filosofos77 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Μπορείς να ανεβάσεις πιο καθαρές φωτογραφίες; Γιατί δεν βλέπω το error σε odin. Προσωπικά πιστεύω διορθώνεται η περίπτωση σου. Μην βιαστείς για μητρική γιατί έτσι κι αλλιώς είσαι ήδη εκτός εγγύησης. Το fail το έχω πάρει σε διάφορες φάσεις και με διάφορες αιτίες που αναγράφονται,τι θέλω να πω ,άλλοτε σαν σαν τώρα στην αρχή ,άλλοτε στην μέση που αναφέρει οτι δεν μπορεί να περάσει ενα αρχείο της Ρομ ,άλλοτε αναφέρει αν θυμάμαι σωστα κάτι για pit. Αντίστοιχα και όταν πήγα με το μοντελο και το s/n μέσω smart link που ουσιαστικά πέρναγε την δική του Ρομ. Θα τα μαζεψω όλα σήμερα και θα τα ανεβασω σε ενα αρχείο ζιπ στο Mega μια και έτσι δεν μου επιτρέπει να βάλω μεγαλο μέγεθος τις φωτογραφίες και δικαιολογημένα χάνουν την ποιότητα. Το knok έγραψε ίσως λογο αναβάθμιση σε Android 6, δεν τον έχω τον κουνιάδο μου να κανει τέτοιες αλλαγές-πειραματα,αλλά τώρα άντε να το αποδείξεις. Θα σε παρακαλούσα αν εχεις κάτι κατα τα νου,σαν πιο έμπειρος σε Samsung, θα σου ήμουν υποχρεος. Edited November 1, 2016 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 https://mega.nz/#!vQxQDCYK!oarZSJ6q4Z1xQeYjs5rgrQ6BV-Fw0qW2e9efmbO1zg8 Μέσα στο φάκελο υπάρχουν άλλοι τρεις απο τις οποίες πήρα φωτός προσπαθώντας να περάσω τρεις διαφορετικές Ρομ,η πρώτη η ελληνική EU,η δεύτερη γερμανική και στην τρίτη μια που βρήκα χθες μέσα απο το XDA . Και στις τρεις είχα σφάλμα σε διαφορετικές στιγμές . Τουλάχιστον υπάρχει τρόπος να περαστεί Ρομ ή στην τελική κάποια custom?απλα μου έχουν δεθεί τα χέρια τώρα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Δοκιμασε να περασεις το FW μαζι με το σωστο Pit file. Δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δοκιμασε να περασεις το FW μαζι με το σωστο Pit file. Δες εδώ. Λοιπόν δοκιμασα χθες βράδυ αλλά και παλι δεν είχα το τελικο αποτέλεσμα. Εκανα πολλές δοκιμές ,κατάφερα με εγκατάσταση pit πλέων να έχω το recovery ,εκεί μπορω να δουλεψω στις επιλογές που προσφέρει χωρίς σφάλμα,όταν πάω όμως μετα να περάσω Ρομ μέσω Odin λίγο πριν τελειώσει πετά σφάλμα. 1.υπάρχει κάποιος συνδυασμός pit + ROM ,ανεξάρτητα την χώρα που έχει περάσει κάποιος εύκολα χωρίς θέματα? Ως είμαι με το recovery μπορω να περάσω απο εκεί την ROM? (Η τελευταία Ρομ που είχε πανω ηταν 5.1.1 http://www.sammobile.com/firmwares/download/55479/N910FXXU1COH4_N910FOXA1COH4_DBT/) 2.Υπάρχουν καπου κάποιος οδηγός για εγκατάσταση έστω custom recovery & ROM να δοκιμασω την τύχη μου αν σε official δεν....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Λοιπόν δοκιμασα χθες βράδυ αλλά και παλι δεν είχα το τελικο αποτέλεσμα. Εκανα πολλές δοκιμές ,κατάφερα με εγκατάσταση pit πλέων να έχω το recovery ,εκεί μπορω να δουλεψω στις επιλογές που προσφέρει χωρίς σφάλμα,όταν πάω όμως μετα να περάσω Ρομ μέσω Odin λίγο πριν τελειώσει πετά σφάλμα. 1.υπάρχει κάποιος συνδυασμός pit + ROM ,ανεξάρτητα την χώρα που έχει περάσει κάποιος εύκολα χωρίς θέματα? Ως είμαι με το recovery μπορω να περάσω απο εκεί την ROM? (Η τελευταία Ρομ που είχε πανω ηταν 5.1.1 http://www.sammobile.com/firmwares/download/55479/N910FXXU1COH4_N910FOXA1COH4_DBT/) 2.Υπάρχουν καπου κάποιος οδηγός για εγκατάσταση έστω custom recovery & ROM να δοκιμασω την τύχη μου αν σε official δεν....? Οι αδηγοί είναι εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Οι αδηγοί είναι εδώ Ναι εχεις δίκαιο, θέλει διάβασμα ,αν και δεν είναι πολλές σελίδες ,για να μπω στο κλίμα εκεί. Ευχαριστώ. (Έχεις κάποια να προτεινεις) Τελικά πριν λίγο κατάφερα να το κάνω να δούλεψει. Ψάχνοντας για τα pit κατεληξα σε κάποια post που υπάρχουν μέσα στις σελίδες που υπάρχουν οι official ROM http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=30686 Όπου υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις σαν και μένα. Έτσι πήρα μια repair ROM σε 5.0.1 ,έτσι την ονομάζει, και δούλεψα πανω σε αυτήν. Αφού πέρασα ολα τα αρχεία που έπρεπε στο Odin,(pit,boot loader, firmware,cp & CSC) κόλλησε λίγο πριν το τέλος σε ενα αρχείο hidden.img όπου το άλλαξα σύμφωνα με ενα βίντεο στο YouTube. Τελικά άνοιξε Το άσχημο 1.τρέλλα κολλήματα όπως είχε και πιο παλιά. 2.Δεν υπάρχουν ενημερωσεις λογισμικού. Απο κει και μετα δεν ξέρω αν δοκιμάζοντας μεταγενέστερα αρχεία Ρομ αν έχω καλύτερα αποτελέσματα σε λειτουργία ή μεταβαίνοντας σε μια custom,όπως και σκέφτομαι. Edited November 2, 2016 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Το ίδιο έπαθε και εμένα, μόνο αλλαγή πλακέτας και επειδή και σε μένα είχε γράψει ο κνοξ ζητήσαν 300ε Σήμερα μίλησα με τον κολλητό μου που έχει το 910F (έγώ έχω το C και του το παίζω καζούρα :p ), το είχε πάει smartek τρείς φορές με πρόβλημα στην φόρτιση και στον χρόνο που φόρτιζε και το πόσο κράταγε (του έσβηνε ξαφνικα με 40%),την μία του άλλαξαν πλακέτα,μετά μπαταρία και τελευταία την θύρα φόρτισης.Γενικά δεν είναι power user και πολύ ψείρας με το κινητό. Τελικά σήμερα τον πήραν τηλέφωνο και του το αντικαθιστούν με S7 egde μιάς και δεν δείχνει να φτιάχνει..... Νά γιατί KNOX 0x0 :X Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ναι εχεις δίκαιο, θέλει διάβασμα ,αν και δεν είναι πολλές σελίδες ,για να μπω στο κλίμα εκεί. Ευχαριστώ. (Έχεις κάποια να προτεινεις) Τελικά πριν λίγο κατάφερα να το κάνω να δούλεψει. Ψάχνοντας για τα pit κατεληξα σε κάποια post που υπάρχουν μέσα στις σελίδες που υπάρχουν οι official ROM http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=30686 Όπου υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις σαν και μένα. Έτσι πήρα μια repair ROM σε 5.0.1 ,έτσι την ονομάζει, και δούλεψα πανω σε αυτήν. Αφού πέρασα ολα τα αρχεία που έπρεπε στο Odin,(pit,boot loader, firmware,cp & CSC) κόλλησε λίγο πριν το τέλος σε ενα αρχείο hidden.img όπου το άλλαξα σύμφωνα με ενα βίντεο στο YouTube. Τελικά άνοιξε Το άσχημο 1.τρέλλα κολλήματα όπως είχε και πιο παλιά. 2.Δεν υπάρχουν ενημερωσεις λογισμικού. Απο κει και μετα δεν ξέρω αν δοκιμάζοντας μεταγενέστερα αρχεία Ρομ αν έχω καλύτερα αποτελέσματα σε λειτουργία ή μεταβαίνοντας σε μια custom,όπως και σκέφτομαι. Βασικά το hidden μπορείς να το παραλλείψεις. Εγώ λέω πέρνα μια μαμά ρομ τώρα. Αν έχεις ακόμα πρόβλημα να την περάσεις, είναι πιθανό το emmc να πνέει τα λοίσθια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Χαιρετω!! Και εγω αντιμετωπιζω προβληματα με το f μου! κολλαει αρκετα τον τελευταιο καιρο, και καμια φορα κανει επανεκκινιση! αλλα πιο πολυ κολληματα απο το πουθενα! Ολα παρατηρησα οτι αρχισαν οταν φορτισα το κινητο 2 φορες κλειστο απο 0% μεχρι 100%, επειτα απο αυτα αρχισαν τα κολληματα! Αλλαξα 2 μπαταριες και ενα σωρο official roms αλλα και παλι μετα απο λιγο αρχιζει τα κολπα του! Γνωριζει καποιος κατι?? Αν του περασω καποια rom του C μοντελου υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει η λεω μπουρδες? Η μια λυση ειναι να το παω γι αλλαγη πλακετας!??? και η αλλη να το εχω σαν backup και ν αγορασω καποιο αλλο Edited November 2, 2016 by kanello Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Χαιρετω!! Και εγω αντιμετωπιζω προβληματα με το f μου! κολλαει αρκετα τον τελευταιο καιρο, και καμια φορα κανει επανεκκινιση! αλλα πιο πολυ κολληματα απο το πουθενα! Ολα παρατηρησα οτι αρχισαν οταν φορτισα το κινητο 2 φορες κλειστο απο 0% μεχρι 100%, επειτα απο αυτα αρχισαν τα κολληματα! Αλλαξα 2 μπαταριες και ενα σωρο official roms αλλα και παλι μετα απο λιγο αρχιζει τα κολπα του! Γνωριζει καποιος κατι?? Αν του περασω καποια rom του C μοντελου υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει η λεω μπουρδες? Η μια λυση ειναι να το παω γι αλλαγη πλακετας!??? και η αλλη να το εχω σαν backup και ν αγορασω καποιο αλλο Μπούρδες :p Μπορεί να είναι και εφαρμογή. Πριν πας σε δραστικά μέτρα (σέρβις), κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά μην εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή. Δες πως θα πάει και αν συνεχίσει τα ίδια, σέρβις. Αν δουλέψει κανονικά, βάζε τις εφαρμογές ΜΙΑ ΜΙΑ και δοκίμαζε, για να βρεις ποια φταίει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μπούρδες :p Μπορεί να είναι και εφαρμογή. Πριν πας σε δραστικά μέτρα (σέρβις), κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά μην εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή. Δες πως θα πάει και αν συνεχίσει τα ίδια, σέρβις. Αν δουλέψει κανονικά, βάζε τις εφαρμογές ΜΙΑ ΜΙΑ και δοκίμαζε, για να βρεις ποια φταίει. Εχω κανει και επαναφορα και wipe data! Και οι εφαρμογες που χρησιμοποιω ειναι οι ιδιες που ειχα σχεδον παντα Social: facebook, messenger, viber, whatsapp, instagram, μtorrent Music: shazam, tunein, ringtone maker Games: dan the man, xenowerk, pokemon go, ankora, run the fight Αλλα δεν χρησιμοποιω ολες τις εφαρμογες! Οποτε????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Βασικά το hidden μπορείς να το παραλλείψεις. Εγώ λέω πέρνα μια μαμά ρομ τώρα. Αν έχεις ακόμα πρόβλημα να την περάσεις, είναι πιθανό το emmc να πνέει τα λοίσθια. Απο μια φωτο που μου είχε στείλει πριν το λάβω,αναφερόταν για emmc.Μπορεί να μην έχω την ανάλογη εμπειρία σαν πολλους απο εσάς αλλά σε αλλη συσκευή που είχα στο θέμα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, που αρνιόταν κατηγορηματικά να περάσει Ρομ.Καμένο ή προβληματικο emmc. Του το είχα αναφέρει πριν το στείλει,αλλά μια και εγγύηση δεν υπήρχε είπα μπας και το παλεψω λίγο. Τώρα όσο αφορα για νέα μαμά Ρομ,θα χρειαστω εκτός το firmware και το pit? Αν παλι δεν τοτε θα δοκιμασω την τύχη μου σε κάποια custom,αλλιώς πάμε για αλλαγή, αν το επιθυμεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Εχω κανει και επαναφορα και wipe data! Και οι εφαρμογες που χρησιμοποιω ειναι οι ιδιες που ειχα σχεδον παντα Social: facebook, messenger, viber, whatsapp, instagram, μtorrent Music: shazam, tunein, ringtone maker Games: dan the man, xenowerk, pokemon go, ankora, run the fight Αλλα δεν χρησιμοποιω ολες τις εφαρμογες! Οποτε????? Οπότε αυτό δεν είναι καμία εφαρμογή όπως σου σύστησα. Το σχεδόν πάντα δε λέει κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε Ελληνικό. 384Mb είναι και θα την κάνω το απόγευμα μπας και δω διαφορά στην μπαταρία. Τι έγινε; Φάγανε τα μούτρα τους στο 7 και θέλουν να μας γλυκανουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spuroutsos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδες εκανα την αναβαθμιση σε Android 6 και εχω σοβαρο θεμα με τη μπαταρια. Εκει που δειχνει 95% μεσα σε πεντε λεπτα δειχνει 2% ετσι ξαφνικα. Εχω κανει και το τελευταιο update που υποτιθεται βελτιωνει τη μπαταρια αλλα τιποτα. Εννοειται εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδες εκανα την αναβαθμιση σε Android 6 και εχω σοβαρο θεμα με τη μπαταρια. Εκει που δειχνει 95% μεσα σε πεντε λεπτα δειχνει 2% ετσι ξαφνικα. Εχω κανει και το τελευταιο update που υποτιθεται βελτιωνει τη μπαταρια αλλα τιποτα. Εννοειται εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Τι παιζει? Μπορεί να τα έφτυσε η μπαταρία σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλον αλλά έχει κάνα δυο μέρες που δεν δουλεύει το εντολή χωρίς επαφή ούτε πατώντας το κουμπί στο s Pen ούτε κατά την εξαγωγή του αν γνωρίζει κανένας κάποια λύση πριν προβώ σε επαναφορά ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Κάνε μία εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης από τις ρυθμίσεις, reboot τη συσκευή και δοκίμασε. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αυτό που παρατήρησα με το τελευταίο update (σε Ιταλική rom) είναι πως βελτιώθηκε ο χρόνος standby, αλλά όταν το χρησιμοποιείς, η μπαταρία φεύγει σαν νερό. Φυσικά έχει γίνει πιο γρήγορο και smooth, υποψιάζομαι όμως τον λόγο.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Κάνε μία εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης από τις ρυθμίσεις, reboot τη συσκευή και δοκίμασε. Πως το κάνω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αυτό που παρατήρησα με το τελευταίο update (σε Ιταλική rom) είναι πως βελτιώθηκε ο χρόνος standby, αλλά όταν το χρησιμοποιείς, η μπαταρία φεύγει σαν νερό. Φυσικά έχει γίνει πιο γρήγορο και smooth, υποψιάζομαι όμως τον λόγο.... :lol: Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Ποιόν λόγο υποψιάζεσαι; Για πες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Οπότε αυτό δεν είναι καμία εφαρμογή όπως σου σύστησα. Το σχεδόν πάντα δε λέει κάτι. Χαιρετω Εκανα οπως ειπες Εκανα hard reset και wipe και περασα μονο το viber και το messenger Ακριβως το ιδιο πραγμα δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Χαιρετω Εκανα οπως ειπες Εκανα hard reset και wipe και περασα μονο το viber και το messenger Ακριβως το ιδιο πραγμα δυστυχως Εγώ θα έβγαζα και αυτά για να σιγουρευτώ πριν το στείλω στο σέρβις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Ποιόν λόγο υποψιάζεσαι; Για πες.... Ο προφανής είναι πως ανέβασαν τις επιδόσεις σε βάρος της κατανάλωσης. Ο μη προφανής είναι πως υποψιάζομαι κάποια γυφτιά των Κορεατών, κάτι που μπορεί να ακουστεί και συνομωσιολογικό. Να χαλάμε το image του προηγούμενου μοντέλου, προκειμένου να ρίξουμε το αγοραστικό κοινό στο επόμενο. Και δεν εννοώ το Note 7 λόγω της πατάτας που έκαναν, αλλά σε κάποιο S, ακόμα και στο επερχόμενο Note 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 καλησπέρα να ρωτησω, το ότι έχει gorilla glass και άλλα τέτοια δε σημαίνει ότι δε γρατζουνιέται; η απλά έχει να κάνει με το αν είναι άθραυστο ή όχι; το είχα μεσα στη τσάντα και μου έκανε μια γρατζουναρα ΝΑ και με πετυχε σε φαση που χα βγάλει το τζαμάκι γιατί είχε σπάσει... ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ έλεος. τελικά τι παίζει με τους γορίλες; μούφα; Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts