kwstas21 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπερα σας!!περασα με odin την ελληνικη MM απο sammobile και τα πληκτρα αφης τα φοτεινα δεν δονιζους οταν τα πατας.ενω στην 5.1.1 δονουσαν το εχετε παρατηρησει?καθως ακομα οταν μιλαω viber messenger ο αλλος δεν με ακουει καθολου μονο με ακουστικα αν βαλω με ακουει.κατι που οταν κανω τηλ.κλησεις δεν ισχει ο αλλος με ακουει κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeplakias Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπερα. Τον τελευταιο μηνα εχω συνεχη lags, κανει restart ,αργει να κανει επαννεκινηση & πριν 3 μερες δεν καταφερε να ανοιξει κ εμφανισε mmc read failed. Εκανα factory reset, αλλα εξακολουθει να κανει restart. Konx 0×0 official rom uk. Μηπως φταιει το τελευταιο update του Αυγουστου γυρω στα 350mb ή υπαρχει hardware προβλημα πλακετας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Μόλις μου ήρθε update 350MB σε unbranded Ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εγώ το πέρασα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει. Πάντως κάτι για Samsung cloud άκουγα αλλά δεν το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 εγω ξερω οτι το κινητο δουλευει απλα ΤΕΛΕΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Βελτίωση μπαταρίας έλεγε πάλι κι εμπειρία χρήσης και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Βελτίωση μπαταρίας έλεγε πάλι κι εμπειρία χρήσης και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι. Πάντα έτσι λένε :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Γερμανικό (DBT) έκανα τυχαία ένα τσεκ για αναβαθμίσεις και τώρα κατεβάζει μια 445mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Γερμανικό (DBT) έκανα τυχαία ένα τσεκ για αναβαθμίσεις και τώρα κατεβάζει μια 445mb Σωστός! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160822/0ed70fd943ce3fc158800e74a637fc7f.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Σε εμάς στο C δεν ήρθε τπτ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Σε εμάς στο C δεν ήρθε τπτ :/ Δες εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Με αυτή την ενημέρωση έφυγε το μήνυνα για την SD που έβγαινε μετά από κάθε επανεκκίνηση... με το οποίο δεν είχα πρόβλημα, αλλά το αναφέρω ενοχλούσε πολλά άτομα. Edited August 23, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Με αυτή την ενημέρωση έφυγε το μήνυνα για την SD που έβγαινε μετά από κάθε επανεκκίνηση. Στο δικό μου παραμένει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Στο δικό μου παραμένει :( Σου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Σου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση; Ναι μου ήρθε γι'αυτό απάντησα στο μήνυμα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ρε παιδια αξιζει η 6 η να μεινω ακομα με την 5?:wacko: Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ρε παιδια αξιζει η 6 η να μεινω ακομα με την 5?:wacko: Εγώ έχω μόνο καλά λόγια να πω για την 6 και σε θέμα ταχύτητας και αξιοπιστίας και λειτουργιών (από το Note 5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ρε παιδια αξιζει η 6 η να μεινω ακομα με την 5?:wacko: δουλευει ΤΕΛΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 ηλπιζα να μου πειτε οχι γιατι βαριεμαι να επαναφερω εργοστασιακες ρυθμισεις και να την βαλω και να ξαναστηνω μετα το τηλ :p Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 δεν χρειαζεται να επαναφερεις εργοστασιακες ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 δεν χρειαζεται να επαναφερεις εργοστασιακες ρυθμισεις... Μη το λες! Και εγώ έτσι έλεγα σε όλες τις αναβαθμίσεις που είχα κάνει χωρίς πρόβλημα από επάνω, αλλά μετά με την 6 να μη πω τι έγινε!!:mad: Οπότε και έκανα και επαναφορά και wipe cache κτλ από 2 φορές μάλιστα!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μη το λες! Και εγώ έτσι έλεγα σε όλες τις αναβαθμίσεις που είχα κάνει χωρίς πρόβλημα από επάνω, αλλά μετά με την 6 να μη πω τι έγινε!!:mad: Οπότε και έκανα και επαναφορά και wipe cache κτλ από 2 φορές μάλιστα!!! Παντα επαναφορα και καθαρο περασμα θελουν οι καινουργιες για να ψιλοεχεις το κεφαλι σου ησυχο :) Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Υπάρχει μαμισια εφαρμογή καταγραφής βίντεο της δραστηριοτητας της οθόνης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Υπάρχει μαμισια εφαρμογή καταγραφής βίντεο της δραστηριοτητας της οθόνης; Original εφαρμογή δεν νομίζω… μόνο στο play store ότι βρεις… π.χ. ΑZ Screen Recorder Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Με αυτή την ενημέρωση έφυγε το μήνυνα για την SD που έβγαινε μετά από κάθε επανεκκίνηση... με το οποίο δεν είχα πρόβλημα, αλλά το αναφέρω ενοχλούσε πολλά άτομα.σωστος!!!!τωρα το προσεξα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts