Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα θεματάκι...

Όταν έχω εισερχόμενη κλήση, στην οθόνη που εμφανίζει για να απαντήσουμε, δε λειτουργεί το εφέ με το σύρσιμο για απάντηση ή απόρριψη κλήσης.

Το εφέ, που όταν σερνουμε για να απαντήσουμε, μεγαλώνει το πράσινο ή το κόκκινο κυκλακι.

Επίσης με το που πατάω πάνω στους κύκλους, απαντάει ή απορρίπτει την κλήση κατευθείαν, χωρίς να το σύρω.

Το έχει παρατηρήσει κάνεις αυτό μετά την ενημέρωση ή έβαλα κανένα πρόγραμμα που το επηρέασε;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα θεματάκι...

Όταν έχω εισερχόμενη κλήση, στην οθόνη που εμφανίζει για να απαντήσουμε, δε λειτουργεί το εφέ με το σύρσιμο για απάντηση ή απόρριψη κλήσης.

Το εφέ, που όταν σερνουμε για να απαντήσουμε, μεγαλώνει το πράσινο ή το κόκκινο κυκλακι.

Επίσης με το που πατάω πάνω στους κύκλους, απαντάει ή απορρίπτει την κλήση κατευθείαν, χωρίς να το σύρω.

Το έχει παρατηρήσει κάνεις αυτό μετά την ενημέρωση ή έβαλα κανένα πρόγραμμα που το επηρέασε;

Τουλάχιστον στην δικιά μου συσκευή δεν έχει κανένα θέμα σε αυτό με το νέο λογισμικό.

Πιστεύω πως μάλλον κάτι που έκανες εσύ το επηρεάζει αυτό !

Ίσως ακόμα και κάποια επιλογή για αυτόματη απάντηση και απόρριψη στις ρυθμίσεις να φταίει.

Τουλάχιστον στην δικιά μου συσκευή δεν έχει κανένα θέμα σε αυτό με το νέο λογισμικό.

Πιστεύω πως μάλλον κάτι που έκανες εσύ το επηρεάζει αυτό !

Ίσως ακόμα και κάποια επιλογή για αυτόματη απάντηση και απόρριψη στις ρυθμίσεις να φταίει.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Το βρήκα! Είναι μέσα στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας. Είχα ενεργοποιεί την επιλογή που φαίνεται στην εικόνα...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/056af2942c9b79cacb6ed75911f1e224.jpg

Σας χαιρετώ. Ο γιος μου επιασε το Tab A T550 προσπάθησε για ρουτ με το Kingroot. Αποτελεσμα να το δουλέψει μονο για λιγο. Αρχισε μετα να κατεβάζει hack tools. Τελικα το ταπλετ δεν ανοίγει το wifi του . Ο knox δεν εγραψε και τα παιδια απο το Στεφανη μας ειπαν οτι αυτο συμβαινει οταν δοκιμασεις για ρουτ και αν ναι τοτε θα σας το δώσουμε πισω οπως ειναι. Τι να κανω για να το επαναφέρω?

Προσπάθησα να βρω το firmware αλλα δισκολο . Βρηκα κατι και φλασαρα με Odin αλλα εξακολουθεί το wifi να μην ανοίγει. Συγνωμη που ειμαι offtopic αλλα η αγορα του tablet εγινε στις 31 Μαιου και μικρος τρελάθηκε. Και γω μαζι του :)

Ευχαριστώ

From N9

Σας χαιρετώ. Ο γιος μου επιασε το Tab A T550 προσπάθησε για ρουτ με το Kingroot. Αποτελεσμα να το δουλέψει μονο για λιγο. Αρχισε μετα να κατεβάζει hack tools. Τελικα το ταπλετ δεν ανοίγει το wifi του . Ο knox δεν εγραψε και τα παιδια απο το Στεφανη μας ειπαν οτι αυτο συμβαινει οταν δοκιμασεις για ρουτ και αν ναι τοτε θα σας το δώσουμε πισω οπως ειναι. Τι να κανω για να το επαναφέρω?

Προσπάθησα να βρω το firmware αλλα δισκολο . Βρηκα κατι και φλασαρα με Odin αλλα εξακολουθεί το wifi να μην ανοίγει. Συγνωμη που ειμαι offtopic αλλα η αγορα του tablet εγινε στις 31 Μαιου και μικρος τρελάθηκε. Και γω μαζι του :)

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φιλε μου υπολογίζω από τα λεγόμενα σου ότι κάποιο hack έκανε ο μικρός που κλείδωσε το wifi αρχικά έπρεπε να κατέβαζες το phone info της samsung και να έβλεπες χωρα προελεσης της συσκευής ή αν υπάρχει αυτοκόλλητο από πίσω ακόμα καλύτερα.

Ποιος του είπε να ασχολειτε με hack tool κλπ και ποσο χρονων εννη ο μιτσης ρε παρέα ;

Δοκίμασε τα όλα από εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T550/

Μετά αφού περαστεί κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από την διαχείριση backup. και εγώ το έπαθα με το samsung galaxy note 4 μου που πήγα να περάσω μια άλλη rom και δεν εμπενε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το κινητό μου έτσι από πολλά flashing βρήκα την κατάλληλη rom open austrias και έτσι δούλευε και με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κομπλέ έγινε.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Ευχαριστώ

Καντου ενα factory reset. Πχ για αλλο tablet γίνεται ετσι, αν δεν κανει αυτο, ψαξε για το δικο σου

http://galaxytablettalk.com/galaxy-tab-tutorials/how-to-reset-samsung-galaxy-tab-to-factory-settings

Καλύτερα τη λυση με συνδυασμό πλήκτρων κατα την εναρξη. Αφου δεν εγραψε το knox λογικά θα φτιαξει, θα σβηστουν ολα και θα γινει οπως το αγορασες ακριβως.

Του εκανα επαναφορα και οταν παει να κανει boot με βγαζει παντα σε download mode και απο κει επιλεγω factory reset με αποτέλεσμα να ανοιγει και παλι να μην ανοίγει το wifi.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα φιλε μου υπολογίζω από τα λεγόμενα σου ότι κάποιο hack έκανε ο μικρός που κλείδωσε το wifi αρχικά έπρεπε να κατέβαζες το phone info της samsung και να έβλεπες χωρα προελεσης της συσκευής ή αν υπάρχει αυτοκόλλητο από πίσω ακόμα καλύτερα.

Ποιος του είπε να ασχολειτε με hack tool κλπ και ποσο χρονων εννη ο μιτσης ρε παρέα ;

Δοκίμασε τα όλα από εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T550/

Μετά αφού περαστεί κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από την διαχείριση backup. και εγώ το έπαθα με το samsung galaxy note 4 μου που πήγα να περάσω μια άλλη rom και δεν εμπενε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το κινητό μου έτσι από πολλά flashing βρήκα την κατάλληλη rom open austrias και έτσι δούλευε και με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κομπλέ έγινε.

Δυστυχώς δεν μπορω να κατεβάσω τιποτε. Θα προσπαθήσω να βαλω αλλης χωρας. Το παράξενο ειναι οτι μίλησα με Σταφανη και με ακομα μια εταιρεία που σαζει κινητα και οι δυο μου ειπαν το ιδιο πραγμα. Οτι θα προσπαθησουν για επαναφορά και υπάρχει η πιθανότητα να μην ανοίξει. Ο μικρος ειναι 14. Με βλεπει εμενα αλλα αυτη τη φορα δεν ρώτησε και έπραξε μονος του

From N9

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει το αν λειτουργει το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη της τραπεζας πειραιαως winbank mobile?

Σε εμένα δεν έχει εμφανίσει τέτοια επιλογή ακόμη. Δεν ξέρω αν πρέπει να απενεργοποιήσω το 'quick login' που έχω, για να κάνω δοκιμή να το σετάρω πάλι μπας και εμφανίσει κάτι.

Έχεις δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο;

Σε επικοινωνία που είχα με την τράπεζα πειραιώς μου είχαν πει πως χρειάζεται και κάποιο πρόσθετο αρχείο (δεν θυμάμαι) από την εταιρεία... Και τα Galaxy s7 μετά από λίγες μέρες δούλεψε... Κανονικά σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η επιλογή θα βρίσκεται στο μενού του Quick login... Μην το απενεργοποιείτε για να δοκιμάσετε, τζάμπα κόπος...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπερα κι απο μενα! Εχει κανει παρατηρησει restart του κινητου, οταν χρησιμοποιει το κλειδωμα με δαχτυλικο αποτυπωμα?

Καλησπερα κι απο μενα! Εχει κανει παρατηρησει restart του κινητου, οταν χρησιμοποιει το κλειδωμα με δαχτυλικο αποτυπωμα?

Το χρησιμοποιώ μόνο σε μια εφαρμογή για τους κωδικούς μου και δε μου έχει κάνει ποτέ restart. Στο κλείδωμα της συσκευής δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Σε εμένα δεν έχει εμφανίσει τέτοια επιλογή ακόμη. Δεν ξέρω αν πρέπει να απενεργοποιήσω το 'quick login' που έχω, για να κάνω δοκιμή να το σετάρω πάλι μπας και εμφανίσει κάτι.

Έχεις δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο;

Το note 4 δεν το εχω τωρα, αλλα σκεπτομαι να το ξαναπαρω σε αντικατασταση ενος Α5 2016 που πηρα πριν 20 μερες μονο και μονο για την εφαρμογη αυτη, αφου αυτο δεν εχει ακομα παρει android 6. Θελω λοιπον να σιγουρευτω οτι δουλευει η εφρμογη στο note 4 μην μπω τσαμπα σε αυτη την αλλαγη.

Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση του Facebook App, παρατηρώ μεγάλο battery drain! Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής σήμερα και την έστησα από την αρχή, αλλά τα ίδια. Και να σημειώσω ότι ζήτημα να χρησιμοποίησα την εφαρμογή 10-15 λεπτά σήμερα! Το ίδιο συνέβαινε και χθες μετά το update.

Δείτε τη φωτό παρακάτω. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160604/1fec5b41dc3a63b198cd9246c6194cdd.jpg

Edited by xtatty

Και μένα τα ίδια μου κάνει.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

Το απεγκατέστησα τελείως και το έβγαλα πάλι από την αρχή. Θα ποστάρω νεότερα αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή ήθελα να ρωτησω τι παίζει με το root καθ ότι κάτοχος note 2 δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τωρα..

Καλησπέρα σε όλους επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή ήθελα να ρωτησω τι παίζει με το root καθ ότι κάτοχος note 2 δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τωρα..

Root=OXI εγγύηση :!::mad:

Τελευταία αργεί να κάνει περιστροφή οθόνης. Γυρνάω το κινητό στο πλάι και η οθόνη γυρνάει μετά από μισό λεπτό. Με επανεκκίνηση διορθώνεται αλλά μετά από λίγο το ξανακάνει. Τι μπορεί να φταίει? Ακόμα 5.1.1 είμαι Edited by st9

Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση του Facebook App, παρατηρώ μεγάλο battery drain! Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής σήμερα και την έστησα από την αρχή, αλλά τα ίδια. Και να σημειώσω ότι ζήτημα να χρησιμοποίησα την εφαρμογή 10-15 λεπτά σήμερα! Το ίδιο συνέβαινε και χθες μετά το update.

Δείτε τη φωτό παρακάτω. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160604/1fec5b41dc3a63b198cd9246c6194cdd.jpg

Τελικά τίποτα δεν έπιασε από όσα έκανα. Απεγκατάσταση, ξανά εγκατάσταση, τίποτα!

Κατέβασα και έβαλα την προηγούμενη έκδοση v78.0.0.16.67-30529819 και το πρόβλημα λύθηκε. Από χθες το βράδυ που το είχα φορτισμένο και κοιμήθηκα η κατανάλωση είναι και πάλι περίπου στο 1% ανά ώρα με wifi ανοιχτό. Μπήκα και έστειλα και μήνυνα στους developers για το θέμα της κατανάλωσης για να το διορθώσουν.

Εγώ έχω το C και την 5.1.1, αλλά δεν μου κάνει κάτι το ύποπτο με το facebook.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλησπέρα ειμουν κάτοχος του note 4 και μου το έκλεψαν στο μέτρο το ειχα κλειδωμένο με κωδικό σε περίπτωση που κάποιος παρα την θέληση μου να το κάνει format αυτό να κλειδώσει και να θέλει κωδικό απο τη σελίδα της Samsung μόλις πάρει σήμα θα διαγραφούν ολα απο τηλέφωνο και καρτα και θα θέλει πάλι κωδικό με ολα αυτα αυτός που το έκλεψε θα ειναι εύκολο να το χρησιμοποιεί η του ειναι άχρηστο

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα ειμουν κάτοχος του note 4 και μου το έκλεψαν στο μέτρο το ειχα κλειδωμένο με κωδικό σε περίπτωση που κάποιος παρα την θέληση μου να το κάνει format αυτό να κλειδώσει και να θέλει κωδικό απο τη σελίδα της Samsung μόλις πάρει σήμα θα διαγραφούν ολα απο τηλέφωνο και καρτα και θα θέλει πάλι κωδικό με ολα αυτα αυτός που το έκλεψε θα ειναι εύκολο να το χρησιμοποιεί η του ειναι άχρηστο

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατα 99% σε 10 λεπτακια με factory reset, odin, επανεγκατασταση rom, θα εχει ενα νεο πληρως λειτουργικό νοτε 4..

Κριμα φιλε μολις διαβασα το ποστ σου.......παιδια καλησπερα ειμαι αναμεσα σε Note 4 και S6 αλλα λογο οτι αγορασα ενα Drone για να μην περνω και ταμπλετ και τα κουβαλάω ολα κιολας ειμαι προς το νοτε 4 εισται ευχαριστημενοι? κανα κουσούρι τιποτα?
Μανώλης

Κατα 99% σε 10 λεπτακια με factory reset, odin, επανεγκατασταση rom, θα εχει ενα νεο πληρως λειτουργικό νοτε 4..

Κοίταξε αν μπορείς να κάνεις κάτι με το ΙΜΕΙ, το γράφει ή απόδειξη αγοράς, το κουτί της συσκευασίας. Προσπάθησε μήπως το Κλειδώσεις από την εταιρεία Κινητής τηλεφωνίας. Δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)