freddaras Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Θα συμφωνήσω αλλά αυτό το άτιμο το μικρόβιο της αλλαγής ξυπνάει κάθε τόσο & με τρώει :lol: Με γεια η καρτούλα, αν σου είναι εύκολο μπορείς μέσω της εφαρμογής Α1 sd bench να τσεκάρεις τι νούμερα δίνει η καρτούλα? Επίσης, βρήκες αυτό με το ρολόι? Καλημέρα. Πες μου λίγο τι θες να δω ακριβώς με το πρόγραμμα γιατί το έβαλα και μπερδεύτηκα λιγάκι.. Με το ρολόι όλα οκ το βρήκα μια χαρά Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλημέρα. Πες μου λίγο τι θες να δω ακριβώς με το πρόγραμμα γιατί το έβαλα και μπερδεύτηκα λιγάκι.. Με το ρολόι όλα οκ το βρήκα μια χαρά Thanks Πρόκειται για αυτήν εδώ την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench&hl=el . Επέλεξε την επιλογή ''external sd card'' & άστο να τρέξει. Όταν τελειώσει, πες μας τι νούμερα έδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 η 128ρα Samsung που εχω εγω έβγαλε R 36,16ΜΒ/s και W 16,95MB/s Ειναι καλά? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 η 128ρα Samsung που εχω εγω έβγαλε R 36,16ΜΒ/s και W 16,95MB/s Ειναι καλά? Aν λες για τη samsung evo, ναι μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Aν λες για τη samsung evo, ναι μια χαρά είναι. Ναι η Samsung Evo είναι! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Πρόκειται για αυτήν εδώ την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench&hl=el . Επέλεξε την επιλογή ''external sd card'' & άστο να τρέξει. Όταν τελειώσει, πες μας τι νούμερα έδωσε. Για δες εδώ φίλε μου; Edited October 26, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για δες εδώ φίλε μου; Δεν εμφανίζει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δεν εμφανίζει τίποτα! https://www.dropbox.com/s/nlpisf3hvz5i44y/Screenshot_2015-10-26-21-20-19.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έγινε φίλε μου, ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έγινε φίλε μου, ευχαριστώ! :) πριν δεν ανεβηκε η εικονα γιατι το Myphone εβαλε περιορισμο ! ειναι καλοι αυτοι οι χρονοι? γιατι εμενα μου φαινεται οτι παει πολυ γρηγορα το κινητο ..(στο Back up της ρομ το καταλαβαινω στο recovery κτλ ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) πριν δεν ανεβηκε η εικονα γιατι το Myphone εβαλε περιορισμο ! ειναι καλοι αυτοι οι χρονοι? γιατι εμενα μου φαινεται οτι παει πολυ γρηγορα το κινητο ..(στο Back up της ρομ το καταλαβαινω στο recovery κτλ ..) Εγώ που έχω την απλή evo 128gb παίζει στα 35 (ανάγνωση ) & 15 (εγγραφή ) Μια χαρά είναι οι χρόνοι σου, γενικά είναι ενδεικτικοι, πιο πολυ στο ζήτησα για να δω που παίζει αυτή η κάρτα. Αν δεν βάλεις εφαρμογές στην sd, δεν παίζει να χεις κανένα θέμα από ταχύτητα. Ακόμα και η εγγραφή 4k video που είναι από τα βαριά που μπορείς να κάνεις, είναι περίπου 5-6mb/sec. Edited October 26, 2015 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 αυτα ρε παιδια γνωριζει κανεις τι ειναι ? βγαζω σαβουρα τωρα με το τιτανιουμ και ειμαι ετοιμος να τα πεταξω .. https://www.dropbox.com/s/ehtr99gzda0w8ui/2015-10-28%2010.18.19.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) αυτα ρε παιδια γνωριζει κανεις τι ειναι ? βγαζω σαβουρα τωρα με το τιτανιουμ και ειμαι ετοιμος να τα πεταξω .. https://www.dropbox.com/s/ehtr99gzda0w8ui/2015-10-28%2010.18.19.jpg?dl=0 Διώξτα και τα δύο Edited October 28, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 αυτα ρε παιδια γνωριζει κανεις τι ειναι ? βγαζω σαβουρα τωρα με το τιτανιουμ και ειμαι ετοιμος να τα πεταξω .. https://www.dropbox.com/s/ehtr99gzda0w8ui/2015-10-28%2010.18.19.jpg?dl=0 "Τα ενδιαφέροντα μου" & ''Τα μέρη μου" διώχτα άφοβα, εκτός και αν τα χρησιμοποιείς. Από τα πρώτα που απενεργοποιώ. Kλάσσικο bloatware της sammy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 "Τα ενδιαφέροντα μου" & ''Τα μέρη μου" διώχτα άφοβα, εκτός και αν τα χρησιμοποιείς. Από τα πρώτα που απενεργοποιώ. Kλάσσικο bloatware της sammy. thanks! τα βγαζω αμεσως .. δεν μου λες xposed εχεις βαλει σε 5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 δεν μου λες xposed εχεις βαλει σε 5.1? Ναι, εδώ τα βήματα: http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ναι, εδώ τα βήματα: http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960 ποιο απο τα 2 αρχεια ? arm 64 Η 32? σορυ για την χαζη ερώτηση κόλλησα τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 ποιο απο τα 2 αρχεια ? arm 64 Η 32? σορυ για την χαζη ερώτηση κόλλησα τώρα! Το 32! (Εκτός και αν άλλαξες επεξεργαστη :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Το 32! (Εκτός και αν άλλαξες επεξεργαστη :lol: ) :lol::lol::lol::lol::lol: κόλλησα χαχαχα! δεν μου λες ? εδω φανταζομαι ειναι οι μπετα εκδοσεις ετσι ? http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960 Edited October 28, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ναι, δεν έχω υποπέσει στην αντίληψη μου κάτι άλλο. Εγώ είμαι με την έκδοση v74 γιατί αυτή είχε βγάλει όταν το έβαλα (15/9/2015), χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα.(Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στις ρυθμίσεις των sms τι είναι ακριβώς το enhanced messenging που γράφει ότι μπορείς να στέλνεις αρχεία μέχρι 1gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Το xposed μόνο με cwm το περνάτε ( γιατί αυτό αναφέρεται στο xda) ή γίνεται χωρίς πρόβλημα και με twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Το xposed μόνο με cwm το περνάτε ( γιατί αυτό αναφέρεται στο xda) ή γίνεται χωρίς πρόβλημα και με twrp? Εγώ με twrp, κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Όλα έτοιμα. Root xposed titaniun greenify adblock. Να μείνω με stock ή να πάω στου mikey 1.1? Τί παραπάνω κερδίζω? Και κάτι ακόμα, ποιά αρχεία να κάνω backup με το tit? Να κάνω καλύτερα nandroid ? Τα wifi spots επαφές κτλ τα κάνει αυτόματα η google? Όλο ερωτήσεις είμαι αλλά όσο πάω μαθαίνω και βελτιώνομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Όλα έτοιμα. Root xposed titaniun greenify adblock. Να μείνω με stock ή να πάω στου mikey 1.1? Τί παραπάνω κερδίζω? Του mickey είναι πολύ κοντά στη stock, συν κάτι modakia (π.χ. themes αλλά δεν βρήκα πως να βάλω άλλα, πλην των προεγκατεστημένων) Και κάτι ακόμα, ποιά αρχεία να κάνω backup με το tit? Να κάνω καλύτερα nandroid ? Τα wifi spots επαφές κτλ τα κάνει αυτόματα η google? Δεν ξέρω τι είναι το tit. Backup για εφαρμογές κρατάω με titanium Επαφές κρατάει το google, τα wifi δεν έχω ψάξει(τα περνάω κάθε φορά από την αρχή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts