Pharmex Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Το δικό μου είναι το FY. Η Ρωσική ROM είναι για το F. Να τη βάλω, ή να περιμένω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Το δικό μου είναι το FY. Η Ρωσική ROM είναι για το F. Να τη βάλω, ή να περιμένω; Και το δικό μου FY είναι αλλά την έβαλα και τρέχει μια χαρά ούτε έγραψε το knox. Αργοτερα, όταν δοθεί σε Ευρωαοικές χώρες την περνάμε και αλλάζει το CSC κανονικά. Απλά πάρε ενα screen shot απο τις ρυθμίσεις/πληροφορίες στσκευής για να ξέρεις ποιο firmware ηταν το αρχικό και να κατεβάσεις το αντιστοιχο σε lollipop όταν έλθει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 ρε παιδια αν βαλουμε καποιες φωτογραφιες στο ιδιωτικο , πως τις βλεπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Εγώ μετά απο εφτά νότε 4 ήρθα σε edge. Δεν είμαι για οποιαδήποτε άλλη συσκευή απο τη σειρά νότε... Η κυρτή οθόνη του edge με έχει συγκινήσει πάντως ... Για την ώρα περιμένω την αυθεντική φλιπ θήκη σε μαυρο χρωμα ,καθώς δεν κατάφερα να την βρω διαθέσιμη στην Ελλάδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Πως τα παει με stock TW...το λεω γιατι νομιζω οτι ο nova δεν δουλευει απολυτα σωστα στην edge οθονη... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Πως τα παει με stock TW...το λεω γιατι νομιζω οτι ο nova δεν δουλευει απολυτα σωστα στην edge οθονη... Σε σχέση με το note 4 το snapdragon με τις ίδιες ρυθμίσεις πάει καλύτερα, έχω απενεργοποιήσει τα animations & στα δικά μου μάτια σε ταχύτητα δεν χάνει από το nova, θα τον έβαζα βέβαια για τις επιπλέον επιλογές παραμετροποίησης, από lag το μόνο που με χει απασχολήσει είναι αυτό στα recent apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τελικά μέρα με τη μέρα το τηλέφωνο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.Η οθόνη edge είναι μια αποκάλυψη.Χαλάλι τα 120 ευρώ επιπλέον από το 910c που είχα στο μάτι... Η μπαταρία επαναλαμβάνω είναι λίγη γι'αυτή τη συσκευή αλλά συνήθισα να το μπριζωνω συνεχώς στο φορτιστή.Στο κάτω κάτω αν θέλουμε οικονομία,απενεργοποιώ data,wifi,4g και όλα πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο.Καλορίζικό μας λοιπόν και να το χαιρόμαστε ο καθένας... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N915FY ...αντε σιγα σιγα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N915FY ...αντε σιγα σιγα.... Καλό ότι δοθηκε σε FY αλλά είναι παλαιοτερο built από την BOC6 του F. Βεβαια έχει ημερομηνια μεταγενεστερη αλλα το BOC3 δεν δηλώνει προηγουμενο built? Edited April 23, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αντε να βγει και για Πορτογαλία :cool:. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα στην ομάδα και πάλι. (το και πάλι πάει λόγο του EDGE) . Έχω τον nova launger γνήσιο αγορασμένο αλλά παλιότερα είχα θέμα με το τηλέφωνο και γύρισα πάλι σε tw. Έχει κάτι αλλάξει σχετικά με αυτό;; Κάποιος είχε γράψει για κάποιες αλλαγές εάν έχει την καλοσύνη να μας δώσει τα φώτα του... Ευχαριστω εκ των προτέρων. ☺. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Από custom roms τι λέει παιδιά έχουμε κίνηση; Γενικά υπάρχει κάτι να προτείνεται εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ελάχιστα πράγματα αφού λίγοι τολμούν να ρουταρουν μια τέτοια συσκευή. Άλλωστε δεν απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται με custom. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ στο s6 και του Note 4 edge, (εγώ έχω το Note 4 910c το δίνω στις 8/5 και είμαι ανάμεσα στα 2) σήμερα είχα στα χέρια μου το s6 για κανένα μισάωρο. Εντυπώσεις ανάμεικτες.... καταρχήν η οθόνη μου φάνηκε λίγη ίσως έχω συνηθίσει του note 4 φωτεινότητα μου φάνηκε του note 4 ένα κλικ πιο πάνω από ποιότητα κατασκευής το s6 τα σπάει... camera ενα κλικ πιο πάνω του s6. Τώρα στο θέμα μας στο s6 έχει στην camera ios και στην εγγραφή video στο note 4 edge έχει? Αξίζει να το προτιμήσω σε σχέση με το s6? Edited April 25, 2015 by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ στο s6 και του Note 4 edge, (εγώ έχω το Note 4 910c το δίνω στις 8/5 και είμαι ανάμεσα στα 2) σήμερα είχα στα χέρια μου το s6 για κανένα μισάωρο. Εντυπώσεις ανάμεικτες.... καταρχήν η οθόνη μου φάνηκε λίγη ίσως έχω συνηθίσει του note 4 φωτεινότητα μου φάνηκε του note 4 ένα κλικ πιο πάνω από ποιότητα κατασκευής το s6 τα σπάει... camera ενα κλικ πιο πάνω του s6. Τώρα στο θέμα μας στο s6 έχει στην camera ios και στην εγγραφή video στο note 4 edge έχει? Αξίζει να το προτιμήσω σε σχέση με το s6? Απλά τα πράγματα της επιλογής εάν το θες απλά για λεζάντα πας σε s6, εάν σε ενδιαφέρουν οι επιπλέον λειτουργίες στην πλαϊνή οθόνη πας σε note. Σχετικά με το μέγεθος ξέρεις από note / ενώ σχετικά με την κάμερα και οι δύο είναι με σταθεροποιητη ενώ αλλάζει η ανάλυση βάση την κάθε οθόνη. Αν πας βάση τιμής όπου αντέχεις!!! Αντε με έναν πόνο και ότι πάρεις να το χαρείς. ☺. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Απλά τα πράγματα της επιλογής εάν το θες απλά για λεζάντα πας σε s6, εάν σε ενδιαφέρουν οι επιπλέον λειτουργίες στην πλαϊνή οθόνη πας σε note. Σχετικά με το μέγεθος ξέρεις από note / ενώ σχετικά με την κάμερα και οι δύο είναι με σταθεροποιητη ενώ αλλάζει η ανάλυση βάση την κάθε οθόνη. Αν πας βάση τιμής όπου αντέχεις!!! Αντε με έναν πόνο και ότι πάρεις να το χαρείς. ☺. Σωστός ::p σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ελάχιστα πράγματα αφού λίγοι τολμούν να ρουταρουν μια τέτοια συσκευή. Άλλωστε δεν απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται με custom. καλα ας το παρω εγω στα χερια μου και θα δεις για ποτε θα το ρουταρω ..σε χρονο μηδεν !:) σιγα μην φαω εγω ολη την διαφήμιση και την σαβουρα της samsung ...! υπαρχει καποιο λινκ για ρουτ στην συσκευή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 θέλω να ρωτήσω για το Note Edge, ψάχνω για full body screen protector και δεν μπορώ να βρω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 καλα ας το παρω εγω στα χερια μου και θα δεις για ποτε θα το ρουταρω ..σε χρονο μηδεν !:) σιγα μην φαω εγω ολη την διαφήμιση και την σαβουρα της samsung ...! υπαρχει καποιο λινκ για ρουτ στην συσκευή ? Θα βρεις τα πάντα στο σχετικό φόρουμ του XDA. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 παιδια ολα καλα με την συσκευη , υπεροχη οθονη και υπεροχη καμερα , φανταστικο σχεδιο που δεν το πλησιαζει κανενα.πολυ γρηγορο και με απλετο χωρο μιας και εχω βαλει και καρτα 128 γιγα. η flip wallet της samsung ειναι υπεροχη και το μεγεθος το συνηθισα μια χαρα. αλλα οι εναλλαγες ανοιχτων εφαρμογων ειναι πιο αργες και απο καθυστεριση σε σημειο που σκεφτομαι να βαλω παλι την συσκευη για πουλημα. με την lollipop εχει διαφορα σε αυτο τον τομεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 θέλω να ρωτήσω για το Note Edge, ψάχνω για full body screen protector και δεν μπορώ να βρω πουθενά. Κάτι τέτοιο μήπως ? δες αυτή τη φώτο . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) παιδια ολα καλα με την συσκευη , υπεροχη οθονη και υπεροχη καμερα , φανταστικο σχεδιο που δεν το πλησιαζει κανενα.πολυ γρηγορο και με απλετο χωρο μιας και εχω βαλει και καρτα 128 γιγα. η flip wallet της samsung ειναι υπεροχη και το μεγεθος το συνηθισα μια χαρα. αλλα οι εναλλαγες ανοιχτων εφαρμογων ειναι πιο αργες και απο καθυστεριση σε σημειο που σκεφτομαι να βαλω παλι την συσκευη για πουλημα. με την lollipop εχει διαφορα σε αυτο τον τομεα? Εννοείς τις recent apps? Αν ναι, στο edge δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιεις. Πηγαίνεις από την μια εφαρμογή στην άλλη μέσω την πλαϊνή οθόνης. Να συμπληρώσω ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι απαλλαγμένα από τα χρόνια προβληματάκια της Samsung που αφορούν καθυστερήσεις στο άνοιγμα ΤΩΝ ΔΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ Edited April 27, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Βγηκε επίσημα OTA update για Lollipop??? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Έχει αρχίσει να ρολλαρει!ανάλογα τη χώρα προέλευσης θα το δούμε σιγά σιγά. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N915FY Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts