alex61 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) χθες βράδυ κατέβασα αναβάθμιση σε lollipop (Cosmote).Έγινε σφαιράτο αλλά κατάλαβα ότι η μπαταρία κατεβαίνει τώρα πιο γρήγορα. Edited April 25, 2015 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Καλησπερα σας. Εχει κάποιος θέμα με τη κάμερα του; μου κανει το θεμα οταν την ανοιγω να είναι μαυρη και μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν δουλευει και πρεπει να το σβησω και να το αναψω ξανα για να δουλέψει . Που πηρα τηλ μου ειπαν οτι ειναι θεμα λογισμικού. Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Φίλε αυτό μου έκανε και σε εμένα και μόλις άλλαξα κάρτα μνήμης έφτιαξε. Πήρα την Samsung Evo 64GB, αλλά γενικώς τα έχουν κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Φίλε αυτό μου έκανε και σε εμένα και μόλις άλλαξα κάρτα μνήμης έφτιαξε. Πήρα την Samsung Evo 64GB, αλλά γενικώς τα έχουν κάνει... Σε ευχαριστω . Να σου πω ομως . Στο δικο μ τηλεφωνο Νοte4 εχω καινουργια 32αρα. Στης γυναικας μ ειναι η παλια μ 16αρα που ειχα παλια στο S3 και ποτε δεν εκανε αυτο το θεμα. Τωρα η γυναικα εχει το S5 και της κανει το ιδιο. Ελπιζω να ειναι θεμα λογισμικού. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εμενα είχε αρχίσει να μου το κάνει αρκετά συχνά τον τελευταίο μήνα, από τότε που έβαλα να γίνεται η αποθήκευση των εικόνων στο κινητο δεν μου κολλάει! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 παντως με samsung sd...αυτα τα θεματα ειναι λυμενα... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εμενα είχε αρχίσει να μου το κάνει αρκετά συχνά τον τελευταίο μήνα, από τότε που έβαλα να γίνεται η αποθήκευση των εικόνων στο κινητο δεν μου κολλάει! !! Περιμενε λιγο ακομα. Της γυναικας εχει καιρο που αποθηκευονται στο κινητο λογο τπυ οτι γέμισε αλλα και παλι το κανει. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Περιμενε λιγο ακομα. Της γυναικας εχει καιρο που αποθηκευονται στο κινητο λογο τπυ οτι γέμισε αλλα και παλι το κανει. Μετά ξανά αποθήκευση στην κάρτα μέχρι να αρχίσει πάλι τα κολλήματα....και πάει λέγοντας.....:) Πέρα της πλάκας είναι ντροπη να τρώει τέτοια κολλήματα !!!! ..μάλλον πάμε για samsung sd...αν το ηξερα εξ αρχής θα πήγαινα κατευθειαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μετά ξανά αποθήκευση στην κάρτα μέχρι να αρχίσει πάλι τα κολλήματα....και πάει λέγοντας.....:) Πέρα της πλάκας είναι ντροπη να τρώει τέτοια κολλήματα !!!! ..μάλλον πάμε για samsung sd...αν το ηξερα εξ αρχής θα πήγαινα κατευθειαν.. Μακάρι το πρόβλημα να είναι ένα απ τα δυο και τίποτε παραπάνω. Και φυσικά είναι ντροπή Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) lollipop =απαγοητευση. μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα, κολλήματα συχνα με διαφορα προγράμματα (swiftkey,καμερα, quizdom και αλλα) καθυστερηση στο ανοιγμα . καρτα sd Samsung evo 32 gb και μου κολλαει και η καμερα αλλα και όταν βλεπω της φωτογραφιες. και εχω παρατηρησει ότι πλεον αν χρησιμοποιείς την καμερα για αρκετη συνεχομενη ωρα το κινητο ζεστενεται αρκετα και η μπαταρια πεφτει απίστευτα γρηγορα . να πω ότι ολοι οι συγχρονισμοι είναι κλειστοι και το 4g παντα ανοιχτο edit και να πω και κατι άλλο που μου το κανει δευτερη φορα. ενώ η μπαταρια δειχνει 2ή 3% και βλέπεις κατι στο κινητο κλεινει αμεσα χωρις να παει στο 1% . πολύ χαλια Edited April 26, 2015 by perdikos2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 lollipop =απαγοητευση. μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα, κολλήματα συχνα με διαφορα προγράμματα (swiftkey,καμερα, quizdom και αλλα) καθυστερηση στο ανοιγμα . καρτα sd Samsung evo 32 gb και μου κολλαει και η καμερα αλλα και όταν βλεπω της φωτογραφιες. και εχω παρατηρησει ότι πλεον αν χρησιμοποιείς την καμερα για αρκετη συνεχομενη ωρα το κινητο ζεστενεται αρκετα και η μπαταρια πεφτει απίστευτα γρηγορα . να πω ότι ολοι οι συγχρονισμοι είναι κλειστοι και το 4g παντα ανοιχτο Μάλλον δεν σου έκατσε καλά φίλε. Διαγραφή όλων και εγκατάσταση από την αρχή. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Οσοι εχετε θεμα με την καμερα, και battery drain κοιταξτε στην καταναλωση μπαταριας αν υπάρχει το mm-qcamera-daemon. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ξερει καποιος που υπαρχουν οι αγγελιες στο site γιατι δεν μπορω να τις βρω????ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ναι, δώθηκε σήμερα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ξερει καποιος που υπαρχουν οι αγγελιες στο site γιατι δεν μπορω να τις βρω????ευχαριστω Πρεπει βεβαια να πληρεις τις προϋποθεσεις για να σου εχει ενεργοποιηθει η δυνατοτητα να τα βλεπεις, αλλα δοκιμασε. Δυο κλικ υποθεση ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 μετα απο καποιες μερες με στοκ rom.ενα εχω να πω μακρια απο μενα οι στοκ.custom και παλι custom.εχω πλεον ενα full λειτουργικο τηλ.και 2.15 giga rom συστηματος αδεια.και πλεον το τηλ.κανει παπαδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ποιά Custom ROM χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Το μόνο που μου λείπει από τη συσκευή (πέρα από το ραδιόφωνο που δεν το έχω χρειαστεί ακόμα βέβαια) είναι το double tap to wake. Έχουμε δύο hardware buttons για να το ξυπνάμε αλλά δεν θέλω να τα "καταπονώ" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Το μόνο που μου λείπει από τη συσκευή (πέρα από το ραδιόφωνο που δεν το έχω χρειαστεί ακόμα βέβαια) είναι το double tap to wake. Έχουμε δύο hardware buttons για να το ξυπνάμε αλλά δεν θέλω να τα "καταπονώ" Βάλε το Gravity απο το store και τέλος.αφου το ρυθμίσω,το βγάζω απο την θήκη ανοίγει το τηλ,δακτυλικό αποτύπωμα και ξεκλείδωμα.Το βάζω στην θήκη και κλειδωμα και μάλιστα με δόνηση για επιβεβαίωση.ολα αυτά χωρις πάτημα κανενός πλήκτρου και χρηση στα στατιστικά της μπαταρίας 1-2%. Edited April 26, 2015 by filipdent Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ή μπορείς να το ανοίξεις περνώντας το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα εγγύτητας. Πρέπει απλά να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις-προσβασιμότητα-κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση-αφύπνιση χωρίς επαφή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ή μπορείς να το ανοίξεις περνώντας το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα εγγύτητας. Πρέπει απλά να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις-προσβασιμότητα-κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση-αφύπνιση χωρίς επαφή. Με αυτήν την κίνηση απλά ανοίγει η εικόνα για αναπάντητες,μπαταρία και μυνημα τα αν δεν κανω λάθος.με το Gravity κλείνει και αυτόματα οταν μπει στην θήκη,η κλείσε το καπάκι μιας flip θήκης. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ποιά Custom ROM χρησιμοποιείς? simple rom και simple cernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Με αυτήν την κίνηση απλά ανοίγει η εικόνα για αναπάντητες,μπαταρία και μυνημα τα αν δεν κανω λάθος.με το Gravity κλείνει και αυτόματα οταν μπει στην θήκη,η κλείσε το καπάκι μιας flip θήκης. Αυτό ίσχυε μέχρι το note 3. Πλέον με αυτήν την κίνηση ενεργοποιείται το κινητό κανονικά. Δεν χρειάζεται απαραίτητα τρίτη εφαρμογή, εκτός βέβαια και αν βολεύεται κάποιος με άλλη εφαρμογή, γούστα είναι αυτά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πρεπει βεβαια να πληρεις τις προϋποθεσεις για να σου εχει ενεργοποιηθει η δυνατοτητα να τα βλεπεις, αλλα δοκιμασε. Δυο κλικ υποθεση ειναι. Το βρήκα.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Αυτό ίσχυε μέχρι το note 3. Πλέον με αυτήν την κίνηση ενεργοποιείται το κινητό κανονικά. Δεν χρειάζεται απαραίτητα τρίτη εφαρμογή, εκτός βέβαια και αν βολεύεται κάποιος με άλλη εφαρμογή, γούστα είναι αυτά. Οκ.Εχεις δίκιο. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts