Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικό μου είναι το FY. Η Ρωσική ROM είναι για το F. Να τη βάλω, ή να περιμένω;

Και το δικό μου FY είναι αλλά την έβαλα και τρέχει μια χαρά ούτε έγραψε το knox.

Αργοτερα, όταν δοθεί σε Ευρωαοικές χώρες την περνάμε και αλλάζει το CSC κανονικά.

Απλά πάρε ενα screen shot απο τις ρυθμίσεις/πληροφορίες στσκευής για να ξέρεις ποιο firmware ηταν το αρχικό και να κατεβάσεις το αντιστοιχο σε lollipop όταν έλθει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ μετά απο εφτά νότε 4 ήρθα σε edge.

Δεν είμαι για οποιαδήποτε άλλη συσκευή απο τη σειρά νότε...

Η κυρτή οθόνη του edge με έχει συγκινήσει πάντως ...

Για την ώρα περιμένω την αυθεντική φλιπ θήκη σε μαυρο χρωμα ,καθώς δεν κατάφερα να την βρω διαθέσιμη στην Ελλάδα ...

Πως τα παει με stock TW...το λεω γιατι νομιζω οτι ο nova δεν δουλευει απολυτα σωστα στην edge οθονη...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Πως τα παει με stock TW...το λεω γιατι νομιζω οτι ο nova δεν δουλευει απολυτα σωστα στην edge οθονη...

Σε σχέση με το note 4 το snapdragon με τις ίδιες ρυθμίσεις πάει καλύτερα, έχω απενεργοποιήσει τα animations & στα δικά μου μάτια σε ταχύτητα δεν χάνει από το nova, θα τον έβαζα βέβαια για τις επιπλέον επιλογές παραμετροποίησης, από lag το μόνο που με χει απασχολήσει είναι αυτό στα recent apps.

Τελικά μέρα με τη μέρα το τηλέφωνο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.Η οθόνη edge είναι μια αποκάλυψη.Χαλάλι τα 120 ευρώ επιπλέον από το 910c που είχα στο μάτι...

Η μπαταρία επαναλαμβάνω είναι λίγη γι'αυτή τη συσκευή αλλά συνήθισα να το μπριζωνω συνεχώς στο φορτιστή.Στο κάτω κάτω αν θέλουμε οικονομία,απενεργοποιώ data,wifi,4g και όλα πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο.Καλορίζικό μας λοιπόν και να το χαιρόμαστε ο καθένας...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό ότι δοθηκε σε FY αλλά είναι παλαιοτερο built από την BOC6 του F.

Βεβαια έχει ημερομηνια μεταγενεστερη αλλα το BOC3 δεν δηλώνει προηγουμενο built?

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αντε να βγει και για Πορτογαλία :cool:.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Καλησπέρα στην ομάδα και πάλι. (το και πάλι πάει λόγο του EDGE) .

Έχω τον nova launger γνήσιο αγορασμένο αλλά παλιότερα είχα θέμα με το τηλέφωνο και γύρισα πάλι σε tw. Έχει κάτι αλλάξει σχετικά με αυτό;; Κάποιος είχε γράψει για κάποιες αλλαγές εάν έχει την καλοσύνη να μας δώσει τα φώτα του...

Ευχαριστω εκ των προτέρων. ☺.

Από custom roms τι λέει παιδιά έχουμε κίνηση; Γενικά υπάρχει κάτι να προτείνεται εδώ;

Ελάχιστα πράγματα αφού λίγοι τολμούν να ρουταρουν μια τέτοια συσκευή. Άλλωστε δεν απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται με custom.

Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ στο s6 και του Note 4 edge, (εγώ έχω το Note 4 910c το δίνω στις 8/5 και είμαι ανάμεσα στα 2) σήμερα είχα στα χέρια μου το s6 για κανένα μισάωρο. Εντυπώσεις ανάμεικτες.... καταρχήν η οθόνη μου φάνηκε λίγη ίσως έχω συνηθίσει του note 4 φωτεινότητα μου φάνηκε του note 4 ένα κλικ πιο πάνω από ποιότητα κατασκευής το s6 τα σπάει... camera ενα κλικ πιο πάνω του s6. Τώρα στο θέμα μας στο s6 έχει στην camera ios και στην εγγραφή video στο note 4 edge έχει? Αξίζει να το προτιμήσω σε σχέση με το s6? Edited by giannismal

Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ στο s6 και του Note 4 edge, (εγώ έχω το Note 4 910c το δίνω στις 8/5 και είμαι ανάμεσα στα 2) σήμερα είχα στα χέρια μου το s6 για κανένα μισάωρο. Εντυπώσεις ανάμεικτες.... καταρχήν η οθόνη μου φάνηκε λίγη ίσως έχω συνηθίσει του note 4 φωτεινότητα μου φάνηκε του note 4 ένα κλικ πιο πάνω από ποιότητα κατασκευής το s6 τα σπάει... camera ενα κλικ πιο πάνω του s6. Τώρα στο θέμα μας στο s6 έχει στην camera ios και στην εγγραφή video στο note 4 edge έχει? Αξίζει να το προτιμήσω σε σχέση με το s6?

Απλά τα πράγματα της επιλογής εάν το θες απλά για λεζάντα πας σε s6, εάν σε ενδιαφέρουν οι επιπλέον λειτουργίες στην πλαϊνή οθόνη πας σε note.

Σχετικά με το μέγεθος ξέρεις από note / ενώ σχετικά με την κάμερα και οι δύο είναι με σταθεροποιητη ενώ αλλάζει η ανάλυση βάση την κάθε οθόνη.

Αν πας βάση τιμής όπου αντέχεις!!!

Αντε με έναν πόνο και ότι πάρεις να το χαρείς. ☺.

Απλά τα πράγματα της επιλογής εάν το θες απλά για λεζάντα πας σε s6, εάν σε ενδιαφέρουν οι επιπλέον λειτουργίες στην πλαϊνή οθόνη πας σε note.

Σχετικά με το μέγεθος ξέρεις από note / ενώ σχετικά με την κάμερα και οι δύο είναι με σταθεροποιητη ενώ αλλάζει η ανάλυση βάση την κάθε οθόνη.

Αν πας βάση τιμής όπου αντέχεις!!!

Αντε με έναν πόνο και ότι πάρεις να το χαρείς. ☺.

Σωστός ::p σε ευχαριστώ

Ελάχιστα πράγματα αφού λίγοι τολμούν να ρουταρουν μια τέτοια συσκευή. Άλλωστε δεν απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται με custom.

καλα ας το παρω εγω στα χερια μου και θα δεις για ποτε θα το ρουταρω ..σε χρονο μηδεν !:)

σιγα μην φαω εγω ολη την διαφήμιση και την σαβουρα της samsung ...!

υπαρχει καποιο λινκ για ρουτ στην συσκευή ?

καλα ας το παρω εγω στα χερια μου και θα δεις για ποτε θα το ρουταρω ..σε χρονο μηδεν !:)

σιγα μην φαω εγω ολη την διαφήμιση και την σαβουρα της samsung ...!

υπαρχει καποιο λινκ για ρουτ στην συσκευή ?

Θα βρεις τα πάντα στο σχετικό φόρουμ του XDA.

παιδια ολα καλα με την συσκευη , υπεροχη οθονη και υπεροχη καμερα , φανταστικο σχεδιο που δεν το πλησιαζει κανενα.πολυ γρηγορο και με απλετο χωρο μιας και εχω βαλει και καρτα 128 γιγα. η flip wallet της samsung ειναι υπεροχη και το μεγεθος το συνηθισα μια χαρα.

αλλα οι εναλλαγες ανοιχτων εφαρμογων ειναι πιο αργες και απο καθυστεριση σε σημειο που σκεφτομαι να βαλω παλι την συσκευη για πουλημα. με την lollipop εχει διαφορα σε αυτο τον τομεα?

θέλω να ρωτήσω για το Note Edge, ψάχνω για full body screen protector και δεν μπορώ να βρω πουθενά.

Κάτι τέτοιο μήπως ? δες αυτή τη φώτο .

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

παιδια ολα καλα με την συσκευη , υπεροχη οθονη και υπεροχη καμερα , φανταστικο σχεδιο που δεν το πλησιαζει κανενα.πολυ γρηγορο και με απλετο χωρο μιας και εχω βαλει και καρτα 128 γιγα. η flip wallet της samsung ειναι υπεροχη και το μεγεθος το συνηθισα μια χαρα.

αλλα οι εναλλαγες ανοιχτων εφαρμογων ειναι πιο αργες και απο καθυστεριση σε σημειο που σκεφτομαι να βαλω παλι την συσκευη για πουλημα. με την lollipop εχει διαφορα σε αυτο τον τομεα?

Εννοείς τις recent apps? Αν ναι, στο edge δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιεις.

Πηγαίνεις από την μια εφαρμογή στην άλλη μέσω την πλαϊνή οθόνης.

Να συμπληρώσω ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι απαλλαγμένα από τα χρόνια προβληματάκια της Samsung που αφορούν καθυστερήσεις στο άνοιγμα ΤΩΝ ΔΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ

Edited by Te_salat

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge