Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμμια ρομ δεν ειναι τοσο σταθερη οσο η στοκ.Εχω δοκιμασει κ τις 3-4 που ειναι διαθεσιμες κ ολες εχουν μικρα προβληματα.Η πιο ελαφρια απ ολες κ πιο γρηγορη ειναι η edge rom κ η CM based , Resurrection Remix 5.4.8, που δεν εχω εντοπισει ιδιαιτερα θεματα ακομα.
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμμια ρομ δεν ειναι τοσο σταθερη οσο η στοκ.Εχω δοκιμασει κ τις 3-4 που ειναι διαθεσιμες κ ολες εχουν μικρα προβληματα.Η πιο ελαφρια απ ολες κ πιο γρηγορη ειναι η edge rom κ η CM based , Resurrection Remix 5.4.8, που δεν εχω εντοπισει ιδιαιτερα θεματα ακομα.

φιλε μου εχω απο χθες την edge και επαθα πλακα ..

πολυ γρηγορη :)

επισης αυτο το μαυρο θεμα με τρελανε μιλαμε ..

αλλη αισθηση τελειως ...

θα ανεβασω μετα screenshots ...

Κανείς άλλος που να το έχει ρουταρει εδώ παίδες εκτός από μένα να προτείνει καμιά καλή custom ;

Έχω βάλει από χθές emotion kernel και το κινητό έγινε πύραυλος σε ταχύτητα... Περιμένω να δω πως θα τα πάει από μπαταρία...

Τοσο μεγάλη διαφορά έχει απο τον στόκ kernel?

Στα πόσα GHz έχεις χρονίσει τη cpu?

Δεν ψήνεται στη θερμοκρασία?

Εκανες κανένα Antutu να δεις επιδόσεις στο πολύ σκίσιμο?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Τοσο μεγάλη διαφορά έχει απο τον στόκ kernel?

Στα πόσα GHz έχεις χρονίσει τη cpu?

Δεν ψήνεται στη θερμοκρασία?

Εκανες κανένα Antutu να δεις επιδόσεις στο πολύ σκίσιμο?

Η αλήθεια είναι πως και σε απλό Note 4 (F στη περίπτωση μου) η συγκεκριμένη ομάδα δείχνει να κάνει όντως καλή δουλειά.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις χρονισμούς, τάσεις κλπ. και γενικότερα να ρισκάρεις για να πάρεις καλύτερη απόδοση, αλλάζουν άλλες λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν πραγματικά τη διαφορά στη χρήση, με 0-5% διαφορά στη μπαταρία (είτε προς το καλό είτε προς το κακό).

Παιδιά όταν το πρόβλημα στο edge περιορίζεται στην κακή λειτουργία συγκεκριμενων OEM εφαρμογών, οι custom rom δεν προσφέρουν ολοκληρωμενες λύσεις.

Στο S4 που είχα και έχει τώρα η κόρη μου, καμία custom δεν έλυσε όλα αυτά που με εκνευριζαν. Μόνο aosp με καθαρό Android.

Είναι ξεκάθαρα θέμα Samsung.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βασικά παιδιά,για να λέμε και την αλήθεια το τηλέφωνο ειναι απροβλημάτιστο με την stock 5.0.1 και είναι και πολύ γρήγορο.Το μικρόβιο της βελτίωσης κάνει τις ερωτήσεις και τελικά δεν ξέρω αν αξίζει να χάσω την εγγύηση.Σε γενικές γραμμές απο εμπειρία άλλων συσκευών,βλέπω οτι το κέρδος είναι μεγαλύτερο αν βαλεις έναν καλό κερνελ παρά μια σούπερ ντούπερ ρόμ...Δεν ξέρω ποιά είναι η άποψή σας αλλά αυτή η άποψη με ώθησε στο να ρωτήσω για τν συγκεκριμένο kernel...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Βασικά μετά το Note 4/Edge δεν πιστεύω πως χρειάζεται κάποια custom Rom. Και αν και έχω υπάρξει φανατικός βασικά των aosp στο παρελθόν, πλέον έχω αφήσει stock, πέρασα xposed, τον εν λόγω kernel και ησύχασα.

Πάντως το edge και σε φίλο που το είδα ρολλαρει πολύ ωραία, δεν πιστεύω πως αξίζει να χάσει κάποιος την εγγύηση αν δεν έχει ιδιαίτερη "τρελά" ας το πω με το "άθλημα" του root.

Κι εγω stock είμαι...και το τηλέφωνο ειναι απροβλημάτιστο σε κάθε περίπτωση!!!!!!!!!!!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Κι εγω stock είμαι...και το τηλέφωνο ειναι απροβλημάτιστο σε κάθε περίπτωση!!!!!!!!!!!

Σε κάθε περίπτωση δεν θα έλεγα, περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν.

Πάντως είναι η 1η samsung συσκευή που τα stock apps δουλεύουν όπως πρέπει(μόνο τη συλλογή έχω αλλάξει με quick pic), ενώ και ο tw είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.

καλησπέρα κανενα screen protector που να εφαρμοζει σε ολη την οθονη εχει κανενας να μου συστησει

Δεν υπάρχει τίποτα σωστό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρε παιδιά μετά τη lollipop έχω τραγική μπαταρια!με αρκετό 3g (όχι 4g,δεν έχω)βγαζω μετά βίας 2 ώρες οθόνη. Εχω κανει hard reset αλλα τιποτα! Είναι νορμαλ τοση ωρα οθονης?
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Ρε παιδιά μετά τη lollipop έχω τραγική μπαταρια!με αρκετό 3g (όχι 4g,δεν έχω)βγαζω μετά βίας 2 ώρες οθόνη. Εχω κανει hard reset αλλα τιποτα! Είναι νορμαλ τοση ωρα οθονης?

Σε καμία περίπτωση δεν είναι φυσιολογική.

Με χρήση μόνο 3g το λιγότερο που έχω βγάλει είναι 3.5 ώρες με σκληρή χρήση.

Τσέκαρε το σήμα και την φωτεινότητα της οθόνης.

Αν για παράδειγμα το δουλέψεις πάρα πολύ μέρα σε εξωτερικούς χώρους με την φωτεινότητα στο αυτόματο, θα καταναλώσει περισσότερο γιατί ανεβάζει φωτεινότητα.

Αν δεν έχεις προσθέσει εφαρμογές και το σήμα σου είναι το ίδιο με πριν θα ήταν καλό να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να το στήσεις από την αρχή.

Γνωρίζει κανείς πως θα βρω από το imei, ποιας χώρας rom προορίζεται για τη συσκευή μου ?

Πάρε τηλέφωνο στη samsung και δίνοντας το imei θα σου πούν.

Γνωρίζει κανείς πως θα βρω από το imei, ποιας χώρας rom προορίζεται για τη συσκευή μου ?

κατεβασε το phone Info από το play store

κατεβασε το phone Info από το play store

Έχω αλλάξει rom & δείχνει τη χώρα αυτής που έχω τώρα

Πάρε τηλέφωνο στη samsung και δίνοντας το imei θα σου πούν.

Ήλπιζα να υπάρχει και άλλος τρόπος, έγινε ευχαριστώ

Σήμερα ξεκίνησε η 5.1.1 στην έκδοση για την Sprint στην Αμερική. Πιστεύω θα την πάρουμε κι εμείς μέσα στον Αύγουστο. Φυσικά μην περιμένετε αλλαγές που εμπεριέχονται στο S6.

Δεν κάνει τέτοια η Samsung. Είναι πάγια τακτική της για να σε αναγκάζει να πας σε νεότερο μοντέλο.

Δεν είχα το Note 3 οπότε δεν ξέρω αν πήρε κάτι από S5 και Note4.

Το Note 2 πάντως δεν πήρε ποτέ όσα έφερε το Note 3.

Ενω πριν ~1 βδομαδα ειχε πέσει μέχρι και στα 589 ευρώ, πλέον το βλέπω στα ... 690 :X. Αυξηση πάνω από 100 ευρώ, αφού προφανώς τέλειωσε το στοκ των φθηνότερων και δεν έρχεται άλλο μέχρι να μπορούν να δουλέψουν με επιταγές. Σκέφτομαι ότι το είχα πάρει στα 662 ευρώ τον Απρίλη και νιώθω ανακουφισμένος :p.

Αυτό ήταν το ένα και μοναδικό μου παράπονο από το Note II ...

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Εγώ στάθηκα ακόμα πιο τυχερός στην αγορά. Πέτυχα φίλο συμφορουμιτη που ήθελε να το πουλήσει και το αγόρασα το Πάσχα 45 ημερών κινητό σε κατάσταση σφραγισμένου.

Μου στοίχισε όσο πουλούσαν τότε καινούργιο το απλό Note4 και με ορίτζιναλ flip θήκη.

Δύσκολα θα πάω στο Note 5 αν δεν βγάλουν edge έκδοση με τις δυνατότητες που έχει το Note Edge όχι του S6 edge οι οποίες είναι πολύ περιορισμενες.

Και όμως το 3 πήρε σχεδόν τα πάντα από το 4 με την αναβάθμιση σε lollipop.

Ενω πριν ~1 βδομαδα ειχε πέσει μέχρι και στα 589 ευρώ, πλέον το βλέπω στα ... 690 :X. Αυξηση πάνω από 100 ευρώ, αφού προφανώς τέλειωσε το στοκ των φθηνότερων και δεν έρχεται άλλο μέχρι να μπορούν να δουλέψουν με επιταγές. Σκέφτομαι ότι το είχα πάρει στα 662 ευρώ τον Απρίλη και νιώθω ανακουφισμένος :p.

Στο bestprice το χει 640(μέχρι χθες υπήρχε και στα 600), γενικά όλα τώρα πήραν την ανηφόρα γι'αυτό και δεν αξίζει αγορά τωρά, μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα αρχίσουν αν ξαναπέφτουν.

Αυτό ήταν το ένα και μοναδικό μου παράπονο από το Note II ...

Είχε & έχει ακόμα το note ii τέτοια υποστήριξη από την κοινότητα που πραγματικά δεν με είχε πειράξει καθόλου.

Και όμως το 3 πήρε σχεδόν τα πάντα από το 4 με την αναβάθμιση σε lollipop.

Είχε & έχει ακόμα το note ii τέτοια υποστήριξη από την κοινότητα που πραγματικά δεν με είχε πειράξει καθόλου.

+1 και στα 2.

Ευτυχως που υπαρχει η κοινοτητα xda για το νοτε2 γιατι η σαμσουνγκ λες και ηθελε να μας αναγκασει να μεταβουμε στο νοτε3. Ενω αντιθετα στους κατοχους του νοτε3 εδωσε τα παντα απο το νοτε4 (ως οφειλε βεβαια). Πραγματικα περιεργη αλλαγη συμπεριφορας παντως.

Δηλαδή αν γίνει το ίδιο με το Note 4 θα δοθούν το επόμενο Πάσχα περίπου.

Δηλαδή αν γίνει το ίδιο με το Note 4 θα δοθούν το επόμενο Πάσχα περίπου.

Πέρσι για το 3 οι πρώτες lollipop rom είχαν αρχίσει να εμφανίζονται κατά το Γενάρη αν δεν κάνω λάθος.

Πιστεύω κάπου εκεί θα παίξει και φέτος, λογικά το Edge θα πάει πιο πίσω.

Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσει την ίδια πολιτική με πέρσι, κάτι για το οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Σήμερα ξεκίνησε η 5.1.1 στην έκδοση για την Sprint στην Αμερική. Πιστεύω θα την πάρουμε κι εμείς μέσα στον Αύγουστο. Φυσικά μην περιμένετε αλλαγές που εμπεριέχονται στο S6.

Δεν κάνει τέτοια η Samsung. Είναι πάγια τακτική της για να σε αναγκάζει να πας σε νεότερο μοντέλο.

Πρώην κάτοχος του note 3... Πήρε τα πάντα από το 4 και με custom rom πλέον ήταν σαν να έχεις note 4....καμια σχέση με το 2...(.το οποίο επίσης με custom ανέβηκε τρελό level )

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge