.edge.

Παρόλο που δεν έδωσε το νέο tw η συσκευή τρέχει άριστα, κολλήματα δεν έχω αντιμέτωπίσει, ενώ διορθώθηκε επιτέλους η απαράδεκτη καθυστέρηση στο άνοιγμα του ενεργού σημειώματος.

Σημαντικές προσθήκες η δυνατότητα ελέγχου των αδειών των εφαρμογών & το doze, ενώ υπάρχουν αρκετά στοιχεία από το note 5, ακόμα και η συνεχόμενη λήψη screenshot.

Η ρομ είναι τόσο καλή με τόσες προσθήκες που δεν έχω μπει καν ακόμα στη διαδικασία να κάνω ροοτ, ενώ έχω γραμμένο knox, θα κάνω κάποια στιγμή αλλά οι λόγοι πλέον είναι αρκετά λιγότεροι. Το bloatware άλλωστε μπορεί να απενεργοποιηθεί με το package disable pro, ο stock browser θα διαθέτει adblcok & επίσης υπάρχει και το adguard για διαφημίσεις(το τελευταίο δεν το έχω χρησιμοποιήσει)

Η μπαταρία σε σχέση με τη mickey rom που είχα πριν είναι αρκετά ανώτερη(>50%), αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες stock rom, δεν έχω άποψη επειδή απείχα για καιρό.

Tα μείον της αναβάθμισης, ότι δεν έδωσε το νέο tw, νέα θέματα & τα νέα stock apps. :down::down:

Έκανες factory reset?

Ποια φορεσες?

Εγώ έχω 1000 προβλήματα.

1 Μπαταρία χαλια

2 δεν κάνει sync πλέον τα email εάν ειναι σε battery saving mode.

3 Το battery saving mode απενεργοποειται Μονο του!!

Τι άλλο πραγματικά να πω?

Έκανες factory reset?

Ποια φορεσες?

Εγώ έχω 1000 προβλήματα.

1 Μπαταρία χαλια

2 δεν κάνει sync πλέον τα email εάν ειναι σε battery saving mode.

3 Το battery saving mode απενεργοποειται Μονο του!!

Τι άλλο πραγματικά να πω?

Εννοείται καθαρή εγκατάσταση, άλλωστε δεν γινόταν αλλιώς, ήμουν με custom πριν.

Από sammobile την κατέβασα και την πέρασα με odin. Δεν θυμάμαι ποια ήταν απ' όλες, νομίζω η caucasian, αλλά το firm είναι: Ν915FXXU1DPC7.

Format(wipe τα πάντα), πέρασμα με odin, format και μετά και εν συνεχεία από την αρχή στήσιμο της συσκευής.

Η μπαταρία γενικά είναι η αχίλλειος πτέρνα της συσκευής, σε σχέση με τη mickey που είχα πριν είναι αδιαμφισβήτητα ανώτερη, δεν θυμάμαι όμως πως ήταν με τη stock Lollipop ή kitkat, γιατί τους τελευταίους 5 μήνες ήμουν με την custom.

Γενικά, η μπαταρία με την Μ, έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο firm έχω χρησιμοποιήσει, αλλά δεν είναι ακριβές αυτό που λέω για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.(πιθανόν να κάνω λάθος).

Εκτός των άλλων σε σχέση με πέρσι το μάιο π.χ., η μπαταρία μου είναι φυσικά πιο καταπονημένη & τώρα μένω μόνιμα σε περιοχή με σημαντικά χειρότερο σήμα.

Εννοείται καθαρή εγκατάσταση, άλλωστε δεν γινόταν αλλιώς, ήμουν με custom πριν.

Από sammobile την κατέβασα και την πέρασα με odin. Δεν θυμάμαι ποια ήταν απ' όλες, νομίζω η caucasian, αλλά το firm είναι: Ν915FXXU1DPC7.

Format(wipe τα πάντα), πέρασμα με odin, format και μετά και εν συνεχεία από την αρχή στήσιμο της συσκευής.

Η μπαταρία γενικά είναι η αχίλλειος πτέρνα της συσκευής, σε σχέση με τη mickey που είχα πριν είναι αδιαμφισβήτητα ανώτερη, δεν θυμάμαι όμως πως ήταν με τη stock Lollipop ή kitkat, γιατί τους τελευταίους 5 μήνες ήμουν με την custom.

Γενικά, η μπαταρία με την Μ, έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο firm έχω χρησιμοποιήσει, αλλά δεν είναι ακριβές αυτό που λέω για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.(πιθανόν να κάνω λάθος).

Εκτός των άλλων σε σχέση με πέρσι το μάιο π.χ., η μπαταρία μου είναι φυσικά πιο καταπονημένη & τώρα μένω μόνιμα σε περιοχή με σημαντικά χειρότερο σήμα.

Πόσο σου κρατάει το κινητό screen time?

Πόσο σου κρατάει το κινητό screen time?

10 μέρες την έχω επάνω.

3+h sot μου βγάζει σε 17-18 ώρες αναμονής. (8π.μ.-1π.μ.)

Φωτεινότητα 80-100% (όχι auto), το βραδυ(9 μέχρι 1) παίζω στο 30-50%.

Κάποιες μέρες είμαι μόνο με wifi, άλλες 50-50 wifi-3g.

(Τις μέρες που είμαι μόνο με wifi, μπαίνει στο φορτιστή με 30% περίπου υπόλοιπο, τις άλλες με γύρω στο 15%)

Μόνιμα επάνω το sbh54.

Συγχρονισμοί πάντα ενεργοί, 3 λογαριασμοί στο gmail, μόνιμα ανοιχτά messenger/viber/whats app.

1-1.30 ώρα κλήσεις.

Δεν ξέρω πόσο βοηθητικά είναι τα παραπάνω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge