Jump to content

kwstas21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstas21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kwstas21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σας!!περασα με odin την ελληνικη MM απο sammobile και τα πληκτρα αφης τα φοτεινα δεν δονιζους οταν τα πατας.ενω στην 5.1.1 δονουσαν το εχετε παρατηρησει?καθως ακομα οταν μιλαω viber messenger ο αλλος δεν με ακουει καθολου μονο με ακουστικα αν βαλω με ακουει.κατι που οταν κανω τηλ.κλησεις δεν ισχει ο αλλος με ακουει κανονικα..
  2. οντως ειδα βιντεακια και εγω με κλειδια με μαχαιρια και δεν αφηνουν καν σημαδι και πραγματικα απορισα με εμενα.στην αχη ειπα μηπως κατι να εσταξε πανω και απλοθεικε ειπα να το ξεισω να δω μηπως φυγει αλλα δεν το εκανα καν μην το κανω χειροτερα.δεν ειναι κατι τεραστιο αλλα ξερεις πως νιωθεις οταν δεις κατι τετοιο εστω και μικρο.ξερεις που πουλανε αυτες τις αλοιφες?
  3. Παιδια καλησπερα και συγνωνη αν αυτο που θα πω ειναι εκτος θεματος.αλλα θα ρωτησω εδω μιας και οι περισοτεροι εχετε το κιν αρκετο καιρο.σημερα παρατηρησα στην πανω δεξια μερια της οθονης κατι σαν γρατζουνια .δοκιμασα να το καθαρισω καθαριστικο και πανακι αλλα δεν εφυγε.και ξενερωσα και μονο που την ειδα να πω οτι το κιν δεν μου εχει πεσει ποτε και στην τσεπη το εχω παντα μονο του χωρις κερματα κλειδια κτλπ.αν οντος ειναι γρατζουνια υπαρχει τροπος να φυγει?
  4. Ευαριστω πολυ για την απαντηση..ναι να της απενεργοποιοισω αλλα χρειαζετε μονο αυτο η θελει και κατι αλλο?ρωταω γιατι καποιες εφαρμογες που θελουν ροοτ δεν μου δουλευουν και στην εξυπνη διαχειρηση μου βγαζει οτι βρεθεικαν απειλες και να κανω επανεκκινηση ωστε να αφερεθουν καποιες εφαρμογες.
  5. καλησπερα και χρονια πολλα!!επανερχομαι με νεα ερωτηση αν μπορει καποις να βοηθησει.οταν εκανα ροοτ και περασα το supersu με ρωτησε αν θελω να απενεργοποιησει το knox και πατησα ακυρο.ξερει καποιος τωρα πως μπορω να τον απενεργοποιησω μονος μου? Με titaniub back up ζβηνω οτι εφαρμογη εχει σχεση με knox η χρειαζετε και κατι αλλο να κανω?
  6. Καλησπερα το cf root απο οτι ειδα δεν δουλευει στην εκδοση 5.1.1 για το f και δεν μπορεσα να βρω τροπο χωρις να πρεπει να αλλαξεις kernel ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ μιας και δεν μπορει να βοηθεισει καποιος που να γνωριζει παραπανω απο εμενα να πω οτι περασα τον emotion κερνελ αφου πρωτα εκανα backup τον stock με TWPR φλασαρα το update su.ok τωρα ειμαι ροοτ.μα ο κερνελ αυτος ειναι χρονισμενος στα 3000 και κατι μου λεει πως θα πινει παραπανω την μπαταρια απο οτι ο stock.κατι που ηθελα να αποφυγω.ευχαριστω!
  7. Σου ειναι ευκολο να μου πεις τον τροπο Andreasole?
  8. Καλησπερα..Σκεφτομαι να κανω root αλλα στην εκδοση που ειμαι 5.1.1 απο οτι ειδα για να rootαρεις πρεπει να αλλαξεις και τον kernel.ξερετε αν γινει αυτο αν επηρεασει τπτ στο κινητο.δηλ μπαταρια σημα και τετοια??εχετε να μου προτεινετε καποιον kernel?με ενδιαφερει μονο root ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο το τηλ και η μπαταρια με βγαζει χαλαρα δυο μερες.γιαυτο ρωταω.ευχαριστω!! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η συσκευη μου ειναι νοτε 4 F
  9. Καλησπερα.εχω το note4 το F αγορασμενο απο skrutz και ετσι δεν γνωριζω απο ποια χωρα ειναι για να βρω την καταληλη στοκ rom να την εχω εφεδρικα σε περιπτωση που κατι γινει στο τηλ..Σκεφτομαι να κανω root αλλα στην εκδοση που ειμαι 5.1.1 απο οτι ειδα για να rootαρεις πρεπει να αλλαξεις και τον kernel.ξερετε αν γινει αυτο αν επηρεασει τπτ στο κινητο.δηλ μπαταρια σημα και τετοια??Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...