Jump to content

Samsung Galaxy Note Edge

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά!!!Τι εννοεις o Nova δεν παιζει σε edge???? Ο Next launcher που εχω εγω παιζει(νομιζω) στο edge!!!

Δεν εννοούμε ότι δεν παίζει καθόλου, αλλά ότι δεν συνεργάζεται καλά με την πλαινή οθόνη όπως ο stock.

Με next δεν έχω δοκιμάσει, το τσεκάρω τώρα

Edit: ούτε με next έπαιξε, εκτός και αν υπάρχει κάποια ειδική ρύθμιση.

Edited by bas13

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρασα τηνlollipop σήμερατο βράδυ. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω είναι η βελτίωση σε κάποιους τομείς όπως η προεσκοπιση της φωτογραφίας που τραβάμε, το recent apps και γενικά η ταχύτητα.

Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είναι η πρώτη μου μέρα με το Edge.

Σίγουρα δεν μου αρέσει η αυτονομία του αλλά είναι νωρίς.

Θα ήθελα να γράφω δύο λόγια σε σχέση με το Μ8 που έχω παράλληλα., αλλά θα κατηγορηθω ότι κάνω vs παρόλο που θα κρατήσω το Note σαν κυρία συσκευή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πέρασα τηνlollipop σήμερατο βράδυ. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω είναι η βελτίωση σε κάποιους τομείς όπως η προεσκοπιση της φωτογραφίας που τραβάμε, το recent apps και γενικά η ταχύτητα.

Θα ήθελα να γράφω δύο λόγια σε σχέση με το Μ8 που έχω παράλληλα., αλλά θα κατηγορηθω ότι κάνω vs παρόλο που θα κρατήσω το Note σαν κυρία συσκευή.

Η αυτονομία γενικώς δεν θα σ'αρεσει, σ'αυτόν τον τομέα η συσκευή είναι μέτρια(παρομοίως μέτρια ήταν και με kitkat), για μένα είναι το μόνο μειονέκτημα της συσκευής, ενώ από lags το μόνο που απασχολεί είναι αυτό στα recent apps.

Όσο για τη σύγκριση με το m8, δεν ξέρω αν δεν επιτρέπεται, αλλά μιας και τα χεις και τα δυο θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε ένα συγκριτικό, πιστεύω θα βοηθούσε πολύ και μελλοντικούς αγοραστές.

Η λύση για εσένα μιας και το νοτελι θα είναι βασικό σου τηλ και εν συνεχεία προέκταση του χεριού σου φίλε Κώστα είναι να έχεις πάντα μαζί σου μια δεύτερη μπαταρία.

Στα είχα πει νομίζω και πριν μια εβδομάδα για την μπαταρία του.

Δεν είναι κακή αλλά όχι αυτό που έχεις συνηθίσει τελευταία.

Από την άλλη βέβαια φορτίζει πολύ γρήγορα οπότε θα την βρεις την μέση λύση.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Χρόνια πολλά!!!Τι εννοεις o Nova δεν παιζει σε edge???? Ο Next launcher που εχω εγω παιζει(νομιζω) στο edge!!!

O nova που έχω τρέξει σε όλα τα androit τηλέφωνα (note 3/4 - LG g3 - m8 - Huawei mate7) γνήσιος και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο edge δυστυχώς δεν έτρεχε συνέχεια έκανε διακοπές ενώ μου ζητούσε να επιλέξω αν θέλω να έχω για laugher το βασικό tw του τηλεφώνου ή τον nova.

Αυτό κάθε σχεδόν φορά που ανοιγα το flip cover είναι λίγο εκνευριστικό μπορώ να πω.

Οπότε στοκ laugher υποχρεωτικά.

Κάτι δεν θα σου είχε "καθησει" σωστά. Έχω Nova στο Edge από την πρώτη μέρα χωρίς τέτοια προβλήματα.

Δοκίμασες τον νέο beta27 material design?

Κάτι δεν θα σου είχε "καθησει" σωστά. Έχω Nova στο Edge από την πρώτη μέρα χωρίς τέτοια προβλήματα.

Πώς τα πάει με την edge? Της επιτρέπει να δουλεύει σωστά?

@@@

Η μπαταρία μου σε αναμονή με όλα ανοικτά τα πηγαίνει μια χαρά. Έχασε 4% σε 6 ώρες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παίζει σωστά ναι, αλλά οχι στην HomeScreen.

Εκεί δεν συνεχίζει το wallpaper αλλά στο κοβει σε μαύρο background.

Παίζει σωστά ναι, αλλά οχι στην HomeScreen.

Εκεί δεν συνεχίζει το wallpaper αλλά στο κοβει σε μαύρο background.

Αυτό είναι που με χαλάει.

Συνεχίζουν πάντως να υπάρχουν μικρά lag σε ανύποπτο χρόνο. Δηλαδή δεν συμβαίνουν πάντα. Μπορεί για παράδειγμα να πατήσεις να ανοίξει ένα φάκελος που έχεις στην edge και να καθυστερήσει.

Πιστεύω όρο είναι πράγματα που διορθώνονται όπως έγινε στο galaxy S6. Πρέπει όμως να θέλει η Samsung να το κάνει.

Όχι αλλά δοκίμασα κάτι άλλο..........

Άλλαξα κινητό!!!!!!!! Πότε δεν ξέρεις όμως μπορεί και να ξανά πάρω το edge για μια φορά ακόμη!!!

Ευχαριστώ πάντως.

Αυτό είναι που με χαλάει.

Συνεχίζουν πάντως να υπάρχουν μικρά lag σε ανύποπτο χρόνο. Δηλαδή δεν συμβαίνουν πάντα. Μπορεί για παράδειγμα να πατήσεις να ανοίξει ένα φάκελος που έχεις στην edge και να καθυστερήσει.

Πιστεύω όρο είναι πράγματα που διορθώνονται όπως έγινε στο galaxy S6. Πρέπει όμως να θέλει η Samsung να το κάνει.

Στο απλο note 4 οποιδηποτε "θεμα" αντιμετωπιζεται με χρηση nova....

εδω απ οτι καταλαβαινω η χρηση nova ψιλοακυρωνει την σωστη χρηση της exge οθονης....που σημαινει οτι πρεπει να παραμεινεις στο TW...

Παντως θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις πως ειναι η συνολικη σου εμπειρια με το edge και αυτα που προσφερει σε σχεση με το m8...

Αν απενεργοποιησεις τα transition effect...συνεχιζουν τα lagakia?

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Στο απλο note 4 οποιδηποτε "θεμα" αντιμετωπιζεται με χρηση nova....

εδω απ οτι καταλαβαινω η χρηση nova ψιλοακυρωνει την σωστη χρηση της exge οθονης....που σημαινει οτι πρεπει να παραμεινεις στο TW...

Παντως θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις πως ειναι η συνολικη σου εμπειρια με το edge και αυτα που προσφερει σε σχεση με το m8...

Αν απενεργοποιησεις τα transition effect...συνεχιζουν τα lagakia?

Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα. Πρέπει πρώτα να βρω το ιδανικό στήσιμο για μένα.

Το Μ8 μου φαίνεται πιο "ευκινητο" στην χρήση του αλλά από την άλλη το bite κάνει πολύ περισσότερα πράγματα.

Επειδη εχω το F και μου περασε απο το μυαλο το edge ,μπορει καποιος φιλος που να εχουν περασει απο τα χερια του και τα δυο , να μεταφερει την αισθηση του (galanokop ...ισως? ) και απο τα δυο...

πχ για μπαταρια απο οτι ειπωθηκε ειναι καλυτερο το 4 ...στα υπολοιπα?

Θα παρακαλέσω να αποφευχθούν τα vs. Για συγκρίσεις συσκευών μπορείτε να ανοίξετε θέμα στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς. Edited by truckman

Αυτό που είναι σίγουρο σχετικά με τα οποια λαγκ είναι οτι φταίει η samsung. Δεν έχει δουλέψει το λογισμικό ως συνήθως.

Παράδειγμα: όταν θες να ανοίξεις μια εφαρμογή από τις recent apps έχει την γνωστή καθυστέρηση. Αν την ανοίξεις από την edge οθονη, γίνεται ακαριαία.

Οι φάκελοι που βρίσκονται στην κυρίως οθόνη ανοίγουν επίσης ακαριαία σε σχεση με φάκελο που έχεις στην edge.

Τουλάχιστον δεν έχει λαγκ ο dialer και η συλλογή.

Ελπίζω μόλις ηρεμίσουν με τα νέα galaxy s να δώσουν την απαιτούμενη προσοχή στα Note και όχι να το αφήσουν για τα Ν5.

Γενικά για μένα είναι πολύ πρακτική η πλαινή οθόνη και δεν το μετάνιωσα που πήρα το Edge.

Δεν χρειάζομαι εικονίδια στις οθόνες μου. Μόνο widgets. Τα εικονίδια σε 4 φακελους στον drawer και τέλος.

Σημερα περιμένω και το Gear S να δω πως συνεργάζονται και αν θα αντέξω αυτό το mini τηλέφωνο στο χέρι μου :lol:

πριν λιγο παρελαβα και εγω... ιδιαιτερο το ατιμο... με το που το ανοιξα εκανα σαν παιδακι που του δωσαν το δωρο του ! ειχα να νοιωσω πολυ καιρο ετσι :lol:

πριν λιγο παρελαβα και εγω... ιδιαιτερο το ατιμο... με το που το ανοιξα εκανα σαν παιδακι που του δωσαν το δωρο του ! ειχα να νοιωσω πολυ καιρο ετσι :lol:

Όσο το συνηθίζω τόσο μου αρέσει.

Περιμένω ένα screen protector που πιάνει και την edge οθόνη για να το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη.

Ή original flip που έχω είναι πολύ ωραία αλλά το κάνει δύσχρηστο με το ένα χέρι.

Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία με την original Flip Κώστα;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

[ATTACH]59567[/ATTACH]

Δες την εδώ αφορετη. Ο Κώστας θα ανεβάσει φώτο φορεμενη...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εδώ είσαι.

@@Ξέρει κανείς γιατί δεν ανάβει η edge σε όλες τις ειδοποιήσεις? Πχ gmail, Facebook κλπ.

Έτσι πρέπει να είναι?

Δεν με νοιάζει βέβαια έχω το Gear απλά θέλω να ξέρω μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση.

Εννοείται ότι τις έχω τικσρει τις εφαρμογές.

[ATTACH]59575[/ATTACH]

Από μόνη της δεν ανάβει. Άμα τρυψεις ...θα ανάψει και θα κάνει scroll όλες της ειδοποιήσεις σου.

@@Ξέρει κανείς γιατί δεν ανάβει η edge σε όλες τις ειδοποιήσεις? Πχ gmail, Facebook κλπ.

Έτσι πρέπει να είναι?

Από μόνη της δεν ανάβει. Άμα τρυψεις ...θα ανάψει και θα κάνει scroll όλες της ειδοποιήσεις σου.

Όταν έρχεται μήνυμα, ανάβει μόνη της & εμφανίζει το μήνυμα, ενώ το αντίστοιχο σε fb & gmail δεν γίνεται.

Εδώ είσαι.

Έτσι πρέπει να είναι?

Δεν με νοιάζει βέβαια έχω το Gear απλά θέλω να ξέρω μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση.

Εννοείται ότι τις έχω τικσρει τις εφαρμογές.

[ATTACH]59575[/ATTACH]

Κώστα αναμένουμε κρίσεις για τη μπαταρία! :) Σε δικαίωσε η επιλογή? Εγώ τελικά πήγα σε G3 να το δούμε και αυτό...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Για να καταλαβω.. με το κλασσικο πχ note 4...για Ολα τα εισερχομενα

(mail μεσω οποιαδηποτε εφαρμογης,fb,messenger,vipe κλπ κλπ)

υπαρχει το led notification...στο edge Δεν υπαρχει Ειδοποιηση για Ολα?

Ειναι ευκολο καποιες ενδεικτικες φωτο για το πως φαινονται οι ειδοποιησεις στην egde οθονη?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Edge